Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 9
Consilium - 4
Lázadók 3 1
Összesen 21 21

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Ház a tó partján

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Ház a tó partján   Kedd Jan. 30, 2018 5:50 pm

Leiras kesobb

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
409

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Ház a tó partján   Kedd Jan. 30, 2018 5:50 pm

A mai nap sokkal nagyobb izgalommal töltött el, mint bármelyik másik. Mondjuk ez nem meglepő, hiszen általában a napjaim nagyrésze pont ugyanolyan állott pocsolyaként telik, mint mindegyik egymás után. Fehér felhőrétegként látni ugyanis a környezetet, vagy épp szürke gomolyfelhőként, nos, nem igazán kielégítő, sőt még csak izgalmasnak sem igazán nevezhető. Talán épp ezért sem voltam képes tovább feküdni az apró kis priccsemen, melyet jószándékkal sem lehet igazán ágynak nevezni. Nekem kényelmes ugyan, de egy nagyobb embernek már nem szolgálna jó célt.
Ujjaim ütemesen doboltak az asztalon, mert hogy épp ott ültem, és körülöttem szinte már észrevétlenül kavargott a levegő. Néha elfeledkezem arról, hogy milyen szimbiózisban élünk mi ketten, így tehát nem csoda hogy sokan emiatt elég furán néznek rám, bár a látásom hiánya miatt ez az ugye, ami a legkevésbé sem zavar. Hajam lágyan omló tincsekben hullt a vállamra, hófehér szőkesége úgy kavargott körülöttem, mintha csak egy vízben élő szirén lennék, kinek haját a víz mozgatja. Az enyémet a levegő mozgatta és egészen éteri stílusban, ez pedig csak akkor maradt abba, kezem dobolásával együtt, mikor megéreztem a nővérem közeledtét. Nem, nem kell látnom ahhoz, hogy tudjam itt van. Érzem az illatát, mely körbelengi bőrét, testének súlyát, ahogy a levegőben sétál, azon a játékos és könnyed módon, ahogy csak ő képes rá! Lágyan és finoman, már-már kecsesen sétáló őzgida ő és bár sokan nem nézik ki belőle, mégis pont emiatt a finomság miatt az egyik legjobb harcos, aki csak élt Ilminben. Persze biztos elfogult vagyok a testvéri kötelékünk miatt, azonban az bizonyos, hogy nincs az a helyzet vagy pillanat, mikor ne szeretném szívem legmélyebb szeretetével.
- Alig vártam, hogy hazatérj! - kezdem ezzel, mikor belép az ajtón. Általában sok mindent megbeszélünk egymással, nyilván nem mindent, de ez most pont egy olyan dolog volt, amiről én szerettem volna tudni.
- Ma találkoztál vele, igaz? Az emberrel, akit először engedtek be a városba! - mondom izgatottan, majd egy lágy szellő leemel a székemről, és hozzáirányít. Határozottan fogom meg a kezét, és lelkesen faggatni kezdem. Sosem találkoztam még emberrel, csak hallottam róluk. Rosszat és jót is. És végre, valaki az én környezetemből találkozott eggyel, ez pedig azt jelenti, hogy a kérdéseimre is választ adhat.
- Mesélj kérlek! Mindent mesélj el!

avatar


Ocantis polgár

Titulus :
Hófehér
Tartózkodási hely :
Ocan
Hozzászólás száma :
4

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #3•• TémanyitásTárgy: Re: Ház a tó partján   Szer. Feb. 07, 2018 3:07 pmGwaewen

A mai nap jelentős részét annak az embernek a társaságában töltöttem, aki mellé kísérőül jelöltek. Annak ellenére, hogy főként az ő szemmel tartása volt feladatom, képtelen voltam csak rá figyelni. Óvó figyelmem gyakran vándorolt a többiek felé, de nem hiszem, hogy ez gond lett volna, sőt, épp ellenkezőleg.
Lépteim most már hazafelé visznek. Gondolataim már ott vannak, azon elmélkedve, ki lehet otthon. A nagyi kerül-fordul a szomszédokat járja. Tudom, hogy Gwaewen is egyre nyitottabb a világ felé, s el-eljárogat. Ezzel egyáltalán nincs gond, épp ellenkezőleg. Örülök neki, hogy kiszabadul a házból és a maga módján fedezi fel újra a világot. Egy olyan módon, ami számomra ismeretlen.
Az ajtóban állítanak meg húgom szavai. Arcomra békés mosoly költözik, amint meghallom hangját. Lehetek akárhol, akármeddig, mikor őt hallgatom, akkor tudom igazán, hogy itthon vagyok. Általában már első mondatából megtudom, hogy milyen napja volt. Most sem érzek rajta bánatot, vagy haragot, csak lelkes izgatottságot. Éppoly kíváncsi, mint amilyen én voltam a mai nap kezdetekor, s bevallom, ez mostanra sem hagyott nagyon alább. Még mindig ugyanúgy érdekelnek a jövevények, ha nem jobban.
- Igen, találkoztam vele – felelem mosolyogva.
Kezét elengedem néhány pillanatra, amíg kardom lecsatolom oldalamról és a falnak támasztom. Ezt követően megfogom jobb kezét és a szoba közepén lévő szőnyeghez vezetem, ahol leülök, miközben finoman lefelé húzom karját, hogy őt is erre invitáljam. Mégsem ácsoroghatunk az ajtóban, miközben faggat.
- Mielőtt én mesélnék, kezdj te. Mit csináltál ma?
Amíg arra várok, hogy beszéljen, kényelmesen hátra dőlök. Kezét továbbra sem engedem el, így egyetlen szabad kezemet teszem fejem alá párnaként, miközben lábaim felhúzva maradnak. Sosem volt problémám azzal, hogy a földön feküdjek. Az erdő talaján is képes vagyok elaludni, számomra megnyugtató annak közelében lenni. Igaz, hosszabb távon egy ágy, vagy valami hasonló kényelmesebb, de olykor ez is megteszi. Most egyébként sem aludni akarok, egyszerűen csak pihenek egy keveset, amíg még van rá időm.avatar


Ocantis harcos

Hozzászólás száma :
23

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #4•• TémanyitásTárgy: Re: Ház a tó partján   Kedd Jún. 12, 2018 1:29 pm

szabad játéktér

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
409

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #5•• TémanyitásTárgy: Re: Ház a tó partján   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Ház a tó partján

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Gyorsan száguldó hűs patak partján - Marion & Birdie

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: Ocan bolygó :: Az Ocan fõváros :: Lakónegyed-
^
ˇ