Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Yesterday at 5:52 pm
Simon lakrésze

Kedd Okt. 16, 2018 6:59 pm
Sabrina & Markus

Kedd Okt. 16, 2018 7:37 am
SR-29 Aszteroidatörő sikló. A Rasa Rendszer meteor övében sodródva.

Hétf. Okt. 15, 2018 1:39 pm
Viharsziget

Vas. Okt. 14, 2018 7:13 am
Töltőállomás

Szomb. Okt. 13, 2018 9:04 pm
Selyna Silver

Csüt. Okt. 11, 2018 8:02 pm
Sürgősségi ellátó

Csüt. Okt. 11, 2018 6:10 pm
Lezártam a játékom!

Csüt. Okt. 11, 2018 5:09 pm
Orvosi vizsgáló

Csüt. Okt. 11, 2018 2:16 pm
Hangár

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 0 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 7 5
Consilium - 3
Lázadók 3 1
Összesen 17 16

Stars can't shine
without darkness

Összesen 0 felhasználó van jelen :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Töltőállomás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
ÜzenetSzerző
 #41•• TémanyitásTárgy: Re: Töltőállomás   Hétf. Szept. 10, 2018 7:50 pm

Raven & Katrina
To be the best you must be able to handle the worst
Rövidre vágott körmömmel kaparom a pohár párás oldalát. Az átlátszó üvegbe aranyló mézként foglal helyet a kissé keserű sör, melyet a Volentis tán egyetlen bárja szolgál fel. Vagyis, ami azt illeti kezdeményeztek egy másikat is, de mégis ez az úgynevezett rangidős italozó hely. Kevesen engedhetik meg maguknak, hogy itt legyenek.
A Consilium erősen tartja a gyeplőt saját alattvalói nyaka körül. S az alkoholról köztudott, hogy egyáltalán nincs jó hatással sem az ítélőképességre sem pedig a józan észre. Ez pedig veszélyes fegyver egy ilyen fajta társadalomban, ahol a hiearchia áll mindenek felett.
Óvatosan emelem az ajkamhoz a poharat, keveset kortyolok csak belőle. Számomra két pohár a megengedett. Nemrég bevezették egy incidenst követően, hogy ki mennyi italt fogyaszthat el. Ennél többért már büntetés jár.
Eszembe jut az az incidens. Akaratlanul is ökölbe szorul a kezem. Ha akkor nem én vagyok itt, ha nem engem akartak volna feleségül “kérni”, akkor egy ártatlan lányt tették volna.
Tudom, hogy nem hibátlan a Consilium, hogy törvényei, szabályai olykor jóval… drasztikusabb, mint a földön bármely társadalomban is volt. Mégis továbbra is vallom, hogy ez a lehető legjobb megoldás egyelőre. Kevesen vagyunk, s egyre jobban fogyatkozunk, ahogy nőnek a lázadók száma.
Lázadók…
Connor. Fejem csóválva verem ki a fiú képét a fejemből. Nem szabad, hogy belemásszon a gondolataimba. Vélhetőleg ez a célja, de nem vagyok annyira ostoba, hogy ezt meg is engedjem neki.
Körmömet ütemesen koppantom a pohár falának, miközben magam elé bámulok.
Várok.
Várok valakire.
Moore tizedesre. Nem gondoltam volna, hogy valóban a lázadók ellen van. Manapság már senkiben sem lehet itt megbízni, ezt a saját bőrömön kellett, hogy megtapasztaljam. Sajnos odáig fajult ez, hogy már saját társaimban is képtelen vagyok bízni. Hisz egyszer megtettem. Connorba megbíztam mégis társával együtt aljasul elárulta az egész legénységet. Majdnem a vesztünket okozták az Arkanon.
De talán, a nő. Ő tud segíteni. Képességei megvannak hozzá, de vajon a hajlandósága? No és vajon el fog-e jönni úgy, hogyha én hívatom?
Nem vagyok már hadnagy, lefokoztak. Több, mint valószínű, hogy többé nem mehetek vissza az Arkanra, de ez így van rendjén. Csodálom, hogy nem fokoztak le hamarabb. Nem kötelessége találkoznia velem, sem pedig teljesíteni azt, amit mondok neki.
Egy futárral küldettem el érte, remélve, hogy egy semlegesnek mondható helyen hajlandó velem találkozni.
Az Arkan talán még egy jó ideig nem fog elindulni. Vagy mégis. Egy próbát mégis megér. A tizedesnek példátlan képességei vannak, amelyeket itt jobban tudnánk hasznosítani. Ha sikerül a kérvényemet átjuttatni a Consiliumon, a megfelelő szerveket. Ha képes lennék létrehozni egy egységet, vagy csak kiterjeszteni a jelenlegi ocani egységet ezzé.
Nem engedhetjük meg magunknak, hogy ennyi lázadó odakint szaladgáljon.
Ez luxus számunkra. Ők minket irtanak, az emberiség jövőjét kockáztatják.
Újra az ajkamhoz emelem a poharat.
Vajon meddig várjak rá?

_________________
Success is not final, failure is not fatal
 
it is the courage to continue that counts

avatar


Az URS Arkan tisztje

Mentális erõ :
288
Képességpontok :
269

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #42•• TémanyitásTárgy: Re: Töltőállomás   Szer. Szept. 12, 2018 6:00 pm

Katrina & Raven
*Sokáig gondolkodtam, hogy a rábólintásom ellenére eljöjjek-e. Gardel hadnagy…hoppá, bocsánat, már nem hadnagy – számomra ez szokatlan és sok kérdést vet fel – szóval, hogy Gardel…izé mit akarhat tőlem. A jelentést leadtam, kétlem, hogy a feletteseim körében nagy sikert aratott, azóta csak a lefokozás híre jutott el hozzám. Természetesen utána néztem mi történt, elég felszínes volt az indoklás, ami remek alap egy újabb szövetséges körülszimatolásához. Persze tudom, hogy Gardel oda van a Consiliumért, legalábbis annak rendelkezéseit betartja és minden parancs számára szent még akkor is ha nem ért egyet velük, de tudjuk jól, hogy a túlzott szorítás, a rövid gyeplő előbb-utóbb a szelíd kutyát is vaddá teszi. Sosem volt kutyám, de anya sokat mesélt és ki ne tudna róla ha nem én. Noha a régi földi élet minden élőlényéről szabadon lehet olvasni, én még azt is titkon kutatom, mert úgy izgalmasabb. Azt hiszem adrenalin függő vagyok. Végül mégiscsak elindultam a kétes bárba ahol nincs fincsi koktél és jobb ha az ember lánya nem visz oda értéket, de van Bob akivel remekül lehet beszélgetni. Belépésemkor először körülnéztem Gardel után, a fény megcsillant a söröspoharán ahogy a szájához emelte, így én is a keserű lőre mellett tettem le a voksomat. A pulthoz mentem, rámosolyogtam Bobra, a pultosok gyöngyére.* -Helló Bob! Hogy s mint? Óvatosan megdobnál egy sörrel? Aztán eloldalgok a sarokba, randim van. *Bob pontosan tudja, hogy férjnél vagyok, az lenne meglepő, ha nem lennék. Csak a szemöldökét emeli meg kíváncsian, mert hát a pultosok olyanok mint a szócső, a rejtett kamera és a nagymama egymásba oltva. Hallanak mindent, tudni akarnak mindent és elmondanak mindent. Utóbbit kecsegtető szívességért. Ujjamat az ajkamra teszem jelezve, hogy „pszt, titok” majd nevetve elveszem az elém tett poharat és megindulok Gardel felé.*- Aztán csak óvatosan Moor, nem akarlak hazavinni hajnalban! *Vissza sem nézek, csak integetek, hogy megértettem, nem mintha bármikor előfordult volna, hogy nem a saját lábamon mentem haza. A mosoly eltűnik az arcomról mikor Gardel elé érek, helyét kíváncsiság veszi át,  és némi gyanakvás, mert biztos vagyok abban, hogy Gardel nem egy csajos estére hívott ide és nem is azért, hogy együtt fessünk lábkörmöt, ami számomra felettébb undorító. A fehér csík a hajamban persze nem, újítás és szerintem tök menő. Lezöttyenek a székre vele szemben, leteszem a poharam, halkan koppan az asztalon. *-Helló! Bocs ha késtem…de ezt már megszokta. Hogy szólítsam? ~Ha már nem hadnagy. ~ jól belekevert a szarba, ha még egy nyamvadt tizedesi rangot sem kapott. Azért ez mókás, nem? Mármint, hogy most én vagyok a rangidős kettőnk közül. *Egyszerűen nem bírom ki, hogy ne dörgöljem az orra alá. *
_________________

Úgy sem kapsz el


avatar


Az URS Arkan tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Flotta, Tizedes (Planetológia)
Tartózkodási hely :
URS Arkan
Mentális erõ :
86
Képességpontok :
64

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #43•• TémanyitásTárgy: Re: Töltőállomás   Szer. Okt. 10, 2018 5:23 pm

Raven & Katrina
To be the best you must be able to handle the worst
Amíg a tizedest várom, addig az utóbbi napok eseményei pörögnek végig az agyamon. Látom magam előtt a Parancsnok rezzenéstelen arcát, mikor közli velem, hogy lefokoznak. Nem állítom, hogy nagyon meghatott volna a hír. Inkább csak furcsának tartom a magyarázatot.
~Valamint az Admirális torján nyújtott viselkedésed miatt és hogy visszautasítottál egy Consiliumi tagot.~
Ez a mondat valahogy nem illik bele a képbe. Persze kötelező lett volna igent mondanom neki, de vélhetőleg senki sem örült volna, hogy ha "tánc" címszóval széttaposom egy felső vezető lábát. Ezt ő maga is belátta és Simon elmondása szerint mindössze udvarias gesztus volt a részéről.
Mindazon által az első okkal egyet értek. Két kadét is fellázadt a hajómon. Még ha csak Hadnagy vagyok, akkor is enyém volt az újoncok felelőssége. Ez pedig súlyos, nagyon súlyos hiba volt.
Újra elölről az egész. Ez a parancs. Nem érzek bánatot emiatt. Sokan, ahogy látom panaszkodnak azért, amiért lefokozzák őket, vagy ha átkerülnek egy másik csapatba. Ez is a munkák része, vállaltuk, amikor katonának álltunk.
Új helyen, új lehetőségek. Emiatt inkább csak izgatottabb vagyok. Ha elfogadják a javaslatomat, akkor nagyobb erőkkel kereshetem fel Connort.
A pohár párás falán simítom végig újra és újra az ujjamat. Nem tűnik fel, hogy vendégem megérkezett, magának is kikér egy pohárral.
A sajátomat az ajkamhoz emelve kortyolok belőle egy aprónyit, mikor is lehuppan mellém a hölgemény.
Szempilláim megremegnek, ennyi jelét adom annak, hogy gondolataimból sikerült kizökkentenie.
- Tizedes - hajtok fejet előtte, hiszen pontosan tudom, hogy merre is van a helyem a ranglétrán. És most bizony lent van.
- Ahogy kíván. Jelenleg közlegény vagyok, amíg el nem döntik, hogy merre helyeznek át - tudatom vele. Igazából ha kívánja szólíthat a keresztnevemen, de a vezetéknevemen. Itt ez már lényegtelen, úgy vélem. Amíg én álltam felette, addig elvártam némi tisztességet. Ez alap, a katonák így tanulják meg a rendet. Még ha ő nem is katona.
- Mókás lenne?- hajtom enyhén oldalra a fejemet. Persze tarthatja, szíve joga. Magam részéről... - Ez is csak egy újabb parancs, mely után következik egy újabb, melyet végre kell hajtani - nem vonom meg a vállamat, noha erőteljes késztetést érzek erre.
Szemöldökömet enyhén összevonom. Hasonló leszerség sose lett urrá rajtam. Szeretném hinni, hogy ez csak egy kósza gondolatom volt.
- Remélem kiheverte az ijedelmeket - utalok legutóbbi találkozásunkra. - Megkérdezhetem, hogy mikor fog újra elindulni az Arkan? - túl hosszú ideje áll már. Már el kellett volna mennie. Kérdésem talán nem döbbenti meg, mégsincs bennem semmi oly érzés, mely hiány érzetre engedne következtetni. Egyszerűen csak az érdekel, hogy mennyi ideig lesz a Tizedes a Volentisen.

_________________
Success is not final, failure is not fatal
 
it is the courage to continue that counts

avatar


Az URS Arkan tisztje

Mentális erõ :
288
Képességpontok :
269

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #44•• TémanyitásTárgy: Re: Töltőállomás   Vas. Okt. 14, 2018 7:13 am

Katrina & Raven*Vajon milyen gondolatok járhatnak Gardel hadnagy ~nekem már csak hadnagy marad az én gondolataimban~ fejében? Ahogy közeledtem felé, elnéztem az arcát, a pohárba meredő tekintetét, és arra a következtetésre jutottam, hogy nagy a világfájdalma. Azonban nem olyannak ismertem meg, aki egy szimpla lefokozás miatt hagyja, hogy egye a penész. Neki ez egy újabb feladat, egy kihívás, hogy visszatornázza magát és nem lelki trauma ami maga alá temeti. Szóval valami másnak is kell lennie a háttérben és gyanítottam azt is, hogy ennek köze lehet az én randira hívásomhoz. Is. Most már tényleg kíváncsi lettem, noha eddig is furdalta az oldalamat, de lightosan. Ami aztán végleg megmasszírozta a májamat, az a főhajtás volt, gyarló ember vagyok én is, naná, hogy jót tett a lelki világomnak a mozdulat. Káröröm kézen fogva. Pipa. A válasz a megszólításra igazolta a korábbi, magamnak tett megjegyzést, miszerint Gardel hadnagy egyelőre kivár, és biztosan tudja, hogy van még visszaút, mert nem bontották le a lépcsőjét. Na és a történtekre utalás, az „ez is csak egy parancs, ami után lesz másik és több” aláhúzta a róla alkotott véleményemet. Előrehajoltam picit és rámutattam az ujjammal egy vigyor kíséretében.* -Na látja! Ezért okoz ez nekem dilemmát. Mert én is tudom és maga is tudja, hogy egyszer visszakerül és akkor hogy számolok el a Katrinával meg a szimpla Gardellel? *Egyik szemöldököm feljebb ugrik, miközben egy félvigyorrá redukálom az egészet és saját magam meggyőzése érdekében bólogatok. Ugyehogyugye? Igazam van! Végül mint aki jól végezte dolgát, hátradőlök és hanyagul megtámaszkodom az egyik karommal a szék támláján, másik kezemmel a poharamat szorongatom. Bob picit túlzásba vitte az ital hűtését, kezdenek lefagyni az ujjaim. *-Milyen ijedelmeket? Jaaaa! Azokat ott lent. Aha, tudja adrenalin függő vagyok. Azt hiszem. Erre jöttem rá nem rég. *Az utolsó kérdése meglepetésként ér. Na persze közleányként nem fér hozzá minden adathoz, parancshoz és küldetéshez, de vajon miért érdekli az Arkan? *-Az attól függ, hogy mennyi idő alatt tudják kijavítani a hibákat. Némi rendszerfrissítésre szorul a Jola húga. Mert szerintem az Arkan lány, tudja? Én legalábbis úgy gondolok rá. Egy bevállalós csajszi, dögös maca, kissé szeszélyes de ha jó napja van abszolút megbízható. *Nem tudom pontosan mikorra lesz indulásra kész. Nem mintha bármi közöm lenne a késedelemhez. Á, nem. Hogy ez szabotázs lenne? Nem az, csupán ártatlan csíny. Olyan amilyennel annak idején Greymare hadnagyot is elkápráztattam. Persze soha nem derült ki, hogy én voltam. Szerény vagyok, nem hajhászom a sikert. Csupán két modul parancsot írtam át, senki és semmi nem sérült, de amilyen idióták, még pár napig elbabrálnak vele.*
_________________

Úgy sem kapsz el


avatar


Az URS Arkan tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Flotta, Tizedes (Planetológia)
Tartózkodási hely :
URS Arkan
Mentális erõ :
86
Képességpontok :
64

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #45•• TémanyitásTárgy: Re: Töltőállomás   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Töltőállomás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

 Similar topics

-
» Vasútállomás
» Mira&Timur - Avagy egy jól sikerült tanvadászat végállomása
» Metróállomás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: Volentis ûrállomás :: Civil zónák-
^
ˇ