Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Yesterday at 7:13 pm
Sportpálya

Kedd Ápr. 17, 2018 6:38 am
Út a hegy belsejébe

Hétf. Ápr. 02, 2018 12:44 am
Arhkax kunyhója

Vas. Ápr. 01, 2018 2:29 pm
THERE IS ONLY POWER
Vendég

Pént. Márc. 30, 2018 6:34 pm
Folyosók

Kedd Márc. 27, 2018 10:17 am
Lezártam a játékom!

Hétf. Márc. 26, 2018 7:30 pm
Hadászati szimulátorok

Vas. Márc. 25, 2018 6:50 pm
Csillagközi kavarodás

Vas. Márc. 25, 2018 1:50 pm
2-es transzporter állomás

Kedd Márc. 20, 2018 11:36 pm
Apám | kísérleti patkány

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek 4 1
Tűz eleműek 2 2
Levegő eleműek 4 1
Emberek 1 2
Telepesek 4 1
Katonaság 1 3
Flotta 10 8
Consilium - 3
Lázadók 5 6
Összesen 33 28

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Út a hegy belsejébe

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Út a hegy belsejébe   Szomb. Dec. 30, 2017 10:17 am

☆ leírás leírás

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Mentális erõ :
262
Képességpontok :
218

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Út a hegy belsejébe   Csüt. Márc. 29, 2018 8:46 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
Katrina & Raven*Megint itt vagyok az Ocanon. Mivel ez a legígéretesebb bolygó, minden ismeretet ki kell merítenünk róla és nekem nem elég az amit az itteniek mondanak. Nekem nem ígéret kell hanem bizonyíték. Az pedig szemmel látható, kézzel fogható és méréseken alapuló. Korábban mindig egy kiváló helyismerettel rendelkező telepessel és pár katonával indultam útnak, most a telepest felváltotta Gardel hadnagy. A transzporter állomáson történtek óta kitüntetett figyelmében részesülök, ami meglehetősen behatárolja a mozgásteremet. De neki is kell valamikor aludnia. Szerencsére sikerült néhány szabadnapot kieszközölnöm, megoldanom úgy, hogy amikor ő ébren volt én aludtam – pihentem, játszottam – s amikor ő aludt én nagyon is ébren voltam. Nem kevés szívességembe került az értékes információ, amit Gardel hadnagy alvási szokásairól és ciklusairól gyűjtöttem be. Még Bruce-nak is adtam feladatot. A mostani kirándulásomat azonban nem tudtam úgy szervezni, hogy a hadnagy ne tartson velem, de biztosan megdolgoztatom ha már itt van. Komótosan sétálok a kitűzött célom felé, a katonákat némileg lehagyva, felpakolva a műszereimmel, melyek hála a technikának nem túl nagyok, de annál nehezebbek és egy inkább hosszú mint nagy ládával amibe az üvegszálas mintacsöveimet tettem. Kísértetiesen nagy a hasonlóság köztem és az ocanok málhás állatai között. Élvezettel szívom be a friss és természetes levegőt a sokhónapnyi mesterséges után. Akárki akármit mond, hiába születtem bele a mű világba, azért az igazit nem pótolhatja semmi. Első alkalommal beleszédültem, mintha Cameron doki telenyomott volna fájdalomcsillapító droggal, az rohadtul mókás volt, mivel egy órán keresztül veszettül vigyorogtam és mindent rózsaszínűnek láttam. Akkor Gardel hadnagy nem volt velem, pedig biztosan jókat nevettem volna rajta is. Hát legalább lett volna benne valamilyen poén, de most is úgy néz ki mint aki citromba harapott a süti után. Én viszont próbálom levegőnek nézni, egy régi földi számot hallgatok a fülembe helyezett pici dugókon keresztül és ennek a ritmusára lépkedek a fejemet is az ütemre bólintgatva. Persze a hadnagynak biztosan lesz mondanivalója, ha nem vette észre, hogy zenét hallgatok, akkor lehet, hogy folyamatosan beszél a flotta szabályzatát sorolva. Remek napnak nézek elébe.*[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]


_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Úgy sem kapsz el


avatar


Az URS Arkan tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Flotta, Tizedes (Planetológia)
Tartózkodási hely :
URS Arkan
Mentális erõ :
26
Képességpontok :
19

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Út a hegy belsejébe   Kedd Ápr. 17, 2018 6:38 am

Raven & Katrina
Words mean nothing when your actions contradict
[You must be registered and logged in to see this image.]Hibáinkat azért követjük el, hogy azokat legközelebb kijavítsuk. Nem csak Moore tizedest tüntetem ki figyelmemmel, hanem lényegében az egész legénységet. Kezdve Nikolai-val, drága potyautasunkkal. Noha a vele való kalandjaink épp arról tesznek tanubizonyságot, hogy megbízható személy, ennek én még egyszer nem fogok beletörődni. Hiszem ha látom, elvvel működök. S hiába látom, megbízni bármelyikükbe?
Számomra már lehetetlenség.
Ittlétem azonban kényszerű. Szabad akaratomból nem jöttem volna, még akkor sem, ha a tizedes gyanú árnyékában áll is. Kiküldök vele pár marcona katonát, kikről pontosan tudom, hogy nem hatják meg a szövegelései. Nem vagyok egyedül ezzel a habitussal, ezt talán egyszer belátja. Azonban parancsot kaptam. Eleinte azt hittem, hogy egy lázadó csoport felé közelítünk, de hamar rájöttem, hogy nem így van. Ha úgy tekintjük kísérlet áldozatai lettünk, melyről a tizedes még csak nem is tud. Hogy mi is az ő feladata? Halvány fogalmam sincs, pedig elmagyarázták. A tudomány nem az én asztalom, addig nem kell hozzá értenem, amíg nem adják parancsba. Ez ilyen egyszerű.
Azonban a katonákat most tesztnek vetik alá. Mennyire volt a kiképzésünk hatásos. Mennyire tudunk terepen helyt állni. Három katona, egy civil - ugyanis a tizedest messziről sem nevezném katonának.
Csendben lépkedünk egyre előre a környezetben. Furcsa mindannyiunk számára a természetes közeg, nem ehhez szoktunk hozzá az elmúlt évtizedekbe. Azonban ha nem lesz más, akkor valóban ehhez kell hozzászoknunk. Ez a bolygó lesz az otthonunk.
Ahhoz pedig jobban meg kell ismernünk és nem csak a telepesek bázisát és annak környékét. Mégis lényegtelennek érzem ezt az egészet.
Terepszínű ruhába haladunk előre, csendesen. Senki sem beszél. Zene foszlányai jutnak el hozzánk két madárcsiripelés közepette. Fegyverem vállamra akasztva lóg az oldalamnál, ha bármi gond lenne, csak könnyedén magam elé ránthassam.
A tizedest sem engedem pár lépés távolságnál messzebbre. Ügyelnem kell arra, hogy baj esetén, bármikor földre tudjam rántani.
Egy bokor reccsen meg tőlünk jobbra. Ötven méterre. Majd balra is, hasonló távolságból. Halk morgás követi ezeket, négy pár világító szem.
A tizedes és köztem lévő távolságot könnyedén, nesztelenül szelem át, vállát megfogva állítom meg. Másik kezemmel egyik füléből szedem ki a hallgatóját.
- Maradjon mozdulatlan tizedes - fegyverem mégsem veszem magam elé. Ám a másik két katona nekünk háttal állva a mögöttünk lévő utat pásztázza.
[You must be registered and logged in to see this link.]

_________________
Success is not final, failure is not fatal
[You must be registered and logged in to see this image.]  [You must be registered and logged in to see this image.]
it is the courage to continue that counts

avatar


Az URS Arkan tisztje

Mentális erõ :
205
Képességpontok :
191

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Út a hegy belsejébe   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Út a hegy belsejébe

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Juurin Kensei
» A falu temetője

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: Ocan bolygó :: Az Ocan fõváros :: A mindenség kapuja-
^
ˇ