Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 13
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 23

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Viharsziget

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
ÜzenetSzerző
 #41•• TémanyitásTárgy: Re: Viharsziget   Szomb. Jan. 12, 2019 6:11 pm

Simon & Raven*Sosem izgatott hogy nézek ki reggel, kócosan, ziláltan, gyűrött ruhában. Főleg nem akkor amikor mondhatni, táborozom. Ugyan nem katonai sátorban aludtam, de a MOR hátsó része sem baldachinos ágy selyem paplannal és hengerpárnával. Amúgy meg nem óhajtom Greymare-t elcsábítani, szóval mutathatom akár a legrosszabb formámat is, a jelenlegi úgyis nagyban hajaz rá. A hajamat még nem fésültem ki, arcot nem mostam, a csipát is menet közben dörzsölöm ki a szemeimből, a másik kezemmel a fogamat mosom, vagyis inkább csak kefélem, hiszen fogkrém az nincs rajta. Az egyenruhám nadrágja van rajtam, egy fehér póló – az is gyűrött – és egy, a flottánál legnagyobb sajnálatomra nem rendszeresített rövid dzseki. Zöld. A reggel csak picit hűvös, inkább a tenger közelsége miatt, de én mindig fázom, szóval jobb ha rajtam van egy kabát is. Cipő az nem kell egyelőre, elég a zokni is, úgy talán észrevétlenül tudom megközelíteni a hadnagyot. Most nem csörtetek, de nincs is a lábaim előtt szétszórva a fél, kiszáradt erdő. Van némi lelkiismeret furdalásom az éjszakát illetően, ez pedig erősödik amikor elidőzik a tekintetem a nekem háttal ülő, látszólag sebezhető pasin. Még ott visszhangzik a fejemben a halk bocsánatkérés. Addig nézem ameddig lehetőségem van rá, de elég hamar lebukok. Hogy a francba hallotta meg, hogy közeledem felé? Kész lokátor ez a pasi. Komolyan. Mivel már úgy is lebuktam, a köztünk lévő nem túl nagy távolságot gyorsan nullára redukálom, ledobom magam mellé, úgy húzom fel a nadrágom szárát mindkét lábamon, hogy közben őt nézem leplezetlenül, szinte az arcába hajolva. Zokni le, lábak a vízbe, majd egy sikkantással kikapom mindkettőt, ezzel tönkre rombolva a csendes, már-már romantikus hangulatot. Hiába, hideg a víz, na. És még én akartam benne pancsolni….mindig is tudtam, hogy az élet egyes területein lüke vagyok. *-Jó reggelt! Nem igazán fáradtam el, de ki…kipihentem magam, ja. Köszönöm. Maga is hadnagy? …Én…*A köszönésnél már rámosolyogtam ugyan, de  mostanra ez inkább zavart mint felhőtlen, a végére pedig még annyi sem marad belőle.* -…Remélem nem fájt a…tudja amikor….magához vágtam a párnát éjszaka. Vagy mit….gyakran fordul elő magával ilyesmi? Mármint nem úgy hallatszott mintha erotikus álmai lettek volna…persze ha mazochista….Szóval sajnálom. Akar róla beszélni? *Tutira nem akar. Majd jön a szöveggel, hogy nem akar vele terhelni, meg ilyesmi. Meg nem rám tartozik, ne foglalkozzak vele, a végére pedig már semmiség lesz az egész. Persze Raven Moor úgysem hagyja annyiban.*_________________

Úgy sem kapsz el


avatar


Az URS Arkan tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Flotta, Tizedes (Planetológia)
Tartózkodási hely :
URS Arkan
Hozzászólás száma :
157

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #42•• TémanyitásTárgy: Re: Viharsziget   Vas. Jan. 13, 2019 8:29 pm

Raven & Simon

Engem nem zavar a levegő hűvössége, a sarkamat, talpamat nyaldosó hideg víz apró tűszúrásai pedig kellemesen bizsergetik a bőrömet, felélénkítik a vérkeringésemet. Régen volt bennem ekkora nyugalom. Ha csak pár percig tart is, érzem, hogy mindenképpen ki kell élveznem az utolsó pillanatáig. Egy rövid időre eltávolodtak tőlem az aggasztó gondolatok, a bizonytalanság, az aggodalom, a mélyre temetett félelmek. A Viharsziget apró, természetes neszei elérik azt, amit a relaxációs gyakorlatok sosem tudnak. Ettől a figyelmem még nem lankad…
Azt már akkor tudtam, hogy Raven hamarosan meg fog jelenni a közelemben, mikor hallottam a MOR ajtaját nyílni, így nem kellett különösebben koncentrálnom, hogy tudjam, mikor ér a közelembe. Ha nem is hallottam volna, akkor is hamar észlelném a jelenlétét, hiszen a pillantása kis híján lyukat éget a tarkómba.
Miután üdvözöltem, két szívdobbanásnyi idő sem telik el, már le is huppan mellém a homokba. Nem zavar a figyelme, egyelőre még nem nyitom ki a szemem sem, bár amikor megérzem a lehelete éppenhogy simítását az arcomon, megrebbennek a szemhéjaim, aztán elmosolyodom.
- Személyes tér, Tizedes! Hacsak nem megcsókolni tervez, legyen szíves visszaadni…
A vigyoromból láthatja, hogy ugratom, de azért közben az éppen csak miliméterekre megemelt szemhéjam alól lesem az arcát a biztonság kedvéért Egyértelmű, hogy nincs köztünk harag. Egyébként nem bánom, hogy közel hajolt hozzám, de az ugratást nem tudtam kihagyni.
A következő pillanatban a sikkantására megvonaglik az arcom, és felnyögök.
- Már megint kezdi? Most mi a baj?
Lemondóan fújok egyet, aztán kinyitom a szemem, hogy rá tudjak nézni, közben fel is ülök.
A kérdésére bólintok.
- Én is. Kevés alvással is jól bírom…
Mostmár a tenyeremen támaszkodom a hátam mögött, a lábamat egyelőre nincsen kedvem visszahúzni a víz simogatásából. Hagyom, hogy megtalálja a szavakat, amiket keres, bár nem értem, miért van szemmel láthatóan zavarban.
Az első bizonytalan mondatára elmosolyodom. Ami a többit illeti, elgondolkozom mielőtt válaszolnék.
- Nem, egyáltalán nem fájt, csak felriadtam, de gondolom ez volt a cél. Nem kell bocsánatot kérnie. És nem, nem vagyok mazochista, rémálom volt. Sajnálom, nem tudtam, hogy ilyen kellemetlen hálótárs vagyok. Az exfeleségem sosem panaszkodott…
Sóhajtok, és legyintek egyet. Nem is csoda, a rémálmok a válás után kezdtek kísérteni. Eve mellett mindig jól aludtam. Inkább visszatérek az eredeti kérdéshez.
- Elég gyakran vannak rémálmaim, de bármikor nyugodtan rúgjon vesén, ha zavarom éjszaka…
Nem, nem igazán tervezek többet beszélni róla. Helyette inkább felhúzom az egyik térdemet, és a könyökömmel rátámaszkodom így a legalább a felsőtestemmel a tizedes felé fordulok.

avatar


A Volentis katonája

Hozzászólás száma :
149

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #43•• TémanyitásTárgy: Re: Viharsziget   Kedd Jan. 15, 2019 9:28 pm

Simon & Raven
*Na tessék! Így menjen az ember lánya bárhova egy szuperkatonával. Még meg sem lehet lepni. Hogy figyeljem észrevétlenül, kikutatva az összes arcvonását, ha már akkor megérzi a jelenlétem, amikor csak tervezem, hogy közel megyek hozzá? Kénytelen vagyok megadni magam és nyíltan bámulni, egészen közelről. Majd megemelt szemöldökkel kísérve visszakérdezni. Ott folytatjuk ahol tegnap abbahagytuk….mielőtt kettőnk közé tört az ocani természet.* -Van magának olyan hadnagy?  Megcsókolni? Mosott ma már fogat? Mert ha nem, akkor kihagynám, tudja reggel, ébredés után inkább csak szex, semmi smár. *Koránkelős humor. Belevigyorgok a képébe, majd nekiállok félig megvalósítani az előző napi tervemet, de észhez is térek mikor a lábujjaimba belemar a víz hidege.  Magam alá kapom a lábaimat és a kezeimmel gyömöszölöm a fagyhalálba kóstolt apró testrészeimet.* -Hideg a víz. *Közlöm nemes egyszerűséggel, mikor a sikoltásra kérdez rá, úgy tűnik az agyára mentem. Nem ezért a részvét és lelkiismeret-furdalás. Rémálmok. Szóval valami a múltjából, ami nem túl kellemes, sőt, még annál is rosszabb, mégis mintha némi humort hallanék ki a szavai közül. Vagy öniróniát. *-A feleségek már csak ilyenek. Tudom. *Elvégre feleség vagyok s bár nem alszunk együtt – noha megtehetnénk, nem lenne veszélyes rám és a szaporulatra nézve – azért tudok egyet s mást Bruce-ról, ami miatt nem panaszkodom én sem. Azt hiszem ezen a téren remekül tudok alkalmazkodni. *-Nem akarom vesén rúgni. Elég lesz a párna is. De ha gondolja, még meg is simizem, szívesen, tényleg. Jól hallom, hogy nem akar beszélni róla? *Kérdezem aztán, mikor felém fordul, nem kevés hátsó szándékkal. Lássuk mennyire ismer már. Még mosolygok is, hogy ne legyen félreérthető. S ha rábólint…*-Hol történt? Azért nem lehetett semmi ha még mindig kísérti. *A fogmosást már abbahagytam, de hiába nem használtam fogkrémet, azért van mit kiöblítenem, ám most nem hagyhatom itt a hadnagyot, mert még a végén elsumákolja nekem a válaszadást. Nyelek egyet. Gondolatban a MOR felé pislantok, felidézem hol van a kulacs. Francba! Túl messze. Majdnem hallótávolságon kívül, pláne ha a hadnagy halkan beszél. Már ha….egyáltalán. *_________________

Úgy sem kapsz el


avatar


Az URS Arkan tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Flotta, Tizedes (Planetológia)
Tartózkodási hely :
URS Arkan
Hozzászólás száma :
157

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #44•• TémanyitásTárgy: Re: Viharsziget   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Viharsziget

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: Ocan bolygó-
^
ˇ