Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 9
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 19

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Ethan 'Crash' Dobrik


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Töltőállomás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
ÜzenetSzerző
 #31•• TémanyitásTárgy: Re: Töltőállomás   Szer. Jún. 06, 2018 10:05 pm

Ethan & Sam
Ethan jelenléte csak akkor tűnik fel, amikor már az asztalom mellett áll, de még mielőtt bármit is felelhetnék a kérdésére, már helyet is foglal velem szemben. Szemöldököm feljebb emelkedik, miközben a férfi arcát nézem, majd lazán vállat vonok.
- Ahogy nézem, nem számít, hogy szabad-e, hiszen már leültél. - de bánom én ezt? Magam sem tudom. Nem vagyok képes még teljesen kiigazodni ezen a férfin, hiszen gyűlölnöm kéne Őt azért, amit tett, mégis, a legutóbbi találkozásunk vége egészen jól alakult, és úgy érzem, őszintén tudtunk beszélni egymással. Őszinte voltam, de talán hibáztam. Tudom jól, hogy nem bízhatok meg benne, de talán ez most nem is számít, mégis, a társasága elvonhatja a figyelmemet arról, amin folyamatosan jár az eszem.
- De egyébként az. - jegyzem meg végül, miután magamban is letisztáztam azt, hogy jó helyen van Ő ott, velem szemben. Figyelem, ahogy a kólás üveget meghúzza és kissé el is mosolyodom a reakció láttán. - Nem olyan, mint amilyen a Földön volt. Szerintem akik készítették azt se tudják, hogy milyennek kellene lennie az ízének. - a csokoládé se volt már olyan, mint régen, mégis... baromi jól esett, amikor megízlelhettem. Nem tettem volna meg, mégse mondhattam nemet William "ajánlására".
- Nem volt egészen borzalmas? Milyen kedves... - most mit várt, ennek majd örülni fogok? Érdekes nap volt az a számomra, amikor megismerhettem jobban a Jolát és egyben a legénysége néhány tagját is, Tonyt is beleértve, de Ethan volt az, aki a legemlékezetesebb találkozást hozta. Nem hittem volna, hogy még él, ahogy azt se, hogy újra fogunk majd találkozni. Most már nem gyűlölöm úgy, mint annak idején, de még mindig nem a szívem csücske a férfi, most mégis, mintha barátkozni akarna. Vagy én látom csak ezt bele a dologba? Nem... a következő kérdése már túl magán jellegű, mintha érezné a fusztrációmat, mintha tudná, hogy beszélni akarok valakivel erről. De miért pont vele tenném meg? Miért lenne erre Ő a megfelelő személy? Csak azért, mert mindketten a Földről jöttünk? Egyáltalán miért érdekli? Biztosra veszem, hogy puszta udvariasságból nem kérdezett volna rá, kíváncsi arra, ami történt, ahogy én is az lennék fordított helyzetben, hiszen a Földön más szabályok voltak érvényben, nem volt kötelező házasság és gyermekvállalás, most pedig egyértelmű, hogy erről van szó. Tekintetem a gyűrűre vetül, majd vissza a férfi szemeibe.
- Úgy tűnik, hogy véget ért a haladékom. - mondok csak ennyit, de aztán halkan sóhajtok és inkább iszok egy újabb nagy kortyot ebből a rettenetből, melynek hála még a kezeimen is feláll a szőr. - Ma dokkolás után az egyik tanácsos emberei fogadtak és elvezettek egy orvosiba, hogy... megvizsgáljanak, majd Mr. McGrover közölte, hogy férjhez kell mennem. - ismét egy nagy korty. Kezem is megremeg, láthatja, hogy eléggé feszült vagyok a tény miatt, hogy elérkezett ez az idő is és muszáj fejet hajtanom a Consilium akaratának. Igent mondtam, de tudom jól, ha nem teszem nos... nem akarom tudni, hogy akkor William milyen férjet rendelt volna ki hozzám.
- Még nem állok készen erre... - mondom ki némileg halkabban, de azt egyelőre még képtelen vagyok közölni Ethannel, hogy ki is lesz az, aki el fog venni engem. Még gyűjtök némi erőt, pedig érdekel, hogy miként reagál majd rá, így végül csak kibököm.
- Soha se hittem volna azt, hogy egyszer egy Consiliumi taghoz kell majd hozzámennem. - szemeim némi kétségbeesésről árulkodnak. Még talán soha se látott engem ennyire sebezhetőnek, de tényleg félek ettől a jövőképtől. Tudja jól, hogy mi a véleményem a Consiliumról... a törvényeikről, most pedig úgy tűnik, hogy megkapom életem egyik legnagyobb büntetését. Mégis, a remény még megvan, még próbálok bízni benne, hogy talán jól is kijöhetek a dologból. Williamben van valami... vonzónak találom, de egyben félelmetes is. Biztos vagyok benne, hogy több van abban a férfiben, mint amit nekem mutatott eddig.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Tartózkodási hely :
URS Jola fedélzetén
Hozzászólás száma :
182

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #32•• TémanyitásTárgy: Re: Töltőállomás   Csüt. Jún. 07, 2018 9:40 am

-Én már csak ilyen mocskosul előzékeny vagyok. - jegyzem meg a helyzethez illő mértékű cinizmussal, aztán egy pillanatra csodálkozás csillog a szememben, és picit mintha el is mosolyodnék...ami jobban belegondolva lehet kontrasztban az ital ízlelése utána grimaszommal nem is olyan diszkrét, mint hinném.
-Szerintem meg nagyon is tudták. Ez a kotyvalék szinte hajszál pontosan egyáltalán nem olyan ízű vagy állagú, mint a kóla volt. Ennyire elszúrni valamit nem lehet pusztán szerencsével, vagy legalábbis remélem, hogy csak ritkán.
Ezek után szinte tényleg kedves az, ahogy a munkájáról nyilatkozom. Tony természetesebben sokkal nyájasabban nyilatkozott, bár valójában ez volt a lényege annak amit mondott. Ha jól emlékszem, valami olyasmit mondott, hogy ha ez a hölgy is a hajón szolgálna, akkor néha lenne ideje aludni. Persze rémálmai lennének, de már ez is haladás. És tényleg nagyon ügyes kezű a lány...
Hirtelen nem is bánom, hogy nem ugrattam viszont tovább ezzel. A történetet hallva egyre jobban elképedek, és mivel nem jut eszembe semmi értelmes, inkább beleiszom a sörömbe. Ez fatális hibának bizonyul, amikor nem sokkal később kiderül, hogy a jövendőbelije a tanács egyik tagja. Kis híján rajzfilmbe illő módon prüszkölöm ki az egészet, aztán pedig majdnem megfulladok a lenyelt méregtől, és könnyes szemmel köhögve támaszkodom az asztalra.
-...mi?
Nagyon igyekszem összeszedni magam. Nem szoktam ennyire hagyni, hogy az érzelmeim irányítsanak, de ez most kicsit sokkolt. Gondolom a bűntudat az oka....a bűntudat, mert magam is elvettem egy tini lányt, és persze, valamilyen szinten Sam ittlétéhez is van közöm, nem kicsit.
-Elnézést...és...legalább az egyetlen felesége leszel a vén perverznek?
Fogalmam sincs, ki kérte meg persze, az sem biztos, hogy vén...lehet megint magamból indulok ki.

avatar

Online
Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
296

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #33•• TémanyitásTárgy: Re: Töltőállomás   Szer. Jún. 13, 2018 8:49 pm

Ethan & Sam
Nem akartam társaságot, legalábbis eddig úgy éreztem, de mélyen belül ez nagyon is másképp volt. Ethan megjelenése viszont kételyeket ébreszt bennem. Még én magam se tudom, miként is álljak igazán hozzá, de végülis... nem zavar, leülhet, és talán el fogja tudni terelni a gondolataimat. A múltat nem felejtem el soha, de most a jelenem annyira leköt, hogy nem tudok a régi sérelmekre és fájdalmakra gondolni. A kóla viszont mégha csak rövid időre is, de elvonja a figyelmemet, így mosolyodom el a férfi szavait hallva.
- Igazad lehet. - ezt is ritkán hallhatja ám majd tőlem, de most kicsúszik. Már kezdem úgy érezni, hogy ha csak pár percre is, de amíg a Jola tisztje az asztalomnál ül, kikapcsolhatok, amikor felteszi a nagy kérdést, méghozzá az ujjamon lévő gyűrűre célozva. Mi értelme lenne bármit titkolnom vagy hazudoznom? William egy tanácsos, a pletykák pedig rendkívül gyorsan terjednek, mint tudjuk, így nemsokára belekezdek a történetbe. Nehezemre esik minden egyes mondat, főleg az, hogy vissza kell gondolnom arra, amikor leszálltunk, mert minden az után kezdődött... és túl szörnyű a tény, hogy belekényszeríthetnek egy házasságba, amelyben a férfi az úr. Gyűlölöm azt, amilyenné vált ez a világ.
Ethan reakciója viszont bár más helyzetben vicces lenne, most képtelen vagyok nevetni rajta, inkább meglep az, hogy ennyire megdöbben a történet hallatán, főleg akkor, amikor megtudja, hogy a Consilium egyik tagja fog elvenni. Remélem azért meg nem fog fulladni, de én is hasonlóan ledöbbentem a tényen, mint most Ő, bár azért nem köptem le Willt, még szerencse.
- Én se számítottam erre... Eddig próbáltam elkerülni azt, hogy férjhez adjanak, de ha tudtam volna, hogy egyszer pont egy tanácsos akar majd elvenni, akinek nemet se mondhatok... - és ez után jön az őszinte kérdés. Mintha aggódna értem. Kis ideig még Ethan arcát fürkészem, majd végül biccentek.
- Igen. - vén lenne? Végülis... az apám lehetne, túl van már a negyvenen, ebben biztos vagyok. Ismét nagyot húzok a sörnek titulált rettenetből, majd hátradőlök.
- De mint tudjuk, a Consilium akarata szent és sérthetetlen, tehát fejet kell hajtanom Mr. McGrover akaratának. - az életemmel nem játszom, és bár ki nem mondom, szerintem mindketten tisztában vagyunk vele, hogyha nemet mondanék, akkor nem élném meg a holnapot. Vagy ha igen, akkor inkább a halált kívánnám, sem pedig azt az életet, ami jutna. Mi ketten tudjuk, hogy milyen a Consilium, bár talán nem itt kéne erről ennyire nyíltan beszélnem. Megköszörülöm a torkom, miközben körbetekintek. Nem vagyunk hangosak, közvetlenül mellettünk se ül senki, szerintem nem hallották, amiről beszéltünk.
- De legalább az Arkanon maradhatok. Sokat leszek távol, akár csak Kat a férjétől... Talán... talán nem lesz olyan szörnyű. - ugye nem? Most mégis mi mást mondhatnék? Nem akarok gyenge nőnek tűnni, pedig érzem, hogy most túl gyengének mutatom magam, és pont ennek a férfinek, akinek nem kéne. Kihúzom magam, és rendezem arcvonásaimat.
- Ez a kötelességem! - ezt akarja hallani úgyis, nem? Ő is parancsra cselekedett mindig is, most rajtam a sor.


avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Tartózkodási hely :
URS Jola fedélzetén
Hozzászólás száma :
182

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #34•• TémanyitásTárgy: Re: Töltőállomás   Hétf. Jún. 18, 2018 1:12 pm

Kicsit úgy ülök most az asztalnál, mint egy kőszobor. Nem sokkal vagyok beszédesebb, és körülbelül ugyanannyi lelki támaszt nyújthatok éppen, mintha a falnak beszélne a nő. Hátradőlök az asztaltól, és ujjaim összekulcsolva a tarkóm mögött dőlök a háttámlának. Meg sem lep, hogy az első ami kicsúszik a számon egy hülye vicc:
-Nos, ha úgy vesszük, McGrover a fiad lehetne...
Aztán megrázom a fejem, és sóhajtok egyet.
-Bocs. Az ilyesmiben sosem voltam jó.
Aztán megint előre dőlök, mint aki nem tud nyugton maradni, ujjaimmal pedig egymáson dobolva próbálok valami értelmeset hozzátenni ehhez az egészhez. Jobb lesz, ha összeszedem magam, mert könnyen elképzelhető, hogy nem ő az utolsó, akinek valami biztatót kéne mondani. Sajnos azon kívül semmi sem jut eszembe, hogy a legközelebbi légzsilip mindössze 1 perc sétára van a bártól...ami belegondolva elég felelőtlen megoldás az állomás tervezőitől.
-Az én esküvőm is elég bizarr volt, meg úgy az egész. Még szinte lógtak a jégcsapok a golyóimról, amikor beküldtek hozzám egy csomó lányt, egyesével, hogy válasszak. Persze nekik sem lehetett leányálom, 16 évesen egy vén mirelit pasi. Marhára nem volt kedvem ehhez az egészhez...aztán beküldték Pressia-t, aki még mindig a fogai között szorongatta az egyik őr fél fülét, és...rögtön tudtam, hogy ezzel a lánnyal simán megbeszéljük, hogy eljátsszuk, hogy házasok vagyunk, és leszállnak rólunk.
Picit elmosolyodom erre, és doboló ujjaim is leálltak mostanra, hogy megpörgessem a gyűrűmet az ujjamon.
-Aztán 10 évvel, és gyerekkel később azon kaptam magam, hogy tényleg a feleségem. ÉS nem is tudnám elképzelni mással. Az emberi kapcsolatok bonyolultak. És tekintve, hogy hordod azt a gyűrűt, ahelyett, hogy egy lopott siklóval menekülnél az Ocan felé, van egy olyan érzésem, hogy téged sem csak a parancs vezérel. Valahol ő is csak egy férfi...nem lehet 24 órában rohadék.
Aztán a mondandóm végével megemelem a söröm, és koccintok vele.
-De ja...éljen a sértett, és megszentségteleníthetetlen Consilium. Mazel tov! Fúj..ez még mindig rémes...

avatar

Online
Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
296

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #35•• TémanyitásTárgy: Re: Töltőállomás   Csüt. Jún. 28, 2018 8:26 am

Ethan & Sam
Mégis mit gondoltam? Nem is értem magam, hogy miért pont Ethannek mondom el mindazt, ami bennem van. Talán ennek a fránya sörnek köszönhető vagy annak, hogy Ő az első, akivel most beszélni tudok erről, nekem pedig... szükségem van erre. Belül valamiért azt éreztem, hogy Ő megérthet, de kezdek ebben kételkedni. A rémes poénján - ez most tényleg viccnek nevezhető? Hát inkább ez a vicc -, csak elhúzom a számat, reagálni se reagálok rá szóban, értelme se lenne.
- Azt észrevettem. - és nem is csodálkozom. Mindegy, így jártam, ez a kötelességem, ezt várják el a mai világban a nőktől, nincs választásom. De a története ismét ráébreszt arra, hogy nem csak a nőktől várnak el dolgokat. Tőle is elvárták azt, hogy egy 16 éves kislányt vegyen el annak idején. Aprót sóhajtok a történet hallatán, majd végül kissé elmosolyodom a jelenen.
- Legalább nálatok jól alakultak a dolgok. - hiszen úgy érzem, boldogok. Persze lehet, hogy tévedek, de Ethan szavai alapján mi mást gondolhatnék? A gyűrűre sandítok, valóban hordom... El is dughattam volna. Miért nem tettem? Kicsit összezavar most.
- Nem akarok lázadóvá válni, ezért se menekülök, és... és próbálok pozitívan látni, hogy talán William mellett lesz esélyem változtatni valamin a jelenlegi rendszeren. - hiszen valamilyen szinten bele fogok látni a Consilium dolgaiba. Ha csak lassan is, de talán tudok majd hatni a férjemre és Ő általa pedig az egész tanácsra. Túl nagyok és merészek a terveim, ezekkel én is tisztában vagyok, de ha már nincs más választásom, próbálom a legjobbat kihozni a dologból.
- Eddig nem tűnt rohadéknak, remélem, hogy nem csak egy álca volt. William eléggé... félelmetes. - de tény, van benne valami, ami vonzó is. Talán pont az, hogy veszélyes? Soha se voltam normális, ha férfiakról volt szó, de az tagadhatatlan, hogy valami megmozdult bennem az érintésétől... a csókjától. Mit meg nem engedtem neki. Miért? Iszok inkább én is a koccintás után, majd elhúzom a számat. Ja, ez még mindig rémes, de legalább van valami.
- De legalább nem várja el tőlem, hogy itt maradjak, mellette. Már ez is több, mint amit sok férfi megengedne... - számomra sokat jelent az, hogy visszaenged az Arkanra, ezt pedig Ethan is tudhatja. Nekünk fontos a munka, ahogy a munkánk által kapott szabadság is.
- Na de ne csak rólam beszéljünk, amúgy se a te bajod, gondolom nem is érdekel különösebben, hiszen te is átélted ezt, tudtuk jól, hogy én se kapok örökké haladékot. Mesélj valamit! - el akarom terelni a gondolataimat, és nem untatni a Jola tisztjét. Mesélhet bármiről, most tényleg nem számít, csak segítsen kikapcsolni. Azért még mielőtt nekiáll, rendelek még egy sört, bármilyen rémes is legyen, hiszen az első elfogyott, erre pedig most szükségem van.avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Tartózkodási hely :
URS Jola fedélzetén
Hozzászólás száma :
182

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #36•• TémanyitásTárgy: Re: Töltőállomás   Csüt. Jún. 28, 2018 3:31 pm

Halványan elmosolyodom egy pillanatra, talán fel is horhanok. Jól... Így is lehet mondani végül is. Követem a tekintetét a gyűrűjére, és az asztal felett átnyúlva....hát...majdnem megveregetem a vállát, de meggondolom magam közben, és torkom köszörülve inkább megragadom a messzire tolt kólát, hogy még messzebb rakjam.
-Jól, de igazándiból nem erre céloztam. És nem is kell feltétlen lázadóvá válnod ahhoz, hogy ellenállj. Az emberek hajlamosak a szarból is várat építeni, de ugyanakkor az sem ritka, hogy ránk kényszerítik a jót, és mi mégis utáljuk, mert muszáj volt.
Nem akarom túlságosan lerombolni az álmait arról, hogy változtatna a rendszeren. Egyébként is, mit tudom én. Francot sem értek én a politikához, meg a hatalomhoz, és nem is érdekelt soha. Ha jövőben piros betűs ünnepnap lesz Sammy születésnapja azért, amit társadalomért tett, én biztos nem fogok tiltakozásból dolgozni menni.
Arra, hogy ijesztő csak biccentek. AZ.
-Lehet, hogy ebben a dologban inkább a legtöbb férfival értenék egyet. Szomorú, de a legénységemben nagyon sok az elvált, és az özvegy. Nem jó, ha egy pár sokat van külön...szóval ha szeretne csatlakozni a flottához a vőlegényed, nálunk akad pár üresedés. Akár te is jöhetsz...Tony ha tehetné örökbe is fogadna szerintem.
Aztán kicsit értetlenül nézek. Ennyire tapintatosnak tűnnék, hogy nem küldeném el a halálba, és végighallgatnám, ah tényleg nem érdekelne? Mi a szösz. De ha az életemre kíváncsi tőlem...
-Csak a szokásos. Egy hónapja vagyok együtt randizom egy nővel, és azon kell gondolkodnom, hogy mit csináljunk a 10. házassági évfordulónkon együtt, meg persze, hogy ideje lenne találkoznom a fiunkkal aki lassan betölti a 9-et.
Megrázom a fejem, és sóhajtok egyet.
-Nem így képzeltem a 80as éveimet. Leginkább arra számítottam, hogy ilyenkor a legnagyobb gondom az lesz, hogy pár vandál rózsaszínre festi a sírkövem. Megint. Viszont, legalább a hajó rendben van. A legutóbbi repülésen kontinens méretű jeget találtunk a semmi közepén. Sajnos csak távolról láttuk, és vissza kellett fordulnunk, de egészen biztosan el fogjuk hozni az egyik következő úton.
Próbálom terelni a témát. Valahogy úgy érzem, erre van szüksége. Mondjuk szerintem ezt a szék is kitalálta amin ülök, annyira egyértelmű. Beszéd közben azért furcsán nézek rá, majd közelebb hajolok az asztal felett, és halkan megkérdem:
-Biztos nem lesz sok? Így megy tovább azt hiszik majd sportot űzök belőle, hogy leitatom az Arkham dögös tisztjeit.

avatar

Online
Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
296

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #37•• TémanyitásTárgy: Re: Töltőállomás   Vas. Júl. 01, 2018 2:09 pm

Ethan & Sam
Kezdem úgy érezni, hogy nem kellett volna Ethant beavatnom a gondjaimba, hiszen ezek nem rá tartoznak, még csak nem is kedvelem a tisztet. A sörre is foghatnám a dolgot, de egytől még nem állok fejre, mégis, amikor a Jolához való csatlakozást említi, muszáj felnevetnem, annyira abszurdnak hangzik.
- Te el tudod képzelni, hogy egy tanácsos az egyik hajón szolgáljon? Ez még viccnek is rossz. - rázom is meg a fejem, mert ha William ezt hallaná... Nem is értem, hogy juthatott ilyen egyáltalán Ethan eszébe.
- Én pedig remekül megvagyok az Arkanon, köszi. És mivel nem szerelemből házasodom, hidd el, még jót is tesz nekem, hogy külön lehetek majd a férjemtől, nem az a célom, hogy mindig vele legyek! - azt hittem ez egyértelmű, most mégis úgy tűnik, mintha Ő nem így látná ezt. Ő azt akarná, hogy mindig William mellett legyek? Fogalmunk sincs, hogy milyen ember is valójában az álarc mögött, én pedig jobbnak látom vigyázni vele. De mindegy is, nem akarok erről már tovább beszélni, túlságosan bosszant a dolog, inkább mondjon Ő valamit, akármit, csak ne velem legyen kapcsolatos.
- Egy hónapja vagy együtt egy nővel? Ezt... nem értem. - most meg mégis miről beszél? 10. házassági évfordulót emleget és egy 9 éves fiút, akkor meg mi ez az egy hónap? Nem hiszem, hogy az én felfogásommal lenne gond, ez a férfi beszél sületlenségeket.
- Jeget? Ez érdekes... - mit keres egy bazinagy jégdarab az űrben? Vajon a jég az csak a felszín és alatta valami más is rejlik? Szemeim csillanásából láthatja, hogy érdekel a dolog, miközben meghúzom a második üveg sört. A hideg is kiráz tőle, olyan szar, de ez kell most nekem, nincs mese.
- Nagylány vagyok már, tudok magamra vigyázni! - kacsintok rá játékosan, és azért nem kerüli ám el a figyelmemet az, amit mond. - Dögösnek tartasz? - máskor nem biztos, hogy így feltenném ezt a kérdést, miközben Ethan szemeit fürkészem, de most kicsúszik ez a mondat. Nofene... ezt se gondoltam volna, hogy pont tőle hallom. Nem sok férfi vesz észre a gépész ruhában, és teszek is róla, hogy amikor dokkolunk, akkor se mutatkozzon meg az, hogy egyébként valóban jó nő vagyok, de ezek szerint nem mindenki vak. Mik vannak.
- Remélem tudod, hogy azért, mert most jó fej vagy, még mindig utállak! - durcásan mondom, szinte édesen. Lehet, hogy egy icipicit hatott a pia, hiszen ebből a löttyből egy üveg nem olyan, mint amilyen a Földön egy üveg sör volt. Utálom hát, de azért annyira mégse. Igazodjon ki rajtam valaki, ha tud...avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Tartózkodási hely :
URS Jola fedélzetén
Hozzászólás száma :
182

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #38•• TémanyitásTárgy: Re: Töltőállomás   Kedd Júl. 03, 2018 1:02 pm

Bár örülök, hogy sikerült feldobnom, ennek nem mutatom külső jelét, és csak megvonom a vállaim egykedvűen.
-Semmilyen munkát nem tudok elképzelni, amire alkalmasak lennének, és mindig úgy tesznek, mintha a vezetés marha nagy áldozat lenne tőlük, és semmi kedvük hozzá....szóval miért ne? Egyébként meg, lehet jót is tenne neki. Ha sikeresen elvégzi nálunk a felsőfokú fekvőtámasz kurzust, gond nélkül befenyítheti a többi tanácsost, és elveheti az ebédpénzük.
Aztán inkább tényleg próbálok elkanyarodni ettől. Szegény még a Földről jött akárcsak én, és ki tudja, neki lehet még voltak is ilyen álmai, hogy majd egyszer szerelemből házasodik. Nekem már ott sem. Szerencsére a kapcsolatom sikeresen összezavarja őt.
-Tudom-tudom, bonyolult. De nem, nem egy nővel. A feleségemmel az esküvőt követő 10 évben volt olyan év, hogy nem is találkoztunk. Ha meg igen rögtön előkerültek a tőrök, puskák, és ilyesmi...aztán egy hónappal ezelőtt megbeszéltük a dolgot és most...tényleg járunk. Persze még van mit átrágni együtt.
Aprót bólintok. Aztán próbálom felidézni azt a keveset, amit a műszerek a jégtömbről meg tudtak állapítani.
-Ó, az! Természetesen az űr tele van jéggel, de az már ritka, hogy ilyen közel kerülnek az aszteroida övhöz, pláne egyben. Kis szerencsével egyben is marad, és akkor ha visszahozzuk legalább a vízzel nem kell spórolni egy jó darabig.
Aztán csak legyintek. Ha le akarja inni magát, tőlem tegye. A helyében lehet én is ezt csinálnám. Illetve, ha engem akarna feleségül venni egy Consis, tombolnék, de az más. Neki meg felteszem nem kell a szégyenfaltól tartania soha többé.
-Persze. De nagyon ne szálljon a fejedbe, ezen az állomáson mindenki dögös. Az anyósom 50-es és egy örökifjú bombanő...mint valami vámpír vagy ilyesmi.
Aztán újra összeráncolom a homlokom, és úgy általában úgy nézek rá, mintha egy STD generátor működését próbálná nekem elmagyarázni, latinul, visszafelé olvasva.
-Jó fej vagyok? - Kérdem, hangyányit túljátszott döbbenettel, épp mielőtt megérkezne a tálcán a következő korsó sörünk. Ezt viszont már jóval óvatosabban nézegetem, inni pedig egyenlőre eszembe sincs belőle.
-Ugye tudod, hogy soha senki nem ment saját lábon haza, aki három korsóval ivott meg ebből? ÉS a többség az első után is énekelni szokott?

avatar

Online
Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
296

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #39•• TémanyitásTárgy: Re: Töltőállomás   Szer. Júl. 04, 2018 9:45 am

Ethan & Sam
Egyetlen tanácsost se tudnék elképzelni úgy, hogy komoly munkát végezzenek, és Ethan nagyon is rátapint a lényegre. Ő se tart attól, hogy meghallanak minket, mert az ilyen szavak bizonyára büntetést vonnának maguk után, de bennem megbízhat, hiszen egyezik a véleményünk, így nevetek fel jókedvűen, amikor már a fekvőtámaszt említi.
- Jó, hogy ezt nem hallják, kikérnék maguknak, hogy Ők is férfiak! - de persze, nem összehasonlíthatóak egy katonával. Elég csak ránézni Ethanre, akit most kissé végig is mérek... Sokkal férfiasabb a fellépése, sokkal vonzóbb. Miket is gondolok? Még csak nem is kedvelem igazán! Mindegy is, jobb is, hogy témát váltunk, így érdeklődöm a házassága felől, ami úgy tűnik, hogy végre kezd jobbá fordulni.
- Oh, értem! Akkor ez jó dolog, hogy eljutottatok idáig, bár nem rövid idő alatt. Sok szerencsét! - ezt őszintén mondom és még kedvesen mosolygok is hozzá. Legalább Ő legyen boldog, én úgy hiszem, hogy úgyse leszek az. De persze tévedhetek, mégse akarok most ezen agyalni, beszéljünk másról, ne a kapcsolatokról.
- Remélem szerencsés utatok lesz. Mi nálunk csak probléma volt a legutóbbi utunknál, meghibásodott a kommunikációs rendszer... - arra nem térek ki, hogy valaki még a Volentisen babrálta meg. Ki fogjuk deríteni, hogy ki tette, mert ezzel nem kevés kellemetlenséget okozott nekünk. Az ital viszont talán nem csak nekem hat vagy az nélkül is ilyesmit akart mondani nekem Ethan? Nem hagyom ám szó nélkül, belekérdezek a dologba és be kell ismernem, jót tesz az egomnak.
- Dehogy száll! - dehogynem! De néha nekem is szükségem van némi pozitívumra, arra, hogy nőnek érezzem magam, ne pedig csak egy gépésznek vagy holmi tenyészkancának... Egész jó fej tud lenni a Jola tisztje, ha akar, erre kell rájönnöm, de azért még mindig haragszom ám rá.
- Tudsz az is lenni, úgy tűnik. - csak ennyit mondok, majd a mellénk lévő sörökre nézek. Tudom jól én is, hogy nem biztos, hogy jó ötlet lenne meginni még egy üveggel, gondot pedig nem szeretnék. Azt meg még kevésbé, hogy esetleg Ethannek kelljen eltámogatnia az Arkanhoz, elég gáz lenne.
- Igazad van, elég lesz ennyi mára, úgyis van még némi dolgom. - felkelek, és rögtön megérzem a sör hatását, de nem mutatom ki. Ideje tényleg indulnom. - Jó utat! - lelépek, csak így, ennyivel. Egy kicsit jobb lesz magamra maradni, na meg mindig van mit szerelni a hajón, talán elvonja majd a gondolataimat, mégha csak rövid időre is.

//Köszöntem a játékot, jöhet a kövi! Wink //avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Tartózkodási hely :
URS Jola fedélzetén
Hozzászólás száma :
182

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #40•• TémanyitásTárgy: Re: Töltőállomás   Csüt. Júl. 05, 2018 11:52 am

-A 9 éves fiam is férfi. Igaz neki volt már szerszám a kezében.
Kapom is érte a panaszleveleket az iskolától állandóan. Ebből a gondolatból azonban kizökkent Samantha nézése. Olyan...szinte már zavarba ejtő, annak ellenére, hogy tudom, hogy csak alkohol okozta elbambulást látok tőle, ami közben véletlenül abba az irányba nézett, amerre én is ülök. Meg is köszörülöm a torkom, aztán bólintok.
-Köszönöm, nektek is. De tényleg...ha látsz valamit abban valakiben, ne zavarjon, hogy mindenki más a falra mászik tőle.
Aztán csak megvonom a vállaim. Szerencsés út? Arra semmi szükség! Egy hétig fogunk repülni, igaz, hogy kis létszámmal, de legalább kevesebb embernek lesz alkalma hibázni.
-Ha visszaértünk, majd hozok neked is egy vödör jégkockát. Legyen mivel meglepni a vőlegényed reggel.
Kicsit furcsállom, hogy....talán túlzás, de mégis úgy érzem, hogy mintha megenyhült volna az irányomba. Bár lehet ennek csak az az oka, hogy volt ideje több emberrel találkozni, akikhez képest én alig ártottam neki. Az mondjuk kifejezetten szimpatikus ebben a hölgyben, hogy nem kezd el dacból vedelni, csak mert én mondtam neki, hogy rossz ötlet lenne.
-Hát jó...bevallom, titokban egy nagy puha plüssmackó vagyok. De ha ezt bárki megtudja, hadbíróság elé állítalak!
Rákacsintok, és amikor feláll az asztaltól, még utána nézek, aztán ott maradok a kiürült boxban. Nem maradok sokáig. Percekkel később ráveszem magam az indulásra én is, és kifelé menet a két érintetlen korsót átnyújtom a szomszédban ülő párnak. Rémes vagy sem, ne vesszen kárba.

//Én is köszönöm! Találkozunk a hajón! cheers //

avatar

Online
Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
296

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #41•• TémanyitásTárgy: Re: Töltőállomás   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Töltőállomás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: Volentis ûrállomás :: Civil zónák-
^
ˇ