Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 13
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 23

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Gyengélkedõ

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
ÜzenetSzerző
 #11•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Pént. Jan. 05, 2018 5:10 pm

Alex & Teddy

Words like violence
Break the silence
Come crashing in
Into my little world
Painful to me
Pierce right through me
Cant you understand (..)

-Érzelem? te idióta majom… – Elhiheted nekem, hogyha az érzelmeim irányítanak, akkor az a tű, nem rendeltetés szerűen lett volna alkalmazva. Sőt, még be is fecskendeztem volna vele valamit, nemhogy vért vegye tőled – közlöm vele semleges hangszínnel. Érzelmek.. Utálat és harag az van, de elég felnőtt vagyok ahhoz, hogy félretegyem, ha a munkáról van szó. Azt is értem, hogy ő itt a nagy kan és meg kell nekem ezt mutatnia, na meg azt, merre van a helyem, de bassza meg. Ne nekem akarja bizonygatni, hogy mekkora kukac van a nadrágjában, láttam már köszönöm.
- Úgy veszem észre, hogy nem csak vakságban szenvedsz, hanem halláskárosodásod is van. Habár az is lehet, hogy csak nehéz a felfogásod - reménytelenül sóhajtok egyet. Nem hittem volna, hogy magyarázni kell neki ezt. Pedig olyan érthetően elmondtam, ha nem lenne ennyire makacs és önfejű öszvér, akkor ismételgetni se kellene a szavaimat.
- Megmondtam, hogy mások jelenlétében moderálom magam. Nem vagyok ostoba Te viszont.. Jelenleg éppen azt a feledet mutatod meg . – Amúgy meg kérlek, tedd meg azt a szívességet, hogy visszafordítod. A nemlétező faszom se akar hónapokon át te alattad szolgálni – bár biztos v an, aki erre vágyik, de az nem én vagyok. Nem ez a hajó volt a célom, de úgy határoztak, hogy itt jobb helyem lesz. Mert ez a kibaszott sors olyan vicces kedvében van. Hát köszönöm, rohadj meg. Mellesleg, ha most végre figyel egy kicsit is, akkor kihallhatja a szavaim mögül, hogy nekem éppen annyi kedvem van itt lenni, mint amennyire ő kívánja ezt. Így akár haladhatnánk tovább, hogy ne nehezítsük meg a másik életét még jobban. Én örülnék.
Ám ő csak mondja, áll ott, mint valami daliás herceg, aki egy paraszttal társalog. Ettől én pedig csak idegesebb leszek. Bár palástolom, de attól a pillanattól kezdve, hogy kopogott, folyamatosan azt érzem, hogy hánynom kell. Ha sokáig marad, akkor lehet megtisztelem azzal, hogy az ő ruhájára köpöm vissza az almát. Micsoda parádé lenne..
Lesütöm a pilláimat. Nem azért, mert szégyellem magam. Ugyan. Hol van már az, hogy én bármilyen viselkedést is szégyellenék vele szemben? Szerintem akkor veszett el, amikor először khm, na mindegy. Azért nem nézek rá, mert nem akarom őfelségét képen röhögni. Számolok. Egy, kettő, három..tíz…húsz…harminc. S mindeközben némaság burkolózik kettőnk közé. Ízlelgetem szavait, nézem mozzanatait. Majdnem neki állok azért könyörögni, hogy távozzon, ám a számat elhagyó szavak más mondatokat formáznak.
-  Idefigyelj. Megalázhatsz, fenyegethetsz, parancsolhatsz, rendre teremthetsz, de ezt most végighallgatod – megkerülöm az asztalt, s leülök. Nem fogok ácsorogni, ezzel is kimutatom neki, hogy tiszteletem hol van. Másfelől pedig úgy kívánok vele társalogni, mint egy beteggel, bár tudom, hogy ő aztán nem fog leülni, azért mutatok a székre, hátha.
- Alkalmatlannak tartalak a feladatra, hogy parancsnok legyél. Nem a személyiséged és az emberi oldalad miatt – félreteszem az iméntieket, ha kell kicsit megsimogatom a hiúságát is, úgyse azon van a lényeg. – A kézremegésed, melyet a vérvétel alatt palástolni kívántál, eléggé felkeltette az érdeklődésemet, emellett vannak még egyéb jelek is, de azt hiszem, hogy a vérvételből két - három nap múlva, majd úgyis többet fogok megtudni – magam elé húzom korábbi papírjait. Nincs bennük hiba, amit kizártnak tartok, de ezt inkább most nem említem, kell a vérvétel eredménye, csak azután állhatok neki a vádaskodásnak.
- Ha kilépsz azon az ajtón és nem vagy hajlandó befejezni az összes vizsgálatot, akkor a lapodra is ráírom, hogy alkalmatlan vagy, illetve a vérvétel eredményeit is továbbítom – egyszerűen közlöm. Mintha egy anyuka mesélné kis gyermekének az esti mesét. Játszok én vele, ha arra vágyik, de jobb, ha tudja, hogy nem csak neki vannak adui.
- Szóval én azt ajánlom, hogy told vissza az arcodat, tedd félre a kibaszott nagy büszkeségedet, essünk túl ezen a szaron, aztán legközelebb majd akkor találkozunk, ha nagyon muszáj – szemeim összeszűkülnek, leejtem a papírokat az asztalra, kezeimet összekulcsolom magam előtt és várakozóan tekintek rá. Nem kenyerem a fenyegetőzés, nem is szerettem volna bevetni, de ha Alexander nem hagy más választást, akkor kénytelen leszek ilyen eszközökhöz folyamodni. Hátráltatja a viselkedésével a munkámat, s még ő van felháborodva, nevetséges.


avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
sub-lieutenant of the URS-Jola
Tartózkodási hely :
Urs Jola
Hozzászólás száma :
79

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #12•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Pént. Jan. 05, 2018 8:01 pm

Teddy & Alex
Pride will always be the longest distance between two people

Érzelmek... Sohasem tudtam velük mit kezdeni. Elvonták a figyelmem a kötelességeimről, bonyolították a kapcsolataimat és erővel bírtak felettem. Persze amíg házas voltam. De már nagyon régóta vagyok olyan, amilyen. Profi és ledönthetetlen. Persze ez nem jelenti azt, hogy a lelkemben nem kavarog néha a lesújtás szele. Azt sem, hogy nem tudnék szeretni. De a külső páncélon belül őrzöm ezeket. Ott vannak a legjobb és legbiztonságosabb helyen.
Ellenben a doktornővel. Gyűlölete süt tekintetéből, átjárja mozdulatait és szavakat formál a száján. Nem képes magában tartani, hiába állítja, hogy így van. Ha profi lenne, ha nem lennék rá hatással, akkor szavak és felesleges szurkálódás nélkül átestünk volna a vizsgálaton és mehetnék a dolgomra. Nem kellene azzal foglalkoznom, hogy tisztel-e vagy sem. Emberként nem szükséges mindez, de a rendszert, amiben élünk ő sem tagadhatja meg. De Teddy is ugyan olyan tűzről pattan, felvágott nyelvű nő, amilyen a nővére is. Csűri és csavarja a szavakat és ott mar beléd, ahol a legjobban fáj. Mint a fiam említése. A rangom lekicsinylése. A férfiasságom megkérdőjelezése. Az egész méltatlan viselkedése. Nem méltó a hajóhoz. Nem méltó hozzánk, a legénységhez.
És esküszöm, ahogy fröcsögi felém a szavakat, legszívesebben mennék Amelia-hoz, hogy fordítsa vissza a hajót. Rakjuk le a dokit és menjünk tovább helyettes nélkül, lesz, ami lesz. Az évek tapasztalata és a kiképzés egyes részei majd segítenek rajtunk. De akkor ugyan olyan volnék, mint ő is. Hagynám, hogy az érzelmek ráüljenek vállaimra, súlyos terhet rakva az erős izmokra, hogy idővel nyomják lefelé. Régen volt egy talán kínai mondás: A gyűlölet olyan, mint a marokban szorongatott, izzó parázs. Senkinek nem fáj, csak neked.
Visszafordulok az ajtóból. A folyosót fél szemmel mustrálom, de nem jár erre senki.
- A gyűlölet talán nem érzelem, Bowman? - Teszem fel komoly hangon a költői kérdést és állom tekintetét. Ezután fenyegetni kezd. Biztos voltam benne, hogy a tünetek nem kerülik el a figyelmét, de néhány ampulla vér és egy fél szemmel elkapott, akár reflexszerű mozdulat édes kevés ahhoz, hogy a posztra való méltóságomat becsmérelje. De még mindig nem emelem fel a hangom. Még mindig nem teszek hirtelen lépéseket. Talán csak tekintetem sötétedik el a hallottakon. A fiamra gondolok.. Titkolózásom oka nem az, hogy kapitány akarok maradni, mert ettől több vagyok másoknál. Ha kiderül, mi történik velem, meghurcolják Josh-t is. Az emberiség jelenlegi társadalma nem toleráns a gyógyíthatatlan, genetikai betegségekkel szemben. De ezt a szőkeség nem tudja. Ettől független bicskát nyit a zsebemben. Engem nem szokott a saját legénységem fenyegetni.
- Az ajánlat áll, alhadnagy. A maga döntése, hol akar lenni a következő négy hónap során. - Zárom le ennyivel a beszélgetést és a vizsgálatot is. Nem adom alá feleslegesen a lovat, tekintetem nyugodt, izmaim finoman pihennek az inakon. Egyetlen testbeszédem sem árulkodik leleplezésről. Nem tartok tőle. Az előző dokinak évekbe telt kideríteni, mi motoszkál odabent. És én kértem rá, hogy kutakodjon. A tünetmentes időszakokban el is szoktam feledkezni róla, nem gátol semmiben. De ezek kiszámíthatatlanok és csak balszerencse, hogy éppen most és ebben a néhány percben kijött rajtam néhány tünet.
Kilépek az ajtón végül és az elhúzódik mögöttem, nagyobb gátat nem is szabhatva kettőnk kapcsolatának. Elindulok a vezérlés felé érdeklődni, merre is tartunk most és milyen kilátásaink vannak. Napokon belül már bolygóra akarom vinni a legénységet, hacsak a szőkeség nem dönt amellett, hogy visszatér az anyahajóra. De néhány nap csúszás ez esetben megengedek magunknak.


avatar


Az URS Jola kapitánya

Karakterlap :
Titulus :
Captain of the URS Jola
Tartózkodási hely :
URS Jola, A Volentis
Hozzászólás száma :
57

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #13•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Szomb. Jan. 06, 2018 9:03 pm

szabad játéktér

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
429

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #14•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Szer. Jan. 10, 2018 11:27 am

A gyengélkedő. A szoba, ahova szívem szerint sosem mennék be a saját lábamon. Mégis, a kapitány kitalálta, hogy felszállás után mindenkinek kötelező átesnie egy vizsgálaton. Ami engem illet, jobb szeretnék előbb túlesni rajta, szóval már szedem is a lábam.
Annyira nem vészes amúgy a helyzet. A doktornővel egészen megkedveltük egymást azt hiszem. Mondhatnám, hogy annyira, hogy már pletykálnak rólunk, de kezdem megszokni, hogy ezen a hajón mindenkivel össze akarnak boronálni. Persze nem panaszkodom, ennyi csinos nőt sosem láttam még összezárva. Mellesleg, talán jót is fog tenni egy könnyed csevej, most, hogy a kapitány valamiért a szokásosnál is zabosabb, nekem meg a hajóra osztották be a feleségem...
-Üdv, passzolok! - Kiáltok be, amint belépek a rendelőbe, és már dobom is az újratölthető műanyag flakont, benne egy harmad liternyi édesített itallal. Fogalmam sincs, pontosan miből csinálják - valószínűleg krumpliból, esküszöm, itt lassan minden krumpliból van - de az íze kicsit emlékeztet a kólára. Ha már sört nem lehet felhozni, ez is olyan jó. Azonban, miután neki dobtam az italt, döbbenek csak meg. A szőke hajzuhatag még nagyjából stimmel, a hozzá tartozó baba arc azonban a legkevésbé sem.
-Khmmm....Dr.Jenkins-t keresem. Itt van esetleg?
Gyanakodva nézek körbe. Mi történt? Máris a fedélzeten lenne az új orvosunk?? Miért én tudok meg utoljára mindent???
A kezemben lévő üdítőre sandítok, és mivel természetesen kibontottam, mielőtt körbenéztem volna, még letagadni is kár lenne, mi volt a tervem vele.

avatar


Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
307

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #15•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Szer. Jan. 10, 2018 12:14 pm

Ha már Amelia volt oly kegyes és megmutatta hol fogom időm nagyrészét tölteni, illetve Feliciával is volt egy csodálatos találkozóm az étkezőben, hát eldöntöttem, hogy itt az ideje kicsit belakni a teret. Az elődöm egy kissé szétszórt volt, mármint a rendszerezése eléggé nevetséges, így hát az első dolgom az, hogy mindent a saját kis rendszeremben helyezzek el. Ennek köszönhetően a gyengélkedőn káosz uralkodik. Dobozok, papírok, csövek, minden segédeszköz összevissza vannak, én pedig háttal állok az ajtónak.
Ezért is ér váratlanul a „beköszönés”. Vállam fölött pillantok hátra és még van szerencsém látni az üveg repülési útját, s landolását egy halom papíron. Szemeim egy vonalba szűkülnek, leteszem a kezemben lévő aktákat a helyükre, s lassan fordulok látogatóm felé.
- Hmm – a falon lévő órára pillantok, majd vissza a férfira. – Lehet most tolja ki magából a babát, akit valamelyikőtök erőszeretettel tett belé – csak pár órácskája vagyok itt, de már így is volt szerencsém hallani ezt azt.
Elmém bugyraiban kutatok, láttam már mindenkiről képet, s nevet is tudok azonosítani hozzá. Bár mondjuk azon jobb formájában volt az úriember, de még így is sikerül előhívnom, hogyan is nevezik.
-Örülök, hogy megérkezett Mr. Dobrik, így nem kell maga után sem futkoznom – ellépek a szekrénytől és nyújtom felé a kezemet. – Theodora Bowman vagyok, az új hajó orvos – s, ha elfogadja a felé nyújtott kacsót, megrázom az övét, s már lépek is vissza az asztalomhoz.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
sub-lieutenant of the URS-Jola
Tartózkodási hely :
Urs Jola
Hozzászólás száma :
79

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #16•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Szer. Jan. 10, 2018 12:36 pm

Oké, azt hiszem valahol az én hibám, hogy ez a kapcsolat nem indult felhőtlenül, de a jelek szerint ő is megéri a pénzét. A babás kommentárra legalábbis a szemeim forgatom.
-Remélem nem, még csak a 8. hónap végén van. Véletlenül tudom, hogy egy dokkoláson kapta el.
Míg ő engem vizslat, én is összeszűkült szemekkel nézek rá, és próbálom kitalálni láttam-e már. Nem vagyunk valami sokan, így egyáltalán nem lehetetlen. ÉS egyébként is, olyan ismerős...Komolyan, mintha már láttam volna többször is, csak épp nem feltétlen mozgásban. De hol...?
-Ne szokjon hozzá. Utálok orvoshoz járni.
Mondjuk, ki szeret. Elfogadom a kezet, persze csak óvatosan, nehogy kárt tegyek benne...de közben a helyére kerül minden. Theodora. Hát persze. Úgy értem, hány szőke cuki Theodora lehet még? Egy sem, ő kell, hogy legyen az! Szegény Alex...vajon tudja már? Ha nem tudnám pontosan mit érezhet, ezt az orra alá dörgölném.
-Örvendek. De kérem ne szólítson Mr.Dobrik-nak. A Dobrik Al-Parancsnok sokkal jobban hangzik.
Elengedem a kezét, aztán az iratok felé hajolva felveszem az üdítőt, és a nő kezébe nyomom.
-Nos...kár lenne veszni hagyni. Üdvözlöm a Jola-n. Egészségére.

avatar


Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
307

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #17•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Szer. Jan. 10, 2018 12:48 pm

Megforgatom a szemeimet. – Véletlenül, ühüm – és ezzel elengedem. Engem aztán egyikük magánélete sem érdekel. Azt csinálnak és azzal, amit akarnak, míg engem nem kevernek bele vagy bármiféle bajba, addig szépen hallgatok is. Leszek jó fej.
- Nem is szeretném, ha gyakran járna ide, főleg ha rendet bontani jön – odalépek a papírokhoz, amin az ital hever, majd felemelem és jól szemügyre veszem. Kár lenne, mekkora vétek lenne az, ha ennek híre megy valaki olyan személy részére, ki nem értékeli, ha a legénység szórakozik, s ilyeneket önt magába. Lépek a férfi felé, s átnyújtom neki az üveget.
- Jobban is vigyázhatna – teszem még hozzá, mielőtt az asztalhoz indulnék. Odaérvén az akták között keresgélek, majd előhúzom azt, melyen az ő neve szerepel. Nem rossz példány, az eredmények kifejezetten jók, talán túlságosan is. Olyan, mintha fel lennének javítva az értékei. Újra ránézek, mikor hallom, hogy orra alatt hablatyol valamit, s felegyenesedek.
- Én meg szeretem, ha kopognak mielőtt bejönnek ide. Megvárják, hogy azt mondjam szabad és méltóan üdvözölnek. Ugye ezt magának se sikeredett kivitelezni, így én is maradnék a Mr. Dobriknál - közlöm sután és kissé talán ellenszenvesen a tényt. Nem fogok jó pofizni, legalábbis az első napokban biztosan nem. Amúgy is, ezzel csak azt szeretném gyakorolni, hogy Alexandernek miféle stílust prezentáljak.
- Örülnék, ha csak a vérvétel után tolná magába az italt – a szék felé mutatok, hogy akár el is indulhatna, hogy túlessünk a vérvételen, aztán utána tölthet magába bármit.
- Volt mostanában fejfájása, szédülés, összeesés vagy bármi, ami nem megszokott? – csak rutin kérdések, de muszáj őket feltenni. Itt áll a papíron, s csak nem térek el már az első öt percben attól, ami elő van írva. S míg ő válaszol, én előkotrom az ampullákat és a tűt, hogy neki állhassak leszívni a vérét.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
sub-lieutenant of the URS-Jola
Tartózkodási hely :
Urs Jola
Hozzászólás száma :
79

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #18•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Szer. Jan. 10, 2018 1:37 pm

Újra megforgatom a szemeim. Remek...mióta lehet itt, 2 másodperce, és már ő is elhiszi ezt a hülyeséget? Azt bezzeg nem hallotta, hogy a szőkék nem jönnek be.
-Ne aggódjon, majd máshol bontok rendet.
Kissé elhúzom a számat a monológja közben. Igen, most már egészen biztos vagyok benne, hogy ő AZ A Theodora. Más nem lehet, mert ő az egyetlen az univerzumban, aki elérte, hogy zavar, ah nem a rangomon szólít.
-Ahogy óhajtja, MS.Bowman.
Az orvosi utasításnak mondjuk nem ellenkezek. Kár lenne, csak elnyújtaná ezt a teljesen fölösleges vizsgálatot. Nem szándékozom addig élni, hogy egészségügyi problémáim legyenek. Ilyen karrierrel aligha kell emiatt aggódnom.
-Úgy érti, az előtt, hogy beléptem ide? - Kérdezek vissza gúnyosan a hányinger témában, miközben felhúzom a pólóm egyik ujját, hogy nyugodtan szurkáljon csak ahol szeretne. - Nem, tökéletesen érzem magam. És maga?
Na jó, ha jobban belegondolok, kicsit stresszes napjaim voltak most...de ehhez semmi köze. Ha megnézi a legénységi kartonokat, úgyis tudni fogja miért. Vagy megjegyezni, milyen szerencsés vagyok, amiért egy hajón szolgálok a nejemmel ő is.

avatar


Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
307

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #19•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Szer. Jan. 10, 2018 1:48 pm

Önelégülten mosolygom. Szerintem ez az egyezség elég korrekt, ha ő megtisztel én is meg fogom, ebben biztos lehet.
- Hmm különös, biztos van valami a levegőben, mert mióta belépett ide, engem is kerülget a rosszullét – felvonom az egyik szemöldökömet, de a szám szegletében egy aprócska mosoly ücsörög. Értem én, hogy mit mond és nem fogok megalázkodva álldogálni. Tudok replikázni, meg néha viccelni is, csak meg kell várni, hogy a hangulatom egy kicsit oldódjon.
- Remek, ha semmi gond, akkor adja a kezeit – megfogom mindkettőt és megvizsgálom, hogy melyikből lenne érdemes leszívni a kellő mennyiségű vért. – Remélem evett eleget, mert ha nem akkor tovább fog tartani, mint azt bármelyikünk is szeretné – végül a bal mellett döntök. Ráteszem a gumit, másik kezébe adom, hogy azt fogja és már készítem is a tűt.
-  Visszatérve, jól vagyok, bár kissé szokatlan még, de talán lesz elég időm – vagy nem. Míg Alexxel össze nem futok, addig nem lehet tudni. Lehet, hogy az első intézkedése az lesz, hogy két lábbal penderít ki, ha szerencsém van akkor legalább az anyahajón. Ha nincs akkor az űrben, vagy az első bolygón. Lényegtelen is, ki tudja még mit hoz az élet.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
sub-lieutenant of the URS-Jola
Tartózkodási hely :
Urs Jola
Hozzászólás száma :
79

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #20•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Szer. Jan. 10, 2018 2:31 pm

Enyhén oldalra döntöm a fejem a válaszát hallva. Sokszor elgondolkodtam már rajta, mi a baj velem. Egy kedves, illedelmes ember a legjobb esetben is untat, viszont ha valaki pimaszul beszól, máris elkezd szimpatikus lenni.
-A szöszikre mindig ilyen hatással vagyok.
Ennél jobb válasz most nem jut eszembe. Ahogy kéri, leteszem az italt, és felhúzom a ruhát a másik karomról is. Nem igazán értem, miért válogat, de relatív türelmesek várok. Tudom, hogy rutinkérdéseket tesz fel, de akkor is, ettem-e eleget. Persze, még repetáztam is a csokitortából. Kétszer.
-Ne aggódjon, reggel még volt étvágyam.
Lehet, hogy nem érdemli meg, hogy így morogjak vele, de ugyanakkor, épp egy tűt készül belém szúrni, hogy a vérem vegye, és biztos vagyok benne, hogy puszta szadizmusból teszi, az orvosi indokokat meg csak kitalálták. Na jó, a biztos talán nem a legjobb szó...
-Talán? Marha hosszú egy út, szóval ideje lesz bőven. Ha pedig minden idegesítő alakot kitennének, velem kezdenék, szóval nyugalom. Egyébként...nagyobb tű nem volt...???
Inkább nem is nézek rá. Nem, nem félek a tűktől! Régebben még vért is adtam rendszeresen csak épp...nézni nem szeretem amikor belém szúrják! Vagy amikor a kezükben tartják, és közben elképzelem, hogy ez belém fog menni...

avatar


Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
307

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #21•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Gyengélkedõ

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: A világûr :: Az URS Jola fedélzetén :: Legénységi fedélzet-
^
ˇ