Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Yesterday at 10:58 pm
Mini Kaland - Hadgyakorlat

Yesterday at 4:40 pm
Folyosók és Lift - Legénységi Fedélzet

Hétf. Jan. 21, 2019 9:02 pm
Raven Moor Kabinja

Hétf. Jan. 21, 2019 8:33 pm
A Konvoj

Hétf. Jan. 21, 2019 7:06 pm
Helyszínigénylés

Hétf. Jan. 21, 2019 1:01 pm
Avatarfoglaló

Hétf. Jan. 21, 2019 12:50 pm
Dr. James Vahlen kabinja

Hétf. Jan. 21, 2019 11:58 am
Csillagközi kavarodás

Hétf. Jan. 21, 2019 11:47 am
Kanyargós ösvények

Hétf. Jan. 21, 2019 7:55 am
Rakodótér

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 13
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 23

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Lanais

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Lanais   Vas. Jan. 14, 2018 6:57 pm

karakter neve
I know my value, anyone else's opinion doesn't really matter.

Az alapok
Becenév: Lana, Ais, Sia 
Faj: ocantis  
Születési hely, idő:   Ocan bolygó, 2583
Kor: 43 éves  
Csoport: Ocantis: víz elemű
Család: Trienn - édesapja
Karran - édesanyja
Ralphen - fivére
A családja idegen. A szülei felépítették a biztos falaik, amivel nem hogy az ő élete, a dédunokáim jövője is elszigetelve élhető. Szülei képtelenek voltak elviselni a bolygójukon bekövetkezett változásokat, talán ebbe betegedtek bele. Fivére szintén hagyományőrző. Mostanra azonban már leszakadt tőle. Egyedül él.
Családi állapot: hajadon
Szexuális beállítottság: heteroszexuális
Karakter arca: Kate Beckinsale


We've come too far to give up who we are
All ends with beginnings


Jellem
Kivételes kedvesség és ártatlanság ötvözi őt. Felszínén csupa báj, kecsesség. A türelem jó barátja, továbbá figyelmessége dicséretre méltó. Barátságos, segítőkész. Gyógyítóként alázatos és tisztelettudó. Noha a számos kéreg alatt azért meglapul benne is a pajkosság és a rejteni kívánt kíváncsiság. Ismeri ő a humort, ám ügyetlennek hiszi magát benne, ezért ő a társaság néma nevetése. Lelke tiszta, szívében többen elférnek, mint az egész bolygón. Tekintete őszinteségéről árulkodik. Ám, ha haragossá teszik, kész a végletekig elmenni, hogy bizonyítsa igazát, vagy védelmezze önmagát/azt, aki bajba kerül. A sérülteket rögtön láthatatlan szárnyai alá veszi, nem válogat közöttük. Számára egy púppá dagadt fejütés épp olyan fontos, mint egy combtörés. Talán gyengeség, de nem túl haragtartó típus. Jellemében van hová fejlődnie. Acéloznia volna illendő belső vázát, de egyelőre még nem volt alkalma kompromittáló helyzetekbe kerülni, ugyanis többnyire hiába feszült a hangulat egy-egy sebesült körül, ő rezzenéstelenül végzi a dolgát. Talán idővel majd sikerül platinalelket kovácsolnia magának...


Sziluettje akár hajnali lehűlésben a harmatcsepp. Apró, szinte észrevehetetlen, mégis ragyogó és kecses. Térdig gázol a zöldtengerben, a lombok takarásában ugyan nem sokat látni alakjából.Lágy mosoly terül el ajkain, ahogy körbetekint. Bár háború hírét hozza minden száj, Lanais eltekint a vészjósló hírektől és arra fókuszál, ami igazán fontos szívének: Mások egészsége! Rendre látogat el földje szemében ellenséges területekre is, hogy segítsen. Noha a beszéd nehezére esett az első körök során, mostanra már a füle mögé helyezett chipnek köszönhetően könnyedén társalog - továbbra is szófukar, de legalább már megérti pontosan hol fáj a sebesülteknek.
Nem mintha ne lenne elég gyógyító, mégis aki valaha is rászorul segítségére, biztosan hozzáfordul. Lehet abban valami, ha egy nő egyszerre képes támadó és védelmező lenni, ha kell. Hiszen hányszor vonta már oltalmazó tengerburokba a gyengéket, ha úgy alakult... S megteszi újra és újra. Nem válogat. Ahhoz túl békés természetű. Ahogyan léptei finoman ropognak az avartakarón, jobb keze elemelkedik törzsétől, s ujjai között hajszálvékony folyószállal játszik. Talán a levegőből szűri a nedűt, talán a levelek párapecsétje, bárhogyan is olyan varázslatosan törik meg rajta a fény, hogy a nő nem áll meg ennyinél. A folyékony karika alakja köré tekeredik, elengedve egy ponton magát, hogy aztán spirálként tekeredjen köralakja körül.
A vékony fonál úgy tekeredik aurája körül, mintha csak halandó ember kígyót bűvölne furulya szóval. Léptei megfontoltak. Lassan leereszti folyékony játékát, hagyja, had folyjon merre csak kedvét leli. Váljon csak patakká, vagy zúdítson esőt a világaikra. Végül megtorpan a zöld perem vidék szegletén, hogy onnan vessen egy lesajnáló pillantást a végtelen horizontra. Oda, ahol már nem szólhat bele egyetlen vezető, egyetlen harc sem, hogy kié lesz végül a szeretett természet szíve. A távolba réved, a szél belekap hajzuhatagába, ő pedig elmélkedve ácsorog hol az égen csíkot hagyó gépek után vezetve tekintetét, hol a még érintetlenül hagyott szent területekre.
Ezért keletkezik repedés a lelken. Ha nem tudsz határozott lépést tenni a lábaid alatt elnyíló kéreg vájta szigetek között. Lanais márpedig képtelen rá. Túlságosan befogadó a természete, gyöngéd ahhoz, hogy nemet feleljen az emberi katonának, ha vérző karokkal kéri segítségét. Hogyan különböztethetnéd meg a szárnyaszegett cinegét a galambtól? Ha segítségre van szüksége, s természeted csupa szívből faragott, akkor nincs választásod. Lanának nincsen. Ha még elég fizikai ereje is volna elfordulni, vagy csak némán fejet csóválnia, szíve lelkébe gabalyodva sosem hagyná nyugodni. Ezt látta. Ő ebben növekedett fel. Így hát bölcsebb vénei tiltakozása talán ezért sem mossák le szilárdságát ez-ügyben.
Állát felszegi, lehunyja szemeit. Elmélyül szívében, annak falaira felfestett arcokra, s minden jó cselekedetben, amit valaha látott. Kissé zaklatott, hiszen apja sosem bocsájtaná meg neki, amiért ennyire lágy a szíve. Mire felnyílnak szemei, a végtelen folyó, 'mi elterül előtte örvényleni kezd, ő pedig lassú léptekben annak felszínén sétálgat. Hagyja, hogy minden kezére száradt bíbor cseppet lemosson a folyamatosan áramló víz. Az egyetlen dolog, ami sosem változik majd: hogy ő és az édes eleme számíthatnak egymásra...


Memento Mori

egyke

Lanais


Ocantis polgár

Karakterlap :
Titulus :
daughter of the winter
Tartózkodási hely :
Ocan bolygó
Hozzászólás száma :
7

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Lanais   Hétf. Jan. 15, 2018 1:44 pm

Elfogadva!
Stars can't shine without darkness

Drága Lana!
Elmondhatatlanul hálás vagyok, amiért engem ért a megtiszteltetés, hogy elsőként üdvözölhesselek az oldalon! Smile Más kérdés, hogy ebben szerepet játszott az is, hogy egyből lecsaptam rád, amikor megláttalak... Micahnak esélye sem volt! Razz De hát ki ne szeretne elfogadni egy ilyen gyönyörű, izgalmas és bájos karaktert? Az ösztöneim azt súgták, csodálatos lapot raktál össze, és ó, egyáltalán nem csalódtam!
Hadd jegyezzem meg, milyen gyönyörű PB-t választottál magadnak!   Olyan ismerős a nőci valahonnét, de úgysem fogok rájönni, honnét, úgyhogy fel is adom a próbálkozást... Mindenesetre remekül passzol Lana általad kigondolt koncepciójához, már első látásra beleszerettem a hölgyeménybe (úgyhogy ha valaha is érdeklődnél az űr iránt, tudod, kit keress! *wink wink* Wink ). Őszintén szólva a jellemleírásoddal rabul ejtettél, csak azért nem fogadtalak el rögtön az alapján, mert látni akartam, hogy aki ilyen gyönyörűen ír, az mit alkot az előtörténetnél. Tudsz róla, mennyire csodálatos vagy? Nem? Csodálatos vagy!!   Egyszerűen kész vagyok a stílusodtól, attól a bájos eleganciától, amellyel a szavakat tekered, színezed és csűröd. Leesett az állam! Te bármiről írhatnál, mert az, ahogyan írsz, teljesen elviszi az ember figyelmét arról, amit írsz, és ez szerintem nem rossz dolog. Sőt! Szeretnék úgy fogalmazni, hogy az embereket annyira magával ragadja a stílusom, mint ahogy te írsz. Olyan világba kalauzoltál el Lana életével, ahonnan nem akartam visszatérni még.
Tisztelem Lana döntését, hogy nem tagadja meg a segítséget az emberektől még akkor sem, ha nem feltétlenül ért egyet a jelenlétükkel. Ez egy nagyon ártatlan és nemes elhatározás, bár féltelek is épp emiatt - sajnos mi, emberek, főleg a katonák, hajlamosak vagyunk máshogy gondolkodni. Ha valaki felkínálja a segítségét, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy akkor már az egész lényét ajánlja nekünk. Légy résen és ne hagyd, hogy kihasználjanak!   Szemmel tartalak majd a játéktéren (meg az öcsémet is megcsapkodom majd, hogy figyeljen oda rád)!
Nem tartanálak fel tovább, nagyon érdekel, hogy mit hozol ki Lanából a játéktéren. Első hivatalos rajongódként a nyomodban leszek, és remélem, parallel útjaink keresztezhetik majd egymást egy játék erejéig a játéktéren, mert nagyon szeretnélek közelebbről is megismerni valamikor!   Ne habozz értesíteni, ha csillagközi terepre tévednél! Addig is, foglald le ezt a gyönyörű arcot és irány játszani! Fantasztikus játékokat kívánok!


Isten hozott a fedélzeten!

Hespera J. Wells


Az URS Arkan kapitánya

Karakterlap :
Titulus :
captain of the URS Arkan 2600
Tartózkodási hely :
beyond the stars
Hozzászólás száma :
76

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 

Lanais

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Karakteralkotás :: Teljes adatbázis :: Ocantisok-
^
ˇ