Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Yesterday at 7:18 pm
Simon lakrésze

Yesterday at 6:21 pm
Viharsziget

Yesterday at 4:26 pm
1-es transzporter állomás

Yesterday at 1:51 pm
Játékostársat keresek!

Yesterday at 10:16 am
Angelique Cartier

Hétf. Nov. 12, 2018 10:53 pm
Bár

Hétf. Nov. 12, 2018 7:36 pm
Elkészültem!

Hétf. Nov. 12, 2018 2:43 pm
Lt. Wes Abrahams

Hétf. Nov. 12, 2018 11:52 am
Aria D. Chamberlain

Hétf. Nov. 12, 2018 11:19 am
Gépház

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 0 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 9 5
Consilium - 3
Lázadók 3 1
Összesen 19 16

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Samantha Lewis


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Bazársor és piactér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Bazársor és piactér   Szomb. Dec. 30, 2017 10:23 am

Az ocantis nép kreatívsága és mély művészi gyökere szinte az első pillanatban megmutatkozik, amikor belépünk a piacra. Nem csupán a hétköznapokhoz elengedhetetlen termékekre lelhetünk, mint halak, húsok, zöldségek és társaik, hanem igazán szokatlan és egyedi tárgyakra is bukkanhatunk a zajos téren a bódék rejtekében. Különleges, földből formált és égetett edények, tányérok, díszítő elemek; ősöreg és új köntösbe bújt könyvek; egyedi faragású berendezési tárgyak; varázslatos mintákkal szőtt szőnyegek; bámulatos, alig ismert virágok; mesés ízvilággal rendelkező ételek; eladásra kínált gyakori, ritka, s alig fellelhető állatok. S még sorolhatnánk napestig...
Több kis részből tevődik össze a piac. Egyik szegletében árulják az ételeket, mely magába foglalja a hétköznapi és különleges termékeket kínáló bódékat, a kisebb kifőzdéket, és a hosszú pad és asztalsort, amit nem csupán étkezésre, hanem hosszas pletykálásra is előszeretettel használnak. Egy helyre telepedtek le a berendezési és hasonló portékákat árulók, ahogy az ékszereket is egymás mellett kínálják az árusok. Akik állatokat szánnak eladásra, kicsit távolabb telepedtek le, hiszen a szag könnyedén zavaró is lehet annak, aki egy ízletes hollószárny szendvicset reggelizik épp. Számos csoportosulásra rábukkanhatunk még a bódék között levő kis utcákban, de ez utóbbiak azok, melyek nagyobb helyet tudhatnak magukénak. Szinte mindenre rá lehet itt bukkanni, amit megkíván testünk és lelkünk - persze, csak ha tudjuk, hol keressük!
Érdekesség még, hogy az egész hely központjában egy szökőkút pihen, melyet előszeretettel állnak körbe dalnokok, versmondók, táncosok, hogy tehetségükkel elkápráztassák és szórakoztassák a népet.

//A leírásért köszönet Arhkax-nak!//

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Mentális erõ :
375

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Bazársor és piactér   Hétf. Jan. 29, 2018 12:20 pm


Dwaiia

Reggel korán keltem, de ebben nincs semmi különös. Amióta Wella megszületett nem nagyon volt olyan reggel, amikor sokáig alhattam volna. Bizonyos alkalmankként, évszakonként négyszer-ötször összefogom minden fölösleges gabonánkat, gyógynövényünket és egyéb zöldséget a kertünkből. Ezeket mind a piacra viszem, hogy más ocantiszokkal olyasmire cseréljem, ami számunkra nagyobb szükséggel bír. Mostanában viszont ritkábban járok, mert a ház körüli munkák, a reggeli edzések és a gyerek kevesebb időt hagyott. Akármennyire hasznos tevékenység, akármennyi ocantisszal cseveghetek, tudhatom meg a híreiket, valahogy úgy érzem, hogy a nap nagy része semmittevéssel telik. Csak ülök egy hordón, mellkasomon egy rongyba összecsavarva a baba és amíg alszik, nagyon megmozdulni sem merek. Aryana egész napját lekötik a betegei, gyógynövény gyűjtés meg az idegenekkel való tárgyalás, így nem hagyhattam vele Wellát. A szomszédjaink nagy része is itt van a piacon, fölösleges lett volna kérdezni is, hogy vállalnák-e erre a napra. Meg aztán, nem zavar ő senkit. Még ha fel is sír, a tömeg moraja elnyomja, de hoztam neki bőrtömlőben bőven tejet, éhen nem fog maradni a szentem. Meg kell hagyni bámulatos, hogy ilyen zajban is képes a legédesebb álmot aludni. Majd ha felébred, körbemegyek vele a bódék közt, de egyelőre lehorgonyoztam itt egy helyben a saját portékáim előtt. Néha egy egy ismerős ideköszön és már két vevőm is akadt ma. Majd később viszem ki hozzájuk az árut, és akkor majd szemezek a portékáikból. Szükségem lenne egy pár új eszközre, de főleg rongydarabokra. Hiába víz elemű a feleségem, nem győzzük mosni a rongyokat, amiket Wella összepiszkít. Élvezem, hogy ilyen pici még és lehet babusgatni, de várom a pillanatot, amikor szobatiszta lesz és a nyakamban is meg tud ülni.
- Kaii bácsi! Rég láttunk errefele, anyukám azt mondta, hogy meg kell kérdeznem, hogy minden rendben van-e otthon. Meg ezt a pörköltet küldi egy marok cickánylevélért. Megnézhetem a babát? - libben elém egy kislány, gőzölgő tálat tartva. Maisri pár hónapja esett át az Egyensúly ünnepén és azóta szinte mindenhova úgy közlekedik, hogy használja a levegő erejét. Ugyan egy átlagos bámészkodónak nem tűnne fel, de talpai pár centire lebegnek a földtől, miközben beszél, ezzel azt a látszatot keltve, mintha hirtelen megnőtt volna. A technikája viszont még elég csiszolatlan, így a tál tartalma vészesen lötykölődik a kezében.
- Szia Maisri, köszönöm, megmondhatod anyukádnak, hogy minden a legnagyobb rendben, Wellának már a harmadik foga is kibújt. - esek túl az apróbb kezdeti sokkon, hogy a kislány bácsinak nevezett. Elveszem tőle a tányért, mielőtt a föld inná fel az ebédemet és az előttem levő kis asztalka felé intek, ami tele van növényekkel. Nem tudnám megmondani, pontosan melyik is az a levél, ami nekik kell, de Maisiri magabiztosan nyúl az egyik felé. Miután szedett belőle annyit, amennyire szükségük van, a mellkasomat kezdi pásztázni, ahol rongyokba csavarva szunyókál a baba. Lehajolok hozzá, mire ő óvatosan megsimogatja a buksiját, aztán boldogan szelel tovább.
Pár pillanattal később, hogy az utolsó falatot is bekanalaztam, meglátok egy ismerős alakot a tér másik oldalán és gondolkodás nélkül odakiáltok neki integetve.
- Dwaiia!

_________________

avatar


Ocantis polgár

Karakterlap :
Tartózkodási hely :
Ocan
Mentális erõ :
12

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #3•• TémanyitásTárgy: Re: Bazársor és piactér   Hétf. Feb. 05, 2018 7:43 pm

Bátyus

Na ez rossz, és ebben Dwaiia biztos volt. Ahogy abban is, hogy végül is mindent úgy csinált, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Vagyis többé-kevésbé. De nem értett ő a növényekhez, honnan tudta volna, hogy ez lesz?
Kirontott a ház ajtaján, és nekivágott az útnak, hogy találjon valakit, vagy valamit, ami segít a helyzeten. Hirtelen azt sem tudta, hogy merre tart, csak az volt a lényeg, hogy el attól a káosztól, amit maga után hagyott. Ha szerencséje van, akkor még az előtt el tudná intézni a rendrakást, hogy a család bármelyik tagja előbb hazaérjen.
Egy ismerős hangra lett figyelmes. Körbe tekintett, és először is tudatosodott benne, hogy a piacon van. De azt, hogy miért jött ide, maga sem tudta. Hiszen... kiszúrta az éppen felé integető bátyját. Gondolatban megszídta magát, hogy miért is választotta ezt az utat, és éppen visszaintett volna, amikor szerencsére ennél gyorsabban felfogta: a keze még mindig lila.
Két lehetősége volt a lánynak, vagy odamegy bátyjához, mintha mi sem történt volna, aztán megpróbálja minél gyorsabban lerázni, vagy úgy tesz, mintha észre sem vette volna. Sajnos utóbbi szinte szóba sem jöhetett, ugyanis továbbra is az ismerős arcvonásokat mustrálta, ahogy azok is az övéit. Fantasztikus.
Gyors, határozott léptekkel közelítette meg a növényeket, kezét összekulcsolta a háta mögött. A többi ember talán ezt úgy venné, hogy magasan hordja az orrát, vagy hogy éppen rossz napja van. De Kaii valószínűleg már túl régóta ismeri ehhez, hiszen Dwaiia inkább mindig olyan testartást vesz fel, ami a földhöz közelít. A kezeit lazán lógni hagyja a teste mellett, a vállait is leengedi. Nem úgy, hogy mindig izma megfeszüljön.
- Szerbusz - bólintott az üdvözléshez, és kissé meglágyultak az arcvonásai, ahogy észrevette a férfi karjában szunyókáló Wellát. - Hát őt is kihoztad ide? Nincs neki itt hangos? - lepődött meg, de a saját szemével is látta, hogy bizony a csöpp kis lánynak ezzel nincs nagyobb gondja.
- Szerettél volna valamit? Mert tudod épp nagyon benne vagyok valamiben - törte meg az édes pillanatot, hiszen a feladat adott volt. És a legkevésbé sem akart lebukni.

avatar


Ocantis harcos

Karakterlap :
Tartózkodási hely :
Ocan bolygó
Mentális erõ :
28

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #4•• TémanyitásTárgy: Re: Bazársor és piactér   Szomb. Feb. 10, 2018 12:12 am


Dwaiia

Wella mocorgása azonnal arra késztet, hogy megbánjam a hirtelen felindulásból való figyelemfelkeltést. Ha a kiáltásom ereje nem lett volna elég, az integetés biztos nem segített. Gyorsan elkezdek fel alá járkálni vele, hogy a ringatás ütemétől újra vissza tudjon szunnyadni abba a mély, édes álomba, amiből én rútúl kirángattam.
Legalább nem volt hiába a mozdulat, mert húgom szemmel láthatóan észrevett. Talán egy pillanatig átfutott a fejemen, hogy nem jön ide köszönni, de mire elkezdhettem volna azon töprengeni, hogy mi dolga lehet erre, vagy miért nem jönne üdvözölni, már tárgytalanná vált a nem létező aggodalmam, mert Dwaiia megindult felém.
- Szia! - köszöntöm, miközben megállok az odavissza sétálgatásban és már első ránézésre látom, hogy valamitől nagyon feszült a húgom, de mielőtt bármit szólhatnék letámad egy kérdéssel.
- Nem nagyon volt más választásom. Anának más dolga volt, a felesleget meg már jó pár napja ki akartam hozni a piacra. A kiabálást nem bánja, eddig úgy aludt mint a bunda - nézek le a még mindig mocorgó, és most már nyöszörgő Wellára. Akkor eddig tartott a nyugalom. -, de örültem volna, ha találok valakit, aki vigyázna rá, ameddig beszerzem a szükséges dolgokat. - Dwaiia is láthatta az ismerős arcokat a piacon szétszórva, szinte mindenki a mai napot választotta az áruk cseréjére. Persze ennek megvan az előnye is: így nagyobb a választék.
- Igazából azt szerettem volna megkérdezni, hogy van-e egy kis szabadidőd a negyedik napegységben Wellára vigyázni. Megígértem a szomszédoknak, hogy átviszek két zsák gabonát hozzájuk, ami nehéz feladat egy potyautassal magamon. - a rongyokba csavart baba, mintha csak meghallotta volna, hogy róla van szó, álmosan nyögdécselve felnyitotta a szemeit a mocorgás közepette.
- Van valami köze annak a valaminek ahhoz, amit a hátad mögött rejtegetsz? - kérdezem gyanakvó hangon, miközben utolsó elkeseredett próbálkozást teszek a ringatásra, újra kezdve az apró lépéseket. Ritkán látom a húgomat ennyire feszültnek, és ha tudnék bármiben segíteni, csapot papot itt hagynék. Na jó, Wellát nem, de a terményekre tud vigyázni más is egy darabig, ha fontosabb dolgom akadna. A család pedig mindig is az első.

_________________

avatar


Ocantis polgár

Karakterlap :
Tartózkodási hely :
Ocan
Mentális erõ :
12

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #5•• TémanyitásTárgy: Re: Bazársor és piactér   Kedd Jún. 12, 2018 1:28 pm

szabad játéktér

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Mentális erõ :
375

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #6•• TémanyitásTárgy: Re: Bazársor és piactér   Pént. Júl. 06, 2018 11:51 am

Krizia

Nem nevezném mostanában unalmasnak az itteni hétköznapokat. Valahogy úgy érzem, hogy a törzs nagy részét jobban foglalkoztatja az emberek ittléte, mint azt kimutatják. Sok minden változott. Több feszültség, több hamis mosoly ül ki az ismerősök arcára, s ez nem tetszik.
Amióta itt vannak, nem rejtem véka alá a nézőpontomat. Persze okosan csinálom, nem tartok hegyi beszédeket, s hatalmas szónoklatokat, mert nem akarom bajba sodorni az apámat. De, ha rákérdeznek, hogy mi a véleményem, kimondom. Gyűlölöm őket, s ostobának tartom azt a döntést, hogy telepeseket engedtünk a mi földjeinkre.
Gyakorta áldozom a felesleges időmet arra, hogy megfigyelem őket. S nem tetszik, amit látok. Nem tetszik, ahogy a nőkkel bánnak, ahogy a férfiak ereje fitogtatva van, s a nyelvük, beszédük kifejezetten irritál. Ráadásul a kultúrájuk és az eszközeik szépen lassan beivódnak hozzánk is, mely még ingerültebbé tesz.
- Mi ez a szenny? - emelek fel a portékák közül egy számomra ismeretlen holmit. Forgatom jobbra, forgatom balra, de egyszerűen nem értem, hogy mire való. - Nincsen rendes árud, amely nem az emberek baromságait tartalmazza? - förmedek rá szerencsétlenre, ki próbálja belém beszélni, hogy ez igenis jó, mert látta, hogy mire használják, s hasznomra válhat.  De én hajthatatlan vagyok. Semmivel sem tudna meggyőzni, így csak visszadobom a cuccost, melynek nevét meg sem tudtam nevezni és haladok tovább.
Van nálam némi eladnivaló növény, de tudom, hogy én ezt csak okosban tehetem. Így a bazársor egyik, eldugottabb részébe haladok tovább, hogy ott sefteljek az egyik árussal. Tudom, hogy nem lenne szabad, de nem véletlen járok tilosban, s gyűjtök be olyan növényeket, melyek ritkaságszámba mennek. Szükségem van néhány dologra az erdei kis lakomban, melyről még a legjobb barátaim sem tudnak, s bizony ezekhez csak olyan úton juthatok hozzá, hogy néhány szabályt áthágok.

avatar


Ocantis harcos

Tartózkodási hely :
Ocan bolygó
Mentális erõ :
33

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #7•• TémanyitásTárgy: Re: Bazársor és piactér   Pént. Júl. 06, 2018 11:00 pm

Tyria & Krizia
A mai napom egész nyugalmasan telt eddig, besegítettem reggel a földjeinknél és most kihoztam apuval némi árut eladásra. De azt mondta, hogy bírni fogja egyedül is, nyugodtan nézzek körbe, így én megfogadva a tanácsát egy rövid időre magára hagyom és a piacon lévő különböző portékákat fürkészem. Engem minden érdekel, le se tagadhatnám, így természetesen az emberi ketyerék is. Több árusnál megállok és lelkesen érdeklődöm is róluk, hogy melyik mire való, ők pedig természetesen kedvesen válaszolnak, nem zárva el előlem a tudást. Néha bólogatok, halkan hümmögök a beszélgetések közben, amikor a szemem sarkából egy ismerős alakot szúrok ki.
~ Tyria? ~ - vajon hova mehet? A kíváncsiságom mindig győz, így kedvesen zárom le a beszélgetést, jelezve, hogy majd máskor visszajövök, majd felgyorsítom lépteimet és a bazár azon része felé folytatom az utam, amerre szeretett barátném eltűnt. Mivel elég hamar utána eredtem, így bízom benne, hogy gyorsan beérem, még mielőtt Ő célt érne, így kezem jobb vállára simul, miközben finoman rászorítok.
- Tyria! - örülök neki, hogy újra látom, hiszen pár napja nem találkoztunk, így ha felém fordul, arcomon mosolyt láthat. Ma is egyszerű az öltözékem, sima barna ruházatot viselek, hajam pedig kibontva omlik, engedve a szélnek, hogy olykor játékba kezdjen tincseimmel.
- De jó, hogy látlak, szerettem volna beszélni veled! Merre tartasz? - bele se gondolok abba, hogy esetleg zavarhatnék. Ugyan, már miért is zavarnék? Hiszen ez egy piac, és úgy tudom, hogy nem titkolunk semmit se egymás elől.
- Ráérek! - teszem hozzá, hogyha előbb van némi elintéznivalója, az se gond, én megvárom, de most, hogy itt van, el kell mondanom neki azt, ami már egy ideje foglalkoztat. Ő biztosan megért majd!


avatar


Ocantis polgár

Karakterlap :
Tartózkodási hely :
Ocan
Mentális erõ :
17

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #8•• TémanyitásTárgy: Re: Bazársor és piactér   Szomb. Júl. 07, 2018 10:24 am

Krizia

A fene. Összerezzenek, ahogy megérint valaki, s már készen is állok arra, hogy átrepítsem a vállam felett, de szerencséjére, hamar megszólal, így menti magát.
– Krizia, többször nem akarom már elmondani, hogy ne támadj rám lesből, mert meg fogd járni – sóhajtok egy nagyobbat. Örülök neki, mondjuk. Bár jöhetett volna egy fél órával később, mikor már le tudom a dolgaimat.
– Van egy kis dolgom, de mindegy – nem kell tudnia róla. Vannak olyan dolgok, melyeket senkivel sem osztasz meg. NA ez pont az téma, amit magamban tartanék, hogy ne kezdjenek el pálcát törni a fejem felett. –Majd elintézem holnap –mosolyodom el, először ebben a pár percben. Nem vagyok ideges, teljesen átlagosan viselkedem. Krizia kissé naivabb és szelídebb teremtés, mint én vagyok, s azt hiszem, nem értené meg igazán azt, hogy mit is akarok kivitelezni a betolakodókkal szemben.
– Mi a helyzet? Jól vagy? – nézek végül végig rajta. Valahogy más, mint szokott lenni. Nem tudom mi lehet, de biztos vagyok benne, hogy nem sokára majd fültanúja lehetek annak, hogy mi nyomja a lelkét. Mert ő ilyen. Szereti megosztani a barátaival, ami éppen zajlik benne, s amit átélt. Néha kicsit soknak érzem ezt, de azért még éppen tűrhető. Egytől. Nem véletlenül Ő az egyetlen nő, akit elviselek, s megtűrők magam körül. Nem bírom a locsifecsit.


avatar


Ocantis harcos

Tartózkodási hely :
Ocan bolygó
Mentális erõ :
33

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #9•• TémanyitásTárgy: Re: Bazársor és piactér   Szomb. Júl. 07, 2018 6:25 pm

Tyria & Krizia
Megörülök Tyriának, hogy látom, így rögtön utána is eredek, majd amikor kellően közel érek hozzá, kezemmel vállát megérintve jelzem neki, hogy itt vagyok. Érzékelem, ahogy megfeszül, és nemsokára ezt szavakba is önti, mire apró sóhaj szakad ki ajkaim közül és némileg még a szemeimet is megforgatom.
- Nem támadtam! Egyébként is, egy ilyen helyen mitől tartasz? - vonom fel kérdőn szemöldököm. Én tényleg csak követtem és éppen hogy megérintettem, nehogy már támadásnak titulálja. De mindegy is, nem számít, a lényeg az, hogy összefutottunk, bár lehet, hogy Ő neki van némi dolga, de nem zavar, én tényleg ráérek és megvárom.
- Intézd el nyugodtan most, nem gond, komolyan. - én tényleg megvárom, ahogy mondtam, de nem fogom többször mondogatni, el tudja dönteni, hogy mit szeretne. Ha tehát úgy dönt, hogy mégis elintézi most a "dolgát", akkor megvárom, ha pedig nem, akkor együtt sétálunk tovább a piacon, miközben én azért nézelődöm. Mindig is szerettem ide járni.
- Igen, remekül, bár kicsit izgulok! - körbepillantk, hogy vajon nem figyel-e minket senki, és amikor úgy látom, hogy nem foglalkoznak velünk, folytatom. - Oestris intézett nekem egy találkozót Bestlával. - Oestris az egyik harcosunk, aki a Sceptrit védi, és Tyria tudja, hogy elég jóban vagyok a víz elemű ocantissal már évek óta. Ő is a barátom, bár nem olyan közeli, mint a négyes tagjai, de ettől függetlenül én szeretek mindenkivel jóban lenni. Bestláról pedig szintén hallott már, ki ne ismerné őt?
- Kicsit tartok tőle, hogy... hogy mit fog gondolni rólam és hogy vajon segít-e. - ajkamba harapok, majd zavartan piszkálom meg tincseimet. Szeretnék fejlődni és ehhez szükségem van némi segítségre, én pedig a legjobbat szeretném. Hihetetlen, hogy végre úgy látszik, kapok egy lehetőséget, de ha elbukok... egy világ dől majd össze bennem.
- Félek, hogy gyengének tart majd és kevés leszek... - motyogom magam elé, és most már nem is figyelem a piacot, már nem érdekel. Általában van önbecsülésem, de most mégis úgy érzem, hogy van mitől tartanom. Túl sok forog kockán, de Tyriának talán lesz néhány jó tanácsa, de persze az is lehet, hogy nem fogja értékelni a hírt.


avatar


Ocantis polgár

Karakterlap :
Tartózkodási hely :
Ocan
Mentális erõ :
17

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #10•• TémanyitásTárgy: Re: Bazársor és piactér   Szomb. Júl. 14, 2018 10:49 pm

Krizia

- Bármi történhetne –forgatom meg a szemeimet. Amióta az égiek itt vannak, bárhol történhet velünk bármi. Nem szeretem, hogy a földijeim ezt nem képesek belátni. Kifejezetten utálom.
– Majd megoldom holnap – legyintek egyet. A táskám tartalma holnap is meglesz, nem is romlandó, így hát tényleg nem olyan fontos ez az egész. Ezt a dolgot lerendezve, tovább haladunk. Néhány árusnál meg-megállok, fanyalgok, vagy esetleg alkudozom, de igazándiból semmi sem köti le a figyelmemet. Ezért is kérdezek rá arra, hogy Krizia hogyan érzi magát, s ő ki is fejti, amivel egy kissé, hmm letaglóz, azt hiszem.
Bestla. Hallottam már róla, de nem hoz olyan lázba, mint másokat. Azt sem irigylem tőle, hogy miféle feladata van, mert nem lenne kedvem senkit sem pesztrálni. Bár legalább a csapata egész normálisnak mondható. Oestris pedig egy nő, így hát a véleményem nem sok róla. No, nem azért, mert a nőket kisebbrendűnek ítélném, mint a férfiakat. Sőt… Egyszerűen, csak nem jövök ki velük. Ez van.
– Hát ez remek – micsoda problémák ezek. Soha nem tudtam átérezni azt, ha valaki mások véleményével foglalkozik. Minek? Magadnak felelj meg, azokat az elvárásokat ugord meg, miket e állítottál, a többi csak mellékes.
Nem akarom őt megbántani, így inkább csak hümmentek egyet, hogy időt húzzak. Egy tipikus jó barátnő elkezdené hitegetni és azt magyarázni, hogy ugyan már nem vagy kevés és gyenge, biztosan minden rendben lesz. Ám az a helyzet, hogy én nem tartozom ebbe a táborba. Őszinte vagyok és kegyetlen, s ez alól a barátaim sem kivételek.
– Nézd, majd biztosan felfejlődsz arra  szintre, ami megfelel neki –vagy nem, ezt ugyebár én sem tudhatom igazán, de próbálom a legenyhébb módját választani annak, amiben kifejezem igazi gondolataimat.
– Mondjuk nem tudom minek neked az ő segítsége, de te tudod - megvonom a vállaimat. Nem fogok ebbe jobban belemenni. Ő dolga, ha karja kifejti, ha meg nem, hát nekem teljesen mindegy. Nem tudom, hogy ő miképpen látja a kapcsolatunkat, de a hosszú évek alatt már rájöhetett arra, hogy tőlem hiába vár tipikus lányos dolgokat, nem fog kapni. Nem vagyok jóban a lányokkal, mai napig rejtély számomra az is, hogy vele miképpen sikerült egyáltalán beszélő viszonyt kialakítani. Mindenesetre néha frusztrál, mert vissza kell fognom magamat, hiszen nem akarom vérig sérteni. Mentsen meg minden attól, amit egy női hisztéria hozhat.avatar


Ocantis harcos

Tartózkodási hely :
Ocan bolygó
Mentális erõ :
33

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #11•• TémanyitásTárgy: Re: Bazársor és piactér   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Bazársor és piactér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

 Similar topics

-
» Kairói bazársor (Egyiptom)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: Ocan bolygó :: Az Ocan fõváros :: Ilmin szeme-
^
ˇ