Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 2
Víz eleműek - -
Tűz eleműek 1 2
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 5 5
Consilium - 3
Lázadók 3 1
Összesen 17 18

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 1 rejtett és 1 vendég

Jack Silver, Readash, Sabrina Steele


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Bár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Bár   Csüt. Jan. 04, 2018 12:09 pm

***

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Mentális erõ :
352
Képességpontok :
294

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Bár   Vas. Jan. 28, 2018 8:20 pm

Theodora & Tony

Ritka volt, hogy rávettem magam hogy kimozduljak a lakomból, nem voltam egy unalmas fickó szerettem a jó bulikat és a szórakozást, de valahogy az utóbbi években nem találtam a helyem ott, és ahelyett hogy eljártam volna olyan emberek közé akiket nem ismerek és nem kötődöm hozzájuk, helyette inkább beletemetkeztem a könyvekbe, emberi történelemről, háborúról, békéről, fizikáról, matematikáról, szép irodalomról… stb. Szóval igazából minden érdekelt, amit meg lehetett találni a könyvtárban, de persze ez nem volt teljesen kielégítő számomra, sokkal inkább voltam egy helyét kereső ember, mint egy könyvmoly. Sosem voltam a parti lelke, de az akadémia alatt megtaláltam a helyem a csoportok között és szinte mindenkivel jóban tudtam lenni. Ebben természetesen közrejátszott az is, hogy egyeseknek és csináltam meg a háziját, vagy beszöktem megcsinálni a vizsgát helyettük és ebből pénzt csináltam. Persze nem a legtisztább módja a dolognak, de akkoriban ez volt a legjobb lehetőség arra, hogy egy kis pluszhoz jussak. Egy réges régi ismerősöm volt az akadémiáról, Theodora Bowman, aki szintén jól teljesített anno és remek helyet szerzett magának az egyik hajón, történetesen pont a Jolán mostanában. Őszintén örültem neki, hogy egy ismerőst köszönthettem a legénység sorai között, mivel jelenleg elég kevés emberrel beszélgettem mélyrehatóbban a "Szia, Hogy vagy?"-nál vagy a munka témáknál.
Teddy volt az egyetlen nő akivel több éve tartott a „kapcsolatunk” természetesen baráti módon. Kapcsolati téren ő volt a talpraesettebb, tudatos és magabiztos nőnek tartottam, aki akkor és oda ment ahova szükséges volt, és megtette amit kellett. Néha napján még beszélgettünk a régi időkről és arról, hogy mennyi dolog változott azóta, de az idő eltávolított minket egymástól. Pont ezen a dolgon merengtem napokon keresztül és végül eljutottam egy olyan elhatározásra, amilyen döntést már évek óta nem hoztam, meginvitáltam szórakozni, hogy kicsit kikapcsolódva beszélgethessünk egymással. Hagytam neki egy üzenetet, és reméltem hogy válaszol.
„Szia, tudom régen beszéltünk, és kereshetnélek gyakrabban, de most míg nem vágunk neki a kalandnak, bulizhatnánk egyet az állomáson ha van kedved. ”
Átgondoltam az üzenetet, majd kiadtam az utasítást a küldésre, aztán újra nekiálltam olvasni, vagy épp folytatni a munkát ami aznap jutott. Később, ahogy reméltem pozitív visszajelzés jött  tőle, és megbeszéltük hogy másnap este futunk össze, beülni egy bárba és táncolunk meg iszunk ameddig kedvünk tartja, eltáv alatt amúgy sem szoktam mást csinálni csak a szobámban gubbasztani. Így belegondolva furcsa, hogy mostanában mennyire megváltoztam, régen folyamatosan kijártam és minden érdekelt, most előbb olvasom el könyvekből, mint hogy kimenjek és megnézzem magamnak, ebben az az érdekes hogy ennek ellenére a sötét űrbe készülök felfedező küldetésre, hogy új civilizációkat és bolygókat találjak. Tisztára úgy hangzott ez a dolog, mintha valami Star Trek karakter lennék, és vicces hogy az a sorozat mennyi dolgot jól tippelt meg a jövővel kapcsolatban.
A következő nappalom eltelt a szokásos napi rutinnal, kisebb meghibásodások kijavításával, és további tanulással. Végül az esti ciklus beálltával felvettem egy zakót ami már nagyon rég óta nem volt rajtam, majd beállítottam a hajam, előszedtem egy arcszeszt amit szerintem még akkor vettem amikor a hajóra jöttem, aztán mikor minden a helyére került elindultam Teddy szobája elé, majd megnyomva a jelzőt vártam.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Főgépész, Hadnagy - URS Jola
Tartózkodási hely :
URS Jola - Gépház
Mentális erõ :
8
Képességpontok :
6

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #3•• TémanyitásTárgy: Re: Bár   Szer. Jan. 31, 2018 5:11 pm

Már csak egy nap. Holnap eljön a pillanat, mikor fellépek a hajóra, s elindulok egy olyan útra, mely sok izgalmat tartogat nekem. Ha csak azt veszem alapul, hogy miféle népek lesznek még ott rajtam kívül, már az merőben más, mint az itt megszokott társaságom. Be kell vallanom, hogy először mikor jött a döntés, hogy biza a Jolára kerülök, nem örültem. Megfordult a fejemben az, hogy inkább visszakozzak, s gyorsan felcsináltassam magamat valami eszementtel, minthogy betegyem oda a lábamat. Aztán szépen lassan megbarátkoztam a dologgal, s feltérképezve a leendő útitársakat, azért találtam közöttük olyant is, kivel szerencsére már régebbről ismerjük egymást, talán még azt is állíthatom, hogy bizony jóban vagyunk. Eléggé.
S itt nem a beképzelt és minden hájjal megkent, orrát fennhordó hím Shepardre gondolok, ő valahol mélyen helyezkedik el a jófejűségi, s belső körhöz közeli ranglétrán. Egy hozzá hasonlóan jóképű úriember arca kúszik be elmémbe, aki nem más, mint Tony Cawn. Persze nem a véletlen műve, hogy agyam rajta pörög. Meglepődve olvasom a tőle jött üzenetet. Egyrészt azért, mert azt hittem már elhalálozott. Másfelől, meg furcsállom, hogyha nem tette meg ezt a lépést, akkor miért éppen most akar nosztalgiázni. Hát nem fogok elég időt eltölteni azon a hajón? Ott nem lett volna erre lehetősége? Mindenesetre, mivel nem kívánok magányomba roskadva, a sötét szobában kuporogni az utolsó estén, melyet az űrállomáson töltök, belemegyek a találkába.
Így hát ezért állok a szobám közepén. Kissé esetlennek érzem magam, nem is érzem a lábamban azt, hogy nekem most bugizni kellene, ám mikor kopogást hallok az ajtón, már tudom, hogy nincsen visszaút. Talán, ha előző nap, nem írok vissza lelkendezve az ötletért, akkor ma mégis ülhetnék a sarokban, a kispárnámat szorongatva, s elsírathatnám a csodás éveimet, melyeket itt töltöttem. Ehelyett, azonban nyitom az ajtót, s egy mosollyal nézek a férfira.
– Na hát szia – megölelem. Régen láttam. Akkor még a vonásai nem voltak ennyire markánsak és férfiasak. Neki is jót tett a hajózás, ahogy Cameronnak is. Még a végén azt fogom feltételezni, hogy aki hajóra száll, az mind csak jól járhat.
– Mehetünk is felőlem – nem  mintha zavarna, ha bárki be akarna jönni ide, ám jobbnak látom ezt elkerülni. A végén még feltűnik neki a túlzott pedánsság, bár szerintem ezt már a megismerkedésünk elején is volt szerencséje kiszúrni. Ha engedi, kilépek az ajtón, amit bezárok magam mögött, s a karjába karolva indulok meg arra, merre vezet. – Aztán mi újság? – tudom, hogy elcsépelt kérdés, ám tekintettel arra, hogy vagy ezer éve nem találkoztam vagy beszéltem vele, biztos vagyok abban, hogy van miről mesélnie.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
sub-lieutenant of the URS-Jola
Tartózkodási hely :
Urs Jola
Mentális erõ :
79
Képességpontok :
71

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #4•• TémanyitásTárgy: Re: Bár   Kedd Jún. 12, 2018 1:37 pm

szabad játéktér

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Mentális erõ :
352
Képességpontok :
294

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #5•• TémanyitásTárgy: Re: Bár   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Bár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: Volentis ûrállomás :: Civil zónák-
^
ˇ