Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Today at 12:17 am
Kanyargós ösvények

Yesterday at 11:26 pm
A pszichiátriai rendelőhöz tartozó terápiás szoba

Yesterday at 2:15 pm
Dzsungel

Hétf. Dec. 17, 2018 5:48 pm
SR-29 Aszteroidatörő sikló. A Rasa Rendszer aszteroida övében sodródva.

Hétf. Dec. 17, 2018 12:20 am
Rakodótér

Vas. Dec. 16, 2018 10:02 pm
Jack Silver kabinja

Vas. Dec. 16, 2018 8:18 pm
Hiányzásnapló

Pént. Dec. 14, 2018 11:17 pm
A Konvoj

Pént. Dec. 14, 2018 7:51 pm
Viharsziget

Csüt. Dec. 13, 2018 8:49 pm
Fegyverfejlesztési részleg

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 9
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 19

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Jack Silver kabinja

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
ÜzenetSzerző
 #11•• TémanyitásTárgy: Re: Jack Silver kabinja   Hétf. Dec. 03, 2018 10:09 pm

Szex bábú én? Hát miket képzel rólam. Szóval ő azt hitte olyan feleséget kap majd, mint amilyen minden egyes nő itt ezen az átkozott bolygón. Én viszont nem vagyok olyan és nem is akarok az lenni. Veszekedni meg biztos fogunk ha ő ennyire idióta lesz velem. Azt ugyanis nem tűröm, hogy megalázzanak, még a férjemnek se.
Amikor hallom, hogy nem erősködik, hanem lehuppan az ágyra kissé megnyugszom. Talán mégsem olyan rossz férfi, mint amire gondoltam az előbbi kijelentéséből. Nagyot sóhajtva arcom lassan ismét feléje fordítom, megkeresve a tekintetét. Arcomon még mindig kivehető az a pár könnycsepp, ami lassan lefolyik rajta.
Élesen figyelem azt, amit mond nekem. Nem mond ujjat ezt, mind sejtetem. Csupán kissé reménykedtem abban, hogy talán első látásra vagy mire keltek benne valamiféle érzéseket irántam. De ezek szerint nem. Oké. Rendben, ha ő hidegen áll hozzám akkor én is úgy fogok. Engem is csak úgy belekevertek ebbe, én sem szerelemből mentem hozzá, mint ahogyan azt elképzeltem kiskoromban. De én megpróbáltam másképp viselkedni, mert valami vonz hozzá csak nem tudom mi. Emiatt biztos vagyok benne, hogy eléggé nehéz lesz ridegen viselkedni. Annak örülök, hogy legalább azt mondja megpróbálja és hogy szólítsam meg ha csúnyán viselkedik velem. Én türelmes vagyok és tudok várni. Azt hiszem. Igaza van ketten kellenek egy házassághoz. De ez a hozzuk ki a legjobbat belőle, nekem túlságosan érzéketlen mondatnak hangzik. De oké bármennyire is fáj ha ő így akarja, ilyen rideg akar lenni velem, legyen.
Vissza fordulok a csomagom felé, mert érzem egyre több könnycsepp jelenik meg arcomon, amiket kezemmel gyorsan letörlök.
- Értettem - mondom halkan. - Én türelmes vagyok. - mondom hidegen. Kicsit magam elé meredek, aztán újra a férfire nézek. - Kérdezhetek valamit? - elcsendesedek mintegy várva a reakciót. Ha mond rá valamit, ha nem is folytatom, azzal amit kérdezni akartam. - Mond csak semmi sem éreztél amikor megláttál? - hangzik ajkamból a bátortalan kérdés. Pusztán kíváncsiság, hogy csak engem fogott meg valami benne vagy őt is. Majd mind akibe villám csap elkezdek szabadkozni, miközben fel állok, hogy a ruháimat pakoljam a szekrénybe - Felejtsd el. Nem kérdeztem semmit. Nem kell válaszolnod.- Kezdem hülyén érezni magam, hogy megkérdeztem és megijedni attól, hogyan reagál. Nem merek rá nézni, csak pakolok tovább, azt se tudva mit hova rakok.

avatar


Civil a Volentisen

Karakterlap :
Titulus :
ember, feleség jelölt
Tartózkodási hely :
Volentis
Hozzászólás száma :
20

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #12•• TémanyitásTárgy: Re: Jack Silver kabinja   Szer. Dec. 05, 2018 4:50 pm

- Félelmet éreztem -Mondom meg az igazat. Egy kicsit talán meg kellene neki magyarázni. - Félelmet éreztem, mert olyan szép és kedves vagy, hogy beléd tudnék szeretni. Félelmet, mert mi lesz ha tényleg beleszeretek egy olyan lányba aki csak kényszerből lett a feleségem. - Majd úgy döntök csepegtetek neki savanyú homoromból is egy kicsit. - Mindamellett elsöprő szexuális vágyat. Késztetést, hogy le teperjelek mint egy orosz birkózó a játszóteret. Ki bontsalak a ruhádból és élvezzem fiatal tested mint a pálcikás fagyit. - Mondom,és inkább nem is állok fel most ültemből mert ahogy a ruhát pakolva hajlong vigyázz állásra késztet a nadrágomban.

avatar


Az URS Jola tisztje

Hozzászólás száma :
67

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #13•• TémanyitásTárgy: Re: Jack Silver kabinja   Szer. Dec. 05, 2018 9:40 pm

A pakolás közben hallom, hogy mégiscsak válaszol a kérdésemre. Félelmet? Ő félelmet? Kissé furcsán hangzik ezt az ő szájából hallgatni. Olyan mintha két személyisége lenne. Egy kedves, figyelmes oldala, ami vonz és egy durvább és agresszívebb. Most amiket mond nagyon jól esnek és mint egy kiscica kezdek el feléje menni. Valami azt súgja, hogy meg kell csókolnom akármi van is. Már csak pár centire vagyok tőle mikor ismét más hangnemre vált. Én meg mint egy lecövekelek és csak nézek a szemébe. Olyan nehéz. Mint egy vadállat olyanokat mond néha.
- Értem már. - elindulnék, hogy visszamenjek és inkább újra nekifogjak kipakolni.  Nyomorultul érzem magam. - Mint egy vadállat! Néha meg egy igazi férfi. - teszem hozzá szinte magamnak miközben hátat fordítok neki. Majd mégis a fejemet visszafordítva boci szemekkel nézek rá.

avatar


Civil a Volentisen

Karakterlap :
Titulus :
ember, feleség jelölt
Tartózkodási hely :
Volentis
Hozzászólás száma :
20

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #14•• TémanyitásTárgy: Re: Jack Silver kabinja   Szer. Dec. 05, 2018 9:59 pm

Oké ez így túl ingerlő nekem. A jelek szerint ő sem tudja mit kezdjen velem. Fel pattanok és mögé lépek. Hátulról át karolom a derekát magam felé fordítom és azonnal csókolni kezdem. Majd a szenvedélyes csók után el engedem és feszülten kezdek fel alá járkálni.
- Azt hiszem így érthetőbb mikor arról beszéllek, hogy mennyire kívánlak. - Mondom idegesen, pontosabban feszülten. Ideges nem vagyok, mert nem érzek haragot, noha pontosan tudom, hogy a feszültségemet milyen egyszerű lenne most valami erőszakos dologgal le vezetni. Azonban nem lehet engedni ezeknek a démonoknak.
Helyette újra hozzá lépek és ha hagyja magát elkezdem ki gombolni a felsőjét

avatar


Az URS Jola tisztje

Hozzászólás száma :
67

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #15•• TémanyitásTárgy: Re: Jack Silver kabinja   Szer. Dec. 05, 2018 10:17 pm

Érzem, amint hátul átkarol, majd megfordít és csókolni kezd. Olyan erővel és olyan hevesen, hogy minden porcikám beleremeg. Aztán hirtelen elenged és fel-alá kezd el járkálni a kabinban, mint akibe minimum 220 volt ütött.
- Persze értem.- elmosolyodom kissé, miközben őt figyelem. Olyan édes ahogy így fel alá járkál.
Felém közeledik és én mintha tudnám mit akar, kissé megremegek, egy szikrányi félelem van bennem. Lassan és finoman elkezdi kigombolni a felsőmet. Én óvatosan mellkasára helyezem kezem és az ajkát keresem az enyémmel egy csók erejéig. - Jack...- sóhajtom, fogalmam sincs mit akarok mondani.

avatar


Civil a Volentisen

Karakterlap :
Titulus :
ember, feleség jelölt
Tartózkodási hely :
Volentis
Hozzászólás száma :
20

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #16•• TémanyitásTárgy: Re: Jack Silver kabinja   Szer. Dec. 05, 2018 10:29 pm

Viszonozom a csókját miközben az ingén az utolsó gomb is ki oldódik. A ruha kissé szét nyílik. Azonban nem leskelődhetem még. Hiszen az ajkam a lány ajkával jár táncot. Azt akarom, hogy elolvadjanak a biztosítékai. Azt akarom, hogyha bárki mást csókolt is valaha, azt örökre felejtse el. A kezem pedig a vad csókok közben fel csúsznak a nyitott ing alá és a tenyerem végig siklik selymes bőrén. Szinte félek, hogy a durva tenyeremmel fel karcolom a bőrét. De a csók hevében ez csak egy futó gondolat. A tenyerem máris a lapockái közt és tartom. Mikor a tüzes szenvedélyű csókokból erősen lihegve bukkanunk fel. Szép lassan le húzom róla az inget, és először csodálhatom meg testének gyönyörű ívét. A nyakára hajolok és csókolni kezdem a szexi ívet, a tenyerem pedig elkezdi felfedezni a női testet.

avatar


Az URS Jola tisztje

Hozzászólás száma :
67

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #17•• TémanyitásTárgy: Re: Jack Silver kabinja   Szomb. Dec. 08, 2018 5:55 pm

Ahogy visszacsókol az valahogy eszméletlen. Emlékszem előszór 14 éves koromban csókolóztam egy sráccal: de az valahogy nem volt ennyire eszméletlen. Szinte elolvadok a csókjaiban. Olyan vadul csókol, mint egy kiéhezett vadállat, vagy nem is tudom mihez hasonlítsam.
Már nem is gondolok semmire, csak engedem, hogy elvigyen a hév és ő. Megérzem férfias kezét a selymes bőrömön, amint végig simít rajta. Kissé megrezzenek, mint egy félszeg kiscica. Lihegésem egyre hangosabb és egyre mélyebbről jövő. Már csak azon kapom magam, hogy hanyatt fekszem és ő rajtam van. Szemeimet lassan becsukom és próbálom elrejteni az enyhe félelmemet. Érzem kissé szégyenlős leszek és kipirulok, amikor megszabadít ingemtől. Lázas csókjai és érintése elfeledtetnek velem mindent. Tudom mit akar. Az egyik énem tiltakozni akar, a másik viszont engedni. Én meg nem tudom melyiket helyezzem előtérbe.
Egyik kezemmel átkarolom hátát és óvatosan simítani kezdem, miközben ő nyakamat csókolja. Másik kezem elindul az ő keze irányába, hogy megállítsam. Vagy nem is tudom. Gyengéden megfogom kezét és kissé határozatlanul leveszem magamról. Hogy mit akarok? Magam se tudom.

avatar


Civil a Volentisen

Karakterlap :
Titulus :
ember, feleség jelölt
Tartózkodási hely :
Volentis
Hozzászólás száma :
20

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #18•• TémanyitásTárgy: Re: Jack Silver kabinja   Szomb. Dec. 08, 2018 7:00 pm

+18
A pozitív reagálása az érintésemre a csókjaimra új célt adnak nekem. És hiába veszi le rólam a kezét csak azt éri el, hogy a következő fázisba lépek. Lejjebb csúszva az ágyon csókolgatom a mellkasát, majd a hasát, végül oda érek a nadrágjához, és ki oldva a nadrágot elkezdem le húzni róla az alsó neműjével együtt. Ahogy tárul fel a szemérme egy puszit lehellek a szemérem dombjára, majd végül le húzom róla a nadrágot és az alsóneműt. Persze a hadművelet meg akad a topánkája miatt, de hééé semmi sem jár gyorsabban egy izgatott férfi ujjainál így előbb az egyik majd a másik topánka is át bukfencezik a kabinon, majd végül a nadrág is. Fel egyenesedem, és úgy nézek végig a szinte meztelen nejemen. Egyedül csak a melltartója takar még valamit.
- Hmmm nagyon gyönyörű vagy. Imádlak!

avatar


Az URS Jola tisztje

Hozzászólás száma :
67

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #19•• TémanyitásTárgy: Re: Jack Silver kabinja   Szomb. Dec. 08, 2018 11:11 pm

+18
Egyre lentebb kezd csókolni, amibe belerezdül minden porcikám. Már nem tudok uralkodni magamon. Ha akarnék se tudnék ellenállni neki. Lassan kezdi lehúzni nadrágomat. Olyan furcsa érzés lesz úrrá bennem. Kissé megszeppenek és zavarban vagyok. Mikor megcsókolja szemérem dombomat és megszabadít  az alsó cuccaimtól ösztönösen odakapok, hogy eltakarjam azt. Érzem rajta azt, hogy nagyon izgatott. Úgy lekapja rólam a nadrágot, annak ellenére, hogy beakad a topánkámba, hogy időm sincs lereagálni. Lihegek, mint aki nem kap levegőt.
Ahogy végig néz rajtam azokkal a szemekkel szinte megsemmisülök.
- Ezelőtt pár órával még kicsit sem szerettél. Nem hogy imádj. - lihegem, közben másik kezemet is ráhelyezem zavartan a puncimra. Igazából nem is tudom miért. A testem akarja őt nagyon is, azt akarja, hogy csókoljon meg minden. De az eszem mást mond. Most mire hallgassak?

avatar


Civil a Volentisen

Karakterlap :
Titulus :
ember, feleség jelölt
Tartózkodási hely :
Volentis
Hozzászólás száma :
20

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #20•• TémanyitásTárgy: Re: Jack Silver kabinja   Vas. Dec. 09, 2018 9:16 am

+18
Nos igen. Ezekkel a szavaival világít rá a legjobban a köztünk lévő szakadékra. Nem fogom most le rombolni szegény lány illúzióját. Hagyom hadd zavarják össze a szavaim. De messze nem gondolom, hogy a szerelem és az imádat ugyan az az érzés. Pontosabban imádom a csajt mert férfi vagyok és erős szexuális vágyat érzek iránta. Minden kapuzárási pánikos férfi oda adta volna 400 éve egy ilyen tini szeretőért a öregecske feleségét. De szerelem? Hogyan lehetnék szerelmes belé mikor alig ismerem? Mikor nem tudom nevet-e a vicceimen. Vagy nem tudom én nevetek-e az ő viccein. Semmit nem tudunk egymásról azonkívül hogy fel izgulunk a másiktól. Nem, ez még nem szerelem. Még nem tölti ki a gondolataim minden óráját, és nem álmodok vele. De talán ez az első lépés ahhoz, hogy ez így legyen.
Mellé csúszva ki oldom a melltartóját, és végül teljesen meztelen láthatom őt persze aranyos ahogy magát takargatja. Mosolyogva nyúlok a kezeiért és a feje felett össze fogom a csuklóit. Most már teljesen fedetlen láthatom.
- Ne szégyenlősködj előttem. - Mondom, és a szemérmétől a végig simítok a testén a mellein át az arcáig. Majd el engedem a kezeit. és nagyot sóhajtok. - Most nem ...most nem lehet, mert úgy érezném meg erőszakollak. - Mondom neki amivel az a baj, hogy félek túlságosan is tetszene. Az emberség utolsó háborúinak veteránjaként nem állok túl magasan az emberi értékekkel. Nem akarok mélyebbre süllyedni. A szekrényhez ugrok gyorsan majd a kedvenc hawaii ingem ki kapva elkezdem bele bújtatni a nőt. Mint egy fajta "most magaménak nyilvánítalak" rituálé. Jesszum milyen szép teste van. Nem bírom ki hogy ne forrjak össze vele egy újabb csókban.

avatar


Az URS Jola tisztje

Hozzászólás száma :
67

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #21•• TémanyitásTárgy: Re: Jack Silver kabinja   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Jack Silver kabinja

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: A világûr :: Az URS Jola fedélzetén :: Lakó Fedélzet-
^
ˇ