Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 9
Consilium - 4
Lázadók 3 1
Összesen 21 21

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Wellness részleg

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Wellness részleg   Szer. Dec. 27, 2017 11:16 pm

A Volentis wellness részlege igazi kikapcsolódást nyújt a lazítani vágyóknak. Különleges dizájnja, színei nyugalmat árasztanak, egyszersmind energiatakarékosak is, hiszen a visszatükröződő gömb felületek nem csak csodás látványt nyújtanak, hanem a halvány fényeket is megsokszorozzák. Több kisebb medencében pezsgőfürdőt vehetnek az odalátogatók, a nagyobb medencékben pedig akár úszhatnak is, a medencék mellett pedig számos kényelmes ágy várja a pihenni vágyókat. A szerteágazó folyosókról masszázs szobák nyílnak, illetve egy nagyobb terem, ami meditációra alkalmas. A Consilium nem sajnált semmit, ez a hely az, ami a legtöbb nyugalmat, békét árasztja magából. Noha elég körülményes az űrben a növényeket életben tartani, mára már azt is megoldották, hogy az Ocanról hozott burjánzó zöld növények adják a legfőbb hátteret a meditációs terem, illetve a folyosók falaihoz, hogy minél természetesebb környezetben érezhessék magukat az űrállomás lakói.

A leírásért köszönet Raven Moornak!


avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
409

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Wellness részleg   Szomb. Júl. 21, 2018 7:49 am

Freya & Raven*Sötét égbolt, szikrázó csillagok, a távolban egy-egy nagyobb bolygó. Életem nagy részében csak ezt láttam amikor kinéztem az űrállomás ablakain. Az Ocanról egészen más a világ nappal, egy kicsit vizuálisan is hozzáad azokhoz a leírásokhoz, melyek a régi, még élő de már haldokló Földet mutatják be. Így legalább van elképzelésem arról milyen lehetett ott élni, mégis….talán mert életem legboldogabb időszakában a végtelen űr volt az otthonom, szívesebben nézem a csillagokat. Lazításképp pedig a wellness szinten töltöm legszívesebben az időt, talán mert emlékeztet a sokat látott égboltra. Nem túl gyakran van alkalmam itt időzni, két küldetés között azonban mindig szakítok rá időt, hacsak egy órácskát is sikerül lecsípnem, már megérte. Általában a legnéptelenebb időt választom, noha annak aki a Volentisen született nincs éjjele és nappala a klasszikus értelemben, azért van az az időpont amikor a legtöbben alszanak. Könnyedén és mosolyogva terülök el a vízben és csak nézek ki a fejemből. Élvezem ahogy a mérsékelten erős vízsugár masszírozza a nyakamat és a vállaimat, legalább nem kell vadásznom a jóleső érzésért. Halk, sustorgó hangok csöppennek bele olykor a lágy muzsika hangjai közé, mai olyan diszkrét, hogy csak a lelkembe hatolnak, a gondolataim közé nem. Néha felnézek amikor a víz csobban és megpróbál ellenállni a beléhatoló testnek, hullámok kavarodnak és persze kíváncsi vagyok ki az az őrült aki ebben az időpontban szintén lazításra adja a fejét. A sokadik alkalommal pillantom meg a Jola új parancsnokát. Naná, hogy tudok róla. Mikor elért hozzám a hír, azonnal rákerestem, már csak kíváncsiságból is, én lepődtem meg a legjobban amikor nem egy Gardel hadnagyéhoz hasonló életrajzot találtam, sokkal jobban hajazott az enyémhez. Azért is volt meglepő. Egy olyan múlttal mint amilyen az enyém és az övé is, kész értetlenkedés volt számomra hogy parancsnok lett, a kapitány jobb keze. Pedig a szeme sem áll jól….mondaná anyám. Vajon a parancsnoksággal együtt kiveszett belőle minden csínytevésre való hajlam, vagy sikerült megőriznie belőle valamennyit? Hát ezt ki kell próbálnom…csak tegye le magát valahova.*

_________________

Úgy sem kapsz el


avatar


Az URS Arkan tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Flotta, Tizedes (Planetológia)
Tartózkodási hely :
URS Arkan
Hozzászólás száma :
109

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #3•• TémanyitásTárgy: Re: Wellness részleg   Szomb. Júl. 28, 2018 4:58 pm

Raven & Kami
Néha kell, hogy az ember elvonuljon a munka, a felelősség elől. Mikor éppen nem kiküldetésen vagyunk kihasználom a volentis adta lehetőségeket. Egy félévnyi távollét után nem igen van kedve az embernek a Jolán maradnia. Ilyenkor kicsit kimozdulok és egy olyan helyre vonulok, ahol egy kollégával sem találkozom. Magam lehetet és ellazulhatok.
Egy későbbi időpontot választok a pihenésre. A kapitánynak jeleztem kimaradásomat. Ő az egyetlen, aki tudja, hogy ilyenkor hol találhat engem. Másokat nem avattam be, még a végén elveszik az én kis édenemet.
Egy aprócska mosoly kúszik arcomra mikor megérkezem. Az öltözőben hamar átöltözök és úgy vonulok be a medencékhez, kezemben a törölközőmmel. Nincsenek sokan, pont ezért jó ilyenkor jönni. Nincs tömeg, bámészkodó tekintetek, ostoba kérdezősködők.
Nem hezitálok sokat. Hamar a vízben landolok, hogy ússzak egyet. Bár az űrben nincsen víz, de sosem lehet tudni milyen bolygóra kerülünk, így igen megtanítottak úszni is. Egy fél órás úszkálás után végül leüljek egy szabad helyre és csak élvezzem a nyugalmat. Fejem hátra hajtom, szemeimet behunyom. Ilyenkor érzem azt, hogy minden gond, stressz elszáll belőlem.


//öltözék//_________________

"A világot élvezni kell, nem pedig félni tőle."


avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Parancsnok
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
88

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #4•• TémanyitásTárgy: Re: Wellness részleg   Vas. Aug. 05, 2018 8:54 am

Freya & Raven


*A vízben ejtőzve azon elmélkedem, hogy vajon az aki kitalálta ezt a wellness részleget, kapott-e valamilyen jutalmat. Mert ennél jobbat ki sem találhatott volna. Imádom ahogy a víz körbeölel, szinte erotikus a simogatása és ha egyszer majd arra adom a fejem, hogy igazi kapcsolatba fektessem a drága időmet, akkor pont ilyen pasit szeretnék. Ilyen lágyan simogatóst. A távoli jövőbe való merengésemből Peterson parancsnok rángat ki, jelenleg ő az egyetlen aki rajtam kívül ennek a páratlan lazulós helynek a nyugalmát élvezi, és a mosolyból ítélve, ami az arcára kunkorodik mikor a vízbe lép, úgy hiszem engem észre sem vett. Hagyom, hogy kiússza magából a Jola stresszét – ez egyébként nagy engedmény tőlem – és csak azután csorgok a medence széléhez, hogy ő kényelembe helyezte magát az egyik pihenőágyon. Nem ismerem túl jól, azt hiszem nem is váltottunk egymással egy mondatot sem, de hallottam róla. Persze főleg azután lettem kíváncsi, hogy kinevezték parancsnoknak. Talán az én ambícióim is felébrednek a mélyalvásból, tudnom kell hogyan lehetek parancsnok azzal a mentalitással amivel rendelkezem, és amiről nem szívesen mondanék le; mivel szórakoztató. Talpam hangosan csapódik a padlóhoz, igyekszem nem elcsúszni, majd hasonló decibellel esem rá a parancsnok ágya melletti másikra. Ha felém fordul, százkarátos mosolyt kap. Nem mintha úgy érezném bocsánatot kellene kérnem a hangoskodásomért, vagy a zavarásomért. Sosem érzem úgy. Az ember társas lény, engem is állandóan megzavarnak amikor egyedül akarok lenni valamelyik sötét zugban, ahol véletlenül épp egy jelentős kapcsolódási pont van a szerverekhez. *-Helló parancsnok! Hogy van? Szép…~napunk van? Valahol biztosan.~…a világítás itt. Mi van a Jolával? Nem esett még szét az a bádogteknő? *A régi, még élő földön volt szleng rendesen és akkoriban az emberek roppant találékonyak voltak, he meg kellett határozni valamit tréfásan. Persze volt bőven lehetőség. Manapság csak az archívum nyújt betekintést abba a világba és úgy vettem észre, hogy kevesen kíváncsiak rá. Leginkább a felébresztett alvók, akik nem tudnak mit kezdeni a Volentisszel, a világűrrel, a rideg és hideg fém koporsóval. Egyszer valakitől ezt hallottam. Bár a koporsó is már elavult temetkezési módszer volt a föld pusztulásának derekán. *

_________________

Úgy sem kapsz el


avatar


Az URS Arkan tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Flotta, Tizedes (Planetológia)
Tartózkodási hely :
URS Arkan
Hozzászólás száma :
109

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #5•• TémanyitásTárgy: Re: Wellness részleg   Csüt. Aug. 30, 2018 10:43 pm

Raven & Kami
Sokszor gondolkoztam azon, hogy milyen is lehetett a földi élet. Sok mesét, történetet hallottam már. Van akinek nagyon hiányzik, de van aki már hozzászokott ehhez az űrbéli élethez. Én valahol sajnálom, hogy nem ismerhettem meg, de igaz az Ocan felfedezése óta legalább több sejtésem lehet arról milyen is lehetett az élet a Földön.
Azért elmondható az emberekről, hogy a jó szokásaikat megtartották, ahogyan például a wellness. Aki megépítette… Nos annak a lábát is megcsókolnám. Nagyon jól tudta, hogy nagy szükség lesz erre.
A pihenésemet egy női hang „zavarja” meg. Előbb szemeimet nyitom ki, majd felé fordulok kérdő tekintettel. Parancsnoknak szólít, de nekem cseppet sem ismerős az arca. Meglepetten pislogok párat, majd feljebb ülök.
-Szép Napot….-Hangsúlyom alapján érezheti, hogy a nevére vagyok kíváncsi, bár ha akarja a rangját is megoszthatja velem, bár nálam túlságosan ilyenkor ez nem számít. Ahogyan az sem érdekel, hogy simán letegezett és úgy beszél velem, mint egy jó barátjával.
-A Jola pompásan van. Amíg az én kezeim között repül ajánlom is neki, hogy ne essen össze!-Mosolyodom el, majd én is elkezdek kérdezősködni.
-Mondja honnan tudja ki vagyok?-Megszokásból kezdek el vele magázódni. Amennyiben jelzi azonnal váltok.


//öltözék//_________________

"A világot élvezni kell, nem pedig félni tőle."


avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Parancsnok
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
88

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #6•• TémanyitásTárgy: Re: Wellness részleg   Szomb. Szept. 01, 2018 7:15 am

Freya & Raven


*Néha beleesem abba a csapdába, miszerint ha én ismerek valakit, annak engem is kell ismernie és ritkán veszem észre ennek a jelentőségét. Vagyis nem tűnik fel a kérdő hangsúly a köszönés után, ezért nem is azzal folytatom a mondandómat, hogy bemutatkozom. *-Helyes, fogja csak vaskézzel. *Mintha a Jola egy személy lenne. Persze az, hogy szétesik-e vagy sem, nem rajta múlik és nem is csak a parancsnokon, hanem a legénység többi tagján is, na meg persze a karbantartó személyzeten, akiknek igen nehéz dolguk van, elvégre a Jola már akár nyugdíjas korú is lehetne. Kényelembe helyezem magam és a mennyezet fémgömbjeit nézem, melyek szétszórják a fényt és fura foltokban minket is megmutat a tükröződő felület. Kissé görbítve ugyan, de ha megmozdítom a karom, látom egyik-másik gömbön a mozgást. Ezzel jól elszórakoztatom magam. A kérdés, az imént gondolt ok miatt váratlanul ér. Meglepve nézek a parancsnokra ahogy felé fordulok, egy hosszú lélegzetvételnyi ideig csak nézem, aztán fény gyúl az agyamban. Na persze, ő nem valószínű, hogy utánam nézett a rendszerben, mivel nem is neveztek ki mostanában és nem is fognak. Én csupán a jelentéseim késéséről vagyok híres, ami ugye nem igaz, hiszen mindig „időben” adom le…mármint akinek leadom azt hiszi. De persze csak a feltett kérdésre válaszolok, miközben a gondolataimmal együtt megint a mennyezetre nézek.* -Kíváncsi voltam magára amikor hallottam, hogy a Jolának új parancsnoka van. Aztán amikor megtudtam kicsoda, már ismerős volt. Hallottam magáról parancsnok és arról, hogyan ment a felettesei agyára. Pont ahogy én. A rokonlelkeket nem hagyom figyelmen kívül. *Újabb százkarátos vigyor, immár felé fordulva ismét. Na igen, az olyanokról mint mi, mindig is szóbeszéd fog keringeni az akadémián…Sosem tudom befogni a számat, de Peterson nem is olyan karótnyelt mint Gardel. Talán még bóknak is tekinti amit mondtam, ami teljességgel helytálló lenne, hiszen annak szántam. *
_________________

Úgy sem kapsz el


avatar


Az URS Arkan tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Flotta, Tizedes (Planetológia)
Tartózkodási hely :
URS Arkan
Hozzászólás száma :
109

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #7•• TémanyitásTárgy: Re: Wellness részleg   Kedd Okt. 23, 2018 12:15 pm

Raven & Kami
Továbbra sem tudom meg a nevét a csajnak, de ami jobban meglep, hogy úgy beszél velem, mintha régi haverok lennénk. Nem mintha zavarna engem, de furcsállom. Nem szoktam hozzá az ilyen stílushoz. Nem vagyok egy vaskalapos parancsnok, de általában a hajón megkapom a kellő tiszteletet annak ellenére is, hogy sokszor jelzem feléjük azt, hogy munkán kívül hanyagolják az ilyesmit.
A válaszán annyira már nem lepődöm meg. Az aktákból sok minden kiolvasható, bár kérdés, hogyan kerültek hozzá ezek az információk. Úgy látom fiatalabb nálam, sokkal fiatalabb nálam. Talán velem példálóztak? Bár nem csak én voltam kissé lázadó akkoriban. Pressiről is lehetne mit mesélni, sőt talán ő keményebben tolta.
-Oh értem! Megkérdezhetem ki volt a kiképzője?-Lehet, hogy mind a kettőnket ugyanaz a személy képzett ki. Sose felejtem el Müller őrmestert. Akkoriban még csak tiszt volt és annyi idős volt, mint most én. Próbált mindig halálosan komoly lenni, de mi sokszor csak a képébe röhögtünk. Természetesen képletesen. Nagyon sokszor kihúztuk nála a gyufát, amit nagyon élveztük. Mikor kiabált teljesen elvörösödött és köpködött. Nem is olyan rég találkoztam vele. Egy széles mosollyal, barátságosan üdvözölt engem és elevenítette azokat a régi időket, de csak jót nevetett rajtuk. Meglepődtem rajta, de örültem neki. Jó volt elbeszélgetni vele. Mondjuk azt hallottam továbbra is szigorú az újoncokkal és semmin nem változtatott.
_________________

"A világot élvezni kell, nem pedig félni tőle."


avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Parancsnok
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
88

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #8•• TémanyitásTárgy: Re: Wellness részleg   Pént. Okt. 26, 2018 6:29 pm

Freya & Raven*Peterson parancsnok meglehetősen szófukar, de csak ez tűnik fel, az oka már nem igazán. Sőt! Nem is merengek el rajta, hogy őszinte legyek, sokan nem jutnak mellettem szóhoz, főleg ha zavarban vagyok, ami elég ritka, inkább a pánik az ami szófosást eredményez nálam. Most viszont szimplán jó kedvem van és megpróbálok társalogni, vagyis nem feltétlenül csak a saját hangomat szeretném hallani. De remélem majd csak beindul a csicsergés előbb vagy utóbb.* -Simon Greymare hadnagy. De csak alapkiképzést kaptam, az volt kötelező. A tudományos tiszteknek nem kell megtanulni kisujjal torkot vágni. *Az már más kérdés, hogy az alapkiképzés csekély ideje is elég volt ahhoz, hogy a hadnagy idegeire menjek, bár ő még egész jó állta a sarat. Ő is rokonlélek, de psszt! *-Hálistennek nem kellett a köpködős őrmesterrel bajlódnom, őt nehezebb lett volna betörni….és több gyakorlatról lógtam volna meg. *Ő viszont annyira nem volt rokonlélek, hogy fogalma sem lett volna arról hol keressen egy-egy lógás után, Greymare viszont a második alkalommal megtalált. Igaz, hogy utána mindent be kellett pótolnom, de legalább megvolt a lógás élvezete. Müller még azt is elvette volna. *-És magának ki volt a kiképzője parancsnok? *Fordulok felé kérdőn és mosolyogva, továbbra is az „öri barik vagyunk” tudatában. Nem, ennek nem néztem utána mert nem igazán érdekelt, ami azt illeti most sem, de valahogy rá kell vennem, hogy dumcsizzunk. Kissé hűvös a légkör, és az általam róla megszerzett információk nagyja nem alkalmas arra, hogy egy kellemes órát telebeszéljünk a nyugágyon fekve. Özvegység, spontán abortusz…áááhhh! Azért kíváncsi lennék el tudja-e engedni magát úgy igazán, ahogy én szoktam olykor a bárban.* -Van kedve valamit meginni pancsi után parancsnok? A Bárban isteni a Búfelejtő. *Százszázalékosan ráférne.*


_________________

Úgy sem kapsz el


avatar


Az URS Arkan tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Flotta, Tizedes (Planetológia)
Tartózkodási hely :
URS Arkan
Hozzászólás száma :
109

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #9•• TémanyitásTárgy: Re: Wellness részleg   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Wellness részleg

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Eldugott, félkülső részleg a hátsó részen

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: Volentis ûrállomás :: Civil zónák-
^
ˇ