Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 9
Consilium - 4
Lázadók 3 1
Összesen 21 21

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Samantha Lewis


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Étterem és kilátó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Étterem és kilátó   Csüt. Jan. 18, 2018 9:36 pm

☆ Ez az exkluzív étterem főként a Consilium és a magasabb rangú tisztek számára nyitott, közel 50 fő befogadására alkalmas. Különlegessége a félgömb alakú tető, mely kilátást enged az űrre és az Ocan bolygóra. Általában tele van unatkozó civilekkel vagy párokkal, nehéz szabad asztalt szerezni.

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
409

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Étterem és kilátó   Kedd Jún. 12, 2018 1:37 pm

szabad játéktér

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
409

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #3•• TémanyitásTárgy: Re: Étterem és kilátó   Kedd Jún. 19, 2018 11:28 pm

A bál
Oscar & Freya

Az új rangommal új kötelességeket is kaptam. Vannak, amik tetszenek, de vannak, amiket legszívesebben hanyagolnám. Ilyen például ez a mai bál is. A Kapitány és Pressi már nem egy ilyen eseményen vettek részt, így őket faggattam ki a dologról. Igazából csak jópofizni kell és cserében finom vacsorát és pezsgőt kapunk. Végül is nem hangzik rosszul, csakhogy én utálok bájologni és nem is nekem való a kiöltözés. Felvehetném a dísz egyenruhámat is, de Pressi jelezte, hogy ők ki fognak öltözni… Remek! Egy göncöm sincs… Az esküvő óta nem vettem fel ruhát. Nem nekem való. Kényelmetlen, főleg azok a magas sarkú cipők, de azt hiszem ezt most nem úszhatom meg.
Nagy nehézségek árán sikerül egy számomra is elfogadható göncöt találnom. Még kényelmesen is érzem magam benne. A cipőben még gyakorolnom kell a járást, de érzem menni fog.

Hosszú órákba telt, de végül elkészültem. Ennyire még sose izgultam, na jó ez hazugság. Az első siklós repülésemkor izgultam ennyire. De gyönyörű nap volt az. Mennyire hiányzik néha. Akkor még minden olyan sokkal egyszerűbb volt.
Kilépve az ajtón egy gyönyörű fekete jármű vár engem, hogy a helyszínre vigyem. Szinte tátva marad a szám a gyönyörűségtől. Legszívesebben megkérdezném a sofőrt, hogy vezethetem e, de van egy olyan érzésem, hogy nemleges választ kapok majd. Így kissé szomorúan, de csodálattal ülök be az „űrautóba”, ami még mielőtt elindulna szépen felemelkedik, hogy a plafonon közlekedve vigyen el a bálra. Mit neked lovas hintó! Ez még a tökből készült hintónál is sokkal menőbb.

Ahogy belépek a terembe a szavam is elakad. Ezt a puccparádét. Szóval erről beszéltek…. Te jó ég milyen nagy terülj-terülj asztalkám. Mi meg azt a fos kaját esszük, ha egyáltalán lehet annak nevezni. Eddig sem volt szimpatikus a számomra a Consillium, de ezek után sem változott a véleményem, sőőőt…
Mikor meglátom Pressit és a Kapitányt egy halvány mosollyal arcomon intek feléjük, majd ismét a termet fürkészem tekintetemmel. Nem telik el sok idő és máris oda lép hozzám egy idegen széles vigyorral. Kezet rázva velem gratulál a kinevezésemért és ez így megy tovább…. Milyen izgalmas egy este.
_________________

"A világot élvezni kell, nem pedig félni tőle."


avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Parancsnok
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
88

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #4•• TémanyitásTárgy: Re: Étterem és kilátó   Szer. Jún. 20, 2018 3:46 pm

Freya && Oscar


Eszemfaszom megáll, hogy megint valami szarrázós genyóságra vagyok hivatalos, amikor éppen sokkal jobb dolgom is lenne. Rühellem ezt az álszent szart, amikor mindenki eljátssza, hogy tiszteli a másikat, ünnepélyesen körbehugyozza mindenki a saját területét, az egésznek semmi jelentősége, itt ugyanis minden az enyém. Pötty.
Nincs mit hozzátenni, még akkor sem, ha szeretek az emberek között lenni, de sokkal jobban úgy, ahogy a kedvem tartja és nem pedig valami olyannak a keretein belül, amit nem élvezek.
Mestere vagyok a műmájerkedésnek, nem tagadom, ezt tanultam. Okítottak rá, miként sugározzam azt, hogy én szartam a világot, mára el is hiszem, hogy így történt, szóval drágáim a ti hibátok, hogy vagyok, aki vagyok. Ti emeltetek erre a piedesztálra és hagytatok Istenné nőni és egy kicsit beleőrülni is.
Vizsgálgatom a tükörben az arcot, fáradtnak tűnik, kicsit talán morcosnak és lehet, hogy még némi unalom is lappang rajta. Mély sóhajjal tolom el magam a mosdótól és kioldom a nyakkendőm, a kanapéra dobom, miközben az ajtó felé tartok. Na, majd még ezt is, frakkot ne vegyek?
Krémszínű öltönyöm már így is sok, fehér ingemen meg sokan szeretnék a vérem látni, én mondjuk nem.
Mennyire nincs kedvem ehhez… végig ezen dohogok, míg a kocsi pillekönnyen, halkan szeli a kilómétereket, azon agyalok, hogy mekkora bázist hoztunk létre, milyen kurvára zsenik vagyunk. Életképesek még idefent is, mit tehetnénk odalent? Csodát, sőt varázslatot.

Éhezem. Nem táplálékra, de mondjuk szellemire. Pohár pezsgő a kezemben, valaki ezt nagyon jól főzi idefent, vagy lehet még a Földről van, tegyük hozzá, hogy nincs belőle túl sok, szóval a fele már valami szar bor lesz a továbbiakban.
Rühellem ezt a hivalkodást, nem is én rendeztem el, de kell, hogy az emberek azt higgyék közénk valóak, hogy számítanak, többet, mint melósok, vagy éppen bérméhek. Nők. Körbe hordozom a tekintetem a jelenlévőkön, szinte mindenkit ismerek úgy ahogy. Na nem mondom, hogy életrajzokat komponálnék meg, vagy éppen bármi hasonlóra jutnék, de névről biztos, hogy ismerem a nagyrészüket, tudom a rangjukat, munkájukat, azt is, hogy van-e kölykük. Mivelhogy talán ez a legfontosabb.
Ismerem ezt az éttermet, járok ide sokat, túl sokat, de csak itt lehet jóféle kajákat kapni, na meg a számomra fenntartott asztalnál még most sem ül senki. Ha morcos lennék, azt hinném, tán leprásnak hisznek, de tudom ez csak annak a jele, hogy rusnyán nézek, ha bárki is odaül. Ma is csak én fogom letenni oda a seggem.
Kézlegyintéssel küldöm el a felém közeledő alakot, nincs kedvem bájcsevegni, itt sem nagyon lenni. Megjelentem, körbenézek, eszek valami és helló. Már itt sem vagyok. Jobb dolgom is lenne ennél.
Túlsággal unom ezt, elnyomok egy ásítást, majdnem kettéharapom a poharam.
Ó és nézzenek oda, érkezik a Jola új parancsnoka. Tekintetem végig fut a nő alakján, kérdőn félre billen a fejem. Emlékeim szerint még öt mondatot sem váltottam vele, le kéne ezt a kört is tudnom. Bizonytalan a köreinkben, láthatóan nem illik ide, nem is várjuk el tőle, miért is kéne neki.
Mégis felé sétálok a nem túl tágas teremben, a testőrségem élénk tekintettel követi minden mozdulatom. Már csak abban bízok, hogy nem lőnek halomra senkit, de rühellem ma ezt is, ma mindent. Felöltöm magabiztos mosolyom és a nő elé sétálok, kitöltöm a látóterét, de ha jól sejtem ő ismer engem.
- Miss Peterson. – mégis kezet nyújtok felé, hogy érezze a megtiszteltetést, kezet foghat velem, hozzám érhet, tapinthatja a bőröm. Látni akarom az arcának jeleit, szemének árulkodó villanását a jelenlétemre, tudni ő vajon az én emberem-e? Ha nem… volt egy kapitányi rangja.
- Mindig öröm látni egy nőt a karrierje csúcsán. – kötekvő megszólalás, hiszen nálam a csúcs az anyaság, annál többet egy nő nem tehet az emberiség javára. Mellékesen sosem lesznek férfias szakmában olyan kiemelkedőek. El kell fogadni, hogy van, amihez jobban értünk, megint másban ők a jobbak, talán…
- Milyen csinos ma este. – egy igaz bók, nem tolok mellé mást csak egy őszinte mosolyt.


_________________
 Minutes turn to hours.
Hours turn to  years
And I've seen truth turn to power

avatar


A Consilium tagja

Titulus :
Consilium feje
Tartózkodási hely :
Volantis
Hozzászólás száma :
26

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #5•• TémanyitásTárgy: Re: Étterem és kilátó   Csüt. Jún. 21, 2018 8:15 pm

@Freya Peterson írta:
A bál
Oscar & Freya

Mosolyogj, mosolygoj… Tégy úgy mintha valami nagyon vicceset mondott volna… Ó te jó ég, de unom ezt a felhajtást… Pedig csak hány perce is? Talán tíz, tizenöt, hogy beléptem azon az ajtón? Azt hittem ezek az összejövetelek sokkal érdekesebbek lesznek, de nem. Sok ostoba gazdag ember ül össze és azt hiszik, hogy milyen halálosan jó fejek… Végre meglátnak valaki mást, így elköszönnek tőlem egy bocsánatkérés után. Hála az Égnek. Már kezdtem azt hinni, hogy végig engem fognak szórakoztatni.
Körbe nézek a teremben, hogy helyet keressek magamnak és mikor megtalálom el is indulnék felé, de ekkor valaki utamat állja. Már éppen jeleznék felé, hogy mosdóba kell mennem, mikor hirtelen felismerem őt. Ó te jó ég!
Ha édesanyám nem mesélt róluk legalább egymilliószor akkor egyszer sem. Odáig vannak a Consiliumért. Amióta özvegy lettem elkezdte mesélni, hogy melyikük szabad és miért nem választok egyet közülük, hisz az nagy megtiszteltetés egy nő számára. Jah persze… Minden álmom egy ilyen férjjelölt… De tudom már nem sokáig fognak engem békén hagyni. Hiába a sok vetélés az orvos nem jelentett ki meddőnek, így továbbra is kötelességem, hogy gyermeket szüljek.
-Mr. Pavell! Örülök a találkozásnak!-Fogadom el a felém nyújtott jobbot egy erős és határozott kézszorítással. Nah Freya most ne ess ki a játékból. Légy elragadó, ahogyan édesanyád tanította…
A mosolyom egy pillanatra eltűnik „dicsérő” szavain, majd hamar vissza is tér, hogy kedvesen köszönjem meg.
-Köszönöm szépen. A karrieremnek valóban ez lehet a csúcsa, de az életemre nem mondható ez, nemde?-Pillantok rá egy rövidke másodpercig felvont szemöldökkel, majd ismét elmosolyodom és folytatom gondolatmenetemet.
-Még mindig nem tettem eleget a kötelességeimnek és az óra csak ketyeg tovább.-Mondom neki teljesen higgadtan, mindvégig mosolyogva. Természetesen tudom mire célzott, hisz itt mindenből csak ez folyik. Szülj gyereket, hogy túlélje a népünk. Szaporodjatok és sokasodjatok. Nem is lenne gond ezzel, ha nem kényszerből kellene. Hallottam már igen durva dolgokat is… Komolyan nem érdemes erre a világra lányként születni…
-Igazán nagyon szépen köszönöm eme kedves szavakat. Ön is nagyon jól néz ki. Ez az öltöny kiváló választás. Nem olyan unalmas, mint a többi.-Nézek körbe. A legtöbb férfi fekete, vagy sötétkék öltönyt visel. Kissé hangulatromboló.
_________________

"A világot élvezni kell, nem pedig félni tőle."


avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Parancsnok
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
88

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #6•• TémanyitásTárgy: Re: Étterem és kilátó   Pént. Jún. 22, 2018 2:05 pm

Freya && Oscar

Nem kedvelem az ilyen összejövetelek, unom őket, dolgom lenne, milliónyi, vagy annál is több. Statisztikákat bújok napok óta és próbálok rájönni, mi lenne az, ami életben tarthatja az embereket, amitől nem sodródunk a kihalás szélére. Kevés ember foglakkozik vele, olyan ez, mint a strucc effektus. Homokba dugása a fejnek. Amit nem látok az nincs alapon, kivonjuk alóla magunkat és tádám, megoldva minden. Így működik ez, nem? Majd a hülyék megoldják…
Nem akarok ma ezen agyalni, látni akarom az embereket, tudni mi jár a fejükbe, hiszen a legtöbbjük sztoriját ismerem, akiét meg nem, azokról tudnak az embereim, majd kérdezek egy-egy pillantással.
Az újdonsült kapitány felé veszem az irányt. Terveim szerint összeismerkedem vele, kiszimatolom a dolgokhoz való állását, nem sokat kell finomkodnom, szinte azonnal nekem szegezi világfájdalmát, és leszögezi íziben, hogy szarik a számba, bőséggel.
Határozott kézfogást váltunk, észrevétlen finomsággal, fordítom lefelé a tenyerét, hogy szavai éket verjenek az elmémben.
Honnan veszi magának a bátorságot ez a fruska, hogy nyílt színen provokáljon?
Ostoba picsa. Ha nem lennének rendeletek, már éhen döglött volna Ő maga is, és ha nem szabályoznánk, kurvára nulla gyerek születne, mert a nők még erre is képtelenek, hogy fenntartsák a társadalmunk. Azt hiszik, hogy a megmaradt 1500 főből lehet válogatni? Hogy keresni kell a kurva nagy szerelmet, a mindent elsöprő romantikát? Fehér lovat ne hozassak, bazdmeg?
Szavainak éle van, olyan mint a papírnak, szinte megvág vele, engem pedig elönt a harag lappangó tüze. Végig nyaldossa ez ereimet, dühödt vicsorráncot von az orrom tövébe.
Dicséretemben hangzatilag nem volt gúny, nem volt számonkérés, ha csak a fejembe nem lát, akár őszinte is lehetett volna a bók.
Azt érzem heccel, bepróbál. Én pedig ezt nem szeretem. Sem azt, ha erőt fitogtatnak, sem azt, ha nem tudják az emberek hol a helyük.
Tekintetem kérdőn ráugrik, aprót  közelebb lépek, hogy bezavarjak a személyes terébe, az embereim felénk fordulnak, ismerik a mozdulataimat, ezt már túl sok jó nem szokta követni.
- Szeretem, amikor egy nő pontosan tudja, mit kell megtennie a saját népéért, elmondhatja magáról, hogy okos. – ahogy ezt a jelen nő nem teheti meg. Engem heccelni, még ekkora tömegben is hülyeség. Hiszen egy csettintésembe kerül és nem, hogy a Volentist többé nem hagyja el, és hajót nem vezet, de a folyósokat fogja takarítani, vagy egy erre kifejezetten megfelelő helyiségbe záratom és az embereim sorra erőszakolják, minden egyes terhessége között. Ha nem képes szülni, akkor is lehet szerepe, csak másmilyen… feszültség levezető.
Amíg én tiszteletet mutatok, elvárom tőle is, mosolya pont úgy mű, mint az enyém.
Higgadt mosolyához nem illenek a szavai, ergó ez a nő hülye.
- Csak be ne segítsek és vissza ne vonassam a kapitányi rangot. Talán itt a hajón is lenne szerep a maga számára. – nyílt fenyegetés, helyzet lefektetés. Nem a levegőbe beszélek, jogom van hozzá, és hatalmam is. Nem szeretem, ha valaki azt hiszi magáról okos és közben leszarja, hogy a saját fajtája az utolsókat rúgja. Az olyanok miatt, mint ez a szemtelen picsa, lett a Föld sorsa is elenyésző, jóval a vég előtt.
Hátrébb lépek, az emberim válla leenged, csak periférikusan látom, minden figyelmem a nőre összpontosul. Nem szeretem a fajtáját. Akik azt hiszik, hogy értékesebbek, semmint egy méh, ez ér bennük valamit. El kéne fogadni.
Valahol mélyen meg remélem, hogy felhúzom annyira, hogy nyíltan nekem feszül és megtorolhatom.
Majd kap tőlem egy kedves kis levelet, amiben adok neki 2 évet, hogy összehozzon egy kölyköt, különben a karrierje csúcsát máris elérte, onnan már csak lejjebb van, és garantálom, van hova. Az oka egyszerű, ez a nő hazaáruló.
Én még kedves voltam velem elringattam magam abban a hitben, hogy megismerkedek vele, de nem szeretem a lázadókat, veszélyesek, főleg, ha távol vannak, szíthatják a tűzet. Szemmel kell tartani a nőt, már azt is tudom kit állítok az ügyre.
Végső szavaira nem reagálok, mert erősen leszarom, hogy neki mi unalmas és mi nem. Eszemfaszom.
Na az ilyen önjelölt megmondó emberektől áll égek a hajam.


_________________
 Minutes turn to hours.
Hours turn to  years
And I've seen truth turn to power

avatar


A Consilium tagja

Titulus :
Consilium feje
Tartózkodási hely :
Volantis
Hozzászólás száma :
26

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #7•• TémanyitásTárgy: Re: Étterem és kilátó   Vas. Jún. 24, 2018 10:12 am

A bál
Oscar & Freya

A szüleim mindig is úgy oktattak engem, hogy a Consilium szent és sérthetetlen intézmény. A tagjait meg szinte istenítették. Leginkább az édesanyám. Ő mindent tudott és tud róluk. Valahogy úgy érzem, hogy hiába jó a kapcsolata apámmal jobban örülne, ha nem katona lenne, hanem ő lenne a consilium egyik tagja. Ahogy nőttem és egyre többet láttam ebből a „világból” saját véleményem is kialakult erről az egész rendszerről. Persze anyámat nem keserítettem el azzal, hogy én nem rajongok olyan mértéktelenül a Consiliumért. Megértem én mi a céljuk ezzel a szeretkezzetek és szaporodjatok dologgal, de úgy vélem máshogy is lehetne. Nem kellene ennyire erőltetni a dolgot. Tizenhat évesen a lányok még nagyon fiatalok. A legtöbben rémültek mikor meglátják a férj jelöltet. Nekem szerencsém volt, de ha egy idősebb fószert kaptam volna biztosan rettegtem volna tőle.
Mikor közelebb lép hozzám nem mozdulok. Állom a tekintetét, majd szavaira csak elmosolyodom. Mondjuk meglep, hogy egy nőt okosnak tud megítélni. Úgy hittem ők inkább ez a kussolj asszony és csináld azt amit mondok elvet követik. Abba meg nem fér bele az, hogy egy nő okos… Bér lehet pont ezeket a nőket tartják okosnak? Akik csendben maradnak és azt csinálják, amit parancsolnak nekik?
Szavaira nem kicsit lepődöm meg. Őszintén szólva nem akartam tiszteletlen lenni, csak jeleztem felé nagyon is jól tudom, hogy a legfontosabb feladatomat még nem végeztem el. Hiába vagyok jó a munkámban, a magán életemben nem. A jelek szerint valami nagyon rosszat mondhattam, ha fenyegetőzni kezd. Nah, ha anya ezt látná azonnal meghunyászkodna előtte. Sőt még lehet az is elhangzana, hogy nem is a lánya vagyok.
-Elnézést kérek. Nem akartam tiszteletlen lenni. A jelek szerint rosszul fogalmaztam meg magam. –Nem nem vagyok ostoba. Nagyon jól tudom, hogy nagy baromság lenne kihúzni a gyufát egy consilium tagjánál, és nem is akármelyiknél. A bocsánatkérésem őszinte, még akkor is, ha nem teljesen értek vele egyet.
-Én is fontosnak tartom fajunk fenntartását, megmentését. A Jolán ezen dolgozunk nem is keveset. Sokszor gyulladt fel bennem a remény, hogy sikerült találni magunknak egy új bolygót, de aztán mindig kudarc volt. Nem adjuk fel a reményt, hogy megtaláljuk a megfelelő helyet. Tudom, hogy eddig az Ocan a legmegfelelőbb, de azt hiszem jobb lenne egy teljesen üres bolygó, ha egyáltalán létezik olyan.-Mosolyodom el halványan és reménykedem abban, hogy kicsit sikerül lenyugtatnom őt. Egy a célunk ez a tény, ahogyan az is, hogy ennek ellenére én máshogy csinálnám.
_________________

"A világot élvezni kell, nem pedig félni tőle."


avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Parancsnok
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
88

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #8•• TémanyitásTárgy: Re: Étterem és kilátó   Kedd Jún. 26, 2018 10:54 am

Freya && Oscar


Irtózatosan bosszant, hogy nem értik. Komolyan nem értik. Kihajóznak, kutatgatnak, persze, borzasztóan fontos ez is, de ha évekig erről van szó, akkor mire visszaérnek nem lesz kinek bolygót keresni.  Meg kéne érteni ezt. Ugyanakkor a férfiak pont olyan fontosak, mint a nők, csakhogy eleddig azt tudtuk bebizonyítani, hogy a nők tudnak szülni, mi pedig nem. Bernard dolgozik a lombik bébi programon és folynak a kísérletek az ocantosikkal, de nem jutottunk túl a határokon, nem sikerül az áttörés.
Miért hiszik azt, hogy én nem szeretnék kirepülni? Kalandozni az űrben? Felfedező lenni, első aki, egy bolygóra lép, elsőnek találkozni egy másik fajjal? Szeretnék. Mégis azt gondolom, hogy fenn kell tartani az életet, vagy megyünk a dinoszauruszuk után a lecsóba.
Felbasz a szavaival, mert valahogy nem sejtek mögötte tényleges tartalmat. Félek, hogy valójában hiába érti, nem érdekli. Rühellem, amikor valaki tiszteletlen, főleg egy ilyen társadalmi eseményen. Legyünk már kulturáltak.
- Semmi baj! – meglehetősen engedékeny vagyok ma, ez az érzésem. Pedig esküszöm, lenne kedvem körbe cipelni és a tényekbe verni a fejét, hogy lássa, miről beszélek, hogy ez nem játék. Örüljenek, hogy elengedem a nőket a hajóról, de ennek is vége szakad egyszer, ha a doki nem hoz sikereket a lombik területén.
Láthatóan meghátrál, de a szemkontaktus megtartása jelzi, hogy a szavai mögött nem rejlik igazi megbánás, visszavonul, mert ez a dolga, mert ezt várom el és nem teljesen hülye. Hátrébb lép, mert el akarja érni a céljait.
Felvonom a szemöldököm, hogy a Jolán is ezen dolgoznak? Ó valóban? Ez az oka annak, hogy nem telepítettünk fel családokat, testvéreket, hogy ne legyen vérfertőzés, de tulajdonképpen a semminél az is jobb.
- Pontosan tudom, hogy mi a URS Jola feladata. – hiszen én magam adtam ki utasításnak és tudok arról, hogy kevés a siker eddig. Ezen kívül gyűjtögetnek, felfedeznek, vizsgálgatnak. Egy ilyen küldetés közben vesztette az életét a férje is, holott pontosan tudtuk, hogy azon a bolygón nincs életre utaló jel.
- Lát rá esélyt, hogy találnak még egy lakható bolygót? – mondjuk az Ocanra is kevés esély volt és mégis itt van a lábunk előtt. Azt azonban nem hiszem, hogy az élet valamilyen formában ne alakult volna már ki, ha adottak a lehetőségek. Nem lenne természetes. Barátiabbra vált a hangom, nincs kedvem ma senkit megtanítani az illemre sem a kultúra alap szabályaira, de még csak azt sem szeretném, hogy nekem kelljen fej tágítanom, beszélgetni azonban akad kedvem.
- Mondja, nem tervezi, hogy újra férjhez megy? –Egy arra járó éppen pincér tálcájáról narancslevet ölelek magamhoz, és az egyik szabad asztal felé terelem a nőt, álldogáljon, akinek 7 anyja van.
Ha mondjuk kiderülne a nőről, hogy meddő, akkor nem feszegetném ezt a témát, de akkor el kéne menni egy vizsgálatra, ideje lenne, hogy megtudjuk miért volt 4 vetélése. Ezt is csak azért tudom, mert olvasgattam róla, amikor kinevezték, és megakadt a szemem az információn.
Megvárom, hogy leüljön, csak aztán ülök vele szembe, hogy lássam minden mozdulatát. Olvasni próbálok benne, megfejteni.

_________________
 Minutes turn to hours.
Hours turn to  years
And I've seen truth turn to power

avatar


A Consilium tagja

Titulus :
Consilium feje
Tartózkodási hely :
Volantis
Hozzászólás száma :
26

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #9•• TémanyitásTárgy: Re: Étterem és kilátó   Vas. Júl. 01, 2018 10:40 pm

A bál
Oscar & Freya

Igyekszem a jó arcomat mutatni. Nem akarok semmi balhét és nem akarok szégyent hozni a szüleimre sem, de a Kapitányra sem. Nem hiába engem választott parancsnoknak. Mondjuk tény meglepett vele, de nem volt kérdés, hogy elvállalom a kinevezést.
-Nem is állt szándékomban ezt megkérdőjelezni!-Tisztában vagyok vele, hogy tudja mi a feladatunk, sőt azzal is, hogy mindenkiről mindent tudnak. Hisz nyomon kell követniük az embereket. Tudniuk kell kiből lehet potenciális szülő és kiből nem.
-Igen látok! Én nagyon is bízok abban, hogy megtaláljuk. Az nem biztos, hogy egy fél vagy egy éven belül, de idővel meglesz. Tudom nincs végtelen időnk erre, de ha kitartóak vagyunk meglesz!-Egy apró, de őszinte mosoly kúszik arcomra. Lassan elindulnak a hosszabb kiküldetések, amikor is messzire eljutunk. Nagy területeket tudunk majd bejárni, így elképzelhetetlennek tartom azt, hogy ne találjunk egy új bolygót magunknak.
Lassú léptekkel indulok meg mellette az egyik kinézett asztal felé, ahol szépen helyet is foglalok az egyik széken. Kérdésére nem adok rögtön választ. Át kell gondolnom, hogy mit is mondjak erre. Tudom ő mit akar hallani, de akkor jön majd a következő kérdés, hogy mire várok… Bevallom őszintén egy kis félelem is van bennem. Félek attól, ha újra férjhez megyek nem lesz alkalmam kirepülni a többiekkel. Így próbálok magamnak kis időt nyerni, de tény más probléma is van ezzel kapcsolatban, amit viszont jó lenne megoldani.
-De igen szeretnék majd. Viszont úgy gondolom, hogy előbb rendesen ki kellene vizsgáltatni és meg kellene oldani a problémát. Addig nem érzem szükségesnek azt, hogy férjhez menjek, míg nem derül ki miért nem tudtam megtartani a magzatokat. Természetesen ha kell alá vetem magam minden vizsgálatnak, hogy minél előbb kiderüljön az oka.-Próbálom éreztetni vele, hogy nem hanyagolni akarom kötelezettségemet. Sőt jó magam is örülnék egy csemetének, de addig minek menjek férjhez, míg nem tudok gyermeket szülni? Ha nincs szerencsém olyan fickót kapok magam mellé aki türelmetlen, aki erőszakos… Elég lesz majd akkor ezen agyalnom mikor meggyógyulok. Addig meg próbálom a munkámmal segíteni a népemet.
_________________

"A világot élvezni kell, nem pedig félni tőle."


avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Parancsnok
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
88

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #10•• TémanyitásTárgy: Re: Étterem és kilátó   Pént. Júl. 27, 2018 8:45 pm

szabad játéktér

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
409

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #11•• TémanyitásTárgy: Re: Étterem és kilátó   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Étterem és kilátó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Fáradt ninja étterem
» Uroniko étterem
» Báb alkatrészek
» 18. felvonás - Kilátástalan ütközet

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: Volentis ûrállomás :: Civil zónák-
^
ˇ