Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Yesterday at 7:18 pm
Simon lakrésze

Yesterday at 6:21 pm
Viharsziget

Yesterday at 4:26 pm
1-es transzporter állomás

Yesterday at 1:51 pm
Játékostársat keresek!

Yesterday at 10:16 am
Angelique Cartier

Hétf. Nov. 12, 2018 10:53 pm
Bár

Hétf. Nov. 12, 2018 7:36 pm
Elkészültem!

Hétf. Nov. 12, 2018 2:43 pm
Lt. Wes Abrahams

Hétf. Nov. 12, 2018 11:52 am
Aria D. Chamberlain

Hétf. Nov. 12, 2018 11:19 am
Gépház

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 0 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 9 5
Consilium - 3
Lázadók 3 1
Összesen 19 16

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Angelique Cartier


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Rick Woodraw

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Rick Woodraw   Szomb. Jan. 20, 2018 10:04 pm

Rick Woodraw
Nick Bateman - 30 - szabad

2566-ban kerültél az Alvó programba, vagyis azon kiválasztottak közé, akiket a pusztuló Földről kimenekítettek, és hibernáltak, hogy a későbbiekben felébresztve, velük népesítsék be  az Új világot, mit majd felfedeznek.Sok szempont alapján történt a kiválasztás, és rád első sorban azért esett a választás, mert a külsődet tekintve remek génekkel rendelkeztél,valamint mentálisan és egyéb szempontok alapján is megfelelőnek bizonyultál arra, hogy később jó utódaid szülessenek. Úgy bizony, tenyészbika lett belőled.
Ugyanebben az évben kerültem én is a programba.Engem elsősorban a tudomány területén nevet szerzett felmenőim miatt, valamint a saját tudományos érdeklődésem miatt választottak. A külsőm pusztán másodlagos szerepet játszott ebben.
Úgy volt, hogy egyikünk sem kerül felébresztésre idő előtt, de valakik másképpen döntöttek. Öt embert olvasztottak ki egy időben, és elsősorban egyfajta kisérlet velünk a céljuk. Viselkedéskutatás, ha úgy tetszik. Egy építész, egy "ezermester zseni", egy szülész-nőgyógyász, valamint te, mint színész, és én mint gyerekorvos. Egyedüli nő vagyok közöttetek, és mindannyiunkat leküldenek az Ocan-ra, a kiválasztott telepesek csoportjának tagjaiként.
2525-ben, egy évvel ezelőtt találkoztunk először, amikor mindketten felébredtünk, és értetlenül álltunk az egész helyzet előtt. Jobban mondva nekem volt valami elképzelésem, ahogyan a többieknek is, hogy miért bennünket...hogy mi szükség van ránk. De, hogy téged miért, arról egyelőre halovány elképzelésed sincs. Tulajdonképpen valamiféle kakukktojás vagy ötünk között, de egyben a legidegesítőbb is. Hamisítatlan pojáca vagy, nagyszájú hantás, akinek a vérében van a megjátszás, vagy éppen az igazság elferdítése. Mikor lekerültünk, csak annyit kértem tőled, hogy ha lehetőség van rá, érintkezzünk minél kevesebbet egymással.Bár pofátlanul az arcomba röhögtél, de elfogadtad a kérésem....azonban úgy tűnik valakik nagyon azt akarják, hogy ne tudjunk túl távol kerülni egymástól.
Pár hónappal ezelőtt új megbízást kaptam: fel kell készítenem téged, hogy a  későbbiekben szakápolóként dolgozhass. Azt hittem ez valami tréfa. Még csak egészségügyi alapismereteid sincsenek, leszámítva a női anatómiát, és a szájból szájba lélegeztetést vészhelyzet nélkül is.Szóval kemény dió leszel annyi bizonyos. Sejtelmem sincs, ahogyan neked sem, hogy 2626. nyarára, vagyis pár hónap múlva akármeddig is jutunk a kapcsolatunkkal (bár nem tudom milyen kapcsolatról beszélhetnénk) előirányoznak bennünket házasságra és utódnemzésre.Erről egyelőre az asszimilálódási programunk során még nem kaptunk semmiféle információt (gondolom azért, hogy 60 évnyi szundi után ne töményen kapjunk meg mindent).A céljuk valószínű az a jelenlegi helyzettel, hogy megfigyeljék: természetes úton is képesek vonzódni egymáshoz két, felfogásban teljesen különböző egyedek, akik az Alvóprogramba részt vettek, vagy kizárólag a parancsot teljesítve tudnak együttműködni.Minderről persze jelen idő szerint még egyikünknek sincs tudomása.
Még csak ott tartunk, hogy több hónapnyi távollét után, mikor már azt hiszem, hogy nem látlak többé, megérkezik az ukáz és vele együtt te is. Deszuper lesz!
/Ha az alapötlet felkeltette a figyelmed, a teljes kép elnyerése érdekében mindenképpen olvasd el az előtörténetem, mert tulajdonképpen az első, Alvás utáni napunkról szól.Ott egy aprócska képet kaphatsz Rick jelleméről is.A PB egy ajánlat, szerintem illene hozzá a figura, de ha nem tetszik, benne vagyok egy cserében. Egyetlen kikötésem van: fekete hajú, harmincas pasas legyen.A név adott, mivel az előtörténetben így mutatkozik be.Minden egyébbel kapcsolatosan üzenetben zavarható vagyok megérkezés után/


We've come too far to give up who we are
All ends with beginnings


avatar


Egyike a 142 telepesnek

Karakterlap :
Tartózkodási hely :
Ocan
Mentális erõ :
15

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 

Rick Woodraw

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Idegen kultúrák :: Archívum :: Archiváltak hirdetései-
^
ˇ