Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 0 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 7 5
Consilium - 3
Lázadók 3 1
Összesen 17 16

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Bár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
 #11•• TémanyitásTárgy: Re: Bár   Szomb. Szept. 01, 2018 10:34 am

Jaina & Raven
*Ha tudnám mit gondol felőlem és én magam is észrevenném, sértésnek érezném. Még, hogy én szótlanabb korábbi önmagamnál?! Ám fel sem tűnik, a gondolataim elég hangosak ahhoz, hogy eltereljék a figyelmemet. Mióta visszatértünk Gardel hadnaggyal az Ocanról, állandóan a lázadókon jár az agyam. Teljes mértékben igazat adok nekik, én magam is szívesebben lennék ott, szabadon. De a kivitelezéssel vannak gondjaim, sajnos a felvetésem nem talált értő fülekre.  S persze sajnálom azokat akik a vezetőik radikális hülyesége miatt vesztették az életüket. Nincs ez így jól, de jobban sem lesz mostanában. Idő kell, meg jó szervező készség. Hogy őszinte legyek, nem emlékszem arra pontosan miről beszélgettünk a Consiliummal kapcsolatban, ebben a témában mindig óvatos vagyok, hiszen sosem lehet tudni kiből lesz áruló. Jaina szimpatikus és még fiatal is, de a paranoia nem válogat, bizonyosság kell. *-Megvitatni a részleteket. Jóóó! Most kiváló alkalom visszatérni rá. *Egy korty az ő részéről, sokkal több az enyémről. Egyetlen pillanat műve volt, hogy eszembe ötlött Jaina személye, mint szövetséges. Egyébként sem gondoltam még arra, hogy valamit kellene kezdeni…vagyis de, csak épp nem volt a képben más, csak én. Azóta ügyködöm, mióta utolsó éves kadét lettem és nagyobb mozgásteret kaptam. Nem mintha a mozgástér korlátozása bármiben is visszavetett volna. De, na! Azért mégis más ha nem csak rajtam csüngnek a figyelő szemek. Kicsit mókás volt ahogy Jaina szinte suttogva visszakérdezett. Bevonni a buliba….hehe, mintha egy csínytevésről lenne szó, pedig az egész nagyon is komoly volt. Mármint a téma. Az még nem, hogy Jaina..és buli…és a lázadók. Ám határozottan csiklandozó érzést keltett bennem a tudat.* -Persze. Nélkülük mit sem ér. *Rávigyorogtam és hátradőltem. Néztem őt kíváncsian, vajon mit szól, hogyan rezdül erre az egészre. Csak tréfának gondolja, tekintve, hogy most ittam meg egy egész pohár ütős koktélt, vagy érzi a súlyát.* -Téged be lehet vonni? *Hát most vagy kiderül, vagy beborul Raven.*_________________

Úgy sem kapsz el


avatar


Az URS Arkan tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Flotta, Tizedes (Planetológia)
Tartózkodási hely :
URS Arkan
Mentális erõ :
79
Képességpontok :
57

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #12•• TémanyitásTárgy: Re: Bár   Szer. Szept. 05, 2018 9:52 pm

Ide jöhet valami rövid cím, idézet
Rav & Jin
Csak tippelek ezzel visszatérünk rá dologgal, s Raven szerint a most a tökéletes, majd mind a ketten iszunk. Raven az itala másik felét húzza le, míg én csak kis kortyot iszok. Én elgondolkodom kicsit, hogy tényleg jó ötlet e itt és most megvitatni, ahol kamerák találhatók és gyakorlatilag bárki lehet spicli, anélkül, hogy tudnánk róla. Valamint, lássuk be szinte Ravent is alig ismerem, ahogyan ő is engem.
- Én nem is tudom, szerintem elég sok itt a fültanú, és nem tudni, hogy vannak e kamerák. - Kezdek bele az aggodalmamba, de nem is értem meg, hogy miért is teszem ezt, azon kívül persze, hogy olyan személy is hallhatja, aki Consilium embere, s nem lenne jó ha már most bajba kerülne miattam. Majd a kérdésemre is kapok választ. Mint megtudtam, őket is beleakarja venni az akcióba vagy mibe.
- Remélem, hogy rá tudod venni őket. - Felelem neki, majd pedig a felől érdeklődik a drága, hogy engem belehet e vonni, mire elmosolyodom.
- Azok után, hogy egy olyan férjet kaptam, akinek egy ötletet sem lehet fel hozni, és mindenben az van amit ő akar, bár mellette szól, hogy nem ver meg, de akkor is. Naná, hogy benne vagyok. - Mondom, bár így utólag bele gondolva, egy egyszerű igen is megtette volna._________________

avatar


Az URS Jola kadétja

Karakterlap :
Titulus :
sikló pilóta, 3. éves kadét
Tartózkodási hely :
URS Jola
Mentális erõ :
26
Képességpontok :
18

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #13•• TémanyitásTárgy: Re: Bár   Pént. Szept. 07, 2018 7:07 am

Jaina & Raven*Azt hiszem a Jainával való találkozást beírhatom a mérföldköveim listájára. Még sosem szervezkedtem mással a Consilium ellen, eddig csupán a magányos harcos címet vívhattam volna ki, ha lenne ilyen rang.  Ám hiába minden eddigi ténykedésem ha nem vonok be mást és nem kezdünk el a gyakorlatban is tenni valamit. Mármint ténylegesen és nem csak információt gyűjtögetek ami önmagában elég hasznos, de nem elég. Hogy mennyire hasznos az most derül ki, Jaina aggodalma egyrészről megnyugtató, hiszen egy besúgó nem figyelmeztetne ilyesmire, másrészről kamatoztathatom a tudásomat. *-Ugyan! a zenétől senki nem érti miről beszélünk, kamerák pedig itt nincsenek, sem lehallgatók. Tudom. *Azt nem mondom honnan tudom, nem fogom ellőni az összes puskaporomat az első alkalommal, egyébként is próbálom még titokban tartani a hobbiból lett, második foglalkozásomat. Persze ami késik nem múlik és ami kiderülhet, az ki is fog derülni előbb vagy utóbb, de azon vagyok, hogy utóbb legyen. A másik aggodalma, vagy inkább kétsége engem is foglalkoztat, de nem lehetetlen, noha vannak keményfejűek akikkel még lehet gond.*-Van akit rá lehet venni. Persze nagyon kell válogatni.*Mióta visszatértem az Ocanról, az volt a fő célom, hogy valahogy belőjem a lázadók többi táborának helyét. Nem egyszerű feladat, ha az lenne, a Consilium már megtette volna, de nekik nincsenek olyan embereik mint én. Pofon egyszerű, csak nem tudják hogyan keressék őket. Jaina személye a beszélgetésünk ezen pillanatáig kérdéses volt és nem azért mert akár besúgó is lehetne, hanem mert nem tudtam elég tökös-e ahhoz, hogy akár nyíltan szembeszálljon - ami ugye egyelőre nem célom - és van-e elég motivációja hozzá. De már ez sem probléma. Belekortyolok a második koktélomba és azon merengek, mennyire jó ötlet volt Bruce-nak igent mondani és mekkora nagy ötlet volt az egész tőle. Ha hazamegyek eskü, megcsókolom. Az persze más tészta, hogy tócsányira kerekíti majd a szemeit. Hát, azért remélem nem hányja el magát. *-Hát csajszi, neked aztán kijutott. Legalább a szexben tud virítani? Mert valamiben azért legyen már jó, ha képletesen töketlen. *Nos, Jaina nem tőlem fog udvariasságot és jómodort tanulni, de nem is azért vagyunk itt. Miért is? Ja, eredetileg lazítani jöttem. Ezt a gondolatot le is öblítem egy újabb nagy korttyal és már azon agyalok, hogyan jussunk le a bolygóra mi ketten anélkül, hogy gyanús lenne. *
_________________

Úgy sem kapsz el


avatar


Az URS Arkan tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Flotta, Tizedes (Planetológia)
Tartózkodási hely :
URS Arkan
Mentális erõ :
79
Képességpontok :
57

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #14•• TémanyitásTárgy: Re: Bár   Hétf. Szept. 17, 2018 9:06 pm

Ide jöhet valami rövid cím, idézet
Rav & Jin
Megnyugtató választ kapok, hogy a hangos zenétől senki nem foglalkozik velünk, és kamerák sincsenek és lehallgatók sincsenek, bár arról nem volt szó. Mondjuk van némi ötletem, hogy honnan tudja, de nem fogok nyíltan rá kérdezni, ez a ő dolga s ha akarja majd elmondja nekem. Válasz képen bólintok egyet, hogy értem amit mond, majd a lázadókról esik szó, akik úgy fest elszórtan vannak lent a bolygón, már ha jól értem amit Raven mond. Majd reményemet fejeztem ki, hogy sikerül rá vennie őket, s erre is kapok reagálást.
- Én sem örülnék egy szélső radikális lázadónak, aki úgy viselkedik mint egy terrorista. - Mondom, majd közlöm vele, hogy bevehető vagyok, miután egy olyan férjet kaptam, akivel nem vagyok megelégedve, majd személyesebb témára terelődik a beszélgetés.
- Ez csak akkor lenne lehetséges, ha úgy kilennék gyúrva mint ő. Semmi bajom azzal, ha valaki sportos, de ne nézzen úgy ki, mint aki most lép ki egy manga magazinból, vagy animéből. Vagy is ne legyen túl kigyúrva. Nem csodálkoznék, ha egyszer kiderülne, hogy egy test építős csajjal kavar mögöttem, ami persze engem nem érdekel, hisz én se vagyok egy hűséges típus, én is csalom őt, csak nem úgy ahogy azt te gondolnád. - Mondom, majd rá hagyom, hogy mit is szűr le a mondatomból, bár tehetnék rá konkrétabb utalást is, de akkor biztos menekülne előlem.
- Neked van valakid? - Kérdem, majd egy nagyobbat kortyolok a italomból, vagy is inkább egy kortyra el tüntetem az italomat._________________

avatar


Az URS Jola kadétja

Karakterlap :
Titulus :
sikló pilóta, 3. éves kadét
Tartózkodási hely :
URS Jola
Mentális erõ :
26
Képességpontok :
18

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #15•• TémanyitásTárgy: Re: Bár   Pént. Szept. 21, 2018 4:08 pm

Jaina & Raven*Jó irányba haladok Jaina politikai helyzetének feltérképezésében. Mondhatni egy rugóra jár az agyunk. A lázadók mellett vagyok és ha nem látnám hasznát a jelenlétemnek a flottánál, akkor már régen ledobattam volna magam az Ocanra. Jaina nézőpontja hasonló az enyémhez, volt szerencsétlenségem találkozni az általa emlegetett terroristákkal, én sem kérek belőlük. *-Ahogy mondod. Idióta mind, sosem fognak semmit sem elérni. *Ugyanezt mondtam Gardel hadnagynak is, de valamiért nem vett komolyan, persze azt meg kell említeni, hogy ő Consilium fan. Szóval Jainát be lehet venni a buliba, ebben teljesen biztos vagyok, mármint abban, hogy nem egy kém aki a bájos pofiját mutatja s mikor hall valami hasznosat, akkor kiadja a Consinak. *~Consi. Te jóééég! Már becézem a közellenséget. Ez a vég!~ *Jaina kifakadásán kapok az alkalmon, és beljebb merészkedem a személyes terébe. Képletesen. Hát nem mászom rá vagy valami ilyesmi, csak bizalmas, intim dologra kérdezek rá. Nem olyan választ kapok mint amilyenre vártam. Tulajdonképpen a lényeget úgy kell kihámoznom és sok mindent nem is értek belőle. Azt hiszem a zavartság ki is ül az arcomra, és teljes bizonyossággal érzem a homlokom ráncolódását.* -Aha…én mondjuk szeretem ha van mit fogni egy pasin és nem csúszik le a tekintetem a csontjairól, de hát ízlés kérdése. *Persze pont én beszélek, aki még szűz. De hát attól nem lehet teherbe esni ha nézek.* -Minime? Az micsoda? Hmmm…utána kell néznem. Ez biztos valami régi, földi kifejezés. Nahát, hogy maradt ki valami az életemből! *Ám nem ez a meglepőbb, hanem a megcsalás. Keresztbe. Nem aprózzák el.* -Hogy? Ja, hát…izé….honnan tudod, hogy én hogy gondolom és mégis akkor hogyan ha nem _úgy_ ahogy gondolnám szerinted? *A homlokomon már ott az ocani ősi, gyűrt fennsík, amibe alulról kapaszkodik bele a szemöldököm. Végül elárulom Bruce-t, de nem adom ki. Szeretném ha még sokáig a férjem lenne.* -Nos, van. Bruce. Egy ízlésesen kigyúrt, kockás hasú, jóképű fazon akinek még humora is van. *Csatlakozom Jainához az ivásban, ezt a vallomást és tanácstalanságot le kell öblíteni valamivel. Bár elgondolkodom azon a kérdésen amit a csajszi tett fel. „Van valakim?” ~Ezt most hogy értette?~

_________________

Úgy sem kapsz el


avatar


Az URS Arkan tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Flotta, Tizedes (Planetológia)
Tartózkodási hely :
URS Arkan
Mentális erõ :
79
Képességpontok :
57

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #16•• TémanyitásTárgy: Re: Bár   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Bár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: Volentis ûrállomás :: Civil zónák-
^
ˇ