Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Yesterday at 10:58 pm
Mini Kaland - Hadgyakorlat

Yesterday at 4:40 pm
Folyosók és Lift - Legénységi Fedélzet

Hétf. Jan. 21, 2019 9:02 pm
Raven Moor Kabinja

Hétf. Jan. 21, 2019 8:33 pm
A Konvoj

Hétf. Jan. 21, 2019 7:06 pm
Helyszínigénylés

Hétf. Jan. 21, 2019 1:01 pm
Avatarfoglaló

Hétf. Jan. 21, 2019 12:50 pm
Dr. James Vahlen kabinja

Hétf. Jan. 21, 2019 11:58 am
Csillagközi kavarodás

Hétf. Jan. 21, 2019 11:47 am
Kanyargós ösvények

Hétf. Jan. 21, 2019 7:55 am
Rakodótér

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 13
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 23

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Ethan 'Crash' Dobrik


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Tiatha

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Tiatha   Szer. Jan. 03, 2018 2:28 pm

Tiatha
"Love makes you stronger. It's love that make you fight harder for what you want."

Az alapok
Becenév: Tia, Thatia, tündérkém, szépségem és egyéb megnevezések amikre ragadtatják magukat mások.
Faj: ocantis  
Születési hely, idő: Ocan bolygó, Ilmin városa, 2605 nyara
Kor: 21  
Csoport: Levegőidomár, harcos növendék
Család: Nauron | Apa, tűz elemű, harcos, halott
Istiel | Anya, levegő elemű, háztartásbeli, halott
Tetia | Kishúga, a következő kiválasztott (NJK, canon)
Családi állapot: Hajadon
Szexuális beállítottság: Heteroszexuális
Karakter arca: Katherine McNamara


We've come too far to give up who we are
All ends with beginnings


Jellem
Az örök nyughatatlanság jellemez, nehezen tudok megülni egy helyben hosszabb ideig az egyébként mások szerint formás popsimon - ebben is apámra ütöttem, akitől úgy néz ki az eperszőke, lángnyelvekre emlékeztető színű hajamon túl némi kurázsit is örököltem -; ugyanakkor kíváncsi, érdeklődő természetemet tagadhatatlanul a mindig szelíd és csendes édesanyámról ragadt rám, aki rendkívül jó megfigyelő volt. Nyárelőn születtem, ha földi ember volnék június havában tartanám a születésnapomat, annak is a 6. napján.

Mindig is bizonytalan voltam, mintha különc volnék, aki sosem találja a helyét. Nem is tudtam, hogy mennyire így lesz. "Mindenki ért valamihez, ennél fogva mindenki egyaránt hasznos és értékes." Anyám mindig csak ezt mondogatta, miközben az életről faggattam. Arra okított, hogy mindenki egyedi és megismételhetetlen entitás; ennél fogva különleges, legyen bármire is hivatott az életben. Csak, hogy nekem fogalmam sem volt mire vagyok elrendelve. Az nap, 6 éves koromban a szertartás volt az első fordulópontja az életemnek, mely során oly döntéseket hoztam amik ide vezettek ahol most vagyok. Hogy visszacsinálnám-e, ha megtehetném? Koránt sem, nem bánok semmit, mert tudom a húgom biztonságban van és csak ez számít nekem.

Anyám egész életében naiv ideákat dédelgetett a szívében és minket is erre nevelt; hitt a Sceptri útmutatásában, a népünkben, az egységben. És ez okozta a vesztét, bár látta a jeleket mégsem hitt a tulajdon szemének. Látta megérkezni az idegeneket, a megbetegített anyatermészetet és végül széthullani a népünket. Csak 2 tél telt el mióta felbukkantak... mégis, ocantis lett ocantis farkasa, miattuk. És miattunk is, mert naivan hagytuk magunkat manipulálni az érzelmeinknél fogva. Mert segítő kezet nyújtottunk és beengedtük őket a bolygónkra. Még csak a lábukat tették be és mégis mi mindent elértek ezen röpke idő alatt.

Emberek. A csillagok közül érkezők. Éhes farkasokként portyázó idegenek. Látom, hogy milyenek. Elvették tőlem a szüleimet - amit sosem bocsátok meg nekik -, de a húgomat nem fogom ilyen könnyedén adni. Harcos lettem, hogy másokat védelmezhessek... tőlük. Tetiára pedig nem csak nekem van szükségem, hanem az egész népnek... ha valóban ő a következő kiválasztott és a Screpti meg a vezetők nem tévednek a biztonságán kívül jelenleg semmi más nem számít... még én sem! (345)Ismét ugyanaz a rémálom: az elemek szertartásán vagyok. Bizonytalanul kezdek sétálni a Szent-tó vizén, ám pánik lesz úrrá rajtam ahogy elnyel a víz és lesüllyedek. Kétségbeesetten csapkodom magam körül a vizet - korábban tudtam úszni - most mégsem tudom feljebb lökni magam a víz felszínére. Szám is elnyílik és segítségért kiáltanék, de csak a vízet nyelem le helyette és fulladás közeli állapotba kerülök. Érzem, ahogy egyre kevesebb levegőm van és szemeim is le-lecsukódnak, lassan közeledem ahhoz, hogy eszméletemet veszítsem. Ám mielőtt ez megtörténhetne erős kezeket érzek a vállamon, melyek finoman rázogatnak és egy férfias és ismerős hang szólongat, ébresztget.

Velőtrázó sikoltással a torkomban ébredek és időbe telik, mire ráeszmélek a víz helyett az ágyamban vagyok az akadémián. A Szépszemű mellettem ül, arcán aggodalom fut végig és egyre csak kérdezget hogy vagyok; de nekem egyetlen hang sem jön ki a számon, úgy érzem kiszáradt és érdes a torkom. ~Pont mint a szertartás után.~ Emlékszem rá, hogy milyen volt fulladozva, fájdalmasan nyelni az életető levegőt utána. Azt hittem abba fogok belehalni és nem a vízbefullásba.
- Mi történt? Megint ugyanaz a rémálom? - Kérdi csendesen. Nem az első eset, hogy átrohan hozzám a saját szobájából. ~Vajon milyen hangos lehettem, hogy meghallotta? Felvertem az egész házat megint?~ Bűntudat kezd mardosni, amiért nem hagyom pihenni a társaimat.

- A Lyn-tónál voltam megint. A víz alatt. Fuldokolva. - Túrtam a hajamba idegesen. Megint ugyanaz a rémálom, ki tudja hányadszorra mióta megtörtént. Azt hinné az ocantis, hogy idővel könnyebb lesz és elhalványulnak az efféle emlékek, de nem. Ugyanolyan elevenen érzem a tüdőmben a sípolást, a fájdalmat mint aznap amikor megtörtént. Pedig így is van bőven más, ami nyomja a vállamat nem ám még ez is. Ott a folytonos aggodalmam a húgom, a népünk, a bolygó sorsa miatt... Az az ostoba gyermek, nem éri még fel ésszel, hogy vigyáznia kellene az emberekkel. Meg akarja ismerni őket közelebbről, de ez nem engedhetem. ~Valamit muszáj lenne tennem, de mit?!~ Efféle gondolatok járnak a fejemben. Szépszemű velem marad és csöndesen beszélgetünk semmiségekről, látom mennyire igyekszik megnyugtatni, míg ismét el nem alszom.

Másnap aztán a piacon jártomban-keltemben pletyka jut a fülembe: az emberek egy kis csoportja a kiválasztottat keresi a legnagyobb titokban. A gyomrom egyből akkorára ugrik össze mint egy szem mazsola, a zsigereim virtustáncot járnak bennem és a rosszérzésem nőttön nő. ~Ezt muszáj megakadályoznom!~ Szorul ökölbe a kezem és tervet kezdek fabrikálni magamban. Egy tervet, ami kihathat mindkét nép sorsára. Egy tervet, ami a húgomat megóvhatja. Egy tervet, ahol én leszek a csali. De nem lehetek naiv, minél kevesebben tudnak róla mit tervezek, annál nagyobb a sikerre az esély. Ha pedig rájövök mit terveznek az emberek, lejelenthetem a megfelelő helyen.

Ám addig is, jobb ha senki sem tud róla... vagyis majdnem senki. Szépszemű előtt úgysem tudok titkot tartani. Viszont azt sem hagyom, hogy lebeszéljen róla. Tudom, hogy kockázatos kiadni magam a kiválasztottnak, de ez a legjobb sansz amink van; találkozni fogok azzal az emberi harcossal, azzal a Marc Wells nevűvel az általam megszabott helyen és időben. Úgy ismerem a bolygót mint a tenyeremet és ez előnyömre válhat egy esetleges küzdelemben. Mert annyira azért nem vagyok naiv mint a húgom, hogy ne gondoljam azt bármi hátsó szándék ne vezérelné azt, aki keresi a kiválasztottat. A kérdés már csak az, hogy mit akarnak Tetiától és mennyire messzire kell elmenjek azért, hogy ezt kideríthessem. Egy hét múlva, miután nyugovóra tért a nap a hegyek mögé, talán megkapom a kérdéseimre is a választ... (566)


Memento Mori
Rainbowgirl | Vén, akár az országút | (Még) multimentes | 10 éve játékos

Tiatha


Ocantis harcos

Karakterlap :
Titulus :
The Bait
Tartózkodási hely :
Ocan
Hozzászólás száma :
8

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Tiatha   Hétf. Jan. 15, 2018 6:37 pm

Elfogadva!
Stars can't shine without darkness

Drága Tiatha!
Nagyon reméltem, hogy Hesp nem fog előlem elhappolni, mert mindenképpen én szerettem volna a karilapodat az elsőknek kijáró megtiszteltetéssel a magamévá tenni, és mennyire boldog is vagyok,
hogy végül mégis engem ért a megtiszteltetés!
Mikor megláttam a pb-d... hát be kell vallanom nem repestem az örömtől, de csak azért, mert a hölgyemény szerepét és úgy magát annyira nem kedvelem. Very Happy Viszont amint elolvastam a jellemedet azonnal megvettél kilóra. Ugye tudod hogy tökéletesre sikerült? Hogy láttam benne árnyalatokat,
érzések sokaságát, aggodalmat, féltést, szeretetet, amit sokan egy egész karakter lapban sem képesek átadni ennyire... Te pedig pár sorban azonnal elvarázsoltál! És ez annyira jó, és tényleg,
a napomat már az elején sikerült feldobnod!
És most, hogy immár teljesen a végére értem az egész kifejtős résznek is, imádom! Azt kell mondanom, hogy hibátlan, hogy tökéletes!
Tetszik, hogy ennyire tagolt, tetszik, hogy sok mindent sejtetsz, hogy ebben a karakterben, ebben a lányban annyira durván sok lehetőség lappang, ami alig várom, hogy végre előtörjön! Rolling Eyes
Csodálatosan és gördülékenyen írsz, imádom a mögöttes tartalmat, a gondolati síkodat és azt is,
hogy ezt megjeleníted, és lehetővé teszed, hogy én is lássam! Tudom, hogy már régi bútordarab vagy, de azt mondom, mindenhez tehetség kell, és benned drágám, az megvan dögivel!
Nem szeretnélek tovább fenntartani, foglalózz és remélem valamikor elkaphatlak egy körre, mert megtiszteltetésnek venném!

Isten hozott a fedélzeten!

Maddox Wes


Azonosítatlan létforma

Titulus :
A lázadók vezetője
Tartózkodási hely :
itt is - ott is
Hozzászólás száma :
76

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 

Tiatha

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Karakteralkotás :: Teljes adatbázis :: Ocantisok-
^
ˇ