Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Today at 10:23 am
1-es transzporter állomás

Yesterday at 7:18 pm
Simon lakrésze

Yesterday at 6:21 pm
Viharsziget

Yesterday at 1:51 pm
Játékostársat keresek!

Yesterday at 10:16 am
Angelique Cartier

Hétf. Nov. 12, 2018 10:53 pm
Bár

Hétf. Nov. 12, 2018 7:36 pm
Elkészültem!

Hétf. Nov. 12, 2018 2:43 pm
Lt. Wes Abrahams

Hétf. Nov. 12, 2018 11:52 am
Aria D. Chamberlain

Hétf. Nov. 12, 2018 11:19 am
Gépház

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 0 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 9 5
Consilium - 3
Lázadók 3 1
Összesen 19 16

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Angelique Cartier


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Dr Ava Cole

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Dr Ava Cole   Pént. Jan. 19, 2018 9:38 pm

Dr Ava Cole
Sokat ér egy olyan jövő, amiben hinni lehet.

Az alapok
Becenév:Ava,Doki  
Faj: ember  
Születési hely, idő: Föld, 2535.január 1.  
Kor: 30 (60 évig volt a jégen)  
Csoport:Telepes
Család: Édesanyám,Mariana.Remek fizikus, az eletromágnesesség kutatási programjának egyik úttörője, a Faraday-csoport tagja. Beválasztása az Alvó Programba a kimutatott és előrehaladott sclerosis multiplex betegsége miatt nem valósulhatott meg.
Édesapám még a program kihirdetése előtt meghalt.Vegyészmérnökként szolgált az egyik kutatóhajón.
Vőlegényem, Grant. Négy év jegyesség után mondtunk búcsút egymásnak. Grant azért nem kerülhetett a programba, mert gyermekkorban egy fertőzés következtében meddővé vált.
Hogy én mégis elvállaltam, köszönhető apám emlékének, valamint anya és Grant rábeszélésének. Bárcsak ne hallgattam volna rájuk.
Családi állapot:Örök menyasszony
Szexuális beállítottság:Hetero
Karakter arca:Camilla Luddington


We've come too far to give up who we are
All ends with beginnings


Jellem

- Hallod, Jégcica! Te igen Te! Meddig játszottad a hókislányt?
- Hatvan évig.És te?
- Én is. Megmutatod az aktád? Már ha nincs benne szupertitkos infó.Mindenkiét megnézem az Ötök közül.
- Ötök? Mi az, hogy Ötök?
- Mindjárt elmagyarázom, na mutasd!

Dr. Ava Cole

A programba bekerülés éve:2566
Indoklás: Fizikálisan megfelelő alany, mentálisan tökéletes, szakmai szempontból kiváló
Pedigré: Tudományok területén két generációra visszamenőlegesen 8-as besorolás
(megjegyzés: besorolás 1-10 között. A 8 azt jelenti, hogy voltak fizikális/mentális gondok a felmenők között, de egyéb szempontok alapján kifogástalan)
Foglalkozás: Gyermekorvos/Gyermeksebészet
Az egyed külső jegyei: Megfelelő állagú és minőségű haj, sötétbarna szemek, nagyjából 160 cm magasság. Testalkata sportos, állítása szerint rendszeresen úszik.
Az egyed belső jegyei, a szakértővel történt beszélgetés alapján: A beszélgetések során kiegyensúlyozott, jó hallgatóság. Művelt, kifinomult ízlésű. Jól szocializálható. Problémamegoldásban élen járó, nem meghátráló. Ugyanakkor aggodalomra ad okot, hogy túlságosan képes a kötődésre, nehezen szakítható el a megszokott közegéből. Az idegen kultúrák iránt fogékony, ugyanakkor ismételt aggodalomra ad okot, hogy túlságosan szubjektíven szemléli a dolgokat. Tudós ember révén több objektivitás és szkepticizmus lenne elvárható tőle. Ellenben lojális a mindenkori vezetőséghez. Ez a kettősség azonban a jövőben kissé instabil alapot képezhet, mert nem tudni merre billenne el egy döntéshozatali helyzetben.
Az édesanyja és a vőlegénye programból való kizárását nem tudja megemészteni. Emlékezet manipulációra mindenképpen javasolt az előjegyzése.
(megjegyzés: a javaslatot a Consilium elvetette, tekintettel Dr Cole szakmaiságára gyakorolt pozitív hatásukra a negatívumok ellenében)
Kiolvasztásra javasolt: Kizárólag benépesítés esetén
(megjegyzés: a javaslatot a Consilum 2625 januárjában, egy esztendővel ezelőtt felülbírálta és a Telepesek közé választotta be a doktornőt, az ott születendő esetleges utódok gondozása miatt.És még más miatt is...)- Kiolvasgattad magad? Remek! Akkor visszaadhatod. És most akkor szépen beszélgessünk el arról, hogy kik azok az Ötök?
Egy férfi ült mellettem. Lazaságát reprezentálandó előrehajolva, alkarját a térdein támasztva meg és kissé srégan visszafordulva figyelt engem. Elnevette magát és megrázva a fejét hitetlenkedő hangsúllyal dőlt végre hátra, visszaszolgáltatva a személyi aktámat.
- Az Ötök mi ketten vagyunk, meg ők ott hárman.- mutatott kissé távolabb a helyiségben. Rajtam kívül mindenki férfi volt.Látta rajtam, hogy maga a tény igencsak meglepett, éppen ezért egy ismételt, bár kevésbé harsány nevetéssel adott ennek hangot.
- Na jól van! Figyelj Jégcica….
-Ava. Nem jégcica, nem hókislány és egyéb idétlen jelzők. Nem vagyok hülyegyerek, sem gyenge elméjű. Még ha nem is tudom pontosan ebben a pillanatban, hogy milyen világba érkeztem. Még ha nem is tudom jelenleg pontosan mi célból kerültem ki az Alvó programból. Még ha nem is vagyok azzal tisztában, hogy ti itt kik vagytok...akkor sem- a nyomaték kedvéért közelebb hajoltam hozzá, és mutatóujjam az ég felé lendítettem. Ajkaim egészen vékonnyá préselődtek, majd egy hangos szusszanás kíséretében kifújva folytattam
-....szóval akkor se becézgess! Orvos vagyok. Nem holmi szórakozó helyen felszedhető tudatlan maca.
- Oké!Oké!Oké!- emelte maga elé teátrálisan nyitott tenyerét, mintha védekezni akarna, de kaján vigyora elárulta, hogy remekül szórakozik.
- Tehát Ava. Tegezhetlek azért még ugye? Mármint az előző monológod után…-látva, hogy nem arat a humora túl nagy sikert nálam, folytatta.
- Öten vagyunk akiket kijelöltek a mai nappal olvasztásra. Mind az öten ugyanabban az évben kerültünk a hűtőbe. Ő ott...a falnál, abban az igazán ízléstelen farmerben Clark.Építész. De nem akármilyen építész.Kizárólag olyan talajokra tervez épületeket, amelyeknek szerkezetét vagy nem, vagy részben ismerjük. Mellette a padon Jackson ül kissé mélán. Mondjuk amennyi agypörgetőt szedhetett még annak idején a Földön, csoda, hogy egyben van. Jackson technikai zseni, és elsősorban zárakkal és különféle zsilipelő megoldásokkal foglalkozik. Állítólag azt is meg tudja oldani, hogy odakint a nyílt égen három nagy teherhordó összekapcsolódjon, és simán lehessen benne kórincálni. Távolabb a szekrényeknél van Philip. Nőgyógyász és szülészorvos. Doki mint te. Gondolom nem kell magyarázni, hogy miért van kint. Ahogyan téged sem. Én még egyelőre kakukktojás vagyok.- vállat vont, miközben belebújt a hófehér cipőjébe, és eligazgatta magán a szintén fehér nadrágot, és az ugyanolyan színű trikót. A haja az egészet megkoronázandó obszidián feketén meredezett kócosan az ég felé.
- Miért, te mivel foglalkozol?- valóban érdekelt, és nem csupán az udvariasság mondatta velem. Amilyen szövege volt, nem sűrűn gondoltam volna róla, hogy egy tudományos társaságba beillene, valahogyan kilógott az egész ember közülünk, és nem is jártam nagyon messze az igazságtól. Újra felnevetett, ujjai türelmetlen vidámsággal túrtak bele, és ezzel végérvényesen kezelhetetlenné tették fekete fürtjeit.
- Ha magadtól eddig nem jöttél rá,amiért nem neheztelek rád, színész vagyok, illetve voltam. Pontosan addig, ameddig már nem volt többé szükség a kultúrára a hagyományos formában. A régi, valami ősidőből itt maradt film, meg celluloid szalagok, amikről sokan azt sem tudják eszik vagy isszák...mióta megjelent a digitális gyártás olyanok lettünk mint a némafilm.
-Némafilm? Az meg mi?
-Hagyjuk, ahhoz vissza kéne mennünk a tökéletes őskorba. Amúgy Rick Woodraw vagyok. Vagyis a 852-es hibernált egyed. Vicces nem? Szóval mi vagyunk az Ötök. És azért akartam látni az aktádat, mert hátha valami magyarázatot találok arra, hogy én mi a csudát keresek közöttetek? Elvileg engem is leküldenek veletek. Még kérdéses mit fogok csinálni, mert túl sok dologhoz nem értek. Igaz könnyen tanulok, nagyjából bármit.
Megnevettetett és azt hiszem ez jó jel volt. Mióta felébredtem semmi másra nem tudok gondolni, csak arra, hogy mennyi időt tölthettem alvó állapotban és vajon mi történt a szeretteimmel. Valahogyan volt egy olyan érzésem, hogy túl sok idő telt el, hogy bármelyikük életben legyen. Agyam azonban nem akarta még tudomásul venni a tényt.Az az idő ellen dolgozott.

Beszélgetés töredék a 4. Kamrában

-Mindegyik felébredt? Rendben halad a szocializáció?
-Igen, Uram!
-Dr Cole és Mr Woodraw megismerkedtek egymással?
-Igen, Uram! Ahogyan kérte.
- Pompás. Kettejük genetikai térképe tökéletes utódokat sejtet. A kijelölés hamarosan megtörténik a telepre költözés után.
-Mennyi idővel uram?
-Irányozzák elő 2026. nyarára. Addigra már jó lesz.
-Igenis, Uram!

Memento Mori
Gyáva Kukac

avatar


Egyike a 142 telepesnek

Karakterlap :
Tartózkodási hely :
Ocan
Mentális erõ :
15

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Dr Ava Cole   Szomb. Jan. 20, 2018 2:08 pm

Elfogadva!
Stars can't shine without darkness

Drága virágszálam!
Hatalmas megtiszteltetés hogy en olvashattam először az etdet és én lehetek az aki el is fogad. Csodalatos karaktert alkottál meg és egyszerűen imádtam olvasni minden sorodat. Hihetetlenül tehwtseges vagy igazi író. Benned van az ereidben folyik a véreddel együtt es ez annyira jo!
Izvalmas volt a történet nagyon megkapo és baj lenne ha mar most shippelnelek a draga szinesz fiatalurral? Mindig is szerettem olvasni az ilyen előre elrendelt dolgokról es azt hiszem hiaba mindwn fondorlat es armany nem leszel te orokke menyasszony statuszban. Remelem a muvesz ur mellwtt megtalalod majd idovwl a boldogsagot mert tudod minden konyvben az idegesito ferfiakbol lesznek egyszer a legjobb szeretok es leghusegesebb tarsak. En mar nagyon varom mi lesz ebbol ugyhogy nem tartanalak fel tovabb meg csak annyira h bocsi azekezetek hianya miatt... Telefonrol nem egyszeru... Smile
Futas foglalozni es ha egyszer ugy van orommel jatszanek majd veled! Smile

Isten hozott a fedélzeten!

avatar


Azonosítatlan létforma

Titulus :
A lázadók vezetője
Tartózkodási hely :
itt is - ott is
Mentális erõ :
76

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 

Dr Ava Cole

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Abigail and Cole
» Joe Cole

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Karakteralkotás :: Teljes adatbázis :: Telepesek-
^
ˇ