Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Pént. Május 25, 2018 10:53 am
Kilátóterasz

Pént. Május 25, 2018 7:16 am
Út a hegy belsejébe

Pént. Május 11, 2018 2:01 pm
A tábor bejárata

Csüt. Május 10, 2018 12:59 pm
Avatarfoglaló

Csüt. Május 10, 2018 12:42 pm
Kérdezz-felelek

Csüt. Május 10, 2018 11:51 am
Elijah C. Dawson

Csüt. Május 10, 2018 11:41 am
Hírek, bejelentések

Kedd Május 08, 2018 2:11 pm
Elkészültem!

Szer. Ápr. 25, 2018 3:53 pm
Sportpálya

Hétf. Ápr. 02, 2018 12:44 am
Arhkax kunyhója

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek 4 1
Tűz eleműek 2 2
Levegő eleműek 4 1
Emberek 1 2
Telepesek 4 1
Katonaság 1 3
Flotta 10 8
Consilium - 3
Lázadók 5 7
Összesen 33 29

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Craxton Hamill

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Craxton Hamill   Pént. Jan. 05, 2018 8:17 pm

Craxton Hamill
You don't need to own the Universe. Just see it.

Az alapok
Becenév: Tonny, Mr. Hamill  
Faj: Ember
Születési hely, idő: Föld, 2573. (kb. 9 év hibernáció)  
Kor: 42
Csoport: Consilium
Család: Van egy nagyfiam az előző házasságomból. Valamint egy nála fiatalabb feleségem, akivel még nem ért el minket a gyermekáldás. Természetes, hogy újraházasodtam, amikor készen álltam rá. Fontos, hogy vezetőként példát statuáljak.
Családi állapot: Nős
Szexuális beállítottság: Heteroszexuális
Karakter arca: Michael Fassbender


We've come too far to give up who we are
All ends with beginnings


Jellem
Tonny a Consilium agya. Legalábbis lehetne, ha nem apátiával fordulna a legtöbb döntéshelyzet felé, ami őt nem érinti. Agy helyett a pengéje hát. Intelligens, ravasz, és rendkívül manipulatív személy, aki büszke a fondorlatos jellemére. De nem hangos büszkeség ez, mindössze egy apró, vészjósló mosoly a nap végén, mellyel jobb, ha soha nem találkozol. A modora ingadozó. Néha nyájas és udvarias, aztán hirtelen ördögi és erőszakos. Nos, nem lehet könnyű a feleségének lenni.
Mára levetkőzte fiatalkori katona énjét, aki tehetséges és képzett volt ugyan, de mindig is túl énközpontú és vakmerő ahhoz, hogy bármire is vigye. A felderítőként tett utazásainak hála rendkívüli türelemmel bír, egyetlen csepp verítékbe sem kerül a hosszú játékot játszani a rövidebb út helyett, ha a céljairól van szó. A magánéletéről ugyanez nem mondható el.
Emberileg megosztó. A nép egyszerre rajong érte és rázza ki őket hideg ha felmerül a neve. Kétarcú, ha úgy tetszik. Végtelenül önző, kíméletlen, s örömmel kínozza meg az embert, noha a módszerei nem véresek; lassúak és tiszták. Tönkretesz egy csepp erőfeszítés nélkül, a veszély legapróbb jelére. Ugyanakkor szelíd és szeretetteljes. Tűzbe tenné a kezét egy azt megérdemlő gyermekért, egy védtelen nőért. Ki tudja, talán ezzel próbálja ellensúlyozni azt, amit consilium-i tagként tesz. Vagy talán ez is az egyik beteges elmejátékának a része.

Hosszú ideje tagja a Consiliumnak, hosszabb ideje, mint Pavell. De teljesen hidegen hagyja, hogy a társaság fejének képzeli magát, amíg az őt érintő dolgokba nem köp bele. Olykor a hétköznapi emberek közt is szívesen tölti az idejét. Fontosnak tartja a róla kialakult kép fenntartását.2606.
Drága Barátom,

Emlékszel, hogy gyerekként, a kiképzés során egyszer azt kérted, hogy ha már nem leszel, küldjek neked leveleket? Tudod, hogy sosem voltam az érzelmek embere, de ma meghaltál. Nem hibáztatom érte magam. A gyűlölet mindig ostoba, a szeretet pedig mindig bölcs. Gondoltad volna? Néhány napja, amikor leszálltunk a bolygóra az Arkannal a lábunk alatt. Gondoltad volna, hogy meg fogom ölni a legjobb barátomat? Azt, akivel az életem már a kezdeteknél összefonódott. Épp csak jártunk és beszéltünk a Föld pusztulásakor, de születési előjogunk volt fellépni a Volentis fedélzetére. Mégis csak volt előnye annak, hogy a szüleink a NASA-nak dolgoztak. Majd’ egy kerek évtizedre lehibernáltak minket, hogy ne legyünk láb alatt. Amikor felébredtél, az apád már a Consilium tagja volt. Az enyém pedig halott. Az apádnak köszönhettem mindent. Ő kezeskedett értem, ahogy érted is.
Visszatértem az URS Arkan fedélzetére. Négyen maradtunk a teljes legénységből. Négyen. Én voltam az utolsó, nem kérdezték, miért nem vagy velem, csak némán feljegyezték a neved a veszteségeink hosszú listájára. Sosem éreztem magam olyan reménnyel teltnek, mint három nappal ezelőtt, amikor megérkeztünk. A fák levelei ezüstnek tűntek, a délen felkelő Nap vörös fénye lángoló erdővé változtatta azt. A szellő úgy mozgott a törékeny ágak közt, mintha egy dalt játszana. De a bolygó szépsége ennyivel ki is merült. Már az első mintavételnél feltűnhetett volna, hogy nincsenek élőlények, még baktériumok sem. Ez a baj a reménnyel. Nehéz neki ellenállni. Így az atmoszféra, a vegyületek szépen lassan elkezdték megmérgezni az elménket, a légszűrőink ellenére is. Az a pokoli bolygó az őrületbe kergette az embert. Majd ott álltál előttem, fegyverrel a kezedben, nekem pedig szökött az oxigénem a sérült szkafanderem miatt. Nem volt más választásom. Ha csak egy ezredmásodperccel is gyorsabb lettél volna, most te ülnél a második napon elveszített kapitányunk székében, nem én. Amikor az Arkann tisztjei lettünk, egyezséget kötöttünk. Te és én. És az univerzum összes csillaga. Nem jutottunk túl messzire, hm?
A bolygót nem vettem fel az adatbázisba. Az űr ezen szegmensét szigorúan elkerülendő, veszélyes zónának jelöltem meg.
Hazamegyünk.


2607.
Drága Barátom,

Egyszer azt mondtad, hogy a magunk fajták nagy lángon, de gyorsan kiégnek. Nem kapunk esélyt, hogy újrakezdjük. Nem sütkérezhetünk sokat a napon. Tévedtél. Remek évet zártam. Elvettem egy nőt, akit szeretek. Fiút szült nekem. Jó életük van mellettem. De van itt valami fontosabb...
Egy évvel ezelőtt az URS Arkann kapitányaként tértem vissza az anyahajóra, nélküled és minden felettem álló tiszt nélkül. És többé nem léptem a fedélzetére. Egy új élet tárult elém, melynek a halálod volt az első lépcsőfoka. Mindig magától értetődőnek tűnt, hogy ha apád egyszer eltávozik, te veszed át a helyét a Consiliumban, de téged hamarabb ért utol a vég. Nem régiben baleset érte őt. Szép temetése volt. De ami még inkább felbolygatta a népet, hogy ki fog a helyére lépni. Jól döntöttek. Az előéletem makulátlan, ahogy a családi állapotom és a képzettségem is. Akár az ablakba is tehetnének mutogatni. Talán nem vér szerint, de én is a fia voltam, ami sokat jelent. Ezt a poszt engem illet. Szükségem van rá. A felavatásom holnap lesz. Azt hiszem, most forognál a sírodban, ha lenne.
Nem baleset volt.


2626.
Drága Barátom,

A napját sem tudom, mikor írtam neked utoljára. Régen. Megközelítőleg húsz éve vagyok a Consilium oszlopos tagja. Az elmúlt két évtized sok fordulatot tartogatott számomra. A fiam örökölte a fiatal kori jellemvonásaimat. Az Űr szerelmese, ahogy te és én voltunk. Az űrállomáson is élhetne, méghozzá jól. De ő a korai nyomdokainkba lépett és az URS Arkann 2600 fedélzetén szolgál. Nem szólok bele, ennyi idősen még nekem sem voltak ambícióm.
Az édesanyjával néhány év házasság után megromlott a kapcsolatunk. Ó, hogy én mennyire szerettem azt a nőt. Még azt is tiszteletben tartottam, hogy egy gyereknél nem akar többet. Idővel elhidegültünk, én a munkámnak, a kutatásaimnak éltem, ő hűen a családunknak. Talán két évre rá váltunk el. A válási papírok aláírása után sajnos... őt is baleset érte. Évekig éltünk együtt. Tudhatta volna, hogy működik a világ. Egy Consilium tagtól is el lehet válni. De nem ajánlatos.
Bekerült a programomba. Összetörte a szívem és az önérzetem, hát én is összetörtem az övét. A szeretetem egy ígéret volt, amely a házasságunkkal véget ért.
Tehát, a program. Mi felelünk az emberi fajért. A Consilium. A módszereink különböznek, de azt hiszem, ez így van rendjén. Hisz az emberiséget számos fronton biztosítani kell. Engem sosem hozott lázba az Ocantis és a rajta élő csodabogarak. Bár a kapcsolatom az Univerzummal sokat változott a halálod óta, az Ocan helyett továbbra is az Űr felé fordul a tekintetem. Néha elfelejtjük, hogy meg akar ölni minket. Kezdjük magától értetődőnek venni az egészet. Az űrruhák, a hajók, a biztonság kicsiny buborékai, amik megvédenek. Pavell szívügye a szuperiornak titulált fajunk fennmaradása, a bolygó elfoglalása. Az enyém a fajunk megacélozása. Nos, talán tényleg győzni fogunk, lehet egy új otthonunk. De senki nem győz sokáig. Mindig van egy következő. A kerék csak forog tovább, az ember pedig törékeny.
Emberkísérleteket végzek. Olyan embereket használunk, akik egyébként is halálra vannak ítélve, vagy a száműzetés vár rájuk. A szűkös utánpótlás végett nagy figyelmet fordítunk az alanyok túlélési kvótájára. A program indulásakor, a tanács tagjait nem volt nehéz meggyőzni. Rendkívül motiválóan hatott, hogy idővel szuper-katonákat kaphatnak. De te és én tudjuk, mire megy ki a játék. Nem fogom hagyni, hogy a fajunk a te sorsodra jusson és az Űr végezzen velünk
Az én kiborgjaim lesznek az evolúció következő lépcsőfoka.

Memento Mori
Információk Rólad, amiket meg mersz osztani (név, kor, multik stb.)

avatar


A Consilium tagja

Karakterlap :
Mentális erõ :
6
Képességpontok :
2

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Craxton Hamill   Szomb. Jan. 06, 2018 9:27 pm

Elfogadva!
Stars can't shine without darkness

Kedves Tonny! (már ha nem veszed zokon a tegeződést)
Engem ért a megtiszteltetés, hogy az oldalon üdvözölhessem a Consilium első tagját! Smile Remélem, szereted a rózsaszínt - ha más nem, a szemed színéhez kifejezetten passzol, és hadd jegyezzem meg rögtön itt az elején, milyen jól választottál PB-t. Remekül illik a karakterhez! Igazából elég lett volna annyit írnod a jellem részhez, hogy nézzünk jobbra! Az úriember arckifejezése mindent elárul Very Happy Egy meg nem értett zseni, egy alapvetően jó célok által vezérelt őrült; a határvonal keskeny, és ez teszi olyan hátborzongatóvá valószínűleg mások szemében Tonny-t. Hiszen az elméd, amelyre annyira büszke vagy és amit az emberiség túlélése, fejlődése érdekében használsz, könnyen okozhatja az egész népünk pusztulását is, ha az a vékony határvonal egyszer elpattan benned...
Igen, az emberek joggal tartanak tőled, főleg, hogy ilyen kifejező arcot választottál a karakterhez, de ami a leginkább tetszik Tonnyban, az a stílus, amivel életre keltetted őt. Nem elég leírnod, hogy milyen tulajdonságokkal bír, érzékeltetni is kell azokat, hogy az olvasó elhiggye, és ebben te nagyon jó vagy. A jellemábrázolás igazából az előtörténetedben mutatkozik meg a legjobban, ott ültetted át a gyakorlatba, amit már előre vetítettél Tonnyval kapcsolatban. Ecsetelhetném, mennyire szeretem, ahogy írsz, de a végén még én segítenélek hozzá az utolsó csepphez, aztán mit kezdenénk veled, ha a fejedbe szállna a dicsőség? Very Happy De annyit azért hadd mondjak, hogy ezúton is zseniálisat alkottál, imádom, hogy ennyire gördülékenyen és élvezetesen fogalmazol, ráadásul döbbenetesen korhűen? és élethűen. Meg őrülten! Baleset, mi? Nem csoda, hogy megválasztottak Consiliumi tagnak, minden sértés ellenére azt kell mondanom, hogy abszolút passzolsz közéjük. Épp olyan rafinált és céltudatos vagy, mint ők - ó, és persze körmönfont. Baleset...  
Kíváncsian várom, mit hozol ki a kísérleteidből, meddig hagyja még a Consilium és a tudatlan nép, hogy kedvedre játszadozz velük. Talán nem érzed bűnnek a saját kezedbe venni a már elítéltek sorsát, de hát a történelem nem tanított még meg rá, hogy ha egy ember Istent játszik, abból sosem sülhet ki semmi jó? Nos, egy lelkes olvasód máris akadt a személyemben! Mint az Arkan jelenlegi kapitánya, valamilyen szinten felnézek az elődömre, úgyhogy ne lepődj meg, ha esetleg letámadlak a játéktéren néhány jótanácsért.
Addig is utadra engedlek viszont, ideje, hogy rendbe szedd kicsit az űrállomást és felavasd consiliumi széked, méltó helyed a népünk élén! Smile Foglald le ezt a jóképű pofit, aztán irány az űr! Jó játékokat kívánok!  


Isten hozott a fedélzeten!

avatar


Az URS Arkan kapitánya

Karakterlap :
Titulus :
captain of the URS Arkan 2600
Tartózkodási hely :
beyond the stars
Mentális erõ :
78
Képességpontok :
21

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 

Craxton Hamill

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Karakteralkotás :: Teljes adatbázis :: Consilium-
^
ˇ