Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Yesterday at 7:13 pm
Sportpálya

Kedd Ápr. 17, 2018 6:38 am
Út a hegy belsejébe

Hétf. Ápr. 02, 2018 12:44 am
Arhkax kunyhója

Vas. Ápr. 01, 2018 2:29 pm
THERE IS ONLY POWER
Vendég

Pént. Márc. 30, 2018 6:34 pm
Folyosók

Kedd Márc. 27, 2018 10:17 am
Lezártam a játékom!

Hétf. Márc. 26, 2018 7:30 pm
Hadászati szimulátorok

Vas. Márc. 25, 2018 6:50 pm
Csillagközi kavarodás

Vas. Márc. 25, 2018 1:50 pm
2-es transzporter állomás

Kedd Márc. 20, 2018 11:36 pm
Apám | kísérleti patkány

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek 4 1
Tűz eleműek 2 2
Levegő eleműek 4 1
Emberek 1 2
Telepesek 4 1
Katonaság 1 3
Flotta 10 8
Consilium - 3
Lázadók 5 6
Összesen 33 28

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Étterem és kilátó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Étterem és kilátó   Csüt. Jan. 18, 2018 9:36 pm

☆ Ez az exkluzív étterem főként a Consilium és a magasabb rangú tisztek számára nyitott, közel 50 fő befogadására alkalmas. Különlegessége a félgömb alakú tető, mely kilátást enged az űrre és az Ocan bolygóra. Általában tele van unatkozó civilekkel vagy párokkal, nehéz szabad asztalt szerezni.

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Mentális erõ :
262
Képességpontok :
218

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Étterem és kilátó   Csüt. Jan. 18, 2018 9:51 pm

Craxton && River
- i'm your wife, not your type -

A fényűzés, az előkelőség, a ragyogó arany mázzal bevont terem csücskének egyik asztala mellett ücsörög River. Kicicomázva, kiöltözve, ahogy egy jó feleség teszi - kívánatossá téve minden porcikáját, amennyire csak képes rá. Hűvös sziluettje körül sziporkáznak a kíváncsiskodó tekintetek, mind azt lesi, milyen kapcsolata a férjével. Valljuk meg, egyáltalán nem egyszerű.
Ennek ellenére - ahogy talán tette korábban - már nem idomul bele Craxton minden elképzelésébe. Sőt tekintetét nem süti az asztallapjára, viszonozza a szemkontaktust. Sugallva, hogy büszke és erős feleség.
A politika, mint olyan nem köti le teljességgel érdeklődését, ám úgy tesz. A felszíne azt sugallja, nyitott, befogadó és érett a szóban forgó témákhoz. Talán így is van, de a pompás öltözék, a smink és a szüntelen mosoly alatt ott feszül benne az érdektelenség. S e pillanatban tekint az oldalán ülő férjére, aki viszont határozott elképzeléseit és döntéseit hozza épp nyilvánosságra az asztalnálülők előtt. Beszéde közben pedig elhangzik egy olyan mondat, ami River arcáról lemossa a kíváncsi görbét, s helyére értetlen ábrázatot fest.
- Hogyan? - szemöldökei felfutnak, s talán a köreikben ücsörgők mindegyikének tekintete a fiatal nőre réved, ő nem vonja le szemeit férjéről, s hangja igen csak számon kérő. Meg sem próbálja leplezni a kérdésében megbúvó ellentmondást.pm, ha nem okés!  avatar


Civil a Volentisen

Karakterlap :
Titulus :
the strongest or youngest wife, whatever!
Mentális erõ :
4
Képességpontok :
2

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Étterem és kilátó   Szer. Jan. 24, 2018 11:00 am

Finom vacsorát fogyasztottunk el ezen a nívós helyen. A legjobb kilátással rendelkező asztalt választottuk. Ha két Consilium tag és három rangos tiszt szeretne asztalt foglalni a kellékeivel együtt, nos nem nehéz szabad helyet találni, hiába a magas kereslet. A napom nagy részét a laborban töltöttem, a feleségemhez csak akkor mentem haza, amikor ideje volt átöltözni az esti programhoz. River épp olyan, amilyennek lennie kell. Fiatal, csinos, és többnyire tartja a száját. A második házasságom és nagyon hosszú idő után az első. Természetesen kíváncsiak rá az emberek. Jó férjként, a vacsora alatt olykor a kezére csúsztatom a sajátomat, kedves mosolyt engedek felé, de szólni túl sokat nem szólok hozzá. Mindannyiunknak megvan a maga kötelessége, az övé az, hogy jól mutasson mellettem. Én cserébe jól bánok vele, tisztelettel. De nem egy régi tündérmesében élünk, manapság nem jár minden hercegnőnek a boldogan éltek míg...
Az asztalnál ülő férfitársaimmal épp emberkísérletekről beszélgetünk, természetesen elméleti szinten. A társaság felének nem kell tudnia a kiborg programomról. A másik fele pedig pontosan tudja, hogy valójában miről szól az eszmecsere. Azt vázolom fel, hogy micsoda pazarlás a lázadókat szabadon ereszteni a bolygón és hogy talán ideje lenne újra értelmezni az élet értékét egy kettős mérce alapján. Hisz nem akarjuk, hogy a Consiliumnak hátat fordító ostobák népesítsék be a bolygót, nem igaz? Remek alanyok lennének. Mellesleg azok is, de erre már nem térek ki. A munkám nem női füleknek való. Na de a feleségem megnyilvánulására felelve igencsak magasra szökik a szemöldököm, ahogy ráemelem a tekintetem. Nem vagyok hozzászokva, hogy bárki számon kérjen. Az ő kategóriája semmiképp.
- Tessék? - A hangom vészjóslóan higgadt. Esélyt kap, hogy újra gondolja, mennyire is volt jó ötlet épp most megszólalnia.

avatar


A Consilium tagja

Karakterlap :
Mentális erõ :
6
Képességpontok :
2

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Étterem és kilátó   Kedd Jan. 30, 2018 7:42 pm

Craxton && River
- i'm your wife, not your type -

Talán illett volna átgondolnom, hogy érdemes-e megszólalnom, vagy van-e helye a kemény vonású férfiak éles hangja között az én lágy hangszínemnek, de most, amikor az emberkísérletek jönnek szóba, nem tudom tompítani a vágyat, hogy éreztessem, helytelen, amit Craxton gondol. S, ha ezzel csak magamra haragítom őt és az asztalfőit, hát legyen így. Nem fogok túlságosan megijedni egy pár rosszalló pillantástól, s a házasságomra is igaz, hogy ha már kényszer - úgy rosszabb nem lehet. Szeretném ezt hinni.
- Megismételjem a kérdést? - hozzá hasonlóan engedem meg tökéletesen ívelt szemöldökeimnek, hogy felfussanak homlokom közepéig, mintha csak tükörreakciót váltana ki belőlem. Állam enyhén szegnem kell, illetve nyelnem egyet. Korábban nem emeltem hangot nem tetszésemnek, talán soha. Ám az emberkísérlet már olyasmi, ami mellett még én sem tudok szemet hunyni. Hiába várja tőlem...
- Nem tartom helyesnek, hogy egyáltalán szóba kerül ilyesmi. A cél a béke lenne, vagy tévedek? - törlöm a szalvétába ajkaim szegletét, majd finoman az asztalra csúsztatom a hófehér anyagot, s kihúzva magam nézek szembe a férjemmel. Bármi is az, amit ezek után rám zúdít, nem itt fogja tenni. Nem törné össze a házasságunkról felépített álomképet ennyi ismerős és fontos ember előtt. Nem vonom le tekintetem övéiről, türelemmel, odafigyeléssel nézem őt.
- Már megbocsáss az udvariatlanságomért. - fűzöm hozzá, bár a kissé büszke, pajkos villanást, ami arcomra ül, nehezemre esik eltüntetni. Nyilván tartok tőle a négy fal között ezt még megkeserülöm, de jelen helyzetben előnyben vagyok. Bízom ebben!avatar


Civil a Volentisen

Karakterlap :
Titulus :
the strongest or youngest wife, whatever!
Mentális erõ :
4
Képességpontok :
2

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Étterem és kilátó   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Étterem és kilátó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Fáradt ninja étterem
» Uroniko étterem
» Báb alkatrészek
» 18. felvonás - Kilátástalan ütközet

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: Volentis ûrállomás :: Civil zónák-
^
ˇ