Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 13
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 23

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Folyosók és lift - Lakó Fedélzet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
ÜzenetSzerző
 #11•• TémanyitásTárgy: Re: Folyosók és lift - Lakó Fedélzet   Csüt. Jún. 21, 2018 5:09 pm

A hosszú alvások egyik átkával szembesülök újra. Az egy dolog, hogy a technika nagy ugrásokat képes meg tenni, vagy hogy arra ébredsz nincs többé föld. De az a kibaszott divat is folyton meg változik. Most hogy a francba kell hordani ezt a kicseszett egyenruhát? Igazán itt hagyhattak volna az egyenruha mellé egy öltözködési utasítást. Mikor csöngetnek csak egyszál nadrágban nyitok ajtót.
Meg örülök a közlegénynek és rögtön rántom is be a kabinomba. Nem zavartatva magam, hogy félmeztelen vagyok, és látszik az összes forradás, amit még pár száz éve egy fogolytáborban szereztem kínzóimtól.
- Ez az! Pont erre van szükségem! – Kiáltok fel, és jó látványosan tanulmányozni kezdem a nőt. Ahhoz neki sem lehet semmi kétsége, hogy őt vizslatom már már perverz tekintettel. De arról nem tudhat, hogy csak az egyenruha viselés helyes módját próbálom kifigyelni ahogy körbe járok körülötte.
- A ruha egyénileg szabott vagy a maga fenekét isten is egyenruhába tervezte? – Kérdezem tőle mikor is meg állapítom milyen jól feszül a hátsóján a ruhadarab. Majdnem olyan jó mint elől mell résznél. Érdekesen simul a hasára. Vajon direkt ilyen szexisre tervezték? Valamit említettek ébredés után, hogy a nőknek sokat kell párzani a szülések miatt. Mindegy is. Meg állok előtte és kíváncsian figyelem, hogy egy nyaklánc eltűnik a dekoltázsában. Mag fogom a láncot és szó és engedély kérés nélkül ki húzom a rejtekéből. Dögcédula, rajta egy csillogó gyűrű.
- Ó! Házas? – Mondom neki döbbenten, és a nyakláncot vissza ejtve a egyenruha halmomhoz lépek. Majd megint a nőre pillantok. – Azt hittem mire ébredek ez az intézmény ki fog halni. – Magyarázom a döbbenetem. Majd ki veszek egy nadrágot a kupacból és össze méregetem színre és szabásra a nőn lévő nadrággal. – A francba hogy még nadrágból is 5 fajta van. – Jegyzem meg és sietősen át cserélem a nadrágot, majd a nőn látott egyenruha szett férfi megfelelőjét veszem magamra.
- Megfelelek a szabályzatnak Hicks közlegény?

avatar


Az URS Jola tisztje

Hozzászólás száma :
67

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #12•• TémanyitásTárgy: Re: Folyosók és lift - Lakó Fedélzet   Vas. Júl. 01, 2018 4:49 am

Amíg ott állok az ajtóban, és az alparancsnokra várok, próbálom elképzelni, milyen lehet élőben egy négyszáz éves ember. Persze, láttam a publikus aktáját, de abból ugyan nem sok minden derült ki arról, miféle is lehet a fickó. Ennek a rejtélynek a feloldására viszont már nem is kell olyan sokat várnom. Meglepve pillogok kettőt, amikor az ajtó kinyílik, és egy félmeztelen faszi áll előttem, aki egyáltalán nem tűnik papának. Biztos, hogy csak ezért nem ellenkezem, mikor beránt a kabinba. Ledöbbenve állok meg a szoba közepén és kurvasok dolog megfordul hirtelen a fejemben, de egyelőre nem teszek semmit, csak várom, hogy tisztuljon a kép.

Nem mondom, nem vagyok boldog attól, ahogy a helyettes méregeti a seggem, de a bókra azért felfelé görbül kicsit a szám sarka. - az egyenruháink szabvány méretezésűek, uram, a fenekemért viszont megdolgoztam. - felelem komolynak szánt hangon és tekintetemmel követem a férfi mozgását. A testét borító hegekről nem sokat olvastam, de ha rá is akarnék kérdezni a dologra, biztosan nem most tenném. A jelenlegi helyzet már így is túl intim az ízlésemnek, és bár egy kis szájkaratéra mindig vevő vagyok, tényleg nem célom már az első nap magamra haragítani az új parancsnok helyettest. Ennek ellenére majdnem sikerül reflexből orrba baszni, mikor a nyakam felé nyúl. Ehelyett azonban csak ráfogok a csuklójára és szúrós tekintettel nézek rá. - Házas. - bólintok határozottan és eleresztem a kezét, ahogy ő is elereszti a láncomat. Aztán, mintha mi sem történt volna az előbb, felelek a következő megjegyzésére. - Jelenleg ez a legszentebb intézményünk a Consilium tanítása szerint. - Hangomból egyszerűen nem tudom kiszűrni a gúnyt, úgyhogy inkább el is hallgatok. Figyelem, mit szenved össze a ruhákkal. - idefent a gyakorló is elég a boldogsághoz, uram. - jegyzem meg sanda kis vigyorral, és valamiért okoz némi örömet, hogy kivárom, míg magára rángatja a közkatonák ruciját. miután szakszerűen végigmustrálom, rázom csak meg a fejem. - Sajnálom, uram. A tisztek színe a fehér. De a mai programhoz jó lesz a gyakorló is. - nem vigyorgok, és próbálok nem pimasz arcot vágni. Egyszerű tényként közlöm, játszd újra, Tata, ha eléggé érdekel a küllemszabály vagy mi. Ezúttal viszont hátat fordítok, és elindulok kifelé, hogy az ajtón túl várjam ki, amíg puccba vágja magát, ha így dönt.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
trouble
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
136

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #13•• TémanyitásTárgy: Re: Folyosók és lift - Lakó Fedélzet   Szer. Júl. 04, 2018 5:58 pm

Micsoda szemtelenség. De legalább van egy csípős humora a kislánynak. Csak akkor szólni, hogy rossz egyenruhát vettem fel, mikor már elvettem kifejezetten alattomos dolog. De legalább megnyugtatóan emberi. Szitkozódva dobálom le a közlegény egyenruhát. Majd még köpök is rá, és meg fogadom ki derítem ki is volt az aki olyan sértést szánt nekem, hogy a tiszti egyenruháim közé legénységi egyenruhát tett. Végül leszarom az egészet. És egyszerű vászon nadrágot húzok fel hawaii inggel. Mellé papucsot és napszemüveget. Majd a papucsban csattogva kilépek a folyosóra. - Mehetünk. Bárhova is kell éppen menni. – Sóhajtok fel. Majd meg vakarom a borostám. – Ügye véletlen sincs magánál cigi vagy valami ital? Vagy mind a kettő. Az lenne a legjobb.

avatar


Az URS Jola tisztje

Hozzászólás száma :
67

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #14•• TémanyitásTárgy: Re: Folyosók és lift - Lakó Fedélzet   Szer. Júl. 04, 2018 10:29 pm

Ahogy kint várakozom a folyosón, próbálom feldolgozni az elmúlt két-három perc történéseit, és ennyiből betippelni, miféle ember lehet az alpari. Van egy olyan érzésem, hogy vele nem lesz különösebb gond. Nem valami karót nyelt pöcs így első látásra, bár a stílusa elég érdekes.
Ez utóbbi gondolatot csak tovább erősíti a látvány, ami elém tárul a kabinajtóban. Felvonom a szemöldököm és vagy kétszer végigmérem a fickót. A papucsa csattogásától már előre látom, hogy agyfaszt fogok kapni, de nem gond. Az alparinak gondolom ezt is lehet. Itt úgyse teljesen normális senki sem. - Elvileg bele kellene férnie egy körbevezetésnek, de szerintem szkippelhetjük. - kezdek bele viszonylag laza hangnemben, aztán gyorsan hozzábiggyesztem: -Uram!- várok egy kicsit, hogy lássam, hogy reagál a szolgálatban elkövetett lazaság bűntettére, és csak azután folytatom. - A cigi esélytelen. Az esernyős koktél is, de... - az ingére pillantok és egy félvigyorral folytatom: - a piánál valami izgalmasabbra gondoltam, uram. - igyekszem nagyon nem félreérthető lenni, de ha fegyverekről van szó, nem jut eszemben jobb kifejezés.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
trouble
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
136

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #15•• TémanyitásTárgy: Re: Folyosók és lift - Lakó Fedélzet   Szer. Júl. 11, 2018 11:05 am

Ha lenne dús hajam most túrnék bele és simítanám végig férfias hajtincseimet. De nincs. Kopaszság van tincsek helyet. Így csak a vállam zuhan meg mikor említi, hogy se cigi, se pia. – Úgy látom amíg aludtam az élet kifejezetten sivár és értelmetlen lett. - Sóhajtok csalódottan. – Így teljesen felesleges volt a pszichológus előadása az alkoholizmusról. – Teszem még hozzá. A függelem sértésére nem mondok amúgy semmit. Nem attól lesz valaki jó katona, ha minden seggfejnek 2 méterről tiszteleg, és örökké tükörfényes a bakancsa az egyenruhája meg frissen vasalt. Az első katonai mentorom úgy is azt mondta, addig nem számítasz igazi katonának amíg legalább egyszer nem fenyítettek meg valamiért. Nem mellékesen pedig a legfontosabb szabályt én magam sem tartom be. A katonai elöljárónak minden helyzetben személyes példa mutatással kel eljárni az állomány előtt. Elvégre nyaraló öltözeten feszítek, és az aktuális katonai szabályzatok ismerete nélkül még szabályosan kommunikálni sem tudok vele. Amúgy is. Én csak a harmadik ember vagyok az űrladikon. A fegyelemért aggódjon a parancsnok meg kapitány. – Tudja közlegény, ha ilyet mond nekem legközelebb félre fogom érteni és szexuális vágyaim kielégítését célzó javaslatnak fogom hinni a szavait. – Mondom vigyorogva piszkálódó csipkelődő hangnemben. – Mivel azonban az előbb tájékoztatott arról hogy boldog házas, ezúton eltekintek ettől. Szóval ha nincs pia sem pedig cigi akkor mi van? Kutya viadal? Pók futam? Játékbarlang? Kugli? Fedélzeti örömlány?

avatar


Az URS Jola tisztje

Hozzászólás száma :
67

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #16•• TémanyitásTárgy: Re: Folyosók és lift - Lakó Fedélzet   Szer. Júl. 11, 2018 11:37 am

Elég sokat aludhatott, mert én, mióta csak az eszemet tudom, ez a kibaszott élet pont ilyen elcseszett. Néha kicsit kevésbé, máskor jobban, de a sivárság egészen jó jelzőnek tűnik. - az állomáson több esélye lenne rá, az biztos, uram. - biccentek nagy komolyan.
Mivel az alpari még nem tudja, hogy mit terveztem délutánra, valahol megértem, hogy az izgi szó nem pont úgy keltette fel az érdeklődését, ahogy azt én szeretném. Ennek ellenére nem veszem túl komolyan a dolgot, sőt, egy kisebb vigyort is kap az engedékenységéért. - Megmutathatom a rekreációs szobát, ha esetleg sportolna valamit, alparancsnok. Örömlányt a volentisi élményközpontból rendelhet, a kutyákat viszont már rég megettük. - mondom sajnálkozó hangon de nagyjából pont annyira komolyan, amennyire komolyan ő kérdezte. - De azt gondoltam, egy harci szimulációs játék sokkal inkább a kedvére lenne és a jelenlegi technológiával is felzárkózhatna így. - jelentem ki megint lazábban, mint kellene, miközben el is indulok az említett kabin irányába, várva, hogy meghalljam a jellegzetes csattogó hangot magam mögött.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
trouble
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
136

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #17•• TémanyitásTárgy: Re: Folyosók és lift - Lakó Fedélzet   Szer. Júl. 18, 2018 5:23 pm

Felszisszenek. – A francba pedig a kutyának nem is volt rossz íze. Egyszer ettem Kínában Szecsuan tartományban egy remekül elkészített kutya levest. Persze a rohadékok csak akkor mondták el mikor már bezabáltam. Persze ez már sok száz éve volt. – Mondom utána csoszogva. Majd a szavaira felsóhajtok.
- Harci játék mi? Mik nem vannak. – Sóhajtok fel. Elég mulatságosnak találom a dolgot, hogy az emberiség a kihalás szélén áll, de még mindig egymás leölésére hoznak létre szimulációkat. Bár teszem hozzá ez inkább a tapasztalat hiánya. Nem találkoztunk még ellenséges földönkívüli létformával, hogy arra csináljanak harci szimulációt. Viszont kicsit megsértődőm azon, hogy maradi barbár vadembernek tekint, akinek szüksége van felzárkózni a modern technikához. Szóval gyorsan lekapom az egyik papucsom, és diszkréten a hátához vágom. Olyan nem túl erősen, de eléggé ahhoz, hogy érezze átlépett egy vonalat. Mondjuk az sem zavar ha nem találom el, de legalább érzi majd a törődést. – Mégis mit képzel mi olyan jelentős dolgot tudott feltalálni az emberiség a föld elpusztult ipari és kutatási háttere nélkül, ami nem volt meg már 100 éve is valamilyen formában? Kérem, ne sértegessen többet! – Mondom neki és teszek egy olyan keresem a cigit a zsebemben mozdulatot, majd a kezem le hullik az oldalaimhoz amint kapcsolok, hogy nincs olyanom. - Vissza adná a papucsom? Kérem.

avatar


Az URS Jola tisztje

Hozzászólás száma :
67

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #18•• TémanyitásTárgy: Re: Folyosók és lift - Lakó Fedélzet   Vas. Szept. 02, 2018 2:20 pm

- A hús az hús... - vonom meg a vállam, mint aki nem érti, mi rossz van a kutyalevesben. Vagy épp abban, hogy nem tudod, mit eszel. Ez a Volin mindennapos dolog, és azt hiszem, a legtöbben boldogabbak is tudatlanul. Így első ránézésre az alpari egyébként az a típus, akitől meg kell majd szoknunk, hogy a régi időkről nosztalgiázik, mint valami cuki perverz nagypapi. Csak ő kutyalevesről és egyéb, számunkra már kurvára idegen dologról mesélget, amit vagy elhiszünk, vagy nem, de mindenképpen meg fogjuk hallgatni...ha mázlink van, akkor csak egyszer, ha nincs, akkor sokszor. Apu régebben csak betépve, mostmár viszont józanon is folyton ismételgeti a régi sztorikat, úgyhogy gondolom ez a korral jár. Silver Alparancsnok pedig... fogalmazzunk úgy, hogy örülhet a consi, hogy eltörölte a nyugdíjrendszert, mert Silvernek már egy vagyonnal lógnának.

Meggyőződésem, hogy semmi olyat nem mondtam, amivel kiérdemeltem, hogy papucsot állítson a hátamba, de mivel mégiscsak egy főtisztről van szó, félreteszem a méltatlankodhatnékomat, és előbb a papucsra lépek, majd a saru műanyag pántjába akasztva az ujjam, megpróbálom felvenni. A csattogó persze nem bírja a szakítópróbát, és a pántocskával a kezemben egyenesedem fel nagy lendülettel. - Sajnálom uram, nem állt szándékomban megsérteni. -  mondom automatikusan, majd felé fordulok és felmutatom neki a papucsa kezemben maradt részét. - És ezt is nagyon....nagyon sajnálom.  - bűnbánó arcot vágok, majd gyorsan lehajolok a  papucs másik feléért és kissé határozatlan mozdulattal nyújtom az alpari felé. Hacsak nem gondolatolvasó, nem tudhatja, hogy a kis papucsbaleset azért nem  az ügyetlenségemnek tudható be.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
trouble
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
136

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #19•• TémanyitásTárgy: Re: Folyosók és lift - Lakó Fedélzet   Kedd Nov. 20, 2018 10:14 pm

szabad játéktér

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
429

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #20•• TémanyitásTárgy: Re: Folyosók és lift - Lakó Fedélzet   Kedd Nov. 20, 2018 10:20 pm

To: Angyallány


Hosszas nap után másra sem vágyik az ember, mint egy tesztre, nem? Nem is tudom, csak én vagyok túl lelkiismeretes vagy a jó ég tudja, de le akarok futtatni egy ellenőrzést a rendszerrel az egyik gépnél. Vacsi után így a cuccaim közül előkeresem a kis lapos táblagépet, amit már a folyosón kapcsolgatok fel. Csak egy teszt, meg akarom nézni a robotpilóta reakcióit. Sosem lehetek elég óvatos odakint és nem akarok kockáztatni. Akarom látni még a kölyköm és annyival lógok neki, hogy vigyázok magamra. A folyosón végigsétálva fel sem nézek igazán a kijelzőről, csak a fel-felerősödő fények jelzik azt, hogy haladok előre. Szeretem a folyosók elrendezését, kivilágítását, nem is tudom olyan hangulatos és mégis titokzatos. Vajon sokan ezt ki is használják?
Zene szól parányi fülesemben még akkor is, amikor a fülkébe kapaszkodok fel és laza mozdulatokkal kapcsolok fel mindent. Csak pár perc, már készen is leszek. Volt már dolgom orbitálisan lassú, kiöregedett gépekkel is, aminél voltaképpen majd' megharaptam valakit, mire sikerült életre imádkoznom. Egy éve lassan azonban ezeknek a gépeknek szívét-lelkét is megismerem. Nálam nem ott fejeződik be a repülés, hogy kiszállok. Elvégre ha valahol ott ragadok, nekem is tudnom kellene kezelni a meghibásodásokat, nem? Vagy tán régi vágású vagyok és ez ilyen rigolyám.
A rendszer azt mutatja, hogy minden rendben van. Hangos füttyentéssel, majd a zene tovább fütyülésével fordulok kifelé és lendülök meg magamtól, hogy a földre huppanjak. Ujjaim közé fogom a táblagépet és indulok el vissza a szobám felé. Úgy tervezem, hogy korán lefekszem és holnap majd fitten kelek... aztán megpillantok az egyik kereszteződésben elhaladni egy ismerős arcot. Még tovább is megyek, de pár lépés után megtorpanok. Hogy is volt az?Őt nem is itt láttam meg. Perdülök a sarkamon, elindulok teljesen másik irányba - na de a kabinom nem is arra van -, hogy felszaporázott léptekkel  - igazából néhány mamlasz lépés - utol érjem a nőt.
- Várj... te ismerős vagy nekem. - nahát milyen remek megszólítás, ismerős kell, hogy legyen ha már egy éve itt vagyok, nem igaz? De most mégis mit mondjak? Állj, fordulj meg?

avatar


Az URS Jola tisztje

Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
8

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #21•• TémanyitásTárgy: Re: Folyosók és lift - Lakó Fedélzet   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Folyosók és lift - Lakó Fedélzet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: A világûr :: Az URS Jola fedélzetén :: Lakó Fedélzet-
^
ˇ