Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 9
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 19

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Aria D. Chamberlain


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Lewis közlegény kabinja

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Lewis közlegény kabinja   Csüt. Jan. 18, 2018 6:25 pm
avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
416

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Lewis közlegény kabinja   Hétf. Feb. 12, 2018 7:24 pm

Elmosolyodok még az Elkülönítő fogságában, mikor meghallom a kérdésem után érkező „néhány apróságot” választ. Szerintem ezt a kijelentést még Sam sem hiszi el, hogy Földi lányként, ráadásul főgépészként csupán néhány apróságot szed ki egy olyan kimeríthetetlen adatbázisból, mint F8T. Persze nem nyúzom tovább ezt a témát, így is örülök, hogy választ kaptam eme kényes kérdésemre, bár biztos lehet benne, hogy földimként lesz még néhány kényelmetlen kérdésem hozzá.
- Azt hiszem az egész életem egy kalandregény, főleg, ha az elmúlt két napomat nézem, így inkább kihagynám, bár nagyon köszönöm a felajánlást. – mosolyodok el miközben már összepakolva, úton vagyunk a közlegényi szállások felé
- A romantikus könyveket meghagyom másoknak, de egy jó fantasy érdekelne. – bólogatok némi gondolkozást követően, de igazság szerint leginkább az első felajánlás érdekel jelen pillanatban
- Említette, hogy szakmai könyvei is vannak, tudna néhányat nélkülözni? – próbálom nem kilógatni a lólábat, de tagadhatatlan, hogy napom javarészében agyalok, szinte megállás nélkül kattogok. Próbálom felvenni a ritmust, megérteni a körülöttem történő dolgokat és úgy vélem a tanulási folyamatot néhány szakmai típusú könyv elolvasásával is kezdhetném. Kíváncsi vagyok, hogy a Földi technológiát miképp és milyen módon tudják hasznosítani ennyi évvel később itt az űrben
Katonai múltamból fakadóan elhiszem, amit Samantha mond a célokkal kapcsolatban, így ezt nem firtatom tovább. Így ment ez régen is, megfelelő rang nélkül vajmi keveset tudott az ember az aktuális küldetésről, a valódi célokról, ahhoz pedig, hogy többet tudjon meg mélyebbre kellett ásni.
- Igazán nem szeretnék ám zavarni, a könyvek bőven ráérnek holnap is. – nem gondoltam, hogy most kapom majd meg, de látom, hogy nem igazán ellenkezhetek a vendéglátómmal, így belépek és helyet is foglalok a kanapén.
- Igazán otthonos. – körbepillantok, viszont fél percnél tovább nem maradok tovább ülve, hanem a fürdő felé veszem az irányt és az ajtó előtt megállok.
- Ha megengedi segítenék! Azt hiszem ez a minimum azok után, hogy kiszabadított és nem kell az éjszaka további részét egy asztal és néhány szék társaságában töltenem. - hangomból derű érződik ki, de már folytatom is
- Tudom, hogy meg tudná csinálni Samantha, de talán nem veszi zokon, ha azt mondom, gyorsabban és ügyesebben kötözök, mint a főgépész félálomban, fél kézzel. – teszem hozzá utóbbi mondatomat, mielőtt kapnék egy újabb, az Elkülönítő előtt is hallott mondatot a kemény nőkről.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Közlegény
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
101

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #3•• TémanyitásTárgy: Re: Lewis közlegény kabinja   Szomb. Feb. 17, 2018 8:56 pm

Nikolai & Sam
Az ajtó végre szabad utat enged a férfinek, így miután elpakolunk mindent a földről, megindulunk a hálóm felé. Akad néhány könyvem, melyek talán a férfi számára is jól jöhetnek. Lefoglalhatná magát. No tudom előre, hogy nem fogja érdekelni az összes, de talán valamelyikkel szimpatizál majd. Hallgatom is feleletét, de csak akkor szólalok meg ismét, amikor a szakmai könyveim iránt érdeklődik.
- Persze. Kiegészítéseket pedig talál majd digitális úton, ha esetleg kérdése lesz. - hiszen nem kezdő gépész könyvek, azokból talán csak egy-két darab van. Nehéz volt beszerezni őket, de számomra a múltam emlékei, amikor még az egyetemen voltam. Remélem, hogy Nikolai is vigyázni fog rájuk, mert ha nem, akkor egy életre leírja magát előttem, de próbálok nem ezen agyalni máris, inkább kinyitom a kabinomat, majd beinvitálom a férfit. Ha már úgyis elkísért, akkor megkaphatja most az első könyvet, és ha rendben visszahozta, majd kap másikat is, de előtte még magamat látnám el. Ezt talán Ő se veszi sértésnek.
- Nem tart semeddig odaadnom magának. - tekintek a férfi felé, majd amikor hallom, hogy otthonos, halkan felsóhajtok. - A Földön lévő régi otthonomhoz képest nem az. Vagy maga szerint tényleg otthonos? - tekintek fel a férfi szemeibe, hiszen jóval magasabb nálam, és őszintén várom a válaszát. Persze, a körülményekhez képest otthonos, de valójában? Nem az... Minden, ami otthonossá tehetné, mára már elveszett, maximum csak az illúzió maradhatna. Nekem az otthonos az a régi családi házunkkal volt egyenlő, vagy... talán még a kollégiumi szobámat is annak nevezném. Az teljesen én voltam. Ideje viszont a sebem tisztításával foglalkoznom és őszintén meglep, amikor a fürdő ajtajába meglátom a katonát. Segíteni akar. Élből elutasítanám ismét, de szavait hallgatva végül ajkam lágy mosolyra húzódik, majd finoman biccentek. Minek ellenkezzek? Igaza van, és jobban járok, ha rendesen ki van tisztítva a seb, mintha később elfertőződne és mehetnék vele a Dokihoz.
- Rendben, köszönöm, Nikolai. - végül tekintetem kezemre vándorol. Minden elő van készítve úgy hiszem, így rábízom, miként tisztítja ki a sebet, én pedig igyekszem szó és grimasz nélkül tűrni majd a fertőtlenítést. De nem vagyok túl erős, így azért arcom eltorzul kissé és egy halk szisszenés is elhangzik, de talán elnézi majd ezt nekem. Nem vagyok katona, soha se voltam az, és most, hogy így jobban megnézem a férfit, igen csak kicsinek és gyengének tűnök hozzá képest, mégse érzek félelmet. Talán már megszoktam, hogy erős emberekkel vagyok körülvéve. Katrina persze nekem is segít az edzésekkel, hogy felzárkózzak, de mivel oly ritkán jelenek meg - hála a sok melómnak -, így érezhetően ez igen csak lassan megy. De talán majd egyszer, bár továbbra se érzem úgy, hogy a fizikai erőszak nekem való lenne.avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Tartózkodási hely :
URS Jola fedélzetén
Hozzászólás száma :
182

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #4•• TémanyitásTárgy: Re: Lewis közlegény kabinja   Szer. Feb. 21, 2018 9:18 pm

Egy könyv a Földön is érték volt, aki pedig birtokolta, jószerivel egy kinccsel volt gazdagabb. Ez a dolog idefent sincsen másképp, a nyomtatott forma, a hozzá fűződő érzelmek és nem utolsó sorban a ritkaságából fakadó felértékelődés miatt jelenthet sokat a gazdájának. Egy néhai földlakó nagyon is jól tudja, hogy nem csupán információval teli lapok rejtőznek a fedlapok között, hanem attól sokkal-sokkal több. Jó kezekben lesz, bármi is legyen kölcsönadva.
- A volentisi "cellámhoz" képest nagyon is az. – mosolyodok el, majd érzékelve, hogy bizony ez a kérdés Sam részéről komolyabb, mint hogy egyszerűen csak elbagatellizáljam, hirtelen komolyabb hangra váltok.
- Soha ne felejtsük el a Földet, de ne próbáljuk összehasonlítani az ottani életünket, azzal, ami most vesz minket körül. – állom a pillantását, sőt viszonzom is, ha már belevágtunk ezen a kései órán ebbe a mély témába.
- Szerintem nézzük a jó oldalát és örüljünk annak, hogy most ilyen jutott. – elképzelhető, hogy idővel elkezd majd valami felőrölni belülről, nem tudhatom, hiszen, még alig két napja élem az új életemet ebben a világban.
- Szóval, igen, valóban otthonosnak tartom. – mosolyom szélesebb, mint az előbb volt, próbálok némi pozitív energiával szolgálni, bár nem tudom, hogy egy holtfáradt gépésznek mennyire tudom feltölteni kijelentésemmel az aksiját.
- Ugyan, semmiség. – miután megkapom az engedélyt, közelebb lépek és gyakorlott mozdulatokkal kezdem ellátni a sérülést. Az alapkiképzésen túl nincsen egyéb szaktudásom sem pedig képesítésem, a hiányzó képzettséget a mindennapok adta rutinnal helyettesítem, mely külső szemlélőnek úgy csapódhat le, mintha végtelenül érteném a szakma csínját-bínját. Pedig erről szó sincs.
Próbálok alapos és egyben kíméletes is lenni, bár ez a két dolog nem mindig jár kéz a kézben.
- Készen is vagyunk. – miután végeztem a kötözéssel egy apró mosoly kíséretében jelentem elkészültemet, majd egy visszakozó lépéssel kilépek a fürdőből

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Közlegény
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
101

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #5•• TémanyitásTárgy: Re: Lewis közlegény kabinja   Szomb. Márc. 10, 2018 10:52 am

Nikolai & Sam
Otthonos. Számomra ez a kijelentés mást jelent, többet, a múltamat, a régi életemet hozza elő, melybe még mindig úgy kapaszkodom, mintha bármikor visszakaphatnám. De lassan el kellene fogadnom a tényeket, a Föld már halott, soha többé nem térhetünk vissza oda, így azzal kell beérnem, ami itt van, így tehát jelenleg ezzel a kabinnal, mely tényleg nem olyan rossz, én is tudom jól. Az Arkan modern, és odafigyelnek a legénységre.
- Igaza van. Nem most ébresztettek fel, de még mindig nem tudom teljesen megszokni ezt az életet, pedig tovább kellene már lépnem. Az összehasonlítgatások pedig nem segítenek. - ezt tudom jól én magam is. Lapozzunk, felesleges erről már tovább beszélgetnünk, inkább a fürdőbe megyek, hogy ellássam a sebemet, melyet figyelmetlenségemnek hála szereztem. Nikolai viszont segítőkésznek mutatkozik továbbra is, én pedig engedek neki. A sebem meglepően ügyesen látja el, és elég gyorsan meg is oldja a kötözéstis, tényleg egyszerűbb volt így, mint nekem fél kézzel, így egy kisebb mosolyt eresztek meg felé.
- Köszönöm! - Ő kilép a fürdőből, én még elpakolom az egészségügyis dolgokat, majd ez után lépek ki én is utána. - Sikerült választania? - mivel nincs sok könyvem, így átnézhette volna őket, de ha nem, akkor most a polcok elé lépek. Ott van az összes, a könyvek gerincén pedig látszik, hogy melyik micsoda. Egymás mellett az azonos stílusú könyvek foglalnak helyet, tehát rendszerezve is van minden.
- Ha rám hallgat, ezzel kezdi. - veszek le neki egyet, mert mégis csak én értek hozzá és én olvastam el az összeset. Egy vastagabb, sötétbarna borítású könyv kerül a kezembe, amelyet a katona felé nyújtok. Alap információkat tartalmaz, de hogyha ezt a tudást elsajátíthatja, akkor jöhet majd a következő szint. Most viszont már nem ártana aludnom, így ha megfelel neki a könyv - ha nem, akkor kap egy másikat -, az ajtó felé sandítok.
- Szívesen beszélgetnék még magával, de jelenleg muszáj az alvást választanom, remélem megérti. - enyhe célzás arra, hogy távoznia kellene. Tudom, hogy nem fog megsértődni, így végül az ajtóhoz kísérem, majd egy "viszlát" után bezárom azt. Nem maradt már sok energiám, de azért egy gyors fürdést még beiktatok - persze vigyázva a kötésre -, majd ez után már irány is az ágy. Az álom pillanatok alatt nyom el, és meglátjuk, hogy másnap meddig engednek aludni. Nem bánnám, ha legalább 8 órát pihenhetnék...

//Köszönöm szépen a játékot! *-* //avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Tartózkodási hely :
URS Jola fedélzetén
Hozzászólás száma :
182

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #6•• TémanyitásTárgy: Re: Lewis közlegény kabinja   Hétf. Jún. 04, 2018 12:53 pm

szabad játéktér

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
416

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #7•• TémanyitásTárgy: Re: Lewis közlegény kabinja   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Lewis közlegény kabinja

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: A világûr :: Az URS Arkan fedélzetén :: Hálókabinok-
^
ˇ