Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 13
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 23

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Gyengélkedõ

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
ÜzenetSzerző
 #31•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Vas. Jan. 14, 2018 12:24 pm

18+

Szorgosan jegyzetelem, hogy mit ront el, s mit nem. Közben pedig nézem a mozzanatait, az arcmimikáját, a testtartását. Igazi katonai kiállás ez. Dacos és magabiztos, kicsit görbe, mégis tiszteletreméltó. Már, ha jár még azért tisztelet, hogy valaki katonai egység tagja. Sose vagyok ebben biztos.
– Az, hogy képes volt felolvasni pár betűt, nem biztosít arról, hogy semmi baja nincsen – maximum a szemének. De aztán a vérnyomás, az agy és egyéb részek, ki tudja, hogy mennyire problémások? Ezért is kell alaposan átvizsgálni. Szóval még mielőtt az ágyat foglalná el, s neki kezdene a vetkőző számába, a karját megragadom, ráteszem a vérnyomásmérőt, s gyors letudjuk ezt is, hogy ne a meglepetés magánakciója utánra jusson ez is.
– Szóval, ezen a lapon nincsen semmi olyasmi, ami miatt alapos testüreg és test vizsgálatot kéne csinálni. Így szerintem maximum kihasználták a maga testi adottságait, s a drága elődöm, magán élte ki az elfojtott szexuális vágyait – van valami parazita, de a legénység védve van ellene. Nem véletlenül kapnak injekciókat évente, hát hol van ilyenkor Dobrik uraság agya? Csak nem odalent?
– De felőlem aztán pucérkodhat, ettől függetlenül is elvégzem a vizsgálatokat – közelebb lépek, s két kezemmel a hasfalát kezdem el nyomogatni, remélve azt, hogy egy arasszal lejjebb nem kezdődik el a keményedés.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
sub-lieutenant of the URS-Jola
Tartózkodási hely :
Urs Jola
Hozzászólás száma :
79

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #32•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Hétf. Jan. 15, 2018 4:07 pm

21+

-Kegyedet képtelenség kielégíteni... - Mondom gúnyosan, annak ellenére, hogy szinte már hallom, mi lesz a válasz erre. Szerencsére sosem terveztem admirális lenni, vagy megélni a nyugdíjat, szóval ha kapok pár fekete pontot, annyi baj legyen. A vérnyomásmérő próbájának kiállása után aztán csak szemeimet forgatom arról, hogy szerinte az előző doki kiélte magát rajtam. Véletlenül tudom, hogy ez egészen biztosan nem igaz. Ha másért nem azért, mert ő sosem nézett annyira meg, mint ez a szőkeség.
-Öhm...köszönöm a bókot. Elég körmönfont módja ez annak, hogy közölje, tettszem magának, de legyen. Viszont belehúzhatnánk, kezdek fázni.
Mondjuk, nem hülyeség amit mond...de lehet Jenkins is ilyen fura doki volt. Emlékszem, egyszer levetette a nadrágját egy kadétnak, aki fejfájással ment hozzá. Lehet így próbálja megelőzni, hogy leszúrják vizsgálat közben, vagy elfusson előle a beteg.
-Khmm...ez csikiz...! - Szólok rá, ahogy megnyomkod, remélve, hogy elterelem egy kicsit a figyelmét, amíg a gombócba gyűrt nadrágom gyorsan a családi ékszerekre húzom, hogy szépen eltakarjak vele mindent odalent. Aztán pedig ártatlanul kezdem a plafont nézni.

avatar


Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
307

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #33•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Hétf. Jan. 15, 2018 5:40 pm

22+ Very Happy

Megköszörülöm a torkomat. Fejemet lassan emelem fel, szemeimet az övéibe mélyesztem. - Szeretne tapasztalatot szerzeni ebben a témában? - hangom teljesen komoly. Semmi irónia, semmi lenézés, sőt még sértettség sincsen benne. - Na gyerünk, itt és most, hajrá - ennyire úgysem nagy legény, ha pedig véletlenül mégis, akkor legalább egy jó köröm lesz a hajón. Mit veszíthetek?
- Hmm, nem hiszem, hogy csak a hideg miatt lenne ilyen kicsi - ha érti, hát akkor ennyiben abba is hagyhatjuk. Nyilván nem akarom végigsérteni, de azt sem hagyhatom neki, hogy azt képzelje, hogy a női elnyomást jól tűröm. Mert bizony nem. Többek között ezért is nem lennék jó felesége egy consilium tagnak. - Senki se mondta, hogy vetkőzzön neki teljesen, viselje a következményeit - s én még ráérősebben folytatom tovább a vizsgálatot. Sőt, ha már ennyire készséges volt, teszek bele pluszt is. Nézzük csak meg a bőrét, hátha tényleg van ott valami csúnya kiütés, amire jobb lesz napi szintű kezelést kiírni.
- Rosszabb, mint egy taknyos kölyök, maradjon már nyugton, vagy véletlenül a férfiasságát rángatom meg - mély levegő, számolás ötig, kifúj. Ezen művelet megismétlése háromszor, majd a vizsgálat ezen részének befejezése.
- Üljön fel, megütögetem a hátát, meghallgatom hogyan vesz levegőt és a reflexeinek vizsgálata után mehet - már így is több időt szenteltem neki, mint amennyit terveztem.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
sub-lieutenant of the URS-Jola
Tartózkodási hely :
Urs Jola
Hozzászólás száma :
79

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #34•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Kedd Jan. 16, 2018 11:57 am

6+

Kissé meghökkent a reakciója. Illetve, talán nem ez a legjobb szó rá, de tény, azt vártam, hogy elpirul, és felír nekem egy potenciacsökkentő tablettát, meg pár különórát a HR osztályon. Na persze, a flotta még lehet ki is tüntetne minket, ha gyereket csinálnánk itt gyorsan. Ez önmagában elég visszás gondolat, pedig még csak a jéghegy csúcsa. Nem tehetek ilyet sem Pressia-val, sem a kapitánnyal.
-Maga belevaló nőszemély, ez tettszik - Mondom vigyorogva - Maga nyert, feladom. Mint említette,a  feleségem a hajón van, ráadásul nincs fél órája, hogy hozzáférést adtam neki egy nagy kaliberű puskához, amivel 2 kilométerről le tudja szedni valaki golyóit. Szó szerinti idézet az aktájából...

Halkan nevetek ezen. Igen, ez olyan dolog, ami azért vicces, mert igaz.
-Nos, azt mondta vetkőzzek...de borítsunk rá fátylat, és megígérem, legközelebb már szándékosan hozok magának italt.
Szívesen nyújtanék neki békejobbot, de úgy érzem, jelen körülmények közt erre még nem készültünk fel. Felülök, és visszahúzom a nadrágom, készen arra, hogy előhozzon valami reflexvizsgáló izét, és tényleg túl legyünk ezen.
-Előre szólok, ha maga is hoz egy vésőt a reflexkalapács mellé, már itt sem vagyok.
Bár azt mondhatnám ez csak vicc...

avatar


Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
307

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #35•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Kedd Jan. 16, 2018 7:00 pm

16+

A tekintetem nem veszem el. Szórom felé az erős és határozott nő vagyok energiát, amíg csak lehet, hogy még véletlenül se sejtse meg, hogy szavaim mögött nincsen tettvágy. Egyelőre. Az első időszakra az a tervem, hogy feltérképezem őket. Nem érdekel, hogy ki kivel, mikor, mit és hogyan. Ebből biztosan ki fogok maradni. Az viszont kifejezetten izgatja a fantáziámat, hogy kinél hol van a határ, meddig lehet menni és mi az, amiért még nem ugrik neked. Jó kis mulatság lesz ez, azt hiszem.
– Áhh szóval maga egy papucs, értem – megvonom a vállamat, arcomon semmi sajnálat, csupán érdektelenség. Nem nézné ki az ember egy ilyenből, hogy ennyire mamusz, de hát ő tudja. Legalább megjegyezhetem, hogy nála itt a határ, nem bátor ezen a téren.
– Nem tudom, hogy ez fenyegetés-e vagy sem, de köszönöm én nem élek ilyenekkel – már nem itallal, mert azt szoktam fogyasztani. Csupán ezzel a fajtával nem kívánok közelebbi viszonyt ápolni. Meg nem bratyizni jöttem, szóval inkább megtartanám a pár lépés távolságot, ha már az intimtorna gyakorlását visszautasította.
– Tényleg nem tudom, hogy eddig milyen sarlatánoknál járt, de lehet kéne maga mellé egy pszichológus is – megrázom a fejemet, majd előkotrom a kis kalapácsot, mely kifejezetten erre a célra van. Megütögetem ahol kell, s feljegyzem magamnak, hogy ezzel sincs gondja.
– Végeztünk, köszönöm az élményt, remélem legközelebb nem itt futunk össze – az asztalomhoz sétálok, kitöltök mindent, ami szükséges, majd felpillantok rá. – Vigyázzon magára – s ezzel útjára is bocsájtom. Könnyet hullatni nem fogok, puszilkodni se, sőt még epekedésre sem adom a fejemet. Inkább felkészülök lelkileg a következő áldozatra, azt hiszem ő is tartogat még számomra meglepetéseket bőven.

// Köszöntem Crashiii <3 //

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
sub-lieutenant of the URS-Jola
Tartózkodási hely :
Urs Jola
Hozzászólás száma :
79

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #36•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Szer. Jan. 17, 2018 11:03 am

Furcsa, de különösebben nem kavar fel szigorú nézése, és az, hogy papucsnak titulál. Mondjuk, mindig is furcsa kapcsolatom volt az ellenkező nemmel. meg sem lep, hogy akkor kezd szimpatikus lenni, amikor igazán elengedi magát, és sérteget. Az én reakcióm? Szelíden mosolygok rá vissza.
-Van akiért még az is megéri doki.
Abba inkább nem megyek bele milyen sarlatánoknál jártam eddig. Ha olvassa az aktámat, láthatja, melyik bolygón szolgáltam, és ha csak fele olyan vad elképzelései vannak róla, mint a többségnek, akkor fölösleges bármit is mondanom.
-Tudja, az én munkám abból áll, hogy próbálok agyonlőni másokat, és ez mégis csak a második legnehezebb az univerzumban. Az első az, amikor valaki egy rakás ilyen embert próbál életben tartani, miközben ő sincs kisebb veszélyben.
Lassan felöltözöm, és mosolyogva bólintok rá. Ebben mindketten egyetértünk.
-Sok szerencsét doki...és kérem...ne legyen nagyon durva a kapitánnyal. Szerintem sokat komolyodott...No, minden jót.


//Én is köszönöm ♥️

avatar


Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
307

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #37•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Csüt. Jan. 25, 2018 4:21 pm

szabad játéktér

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
429

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #38•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Kedd Feb. 20, 2018 1:07 pm

Teddy & Alex
The only reason I won't let go of what's making me sad is because that was the only reason that actually made me happy.

Túlságosan normális minden. Az érzelmek viharától eltekintve, természetesen. A hajó a rendes kerékvágásban működik, senkinek sem tűnt eddig fel semmi, főleg azért, mert miután Teddy taszajtott rajtam ismét és elmenekült előlem a rakodótérből, órákon át ott maradtam és olyan rendet raktam a tombolást követően, mintha semmi sem történt volna.
És már a légkört is ilyennek érzem, mint mikor Teddy még nem volt a hajón. Nagyon ritkán futok csak össze vele és akkor sem töltünk érdemi időt egymás társaságában. Éjszakánként edzéssel ürítem ki gondolataimat és egyelőre tünetmentes is vagyok. Jobban figyelek a legénység tagjaira és keresni kezdtem Amelia társaságát is, még inkább. El kellett foglaljam magam minden percben és ki akartam fárasztani a testem a pontig, mikor már csak bedőltem az ágyba és az álom erővel tört rám. Amint úgy éreztem, nem megy az alvás és a forgolódás vett volna erőt rajtam, azonnal edzeni siettem. És ez így működni látszott.
Amíg nem kaptam egy üzenetet, hogy készen vannak a vizsgálatok eredményei. Az ágyam végében ülve bámultam a kommunikátor képernyőjére és tudtam, teljesen fölösleges volna elodázni. Nem feltétlenül voltam Teddy gyűlöletére felkészülve, de nem is kerültem őt szándékosan. Működtünk egymás mellett, ahogyan az a elejétől kezdve elvárható volt tőlünk. Azonban besétálva a gyengélkedőre biztosan történne valami. És én megígértem, hogy békén hagyom őt. Mantráztam már mindent a fejemben, hogy képes legyen távol tartani magamat tőle és remélem, használni fog.
Esti órákban érkezem, mikor már magára hagyhattam Ameliát a parancsnoki hídon. Nem húztam tovább az elkerülhetetlent és a gyengélkedő ajtajában sem torpanok meg időt nyerni magamnak és a gondolataimnak. Kopogok, ha hallom hangját bentről, akkor nyomom a gombot és belépek.
A gyengélkedő szokásos illata fogad a nővel együtt. Ez a néhány nap a javamra vált annak tekintetében, hogy képes voltam visszanyerni az érzelemmentes arcomat és most, ahogy állok előtte semmi nem ül arcomra. Csak a komoly kapitány fizimiskája, amit már jól ismerhet korábbról. Biccentek felé.
- Bowman alhadnagy. Üzent. - Az ágy közelébe sétálok, de tartom tőle a távolságot, amennyire lehetséges. Minél messzebb áll tőlem, annál kissebb a kísértés arra, hogy érintsem, csókoljam, öleljem. Egyenletes légzésem és szívverésem is igazol abban, amit mutatni szeretnék: Minden rendben. Várok válaszára, mennyire gyorsan akarja majd elharadni az eredményeket, mert akkor nem ülök fel az ágyra.
- Mit tudott meg? - Teszem fel a kérdést magázódva, mert bár nem maradtunk semmiben, talán így a legegyszerűbb az eltávolodás. Intim helyzetet feltételez egymás keresztnevén való megszólítása.

avatar


Az URS Jola kapitánya

Karakterlap :
Titulus :
Captain of the URS Jola
Tartózkodási hely :
URS Jola, A Volentis
Hozzászólás száma :
57

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #39•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Kedd Feb. 20, 2018 1:37 pm

Alex & TeddyBár szembeköptem magamat a cselekedetemmel, mégis dobta egy üzenetet őfelségének. Elvégre azt megfogadtam magamnak és neki is, hogy bizony az egészségére odafigyelek. Ha másra nem is, erre talán még alkalmas vagyok az ő szemében is. Innentől nem érdekel, hogy ő miképpen határoz, jön vagy sem, az ő dolga. A holmijai összekészítve várják az ágyon, mivel semmi kedvem a kelleténél több időt kettesben tölteni vele, minél könnyebben és érzelemmentesen szeretnék ezen túlesni. Így mire az este eljő' s hisztikirályunk megérkezik, én már éppen azon szorgoskodom, hogy távozzak. Kezdem azt unni, hogy azt hiszi minden szabadidőmet ezen a helyen kívánom tölteni. Van egy bizonyos órácska, miután már nem akarok a gyengélkedő fogságában tartózkodni. Nyilván Shepard erre időzít, mert mi másra.
– Shepard kapitány – oda sem nézek rá. Nem érdemel tőlem egyetlen egy kósza pillantást sem. Bár a többiek társaságában meg tudom azt játszani, hogy nem gyűlölöm és nem kívánom őt a pokolba, nem hiszem, hogy kettecskén muszáj lenne hazudnom önmagamnak.
– Az ágyon vannak a papírok. Viheti őket – szépen részletesen ki van fejtve benne minden. Még le is butítottam, hogy egy mezei halandó, aki nem az orvosi szakzsargont tanulta, az is megértse.
– A gyógyszerek ott vannak a dobozban, leírva mit hogyan kell beszednie. Gondolom nem kell elmagyaráznom, de azért elmondom. Ha nem szedi őket az előírtaknak megfelelően, akkor kénytelen leszek bekeményíteni. Ezt pedig ne vegye üres fenyegetőzésnek, a hajó és az ön érdekében is megteszem a szükséges lépéseket, amint azt látom, hogy nem együttműködő – az utolsó szavaknál nézek fel és a szemeimben láthatja azt is, hogy mennyire komolyan gondolom ezt. Leszek neki én is az üres robot, aki semmit sem érez. Elvégre erre a hajóra ez kell. Nem vagyok vicces hangulatomban, s végül is neki köszönhetően jutottam vissza oda, ahova eredetileg is tartozom.
– Ha nincs kérdése, akkor ennyi volt ez az egészMaradj. szemeim változnak, a határozottságot felváltja egy kevéske szomorúság. Nem akarom, hogy ennyi legyen, ám nem engedhetem meg magamnak azt a lépést, hogy ellágyuljak. Úgysem érdekelné. Ujjbegyemmel halkan kopogok az asztalon. Minden perc, amit itt tölt, rossz hatással van rám. Hiába nem akarok kötődni hozzá és úgy tenni, mintha ő lenne a világunk legrosszabb embere. Több éves érzelmeket nem lehet csak úgy elfelejteni és semmissé tenni, még akkor sem, ha ő utamra engedett.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
sub-lieutenant of the URS-Jola
Tartózkodási hely :
Urs Jola
Hozzászólás száma :
79

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #40•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Kedd Feb. 20, 2018 2:16 pm

Teddy & Alex
The only reason I won't let go of what's making me sad is because that was the only reason that actually made me happy.

Hivatalos és bár kemény, normálisan viselkedik és ettől egy kő mozdul le a szívemről, míg egy másik szinte azonnal rátelepszik. Így helyes, így van rendjén, még sem tetszik. De veszek egy nagy levegőt és egyelőre ennyiben hagyom. Az ígéret az ígéret és nekem muszáj betartanom. Elnyomom hát a rámtörő vágyakat és nem lépek közel hozzá, hanem a papírokra szegezem tekintetem, illetve a gyógyszerekre. Elveszek néhányat és olvasgatni kezdem és értem, mi van leírva a lapokra, még is...
- Megértettem, Bowman alhadnagy. - Válaszolom és végül felülök az ágyra, jelezvén, hogy nem készülök még távozni. Éppen ráemelem a tekintetem, mikor az megváltozik és azt hiszem, szomorúság telepszik a szőkeségre egy pillanatra. Mintha sugallna valamit, mintha reménykedne, hogy nem sétálok ki azonnal. Teddy.. nem is akartam. Komolyan nézek rá, ám nem szigorúan. Éppen csak igyekszem megtartani a hivatalos jellegét a beszélgetésnek.
- Megtenné, hogy elmagyarázza? - Teszem oldalra a papírokat magam mellé, mintha csak nem volnék tovább hajlandó olvasni őket, mintha lusta volnék. Nézek rá és várok. Hallani szeretném a hangját, el akarok kapni még egy érzelmes pillantást. Kommunikálhatunk a két szép szemünkkel is arról, milyen viharokat élünk meg legbelül. Nekem egyelőre ez is elég. A szem a lélek tükre, ahogyan szokták mondani, sokkal többet árul el rólunk, mint a kiejtett szavak és néha erősebben hatnak ránk, mint egy nagyobb tett. Beszéljen hozzám a szemén keresztül és én feltöltődöm valamelyest, nem szakít már szét annyira a hiánya.
- Persze csak amennyiben nem bánja. - Teszem még hozzá és bár ezzel menekülőutat és lehetőséget adok a kezébe, ha nagyon nem kívánja a társaságomat, úgy is jelzi majd szavakkal. Teddy sosem volt szívbajos. Talán ezzel azt is megtudom, hányas a kabát és akar-e szakmai keretekbe burkolva velem lenni. Nem kellene erőltetnem, hiszen lélek örlő ilyen formában egymás társaságában létezni, másom azonban nincsen. Megtehetném, hogy önzően sarokba szorítom, csókolom, érintem, még ha meg is üt vagy ellök magától. De a lopott csók, a lopott érintés hamiskás és nem elég.

avatar


Az URS Jola kapitánya

Karakterlap :
Titulus :
Captain of the URS Jola
Tartózkodási hely :
URS Jola, A Volentis
Hozzászólás száma :
57

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #41•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Gyengélkedõ

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: A világûr :: Az URS Jola fedélzetén :: Legénységi fedélzet-
^
ˇ