Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Today at 10:23 am
1-es transzporter állomás

Yesterday at 7:18 pm
Simon lakrésze

Yesterday at 6:21 pm
Viharsziget

Yesterday at 1:51 pm
Játékostársat keresek!

Yesterday at 10:16 am
Angelique Cartier

Hétf. Nov. 12, 2018 10:53 pm
Bár

Hétf. Nov. 12, 2018 7:36 pm
Elkészültem!

Hétf. Nov. 12, 2018 2:43 pm
Lt. Wes Abrahams

Hétf. Nov. 12, 2018 11:52 am
Aria D. Chamberlain

Hétf. Nov. 12, 2018 11:19 am
Gépház

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 0 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 9 5
Consilium - 3
Lázadók 3 1
Összesen 19 16

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Angelique Cartier


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Dr. Allegra Black

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Dr. Allegra Black   Vas. Dec. 31, 2017 1:47 pm

Dr. Allegra Black
Lenézett Biológus

Az alapok
Becenév: Legra  
Faj: Ember  
Születési hely, idő: 2600. szeptember 20.
Kor: 26
Csoport: Ember
Család: Egyke vagyok, apám (46) ügyvéd, anyám(45) ápolónő, miatta kötődtem ennyire a biológiához, az élethez. Van egy férjem (megalkotható) és egy 4 éves kislányom, Isabella (szintén).  
Családi állapot: Férjezett anyuka
Szexuális beállítottság: Heteroszexuális
Karakter arca: Miranda Kerr


We've come too far to give up who we are
All ends with beginnings


Jellem

Allegra mindig is lelkes álmodozó volt. Nem hiába az űrben született, amit először meglátott azok a csillagok gyönyörű fénye és az űrpor csodálatos kavargása. Mindig is hitte, hogy létezik egy bolygó, ahol majd ő is sétálhat a talajon, ahol ő is növényeket nevelhet és állatokat simogathat. Hallhatja a patak csobogását, a szél moraját, a levelek neszezését egy hatalmas diófa alatt. Álmodozó, sokak szerint kicsit naiv, de hatalmas tudásszomjú, kíváncsi fiatal nővé érett. Édesanyjával mindig is nagyon közel álltak egymáshoz, talán ezért hasonlít annyira az anyjához. Sokan őt is ápolói pályára szánták, de Allegrában az apjából is van néhány jellemvonás. Törtető, határozott és imádja az újdonságokat. Élete célja volt, hogyha találnak egy bolygót, ő is a felfedezők között lehessen. Sokat tanult, ám nem igazán fogadták el őt teljes jogú biológusnak, hiszen soha nem élt a Földön. Valószínű ezért küldték le őt a bolygóra, mert ő „pótolható”, nem is sejtve, hogy ezzel valóra váltották Allegra legnagyobb álmát: talajon járhat, növényeket ültethet és állatokat simogathat…Felfedezési napló 422. nap. Dr. Allegra Black, biológus bejelentkezik.
-A mai nap is csodálatos volt az Ocan bolygón. Találtunk egy apró kis gyíkszerű lényt. Meglehetősen hasonlít a Föld kaméleon gyíkjaira, de azt hiszem, hogy a két hártyás szárny a hátukon eltérést mutat. Hiszen tudnak repülni, míg a mi kaméleonunk nem tud.

Mindig elgondolkozok ezen a szóhasználaton. MI. A Földiek. Úgy, hogy életemben nem láttam a Földet, csak képeken. Könyvekben. Hiszen a születésem után pusztult el. Ezért sem tartanak olyan megbízható szaktudásnak, a végzettségeim és érdemeim ellenére sem. Hiszen én csak a könyvekből tanultam meg a tektonikát, az évszakok változását és látványát, okai és következményeit. Én csak filmekben láttam vulkánkitörést és vágtató gazellákat a szaharában. Azt hiszem ez az oka, hogy engem (is) küldtek ide le, erre a bolygóra. És végre! Végre talaj van a lábam alatt, megérinthetem a zöld leveleket. Ezernyi inger és érzés, amely azóta cikázik a fejemben és még inkább a szívemben, mióta megérkeztünk erre a bolygóra. És ez az új faj! Tele vagyok élményekkel, érzésekkel és gondolatokkal. Azonban a Felfedezési naplóban csak a tárgyilagos dolgokat oszthatom meg. Néha nem sikerül erre hagyatkoznom és elmondok olyan dolgokat is, aminek semmi relevanciája nincsen. Elnézést érte.
Megköszörülöm a torkomat, igyekszem eltüntetni a szememből az észveszejtő csillogást, és objektíven folytatni a beszámolómat:
-Felfedeztünk egy aprócska patakot a hegyek között. Nem tudjuk még, hogy honnan ered, vélhetőleg valami föld alatti barlangból. Holnap ez lesz a program – hogyha engedélyezi a Consilium. – teszem hozzá és csöppet elpirulok. Néha elfelejtem, hogy nem, nem én és nem a csapat dönt arról, hogy mit kell vizsgálnunk és hogy mit kell megnéznünk. Szabad döntés? Az nincs. Még egy virágot sem téphetünk le engedély nélkül. Bár nem is tennénk.
-A vörös homokmintákat kielemeztük. Vast és egy ismeretlen anyagot találtunk benne. A mintákat már felcímkéztük, holnap reggel az első lesz, hogy felküldjük a hajóra. Az ottani rendszerekkel biztosan azonosítani tudják az alkotó elemeket. Talán valami fontosat találhatunk benne. (…)
Annyi különleges van itt ezen a bolygón, hiszen ez a nép is fejlettebb, mint mi vagyunk. Van néhány hígagyú embertársam, akik szerint egyszerű nomádok, és néhány évezreddel le vannak maradva tőlünk. Én nem így gondolom. Szerintem egy csodálatos fajt találtunk, csodálatos erőkkel és felfogással. Hiszen ők annyira összetartanak, törődnek egymással és segítik egymást. Harmóniában élnek egymással és a természettel. Azt hiszem ezért lettem biológus és ökológus, hogy ezt elérhessem. Az emberek ezt a képességüket már jó régen elveszítették. Sajnos. De az ocantisok még nem. Ők még így élnek egységben, harmóniában. És ez számomra csodálatos. Sokan álmodozónak, naívnak tartanak. Igen, én is hallom a pletykákat, a sutyorgást a forradalomról, egy nagy harcról, háborúról. De nem vagyok képes elhinni, hogy itt is ugyan azt akarjuk folytatni, amit egykor a Földön. Hiszen…
Az ember tanul a hibáiból, nem?
-U.i.: Hogyha Prof.. X. Y. (megalkotható karakter) felébred, kérem tegyék lehetővé számomra a kommunikációt vele! Köszönöm. – mondom el szinte robotikusan az utolsó mondatomat, amit minden egyes Felfedező naplóbejegyzésemhez hozzáteszek, mióta leérkeztünk a bolygóra. Mióta megláttam, hogy a méltán híres Professzor a lefagyasztottak között van, minden egyes nap megkérdezem, hogy felébredt-e már. Hiszen logikus, hogy felébresztik majd, nem? Hatalmas koponya, pláne az új létformák témakörében. Fel kell ébrednie. És ha felébred, ott leszek, hogy tanulhassak tőle. Mindent. Új információk a Földről. El sem hiszem!


Memento Mori
Emese - 25 -

avatar


Egyike a 142 telepesnek

Tartózkodási hely :
Ocan
Mentális erõ :
17

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Dr. Allegra Black   Vas. Dec. 31, 2017 3:01 pm

Elfogadva!
Stars can't shine without darkness

Drága Allegra!
Nagy örömömre szolgál, hogy elsőként üdvözölhetlek az oldalon! Smile Annyira bájos karaktert alkottál, hogy már rögtön a jellemed első soraival megvettél. Fiatal, ambíciózus és ártatlan - az ember csak jó alaposan megszorongatna téged, és eladná a veséjét, hogy nyugodtan álmodozgathass tovább Smile Az élet az Ocanon viszont sajnos nem mindig ennyire idilli, és biztos vagyok benne, hogy erre idővel te magad is rájössz majd. Már előre félek tőle, mennyit sérülhetsz, ha kipukkan körülötted a rózsaszín buborék.
Addig viszont nagyon élvezetes olvasni, Legra mennyi kíváncsisággal, szeretettel fordul az új bolygóhoz és annak élőlényeihez. Látszik, hogy a biológia nem áll távol tőled - vagy inkább én vagyok túl gyenge belőle? -, és ez sokkal karakterhűbbé, élethűbbé tette az előtörténetedet. Én biztosan nem tudnék ilyen jól hozni egy tudós karaktert, úgyhogy le a kalappal! Az is nagyon tetszik, ahogy ábrázolod, milyen érzés valakinek, aki az űrben született, először igazi földet érezni a talpa alatt. Izgalmas gondolat, hiszen neked sosem volt részed ilyesmiben, míg nekünk, azon szerencsés Alvóknak, akiket már felkeltettek, van viszonyítási alapunk. Bár, hidd el, a tudatlanság gyakran áldás, és sokan közülünk azért imádkoznak, bár emlékek nélkül élhetnének, bár ne kéne minden nap felidézniük, mennyi mindent vesztettek a Föld pusztulásával. Szintén nagyon tetszik, hogy ennyiféle karaktert "nyitva hagytál" a lapodban, így aztán több fronton is lehet majd Legrához kapcsolódni. Biztos vagyok benne, hogy hamar lecsapnak majd az ötleteidre! Smile
A stílusod külön bekezdést érdemel, ugyanis gyönyörűen írsz!   Szépen, gördülékenyen, élvezetesen és érzékletesen - minden sorát imádtam a lapodnak, eszembe sem jutott félúton letenni! Legra remekül illik hozzád, alig várom, hogy a játéktéren is olvashassalak - egy hűséges támogatód máris akadt! Smile Nem is tartalak fel tovább, már így is jócskán megvárattalak: foglald le ezt a gyönyörű arcot, utána pedig irány a játéktér! Az egész bolygó csak rád vár - már ha a Consilium is úgy akarja! Smile


Isten hozott a fedélzeten!

avatar


Az URS Arkan kapitánya

Karakterlap :
Titulus :
captain of the URS Arkan 2600
Tartózkodási hely :
beyond the stars
Mentális erõ :
76

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 

Dr. Allegra Black

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Szépségverseny [Event]
» Black Iron Castle
» Képek
» Ariane Black
» Black Heaven bordély

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Karakteralkotás :: Teljes adatbázis :: Telepesek-
^
ˇ