Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 9
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 19

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Peremvidék

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
 #11•• TémanyitásTárgy: Re: Peremvidék   Szer. Jún. 20, 2018 9:48 pm

KorohekeAz állat is, meg a növény is az. A madár is, meg az elejtett vad. A mezőn növő bogyó. Olyan volt ez, mint egy jól felépített találós kérdés. Csak arra könnyebb lett volna, válaszolni, hogy "mi az, asztal de nem szék". Talán élelem. Összeráncolta a szemöldökét. Jó lett volna, ha biztos a dolgában, ezért rámutatott az állatokra sorban, majd magára, és 'nem'-et intett a fejével, majd hozzátette:
- Éhlelem - majd a férfival is megismételte, csakhogy ekkor biccentett. Gondolta már, hogy a férfi kiismerte annyira, hogy tudja, ő nem eszi meg a védtelen vadat, melyeket elkap.
Elvett egy bogyót a férfi kezéből, és bekapta a szájába, majd a hasát kezdte el simogatni. - Ukudla - Náluk ez volt a megfelelője. Már ha tényleg jól értette, amit a másik akart. Majd rámutatott a vadakra, és magára, majd ingatta a buksiját. - Rawa ukudla.
Várt, hogy a férfi is megismételje utána. Már majdnem elmosolyodott, hogy sikerült végre egy hullámhosszra kerülniük, amikor megérzett valamit a lába alatt. Rezgett a föld, de csak épp egy kicsit, neki mégis egy pillanatába telt, hogy a kezén húzódó indát leparancsolja onnan, s harci pózt vegyen fel.avatar


Ocantis harcos

Karakterlap :
Tartózkodási hely :
Ocan bolygó
Hozzászólás száma :
28

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #12•• TémanyitásTárgy: Re: Peremvidék   Vas. Aug. 19, 2018 11:37 am

D W A I I A

Felnevetett, ahogyan látta rajta, kezdte égre megérteni, miről beszélt neki egészen eddig. Ennyi idő után végre értelmes kommunikáció jött létre köztük, és talán ez most mindennél többet jelentett. Dwaiia olykor eltűnt, talán hazalátogatott. Robert ilyenkor találkozott a volentisi emberekkel. Akikben megbízott.
- Ukudla? - Felvonta a szemöldökét, majd bólintott. Biztosan ez lehetett az élelem az ő nyelvükön, úgyhogy megismételte, hogy Dwaiia is tudja, felfogta és érti a szót. - Ukudla.
Figyelt, minden erejével figyelt, de öreg elméje már nem volt az igazi. A lánynak türelmesnek kellett lennie vele. Sokszor elfelejtett dolgokat, és biztos volt benne, hogy ezt is sokszor el kell majd neki ismételnie ahhoz, hogy megjegyezze.
Ismét bólintott. A rawa valószínűleg a tagadás lehetett. Elismételte a szót és megrázta a fejét. Milyen szerencse, hogy vannak univerzális jelzések, amik még a bolygók között is érthetőek!
Robert nem érezte a föld rezgését, így csak a lány reakciójára adott pillanatok alatt választ. Előhúzta fegyverét és kibiztosította. Csak pár pillanatnak kellett eltelnie, hogy ő is elkezdje érezni a lába alatt a finom vibrálást. Azt a remegést, aminek a jelentését itt,az Ocantison tanult meg. A hatalmas állatok közeledését. Amik nem feltétlenül csak legelni jöttek a rétre.

avatar


Törvényen kívüli

Karakterlap :
Titulus :
dezertőr
Tartózkodási hely :
Ocan bolygó
Hozzászólás száma :
27

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 

Peremvidék

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: Ocan bolygó-
^
ˇ