Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 13
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 23

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Gyengélkedõ

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
ÜzenetSzerző
 #21•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Szer. Jan. 10, 2018 3:04 pm

- Akkor még szerencse, hogy a felesége barna – vetem oda lezárásképpen. Milyen ciki lenne, ha annak a szerencsétlen nőnek is mindig hányingere lenne. Szegény asszony. – Erről jut eszembe, ha kérhetném, ne kelljen terhesgondozást tartanom, mert azt rühellem – egyszerű tény ez. Bár a legénység felhozatalát tekintve, egyik se olyan picsogó és nagyon babázós fajta. Na, de hát hallottam már én is azt a csodás hírt, hogy az ő felesége is jelen lesz ezentúl. Milyen jó is lesz ez neki. Ja nem.
Morgásával nem foglalkozom. Biztos kiérdemeltem, hogy ilyen harapós legyen, bár az még kérdéses mivel. Mindenesetre nem veszem annyira magamra, hogy elbőgjem magamat, vagy elinduljak anyukámnak panaszkodni. Annak amúgy sem lenne sok értelme.
- Majd meglátjuk mennyi időm lesz – megvonom a vállamat, aztán kibontom a tűt, s további mondandóját felvont szemöldökkel hallgatom.
- Szóval idegesítőnek talál? Remek, nem hittem volna, hogy máris találok egy rajongót – felnevetek. Pont ő tart idegesítőnek? Éppen engem? Nevetséges, de nem kezdem el boncolgatni a személyiségét, mert soha a büdös életbe nem fogunk megszabadulni egymástól.
- De van, csak azt másnak tartogatom – úgyis érti kinek és nyilván azt is tudja, hogy miért. Hallottam én már erről az emberről, volt szerencsénk egy közös esküvőt is átélni, ahol készségesen dolgozott Alexander és a nővérem keze alá. Hogy sült volna le a képe.
Na, de én most ettől eltekintek, s minden undoromat, utálatomat és eddig elnyomott indulatomat félreteszem, vagyis próbálom. Majdnem sikerül is elsőre jó vénát találni, de bizony csak a harmadik lesz az igazi.
- Bocs – nagyra nyílt szemekkel nézek rá, mintha tényleg sajnálnám, pedig.. Nem. Kapja be.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
sub-lieutenant of the URS-Jola
Tartózkodási hely :
Urs Jola
Hozzászólás száma :
79

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #22•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Szer. Jan. 10, 2018 4:15 pm

-Ja...piszok nagy mázli... - a egy kicsit délebbre születtem volna, most lehet még köpnék is egyet, a doktornő pedig tovább kísérti a sorsot. Lehet inkább fogorvosnak kellett volna mennie.
-Na, ezt megígérhetem!
Kissé gyanakodva figyelem őt, amíg a tű a kezében van, de persze csak a fülemmel. Oda nézni nem fogok, legfeljebb ha valamiért az a benyomásom, hogy a nyakamra céloz.
-Hát, pedig talált! Sőt, én leszek a Fan Clubja elnöke, és hívogatni fogom az éjszaka közepén, meg levelekkel bombázom majd kismacskákról, és bébi kengurukról.
Sajnos túl őszinte a hangja, ezért csak nyelek egyet. Nem lennék Alex helyében, az egyszer biztos. Főleg, mert nehéz nem észrevenni, milyen könnyű lenne ideszíjazni valakit ehhez az orvosi székhez. Ráadásul a fémszerkezete olyan, amilyet el sem tudnék törni, szóval az esély a szabadulásra szinte nulla.
-Semmi...baj...ha magát kéne bámulnom, én sem tudnék célozni... - Felelem lassan, összeszorított fogakkal. Egek, de utálom a tűket...
-Szóval, mit mond, életben maradok?

avatar


Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
307

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #23•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Szer. Jan. 10, 2018 4:33 pm

Szép ígéret, remélem, hogy lesz olyan jó fiú és meg is tartja. Mert különben.. Elkapom és esküszöm megnyúzom.
- Sajnálatos mód nem vagyok oda a cuki kisállatokért – elhúzom a számat. Sose szerettem a kisállatokat, s nem sírom el magamat, ha látok egyet. Meg a kisgyerekek láttán se. Ki tudja, lehet hogy rosszul vagyok összerakva?
- Nézzenek oda, még a végén azt hiszem, hogy bókol, báár.. – felpillantok rá egy pillanatra, míg odateszem az ampullát a helyére. – Nem, az nem lehet – elmosolyodom, s mozdítok egy picit a karján, hogy a vér sebesebben csordogáljon.
- Hát ezt így egyből nem tudom megmondani – elnevetem magamat. – Majd pár nap múlva szólok, ha gond van, de nem hiszem, hogy lenne – negyedik ampulla. Annyi elvileg elég, s bár szívesen kínoznám még a tű okozta kellemetlen érzéssel, mivel nem ártott nagyot nekem, ezért óvatosan kiszedem.
- Most már letolhatja azt az italt – bökök a fejemmel az innivaló felé, s miután letapasztom a kezét, felállok, hogy az ampullákat a helyére tegyem.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
sub-lieutenant of the URS-Jola
Tartózkodási hely :
Urs Jola
Hozzászólás száma :
79

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #24•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Szer. Jan. 10, 2018 6:29 pm

Ajkaim ádáz mosolyra húzódnak. Nincs oda a cukiságokért? Óóóóó....hát ezt feltétlen észben kell tartanom, nehogy véletlenül, minden egyes alkalommal ilyesmikkel menjek az agyára. Persze, csak képek formájában. A valóságban én sem tudok elviselni majdhogynem semmilyen élőlényt, de ez már más kérdés. Humanoidokat is csak párzási időszakban tűrök meg magam mellett...
-Azt mondtam dögös, mert az. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni... - Jegyzem meg kicsit morogva, és esküszöm, ha nem épp a vérem venné, még talán rá is mosolyognék, és nem csak a falat nézném rendíthetetlenül. Picit felszisszenek, amikor kijön belőlem végre a tű, aztán ellenállok a kísértésnek, hogy mozgatni kezdjem a kezem, és csak várok, amíg ad rá ragtapaszt, vagy egy puszit, vagy mit tudom én épp mi a helyes orvosi eljárás.
-Ez nagyon megnyugtatott, köszönöm.
Ha már szabad, nyúlok az italomért, és belekortyolok. Mint mondtam, ez az üdítő nyomokban a kólára emlékeztet, abban az értelemben, hogy marja az ember torkát, sötét színű, és ha kiöntjük ragad. Az íze...nos ezt is meglehet szokni. Utána meglepően kellemes. Vagy lehet csak függőséget okoz. A lényeg, hogy kb ez van, meg a víz, szóval kár válogatni.
-Egyébként, nem igaz amit rólam hallott - jegyzem meg halkan, de beszéd közben előtör belőlem egy halk böfögés, amit alig sikerül eltakarnom a tenyeremmel. - Na jó...a többsége nem igaz. Csupán egy terhesség szárad a lelkemen, az sem a hajón történt.

avatar


Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
307

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #25•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Szer. Jan. 10, 2018 6:40 pm

Összeráncolódik a homlokom. Még, hogy dögös. Milyen szépen tud ő is hazudni, úgy látszik ez a férfiak génjében alapból benne van. Kár. - Ne aggódjon, nem fogok emiatt gyűrűért sírni - kuncogok halkan, nem zavar, hogy nem néz rám. Tudom én, hogy nem mindenki bírja a vért, s azt meg kifejezetten szeretem, hogy a férfi népet ilyenkor gyengébbnek láthatom, mint amúgy mutatják magukat.
- Látási gondokat nem tapasztalt, ugye? – nála nagyon fontos. Másoknál is az, de az ő esetében erre kifejezetten illik figyelni. S mivel szavaknak nem hiszek, mert hát nem eléggé ismerem még őt, ezért odalépek a számtáblákért, hogy azért azt is megnézzük, ezen a téren mi a helyzet.
- Nézze, felőlem azt csinál fel, akit akar – pillantok rá egy mosoly kíséretében. – Csak annyit kérek, hogy ne kelljen nekem istápolni a nőci lelkét és méhét, mert attól elokádom magam – mosolyom nevetéssé változik. Ennyire nem utálom a fajtársaimat, csupán tényleg nem kívánok sipákoló nőket hallgatni, akik véletlenül bedőltek neki.
- Nem szoktam hinni a pletykáknak, csak húzni szerettem volna az agyát egy kicsit – megvonom a vállaimat, visszatérek az aktájához és gyorsan végig futtatom rajta a tekintetemet.
- Legutoljára a vérnyomása elég magas volt, történt esetleg valami? – mondjuk nem is kéne meglepődnöm a magas vérnyomáson. Ebben a szakmában az lenne a csoda, ha valaki halál nyugodt lenne.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
sub-lieutenant of the URS-Jola
Tartózkodási hely :
Urs Jola
Hozzászólás száma :
79

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #26•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Csüt. Jan. 11, 2018 12:09 pm

A gyűrű említésére is nevetnem kell. Vagy...hát...annak az elfojtott, mély dörmögős változatát engedem csak meg magamnak, hisz mégsem szerencsés gondolom, ha remegek, miközben egy nagy mechanikus szúnyog épp belőlem táplálkozik.
-Ha sírna sem érdekelne, nem toborzok erősítést az ellenségnek.
Emlékeztető magamnak: ha azt tapasztalnám, hogy jól kijönnek Pressia-val, Magammal kell húznom Alex-et egy mentőkabinba. Magyarázkodni nem lesz idő...
-Nézze, ha folyamatosan ilyen magas labdákat ad nekem, ne csodálkozzon, ha lecsapom őket. - Morgom, hisz legalább 3 sértés jutott eszembe, amivel felelhetnék, igaz pár közülük nem lett volna őszinte. - Nem, nincs vele semmi bajom.
Ezt demonstrálandó, meg is forgatom a szemeim. Láthatja, jól működnek, semmi szükség arra a táblára. Mondjuk, ha felé néznék lehet tényleg látná is.
-Nos...köszönöm, hogy áldását adja rá. Cserébe megígérem, hogy ha ilyen történne, a kismamával együtt valahogy boldogulunk majd a lelki támasza nélkül...
Aztán csak mosolygok. Ő lenne az első, aki nem hisz nekik? Ezek után szinte bűntudatom van, amiért csak úgy gondolok rá, amilyennek a kapitány mesélte.
-Általában magasabba vérnyomásom, mint kéne. Nem sokkal, csak mégis...illetve, a múltkori vizsgálaton a doki a karom helyett a nyakamra erősítette, az számít? - Teljesen komolyan mondom ezt, annak ellenére, hogy nem igaz. Valójában persze emlékszem mi volt. Pont vizsgálat közben kaptam egy üzenetet a fiamról. Az óvónő valamiért mindkét szülőnek elküldte a figyelmeztetést, annak ellenére, hogy sosem jártam még szülőin.
-De ne aggódjon, idővel biztos magával is olyan jóban leszek, mint vele...

avatar


Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
307

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #27•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Csüt. Jan. 11, 2018 7:14 pm

– Ellenség? Az lennék? – vagy annak tart, vagy én értem félre. El se merem képzelni, hogy Alexander miket mondhatott rólam. Mert gondolom nem az igazat. Ki vallaná be azt, hogy kikezdett egy tizenévessel, talán még szerelmes is volt belé, aztán végül otthagyta a fittyfenébe és elvette a nővérét? Valahogy inkább azt tudom elképzelni, hogy házisárkánynak állított be, egy féltékeny kis libának, aki gyűlölte őt – mondjuk ez igaz is- , főleg azután, hogy válás lett. Pedig hol van ettől az igazság?
– Nem is a lelki szemeteszsák a lényeg, hanem az orvosi támogatás – hát nem érti? Ezen a hajón egyedül vagyok, aki ilyennel foglalkozni tud. S egy gyerek elvesztése után, a legkevésbé vágyom arra, hogy terhesnőcik pocakját és mását vizsgálgassam. Oldják meg otthon, ha már volt eszük gyereket csinálni.
Vérnyomás magas, rendben, ez teljesen érhető, na de a többi, amit makog. Felháborít. Még akkor is, ha csak vicces kedvében van, s így próbál jeget törni.
- A szemét a hallását és a vérnyomását is megnézem, mert ahogy érzékelem, mindegyikkel probléma van – vak és süket is, a vérnyomást meg ő maga vallja be. Hát kell ennél ideálisabb páciens? Ugye, hogy nem?
– Szeretném én azt, hogy velem is olyan bensőséges kapcsolatot ápoljon? – nevetek. Tudom én mondtam, hogy nem törődök a pletykákkal, de hát ő is éppen olyan magas labdákat dobál felém, mint én állítólag neki.
– Na essünk túl a rutin dolgokon, aztán vegyünk könnyes búcsút egymástól – szabadulni vágyom eme remek társaságtól? Csak is egy valamiért. Rajta kívül még jönnek páran. S minél hamarabb szeretnék túl lenni ezeken a rutin dolgokon, mert rühellem őket.
– Vetkőzzön! – az ágyra mutatok. Felhívás ez keringőre igen, de nem arra, hogy egymásé legyünk. Csupán a hasát szeretném kicsit megnyomogatni, hogy lássuk miden a helyén van-e, nincsen valami kis bibi odabent.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
sub-lieutenant of the URS-Jola
Tartózkodási hely :
Urs Jola
Hozzászólás száma :
79

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #28•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Pént. Jan. 12, 2018 10:48 am

+18

-Tudja ugye, hogy voltak háborúk, amiket kevesebb sérüléssel úsztam meg, mint ezt a vizsgálatot eddig? - Kérdem morogva, de aztán megrázom a fejem. - De ne aggódjon, a diplomáciai érzékem eléggé csiszolatlan. Ha tényleg ellenség lenne, nem tárgyalnánk.
Viszont nagyon nincs kedvem feszegetni a gyerek témát, pláne ilyenkor, ezért csak csúnyán nézek a tükörre, amiben még épp látom őt. Kár, pedig épp fel akartam kérni a gyerek keresztanyjának.
-Nyugi, a porontyot farkasok nevelik majd fel. Ha elsőre bevált, minek váltani, nem igaz?
Kicsit azért sérti a büszkeségem, hogy gond lenne...hát lehet a memóriámmal is, mert most hirtelen nem tudnék visszamondani mindent amit meg akar vizsgálni, de az egyszerűség kedvéért úgy tűnik mindent. Viszont, végre egyetértünk valamiben.
-Ezazzz...már azt hittem sosem kéri!
Mint a villám kapom le magamról a felsőmet, felfedve előttem ostorcsapás okozta hegek sűrű mozaikját a hátamon, közben pedig sebesen dobom le a nadrágom is, majd megfordulva ott állok előtte egy szál dögcédulában. Ez után hanyatt fekszem az ágyon, kezeimet összekulcsolva magam előtt, hogy távol tartsam őket a szíjaktól. Nem arról van szó, hogy bizalmatlan lennék, de a maradék véremre még szükségem van.

avatar


Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
307

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #29•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Pént. Jan. 12, 2018 7:11 pm

– A kényes formáját – nevetek. – Hát nem állt itt a kartonján, hogy ennyire kis érzékeny lenne, hogy egyetlen egy tűszúrástól, máris hadi sérüléseket lát – megrázom a fejemet. – Elhiheti, hogy én sem vagyok egy tárgyalós típus – és ezt ennyiben is hagyom. Nem kezdem el részletezni, hogy mit tudnék vele kezdeni. Már nem úgy, ahogy például Alexanderrel. Itt inkább a kínzó és fájdalmas oldalát kell elképzelni.
- Nézzen fel oda és szépen olvassa el a piros vonal alatti számokat – a tábla felé mutatok. Nem tud ez elől elmenekülni, kötelező elem a vizsgálat folyamán, s ha nem lesz meg, akkor bizony ráteszem a negatív jelet a kórlapra, amivel nem áll jól. Míg ő szorgosan olvas, addig én jegyzetelek, majd az utolsó oszlop előtt, előkotrom a vérnyomásmérőt, s az ágy mellé helyezem.
– Idehelyezze a valagát – s ekkor pillantok fel rá, meg a pucér valóságra, amelyet elém tár. S ezek után ne higgyek a pletykáknak, melyeket az elmúlt órákban hallottam? Na szép.
– Hát maga aztán nem teketóriázik – megrázom a fejemet, majd a nadrágját hozzá vágom. – Nem tudom, hogy az elődöm hogyan vizsgálta magát, de nekem bőven elég, ha csak a felső testén nincsen ruha – de ha már így fekszik, hát lássa rajtam, hogy van vér a pucámban. Végig mérem tetőtől talpig, elismerően még hümmögést is hallatok. Nem jövök én zavarba az emberi testtől, főleg nem egy jól kidolgozott férfi testétől. Felőlem neki állhat helikopterezni is, akkor sem látna pírt az arcomon.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
sub-lieutenant of the URS-Jola
Tartózkodási hely :
Urs Jola
Hozzászólás száma :
79

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #30•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Szomb. Jan. 13, 2018 10:45 am

-Nem vagyok kényes... - Morgom - csak arra céloztam, hogy a Korál gyarmati háborúban kevesebb sebet szereztem mint eddig itt.
Hogy nem tárgyaló típus azzal inkább nem vitatkozom, de láthatja az arcomon, hogy igen, hallottam róla, és ha csak a tizedét elhiszem annak, amit hallottam...igazándiból akkor még annyira nem vészes, de a kapitány nem szokott túlozni, szóval miért hinném el csak a tizedét? A lényeg, hogy nem szeretnék a szobában lenni, amikor ezek ketten újra találkoznak.
Csak nem akarja elengedni a szemvizsgálatot. Ráadásul már a kezében van a vörös "Egyes író toll", úgyhogy inkább ellenállok a kísértésnek, hogy a táblán lévő betűk helyett az Eff,Ú,Cé és Ká betűket olvassam fel elsőnek, ám mikor letakarom a bal szemem, meglepetten hőkölök hátra, mert ezen a táblán valóban ez az első négy betű. Amint ezen túlteszem magam, felolvasom őket a legkisebb karakterig, majd megismétlem a másik oldalon is.
-Mondom, semmi bajom.
A tegye le a valagát részre már nem is mondok semmit. Hát nem egy tündibündi? Komolyan kezd emlékeztetni a feleségemre. Csak a doktornő nem káromkodik annyit. A nadrágomat viszont pislogva kapom el.
-Alaposan vizsgált meg mindig. Állítólag van valami parazita, amitől bárhol kiütéses lesz az ember, és ha nem vizsgálják át tüzetesen, pár hónap és Freddy Krugert csinál az emberből. Vagy valami ilyesmit magyarázott...
Nem öltözöm vissza amúgy, csak eltakarom az alsó részem a nadrágommal, amíg fekszem. Ha már lehet feküdni, fog a fene fáradni, amíg nem muszáj. Úgy tűnik nagyon nem zavarom amúgy sem.

avatar


Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
307

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #31•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Gyengélkedõ

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: A világûr :: Az URS Jola fedélzetén :: Legénységi fedélzet-
^
ˇ