Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Yesterday at 7:18 pm
Simon lakrésze

Yesterday at 6:21 pm
Viharsziget

Yesterday at 4:26 pm
1-es transzporter állomás

Yesterday at 1:51 pm
Játékostársat keresek!

Yesterday at 10:16 am
Angelique Cartier

Hétf. Nov. 12, 2018 10:53 pm
Bár

Hétf. Nov. 12, 2018 7:36 pm
Elkészültem!

Hétf. Nov. 12, 2018 2:43 pm
Lt. Wes Abrahams

Hétf. Nov. 12, 2018 11:52 am
Aria D. Chamberlain

Hétf. Nov. 12, 2018 11:19 am
Gépház

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 0 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 9 5
Consilium - 3
Lázadók 3 1
Összesen 19 16

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Angelique Cartier


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Közös helyiségek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
 #11•• TémanyitásTárgy: Re: Közös helyiségek   Hétf. Jan. 08, 2018 6:30 pm

Egyik szemöldököm felvonva nézek rá féloldalasan. Mint a nap, na persze. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy durván annyira issza a szavaim, mint vámpír a szenteltvizet...vagy még rosszabb, mint én szoktam a feletteseimét. Lehet azért vette fel Amelia, hogy általa egy kis empátiát tanuljak...
-Jól van Sunshine...
Magamban morgolódok, amíg várok rá, a túra alatt pedig többször is meg kell reguláznom magam, hogy ne rohanjak, hanem csupán futólépésben mozogjak a fedélzeten. Tény, hogy gyorsabban végeznék, ha úgy kezelném ezt az egészet mint valami tájékozódási futást, csak éppen akkor az egésznek nem lenne semmi értelme. Lehet így sincs sok, de legalább megpróbáltam. Mondjuk...a fegyelmezést leszámítva igazándiból az a megérzésem, hogy Pressia figyel arra amit mondok. Aztán majd meglátjuk...
-Ne aggódjon közlegény. Írásba adtam, hogy ha parancsnokká tesznek a napba vezetem a gépet. Kétlem, hogy mostanában léptetnének elő, szóval sokáig leszek a közvetlen felettese.
Vagy lehet mégis aggódnia kéne, hisz a navigátor mér most is én vagyok. A tekintetét követve kiszúrom melyik puskáról van szó, és nyomban magyarázni kezdem:
-A fegyvertárban lévő minden eszköz a hajó felszerelésének része. A karbantartásuk mindenki dolga. Na persze, bizonyos fegyverek zárjához külön hozzáférés szükséges. Az a puska például az enyém. Miért...?
Közben továbbindulok, miután bezártam az ajtót, és még megmutatom neki gyorsan az étkezőt, és hasonlókat gyorsan.
-Tehát összefoglalva közlegény. Csinálja amit mondanak, és egyébként tartsa magát a beosztáshoz, akkor nem lesz gond. A legénység nagyon barátságos, és vigyázunk egymásra, és öntől is ezt várjuk el. Ugyanakkor, akad, hogy cserélődik a csapat, ami a jelenlétéből adódóan nyilvánvaló, szóval ne bízza el magát. Ó, és keresse fel az orvost felszállás után. Minden felszállás után kötelező a vizsgálat, az első adandó alkalommal. Ha idegen bolygón járt, azonnal, de ez egyértelmű. Azt hiszem ez minden.

avatar


Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Mentális erõ :
262

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #12•• TémanyitásTárgy: Re: Közös helyiségek   Szer. Jan. 10, 2018 1:28 pm

Arcom meg sem rezzen a becenév hallatán, amit még az első kiképzőm aggatott rám. Lehetne valami sokkal kevésbé hízelgő is, ha azt vesszük, hogy nem vagyok könnyű eset. Ethan talán csak próbára akar tenni. Látni akarja, meddig bírom a katona szerepében, mielőtt a rég elfeledett felesége arcát ölteném és kiakadnék valamin. Ha sokáig csinálja, lehet, hogy eldurran az agyam, de egyelőre lenyelem a kurva békákat. Lehet akármilyen taplógomba, nem fogom megfejelni vagy ilyesmi, még akkor sem, ha esetleg jól esne. Esetleg? hagyjuk.

Könnyű kocogásba kell váltanom, hogy lépést tudjak tartani hosszúláb parancsnokkal, de ez nem jelent problémát. A hajó alaprajza nagyjából a fejemben van, tudom, mit hol kell keresni, és amúgy is minden címkézve van.
- Ez rendkívül megnyugtató, uram! Több szempontból is. - hangom szarkasztikus élét nem tudom elrejteni, de ez még nem hiszem, hogy főben járó bűn lenne.  Főleg, hogy a fegyverraktárhoz érve egészen megváltozik az arcom és a tekintetem is.  Ha akarnám, sem tudnám titkolni, hogy a fegyverek az egyik nagy gyengém.
Talán meg kellene lepődnöm, hogy az ismert világegyetem egyik legmenőbb puskája Ethan Dobrik parancsnokhelyettesé, de igazából számítottam rá. Túlságosan összepasszolnak. Persze nekem jobban állna. Már a fegyver, természetesen.
- Csak kevesen kapunk mesterlövész kiképzést és azt hittem.... - elhallgatok, mert rájövök, milyen ostobaság volt azt hinnem, hogy bárkit is érdekel egy közlegény aktája annyira, hogy hátralapozzon a képzések rovathoz. Főleg, hogy előbb a figyelmeztetések és megrovások részen kell átrágnia magát valamilyen elbaszott logikát követve. Pressi, te idióta!

Gyakorlatilag futtomban pillantok csak a kantinra meg a többi fontos túraállomásra. Az az érzésem, hogy bár ő a felettesem, és lehetne ez az egész sokkal gázabb is, ha akarná, ez az idegenvezetősdi pont annyira hiányzott neki is, mint lázadónak a consiliumi kihallgatás.
- Értettem, uram. Nem lesz rám panasz!  - ez ígéretnek hangzik, pedig tudom, hogy minden erőfeszítésem ellenére sem fogok tudni minden elvárásának megfelelni. Főleg, ha kompenzálni akar majd és megmutatni a többieknek, hogy nem vagyok csókos.
- Mi a parancs, uram? - ha úgy érzi, végeztünk, hát én nem fogok ellenkezni, csak mondja meg, mi a dolgom.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
trouble
Tartózkodási hely :
URS Jola
Mentális erõ :
108

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #13•• TémanyitásTárgy: Re: Közös helyiségek   Szer. Jan. 10, 2018 1:59 pm

-Képzelem mennyire... - Felelem morogva, bár miután ezt kimondtam egy apró mosoly jelenik meg a szám szegletében. Nem tehetek róla, a pimaszsága módfelett szórakoztató. Arról nem is beszélve, hogy ez pontosan úgy hangzik, mint amit én mondtam volna a helyében.
Minden esetre, az, ahogy a puskámra néz pláne büszkeséggel tölt el. A mellé fűzött megjegyzése a mesterlövész képzésről már csak hab a tortán.
-Én még a Földön kaptam, de az ott inkább nagy hatótávolságú rohampuska. Egy igazi mesterlövésznek már nem elég pontos. Nem úgy, mint az ön fegyvere...
Rámutatok egy másik puskára. Nincs messze az enyémtől, hisz annyira nem hatalmas a terem, de mégis, könnyű átsiklani felette, ah az ember nem keresi direkt.
-Mostanra meg kellett kapnia a hozzáférést. Az ön dolga tisztán tartani kívül belül, ész használni, ha szükséges. Lőszer az alatta lévő ládában. A kártyájával tudja elvenni. Töltve tilos visszatenni. Ha van kedve, felszállás előtt akár ki is próbálhatja, de 2 órával indulás előttig legyen vele kész.
Magyarázat közben pötyögök kicsit a tableten, hogy tényleg a nevéhez rendeljem ezt a fegyvert. Nem, nem szívességből. Mi értelme egy jól képzett katonának, ha nem adunk neki fegyvert? Ahogy olvastam,a terepen egészen hasznos, ha már a bázison egy rémálom. Hiába, a legtöbb parancsnok most sem tudja kezelni a tehetségeket...
-Kérem közlegény...ne mondjon ilyeneket, mert meghúzódik a rekeszizmom. Minden jó katonára van panasz.
Elgondolkodva mérem végig. Parancs? Hát, eszembe jutna most pár dolog, amit szívesen megkérdeznék. Kissé talán túl sokáig gondolkodom ezen, mert aztán hadarva csak ennyit közlök vele:
-Leléphet!

avatar


Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Mentális erõ :
262

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #14•• TémanyitásTárgy: Re: Közös helyiségek   Szer. Jan. 10, 2018 4:36 pm

Sok tippem lenne, mi jár a szemtelenségért, de a mosoly pont nincs köztük. Kicsit meg is lep, de a reflexből jövő visszavigyort még idejében elkapom, és egy szemforgatással helyettesítem. Nehogy már ennyire könnyű dolga legyen! Sosem tagadtam, -nem is tehettem volna- hogy a becenevemért rendesen megdolgoztam. Az ecetes nézésemért és a sok szermforgatásért már annyit futottam és fekvőztem, és sikáltam, amennyit más egy életen keresztül sem. De még így is azt mondhatom, többnyire megéri. Máskor meg szopóroller, de ez már csak ilyen. Ki kell tapasztalni, kinél mennyi fér bele. Ha Crash le akarná futtatni velem a maratont, már megtehette volna, de ő is csak túl akar ezen lenni. Majd írok magamnak emlékeztetőt, hogy legyek hálás ezért...

A fegyvertár lesz a kedvenc helyiségem a hajón. Ez már biztos. Ha szerencsém van, a büntetéseim nagy részét itt fogom tölteni. Persze lehet, hogy ezt már most elcsesztem azzal, hogy lassan a Medve tavat csorgatom ide nyálból fél perc alatt.
Reflexből vágnám is issza, hogy tisztában vagyok vele, mit látok, de nincs kedvem még ellenkezni sem, miután feldolgoztam, mit mondott. Az én fegyverem? Igaz, ha nem azzal lennék elfoglalva, hogy elképzelem őt a puskával a kezében, ami tényleg az egyik legbaszóbb cucc az egész arzenálunkban, akkor meglátnám azt is, ami nem sokkal mellette pihenget. Kecsességét elrejti ugyan a kapkodva rádobott védőtok, de már így is látom, hogy ő lesz az új kedvencem. A Ribanc. Remélem vigyáztak rá és nem baszták el már a szállításkor.

Az előbbiektől döbbenten hallgatom, ahogy Ethan eldarálja, milyen szabályokat kell betartanom, hogy játszhassak vele. Betéve tudom, mit hogyan tárolunk és mi tilos, így nem sok új infót kapok, viszont az tényleg meglep, hogy ennyire engedékeny hangulatba jött a helyettes úr. Persze lehet, hogy szimplán tisztában van vele, hogy talán egyszer majd az ő élete múlik rajta, hogy be van e lőve a fegyver vagy nincs. Ennek ellenére most először enyhül a tekintetem és sem gúny, sem pedig elfojtott düh nincs a szavaimban. - Úgy lesz, uram, köszönöm! -

Bár nem ismerhet elég jól, azt azért nyilván ő is tudja, hogy az ígéretem olyan üres, hogy az már szinte tökéletes vákuum. Szavaira csuklóból jön a válasz egy félvigyor kíséretében. - Nem tudnék nyugodtan pihenni, ha megsérülne miattam, uram! -  Hogy tényleg igaz-e, hogy minden jó katonára van panasz, nem tudom, mindenesetre elteszem későbbre a bóknak is beillő megjegyzés emésztgetését.
Várok és várok, mire kigondolja, mihez kezdjen velem, és azonnal tisztelgek, amint kiadja az utam. Hátat fordítok neki és a fegyverraktár felé veszem az irányt, pedig már a fedélzetre érkezve is a mosdót akartam először felkeresni. Persze csak amíg meg nem láttam a fogadóbizottságot.

//köszi a játékot <3

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
trouble
Tartózkodási hely :
URS Jola
Mentális erõ :
108

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #15•• TémanyitásTárgy: Re: Közös helyiségek   Szer. Jan. 10, 2018 5:59 pm

Biccentek, mikor köszönetet mond. Furcsa, de valamiért jó érzés, hogy egy kicsit nem utál, és kivételesen én sem tettem neki keresztbe. Mondjuk, igaz ami igaz, kár lenne ennyi szép lőfegyver előtt marakodásra pazarolni az időt. Jól tudom, hogy sokszor fog még fájni a fejem ez a nő miatt, szolgálatban, és azon kívül, de ki tudja, talán mégis sikerül majd betartania az ígéretét. Na persze...majd pont az én feleségem lesz mintakatona.
-Nem, mert rögtön elkezdene azon dolgozni, hogy megörökölje a fegyverem, nem igaz? - Megrázom a fejem, és tovább haladok előre, hátrakulcsolt kezekkel.
-A saját fegyvere jobban megfelel a képességeihez, de lesz alkalma kipróbálni mindkettőt, ezt megígérem.
Magam is tisztelgek neki, miután megtette, majd figyelem, őt, ahogy hátat fordít, és távozik. Egyesek talán azt is mondhatnák, hogy túl sokáig felejtem a tekintetem testének kecses ívein, ahogy katonásan tova ringatóznak tőlem, s talán tekintetem magasabbra is emelhetném, de ugyanakkor, házasok vagyunk. Oda nézek, ahova akarok.
Mikor egyedül maradok a folyosón, mélyet sóhajtok, és elindulok a kabinomba, ahonnan a következő út a dokihoz vezet. Remélem titokban dilidoki is, mert könnyen lehet, hogy szükségem lesz rá...


//Én is köszönöm ♥️

avatar


Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Mentális erõ :
262

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #16•• TémanyitásTárgy: Re: Közös helyiségek   Kedd Jún. 12, 2018 1:45 pm

szabad játéktér

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Mentális erõ :
375

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #17•• TémanyitásTárgy: Re: Közös helyiségek   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Közös helyiségek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Bárpult az első helyiségben
» Közös helyiségek
» Bárpult a hátsó helyiségben

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: A világûr :: Az URS Jola fedélzetén-
^
ˇ