Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 13
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 23

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Orvosi vizsgáló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
 #11•• TémanyitásTárgy: Re: Orvosi vizsgáló   Csüt. Feb. 01, 2018 8:24 am

Doki & Katrina
Words mean nothing when your actions contradict
- De igazak - felelem neki hidegen. Hiszen ez tényleg így van. Ha nem muszáj nem jövök a rendelő közelében. Amikor meg muszáj jövök. Egyéb tekintetbe pedig akár békén is hagyhatna az orvosi szigorával.
Ne értsen félre senki. Semmi bajom sincs a Dokival úgy általánosságban. De tudom, hogy emiatt az apró lövedék miatt napokra is eltilthat a munkától. Vagy ha nem ő, akkor majd a Parancsnok, ha épp úgy ítéli meg, hogy nem gyógyulok kellőképp. Ez számomra épp elegendő, hogy csak nyűgnek érezzem az ehhez hasonló kontrollokat.
Nem vagyok terminátor, nem is a keménységemet akarom ezzel bizonyítani. A munkám szeretném végezni, mint bárki más is ezen a hajón. De valljuk be, hogy nehezen fogom tudni, ha nem engedik. Ők azt hiszik, hogy emiatt a seb miatt egy félkarú szerencsétlen lettem. Így viselkednek velem, ezt éreztetik. De tökéletesen el tudom végezni a munkámat. Miért nem hisznek nekem?
A gyermeki arcra rápillantok, mielőtt ölemből magam mellé raknám. Mégsem vált ki belőlem érzelmeket. Nincs meg bennem az a tipikus anyai ösztön, mely sok nőben igen. Talán meglenne, ha a sajátomról lenne egyszer szó. De hogy más gyermeke iránt érezzek bármit?
Kegyetlenség, de mi közöm van nekem hozzájuk? Ugye, hogy semmi. Én sem osztok meg kéretlen információkat a magánéletemről - igaz olyanom nincs. Sem pedig személyes dolgokat magamról. Ez… Nem az én világom. Ezt meghagyom a kedvesebb embereknek. Magam nem tartom annak.
- Mióta felszálltunk mást sem csinálok - tudatom vele. S tényleg semmi megerőltetőt nem csinálok, a Consilium lássa valódi lelkemet. De ha így van, legalább holnaptól kötés nélkül járhatok. Végre. Eléggé megnehezíti egy kötés az életet, bármennyire is képtelenek vagytok ezt most elhinni. Majd ha nektek is lesz, talán megértitek.
- Persze, hogy nem - felelem hasonló hűvösséggel, csak ahogy az elvárható tőlem. Tekintetemmel követem a Doki lépteit, majd ha nem is fordul felém, akkor újra szólok. - Mehetek? - kérdezem, felállva az ágyról. Remélem, hogy nem ad új gyógyszereket, pirulákat. Az eddigiek is ott pihennek szép sorjában az asztalomon. Többet tárolni belőlük felesleges.

_________________
Success is not final, failure is not fatal
 
it is the courage to continue that counts

avatar


Az URS Arkan tisztje

Hozzászólás száma :
304

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #12•• TémanyitásTárgy: Re: Orvosi vizsgáló   Csüt. Feb. 01, 2018 10:57 am


Katrina & Doki
Nem adom a tudtára, mert aligha érdekelné a hadnagyot - legfeljebb némán kinevetne - de rossz érzésem van az úttal kapcsolatban. Szeretném, ha vigyázna magára, jó katona. Még ha emberileg nem is az a személy, akivel barátságot tudnék kialakítani. Vagy bárki más. Arcomra egy sejtelmes, afféle bűntársi mosoly rajzolódik ki Katrina hűvösére felelve. Legalább valamiben egyet értünk, nem akarunk keresztbe tenni egymásnak. Az engedélykérésre aprót, de határozottan bólintok. Menjen csak. Mást talán bosszantana ez a viselkedés, de az elmúlt nyolc év után számomra felüdülés.
- Hé, Katrina. - Szólok még utána a tabletem mögül felpillantva, ahova már elkezdtem megírni a jelentést. Senki nem mondhatja, hogy lusta vagyok, sőt. - Bocs a fekete pontokért. - Természetesen nem írtam be egyet sem -- a már meglévő egyen kívül, ami egy éve ott díszeleg a szindrómája miatt. Amire megjegyzem, az előző hajóorvos három pontot jegyzett fel, én redukáltam le egyre. De még mindig jobb, ha az orvosuk fekete pontokat osztogat fekete pirulák helyett, nem igaz? Kac-kac. Ez után csak előzékenyen, az asztalomtól távvezérelve nyitom neki az ajtót. Tisztelgés nélkül engedem az útjára.

Köszönöm a játékot!

avatar

Vendég

Vendég


Vissza az elejére Go down
 #13•• TémanyitásTárgy: Re: Orvosi vizsgáló   Csüt. Feb. 01, 2018 2:44 pm

4 nappal később

Katrina & Doki
Korán van még, a legénység nagy része valószínűleg még csak most ébredezik. Aki meg éjszakára volt beosztva várja a váltást. Ilyenkor szoktam összeállítani a napomat, most mégsem ez történik. Persze tudom, hogy valamikor nap közben várhatom kontrollra Gardel hadnagyot, de abba sem mélyedek bele. Fejben teljesen máshol járok. Már átöltöztem egy reggeli futáshoz, szürke melegítő nadrág és fekete, URS Arkan logóval ellátott póló. A megtestesült egyszerűség. A kabinomból még bejöttem a vizsgálóba, hogy bejelentkezzek a rendszerbe, de ki már nem jutottam. A gondolataimba merülve nagy sóhajok közepette tettem le magam az orvosi ágyra, amiről még nekem sem ér le a lábam, pedig magasra nőttem. Nem tudom, mennyi idő telt el azóta. Tíz perc. De talán húsz is. Egy biztos, hogy már fekvő helyzetben vagyok. Úgy tűnik, a reggeli futás helyett meditációra váltottam. Végülis, annak is nevezhetnénk, amit csinálok, ha odafigyelnék a légzésemre. De nem teszem. A két ujjam közt tartott fekete piruláé a figyelmem, amit egy másik ujjammal lassan, majd még lassabban pörgetek. Minden mozdulattal olyan gyengéden érek hozzá, mintha a feleségem arcát simogatnám egy álmos reggelen. Hisz ő jár a fejemben. Ritkán hív, de tegnap este beszéltem vele. Amikor a negyvennyolcasom töltöttem nem akart terhelni vele, tegnap árulta el. Megismerkedett valakivel. Tudtam, hogy előbb utóbb ez lesz. Hisz megegyeztünk, miután tönkre ment a házasságunk. Nem váltunk el, hogy ne kényszeríthessék Cassandrát bele semmibe. De az egyezségünk szabad nővé tette. Fogalmam sem volt róla, hogy ez meg fog viselni. De a tudat, hogy valaki más lesz a gyerekeim apja... Mély sóhajjal hunyom le a szemeimet. Szükségem van még egy kis időre, de túl fogok lendülni rajta. A munkámban semmi nem akadályoz. Már épp meggyőzném magam, hogy menjek el edzeni a pirulával való stresszlabdázás helyett, mikor az ajtó tompa szisszenéssel nyílik és valaki csak úgy berobban a vizsgálóba. Váratlanul ér, hisz nem vagyok hozzászokva, hogy csak úgy rám rontanak. Erősen ráncolom a tekintetem, de a legnagyobb nyugalommal ülök fel és lógatom le újra a lábaimat az ágyról, míg a apró pirulát a tenyerembe rejtem és kezeimmel együtt a melegítőm zsebébe csúsztatom.
- Jó reggelt? - Szavaimmal köszöntöm, de a tónusom kérdést sugall: Baj történt? Mi szél hozta erre, ilyenkor?

avatar

Vendég

Vendég


Vissza az elejére Go down
 #14•• TémanyitásTárgy: Re: Orvosi vizsgáló   Csüt. Feb. 08, 2018 9:59 am

Doki & Katrina
Words mean nothing when your actions contradict
Insomnia. Ama állapot mely mindig elfog, amikor a Volentison hosszabb ideig kikötünk. Van, hogy egy hónapig is eltart dokkulásunk. Ezen alkalmakkor veszem észre, hogy hosszabb sétákat teszek az űrállomáson. Néha csak céltalanul bolyongok a semmittevés miatt. Sokszor azt sem tudom, hogy éppen merre is járok. Céltalanok akkori útjaim, csak annyit tudok, hogy nem akarok otthon lenni.
Mivel a Parancsnok által kényszerpihenőre köteleztek, melyek remélhetőleg ma érnek véget, attól még napok óta semmit sem tettem. Fáradtság alig ül elmémre, éber vagyok. Szóval tehát cirkálok a hajón.
Egyenruhámat nem vettem fel, jelenleg teljesen értelmetlennek tartom. Szokásos katonai bakancsomat is egy kényelmesebb, nesztelenebb surranóra cseréltem.
A lényeg, hogy igazából fel sem tűnik, hogy merre is járkálok jelenleg, amíg egy világított ajtó előtt el nem haladok. Szemem automatikusan irányítom arra, de nem állok meg. Nem sok mindent érzékelek, fehér rendelőt, fehér ágyat, világos szobát. Sötét pirulát.
Hirtelen fékezek le, velem szemben pedig F8T közeledik.
Gyorsan visszafordulva érintem meg az ajtó melletti panelt, hogy a kétszárnyú acélság kitáruljon előttem.
Azonban a belépést megtagadják. Azt írja, hogy belülről zárta be. Az istenit. Ráütök egyet, ám semmi sem történik. Ekkor ér mellém a fémdoboz.
- Nyisd ki - parancsolok rá korán sem kedves hangon, hiszen ez az őrült odabent, hülyeségre készül. Persze most jön nekem a kis szemetes éktelen pittyogásával a személyes térrel és egyéb baromságokkal, melyek hidegen hagynak láthatóan.
Finoman rúgom meg a bádogdobozt, mi jobb belátásra tér. - Ha megdöglik a te lelketlen lelkeden szárad -jegyzem még meg neki, ahogy kelletlenül lát munkához. Hamar beenged. Ám mielőtt még belépnék, kezem ökölbe szorítva mérek a panelra erőteljes ütést. Az illesztés enyhén behorpad. Annyira elég, hogy ujjaim hegyével be tudjak nyúlni mögé majd nem is oly könnyedén kitépni a falból. Ujjaim közül könnyedén kiengedve hullik a földre a szerkezet, F8T persze dühöngve vonul tovább. Szívesen utána rúgnék, ám fontosabb dolgom is van jelenleg ennél.
- Hé, Doki - lépek be a vizsgálóba. Az ajtót innentől nem fogja tudni zárni, amíg Samantha meg nem javítja. A férfi eddigre az ágyon ül és elképed, hogy itt is vagyok. Én magam is, napok óta nem láttam. Tényleg mikor is kellene visszajönnöm? - Minek van magának fekete pirulája? - térek a lényegre, mindenféle köntörfalazás nélkül. Nem szokásom csépelni feleslegesen a szót.

_________________
Success is not final, failure is not fatal
 
it is the courage to continue that counts

avatar


Az URS Arkan tisztje

Hozzászólás száma :
304

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #15•• TémanyitásTárgy: Re: Orvosi vizsgáló   Kedd Nov. 20, 2018 9:22 pm

szabad játéktér

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
429

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #16•• TémanyitásTárgy: Re: Orvosi vizsgáló   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Orvosi vizsgáló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: A világûr :: Az URS Arkan fedélzetén :: Legénységi fedélzet-
^
ˇ