Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 9
Consilium - 4
Lázadók 3 1
Összesen 21 21

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 A zajos csarnok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: A zajos csarnok   Szomb. Dec. 30, 2017 10:18 am

A név magáért beszél, hiszen ezen a csarnokon képtelenség úgy áthaladni, hogy ne ütné meg valami zaj a fülünket. A közeli patak halk csobogása, a cseppkövek monoton játéka, a közeli barlangrendszer magányos rezgései, vagy egyszerűen csak a lépteink visszhangja. Különleges akusztikája van a helynek, ezt pedig sokan ki is használják, hiszen egy-egy ünnepet vagy szertartást itt kezdenek el csodálatos énekekkel és zenejátékokkal. A legenda szerint ilyenkor a természet szellemei is dalra fakadnak a néppel, s úgy tartják, hogy a különleges visszhang az ő gyönyörű énekük.

//A leírásért köszönet Arhkax-nak!//

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
409

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: A zajos csarnok   Pént. Jan. 19, 2018 10:34 am

A nap lassan elkezdett leereszkedni a felhőkkel körülvett hegyek mögött. Sugarai lágy arany színnel tették pompállóbbá a környező természetet. A zöld füvek sárgás tónusban illegették magukat, és minden olyan volt, mintha az ember csak a mennyország kapujában járna.
Halk légcserével és lágy hümmögéssel adtam át magam a csodálatos képnek, mely a szememre vetült és be kellett ismernem, hogy eddig, soha nem volt időm arra, hogy gyönyörködjek egy ilyen természeti csodában. A Földön soha nem álltam meg egy pillanatra se, nem néztem meg egy napfelkeltét sem, és még csak egy csillogó szempárban sem csodálkoztam reggelente. Nem éreztem valaki testének lágy melegét a párnámon, mindig csak a kihűlt helyek és süppedések emlékeztettek az előző éjszakákra. Nem volt csendes ölelés és szuszogás az életemben, erre és ennek hiányára pedig most kell rájönnöm, mikor már a Föld nem létezik, csak egy új faj, és egy új bolygó.
A csarnokon áthaladva lábaim dobbanása visszhangot ver, ám ebbe a visszhangba valami más is vegyül. Víz csobogását vélem felismerni benne és esküszöm, mintha a víz beszélne. Érthetetlen ocantis nyelven, és úgy, hogy csak én érthetem. Lágy nevet suttog, olyat, melyet az ember a nyelvén akar ízlelni sokáig, majd pont olyan lágyan akarja kiejteni, mint a víz csobogása. Mellettem apró patak fut, csörgedezik, egy sziklából fakadva, én pedig nem tudok parancsolni a kiváncsiságomnak. Követem a hűs vizet, át réteken, mezőkön, egészen addig, míg már csak az utolsó sugarak világítják meg a horizontot, és mikor afelett már látszik a csillagos égbolt.
Hajának vörös árnyalata szinte szikrákat szór és elvakít. Talán soha nem láttam még hozzá hasonlatosat. Szívem nagyot dobban, mikor meglátom, és igyekszem kicsit megrázni a fejem, hogy kitörjek ebből a hihetetlenül nagy révületből. Láttam már ocantis nőket, azonban hozzá hasonlatos kecses finomságút még soha. Bőre porcelánszínben játszott, ruhája lenge volt, lábát pedig a jeges vízbe lógatta.
Olyan volt, mint egy álomkép, egy fantazma, melyet csak nekem teremtettek és bár soha nem hittem a szerelem első látásra érzésben, most szívem heves lüktetése miatt mégis úgy éreztem, valami hasonlatos dolog zajlik le bennem.
Pár lépéssel halkan sétáltam közelebb, hiszen elijeszteni nem szerettem volna. Az összes bátorságomra szükségem volt, hogy meg merjem szólítani, hiszen ehhez hasonlót még soha nem éreztem.
- Szia! Csatlakozhatok?

avatar


Azonosítatlan létforma

Titulus :
A lázadók vezetője
Tartózkodási hely :
itt is - ott is
Hozzászólás száma :
76

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #3•• TémanyitásTárgy: Re: A zajos csarnok   Vas. Jan. 28, 2018 3:53 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Mint minden reggel, ma is korán keltem. Mostanában nem igazán alszom valami jól.
A reggel t szokásosan a piacon kezdem. Segítek az embereknek,ha víz kellene nekik. A mai reggel elég szépen süt a nap, és meleg is van, ezért jó, hogy itt vagyok, és a szomjas embereknek vizet szolgáltathatok.
Már gyerekkorom óta tudták a szüleim, és tudattam is velük, hogy én semmiképpen sem szeretnék harcos lenni, inkább az embereken akarok segíteni. Van a városban egy bölcsőde/óvoda, ahová a kicsi gyerekeket járatják a szülők, amíg ők dolgoznak. Ha nem a városban vagyok, és ott segítek az embereken, akkor itt dolgozom, és a kicsikre vigyázok, tanítom őket.
Nem telik el úgy egy nap, hogy ne mennék el egy patakhoz/tóhoz, ahol egyedül lehetek, és a gondolataimba tudok merülni. A napi teendőim után, elindultam, és egy új helyet kerestem, ahol tudok gondolkodni.
Észre sem vettem, hogy már kezd sötétedni, annyira elmerültem a víz csodálásában,közben énekelgettem is kicsit. Már menni készültem, amikor hangokat hallottam, és nemsokára meg is láttam a hang tulajdonosát. Egy férfi volt az, aki biztos, hogy nem közénk való. Nem mozdultam a helyemről, nem akartam, hogy azt higgye megijesztett, és el akarok menekülni tőle.
- Szia! Igen! -kissé halkan köszönök neki, és válaszolok a kérdésére.
Micah & Naya

avatar


Ocantis polgár

Titulus :
the child of winter
Tartózkodási hely :
Ocan bolygó
Hozzászólás száma :
2

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #4•• TémanyitásTárgy: Re: A zajos csarnok   Kedd Jún. 12, 2018 1:27 pm

szabad játéktér

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
409

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #5•• TémanyitásTárgy: Re: A zajos csarnok   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

A zajos csarnok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Onoki csarnok
» Előcsarnok
» Volangaard - Királyi csarnok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: Ocan bolygó :: Az Ocan fõváros :: A mindenség kapuja-
^
ˇ