Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Today at 12:40 pm
Oscar Pavell lakosztálya

Today at 7:37 am
Út a hegy belsejébe

Today at 7:26 am
Simon lakrésze

Yesterday at 9:44 pm
Parancsnoki híd

Yesterday at 9:36 pm
Jack Silver

Yesterday at 1:12 pm
Töltőállomás

Vas. Jún. 17, 2018 10:52 pm
Silhouette FRPG
Vendég

Vas. Jún. 17, 2018 7:37 pm
Freya Peterson Parancsnok

Vas. Jún. 17, 2018 11:12 am
Elkészültem!

Vas. Jún. 17, 2018 11:09 am
Dr. Michail Debrekov

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 1 2
Víz eleműek - -
Tűz eleműek 1 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 1
Telepesek - -
Katonaság - 1
Flotta 6 4
Consilium - 3
Lázadók 3 -
Összesen 15 13

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Freya Peterson, Niara, Oscar Pavell


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Peremvidék

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Peremvidék   Vas. Dec. 17, 2017 11:53 am

.
***

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Mentális erõ :
333
Képességpontok :
286

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Peremvidék   Kedd Jan. 16, 2018 9:43 pm

Soren && Lanais
- we rise by lifting others -

Ha gyógyító vagy, szükséges ismerned minden növény, minden jótékony és kevésbé hatékony, esetleg mérgező hatását. És egyébként sem árt felszerelned magad, ha úgy döntesz nem válogatsz a sérültek között. Amíg egy bizonyos kasztrendszerben mozogsz, s látható határvonalat húznak közéd és betegeid közé, addig magadnak kell gondoskodnod a megfelelő eszközeidről. A lehetőségeket, s bizony tudnod kell, hogy mit-hol lelhetsz fel. Lanais emeli térdeit, ahogy a zöldes árnyalatba pacsmagolt narancs foltokon keresztül halad az égig érő törzsek között. Minden léptekor felreccsen egy-egy gally, hogy ezzel megadja magát a nő úttörésének. Finom mosoly játszik ajkain. Hátán ott fityeg hátitáskája, ami nélkül sosem indulna efféle körútra. Valószínűleg lépteként le-leguggol. A túrája már tart egy ideje, de annak, aki párából is nyerhet folyadékot nem okoz gondot néhány km, igaz?
Újabb lépés, újabb hajlás. Ujjai finoman tapadnak az alkarnyi hosszú, tőr alakú levél peremére. Annak vizsgálása közben túl, a bokrokká kapaszkodó zöld kerítésen hallja meg az ismeretlen, halk motoszkáló hangot. Lévén a víz pajtásaként nem hord magánál fegyvert, pedig igazán tanulhatna már hibáiból. Lassan engedi el a természet gyermekét, hogy attól elhúzódva, felegyenesedve nyújtogassa nyakát, hogy megpillantsa honnan jön a hang. Mi az, ami elbújik? Mi az, ami nem akarja, hogy megtalálják.
Nesztelen léptei lassúak, karcsú csípőjével kerülgeti az útjába hajló ágakat, miközben apróra húzódva közelíti meg a hangforrását. Az utolsó törzs mögé simul háttal, hogy aztán onnan figyelje meg, ki az, vagy mi az, amivel keresztezik útjukat. Ajkai résnyire elnyílnak, s talán cserepesre is száradnának, ha a fától való elrugaszkodása közben nem nedvesítene rajtuk.
- Hé, hé, hé! - alig három lépés, de máris szólítja a fiút, aki talán(?) eszméletlenül hever az avarban. Rögvest mellé térdel és elsősorban gyógyítóként kezdi fürkészni annak alakját, nyomok, sebek után kutatva. A táskája oldalán landol, ahogy puhán előre hajol, s jobb kezével a fiú arcélére simít. - Hallasz engem? Hé, hallasz engem? - az első és legfontosabb - a szaktudása szerint -, hogy megbizonyosodjon az aranyhármasról. (Nézz! Halj! Érezz!) Rögvest annak mellkasára fekteti fejét, ha nem érkezik válasz, hogy meghallgassa szívét, s közben kézfejét puhán eltartja a fiú orrától, hogy érezze távozik-e lehelet annak arca köré. Megkönnyebbülten emelkedik fel, amikor észleli az életjeleit, s lágy, finom mosollyal nyugtázza, hogy a fiú ébredezik.
- Megsérültél? Fáj valamid? - továbbra is kíváncsian pásztázza a fiú arcjátékát, nyomok után kutatva.szia pöttömboy   szólj, ha elírtam valamitavatar


Ocantis polgár

Karakterlap :
Titulus :
daughter of the winter
Tartózkodási hely :
Ocan bolygó
Mentális erõ :
7
Képességpontok :
3

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #3•• TémanyitásTárgy: Re: Peremvidék   Pént. Jan. 19, 2018 6:34 pm

Tell me that I'm dreaming...
Lanais & Soren
A vízcseppek sokaságának eltűnése után visszadőlt. Úgy érezte, a feje menten szétrobban, s ezen a tarkóján végigcsordogáló meleg, vörös folyadék sem segített igazán. Az egész világ forgott vele, nem tudta mitévő legyen, így csak hanyatt dőlve próbálta meg elérni azt az állapotot, ahol már nem szédül meg egyetlen szemmozgása után sem.
Arca egy pillanatra ellágyult, amikor egy idegen női hangra lett figyelmes. Szemhéjait óvatosan nyitotta fel, attól tartva, hogy a föld ismét kicsúszik alóla. Homályos kép, életlen vonalak... Nem sokat sikerült kivennie a hozzá siető idegen arcáról, csak lágy érintését érezte arcán. Nem tudta mitévő legyen. Kellene tartania tőle? Bízzon benne? De hiszen... Ezek a szavak mit sem számítottak neki. Olyan volt, mint egy üres zsák, amiből kivettek mindenféle jó dolgot és csak a leghasznavehetetlenebb tárgyakat hagyták hátra. Mégis mit kezdhetne ő így önmagával? Meg kellene szólalnia? A nő tudtára kéne adnia, hogy hallja őt?
Egy erőtlen próbálkozással fordítja fejét a gyógyítóhoz, majd résnyire nyitott ajkakkal keresi a megfelelő szavakat, ám azok helyett csupán összeszorítja szemeit, s automatikusan tarkójához nyúl, jelezve, hogy fájdalma forrása onnan irányul.
- A fejem... Mi ez az érzés... Ki vagy te? Mi ez a hely? - tudatalattia talán azt a kérdést is feltenné, hogy mi történt vele, ám efféle kérdések még nem tudtak megfogalmazódni a fiatal ocantisban, addig a pillanatig, ameddig meg nem értette a körülötte zajló tényeket, jeleket és világot._________________

Who am I? I have not found the answer yet.


avatar


Ocantis harcos

Mentális erõ :
4
Képességpontok :
1

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #4•• TémanyitásTárgy: Re: Peremvidék   Hétf. Jan. 29, 2018 9:12 pm

Soren && Lanais
- we rise by lifting others -

A fiú ébredezését egy tarkóérintés követi, amiből Lanais már könnyen következet. Finoman húzódik közel a sápadt sziluetthez, érintése lágy, megfontolt és lassú. Ujjai ráidomulnak a fiatalabb koponyájára, s annak szövetein járnak puha táncot, tapogatózva. Nyelnie kell, kiszárad a torka. Feszülten koncentrál - elvégre ezen a mozdulaton sok múlhat.
- A nevem Lanais, a peremvidéken vagyunk, messzire a városiaktól. - közelebb hajolva barna zuhataga érintheti a fiú arcát, esetleg mellkasát. Próbálja megnézni, megvizsgálni mennyire sérült. Vért nem fedeznek fel ujjai, ám dudorodik feje. Ütés érhette. Lana ekkor elhúzódik, kihúzza vázát és koncentrál, lehet-e még bárki rajtuk kívül a vidéken.
- Megtudod mondani a nevedet? - a nő gyengéden érinti tenyerét a fiú arcára, s a levelekre lecsapódott párából eleget nyer, hogy megmossa finoman Soren arcát. Majd homlokától, egészen a kulcscsontjáig vezeti a hűvös, vékony szálú vízesést.
- Alaposabban meg kellene néznem a fejed, úgy hiszem erős ütés érte. Feltudsz ülni? - tenyere rásimul a még pihegő fiú felkarjára, majd lágyan simít rajta párat, mintegy éreztetve vele, nincs baj, nem is lesz. Mellette marad...szia pöttömboy   szólj, ha elírtam valamitavatar


Ocantis polgár

Karakterlap :
Titulus :
daughter of the winter
Tartózkodási hely :
Ocan bolygó
Mentális erõ :
7
Képességpontok :
3

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #5•• TémanyitásTárgy: Re: Peremvidék   Kedd Jún. 12, 2018 1:33 pm

szabad játéktér

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Mentális erõ :
333
Képességpontok :
286

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #6•• TémanyitásTárgy: Re: Peremvidék   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Peremvidék

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: Ocan bolygó-
^
ˇ