Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Today at 12:40 pm
Oscar Pavell lakosztálya

Today at 7:37 am
Út a hegy belsejébe

Today at 7:26 am
Simon lakrésze

Yesterday at 9:44 pm
Parancsnoki híd

Yesterday at 9:36 pm
Jack Silver

Yesterday at 1:12 pm
Töltőállomás

Vas. Jún. 17, 2018 10:52 pm
Silhouette FRPG
Vendég

Vas. Jún. 17, 2018 7:37 pm
Freya Peterson Parancsnok

Vas. Jún. 17, 2018 11:12 am
Elkészültem!

Vas. Jún. 17, 2018 11:09 am
Dr. Michail Debrekov

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 1 2
Víz eleműek - -
Tűz eleműek 1 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 1
Telepesek - -
Katonaság - 1
Flotta 6 4
Consilium - 3
Lázadók 3 -
Összesen 15 13

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Freya Peterson, Niara, Oscar Pavell


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Ösvény az Aranyszín erdőbe

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Ösvény az Aranyszín erdőbe   Hétf. Feb. 12, 2018 3:57 pm

Az Aranyszín erdőbe vezető ösvény.

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Mentális erõ :
333
Képességpontok :
286

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Ösvény az Aranyszín erdőbe   Hétf. Feb. 12, 2018 5:35 pm

Robert & Tyria

Ez egy olyan pillanat, mikor nem én kerestem a bajt, hanem az talált meg. Elővigyázatos vagyok, mindig odafigyelek arra, hogy hova lépek, s szavaimat is jócskán megválogatom mostanság. Ám úgy tűnik most sikerült olyan útra térnem, melyet nem ismerek igazán.
Sokszor járok erre, ám mindig másfelől közelítem meg a terepet, mint ahogy sok más helyszínt. Szeretek felfedezni, illetve kifejezetten élvezem azt, ha nem kell összefutnom senkivel se. S mivel a többség szabálykövető és a megszokottság híve, naná, hogy esélytelen egy kitaposatlan ösvényen az összefutás velük.
Ez az útvonal nem lett volna meredek, ismerem, mint a tenyeremet, azonban egy rossz lépés, egy váratlan csapda, s íme. Már fél napja lógok fejjel lefelé egy fáról és kezdem unni a helyzetet. Felkészültségem a mai nap folyamán eléggé csekély, mivel nem vadászatra indultam, így semmiféle vágóeszköz nincsen a tarsolyomban. Ha másra nem is, arra biztosan jó lesz ez a túra, hogy megjegyezzem örökre, többé nem indulok, még a szomszédba sem, kés nélkül.
Annyi jó van ebben a dologban, hogy legalább van időm gondolkozni. Azt hiszem ilyenkor az életednek kellene leperegnie előtted, s megbánni minden rosszat, amit tettél. Ám én nem látom a szép pillanatokat, s nem is érzem azt, hogy könyörögnöm kellene a különböző istenségekhez. Inkább neki állok hintázni. Előre, hátra, előre hátra, mivel kezeim szabadok azokkal is segítek magamnak. Nem tudom mi célt érek el vele, de az biztos, hogy legalább jól szórakozom, s nem sipákolok, mint egy elveszett bárány.

avatar


Ocantis harcos

Tartózkodási hely :
Ocan bolygó
Mentális erõ :
20
Képességpontok :
10

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #3•• TémanyitásTárgy: Re: Ösvény az Aranyszín erdőbe   Hétf. Feb. 26, 2018 11:17 pm

T Y R I A

Nagyot roppant az ág a talpa alatt. Még nem tudott teljesen hozzászokni, hogy ismét élő és lélegző föld vette körül, nem pedig egy fémkalitka jelentette az életterét. Szokatlan, ismeretlen, és mégis olyan otthonos volt. Hasonlított a Földhöz, aminek emlékei évről évre fakultak, mióta elhagyták. Most annak a bolygónak az emlékei mosódnak össze ezzel a bolygóéval. Néha el sem tudta dönteni, vajon tényleg léteztek-e ilyen színes levelek ott is, vagy csak a képzelete játszott vele.
Kirakott pár csapdát a környéken még napokkal ezelőtt. Még nem mindig sikerült neki tökéletesen, a vadak pedig kezdték megtanulni, merre érdemes elkerülni a kihelyezett kelepcéket, így új helyek után nézett. Eddig nem sok sikerrel járt. Zsákját egy menyét nagyságú emlősféle töltötte ki, széles levélbe csavarva. Ennyi volt a napi betevője, nem is számított többre. Arra pedig pláne nem, hogy körútjából visszatérve a széles körben felállított csapdák és jelzőszerkezetek betolakodót fognak majd.
Az egyik távolabbi fának támaszkodva állt meg, és figyelte csendesen az ocantist. Szemügyre vette, ahogyan elkezdett hintázni a csapdájában. A földi játszóterek képei villantak be a szeme elé.
A pisztolytokot kicsatolta, hogy szabad utat biztosítson a fegyverhez, ha szükség lenne rá. Ki tudja, ez a nő miatta van-e itt, és hogy érti-e egyáltalán, amit mondani fog.
Mielőtt azonban megközelítette volna, alaposan körbejáratta tekintetét az erdőn, hogy megbizonyosodjon, egyedül vannak-e.
- Remélem semmi kellemetlenséget nem okoztam... - Már akkor megszólalt, mikor még éppen csak elindult a fa törzsétől. Fogalma sem volt, a nő értette-e, amit mondott. Mindkettejük számára előnyösebb lett volna, ha igen.

avatar


Törvényen kívüli

Karakterlap :
Titulus :
dezertőr
Tartózkodási hely :
Ocan bolygó
Mentális erõ :
22
Képességpontok :
18

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #4•• TémanyitásTárgy: Re: Ösvény az Aranyszín erdőbe   Csüt. Márc. 01, 2018 10:42 am

Majdnem még élvezem is a hintását, hirtelen belop egy gyerekkori, gondtalan képet az elmémbe, amelyben még nem akartam mindenáron az emberek ellen indulni. Még énekelgetek is hozzá, bár nem a megszokott gyermekdalok egyikét, amellyel az igazi boldogságukat akarják kifejezni. Én inkább választom a Hanging Tree-t. Végül is a fánál várok, bár tudomásom nincs arról, hogy itt gyilkosság lett volna, no de nem is ez a lényeg.
Már a csapda formájából és az éghetetlen anyagból is rájöttem, hogy ez bizony nem egy helyi műve. De akkor leszek igazán biztos a feltételezésemben, mikor valaki idegen elkezd karattyolni. Csapdámban úgy helyezkedem, hogy jó rálátásom lehessen az érkezőre. Meglepődve érzékelem, hogy egy idősebb forma az, arcizmai meg is rándulnak, mert hirtelen valami csalódást érzékel az erőben.
Nézem, hogy közeledik, nem különösebben rémülök meg, hiszen tudom, hogy előbb lennék képes elhamvasztani, minthogy ő a fegyvert kirántja a helyéről. Szemeimben inkább érdeklődés csillan. Szeretném tudni, hogy mi ez az anyag, ami ellen áll az erőmnek. Annak is örülnék, ha ez az emberfajzat képes lenne az én nyelvemen megszólalni, de láthatóan ezt a dolgot buktam. A legnagyobb élvezeti faktort pedig, kétség kívül az nyújtaná, ha végre nem itt fent kellene lógnom, mint egy szerencsétlennek, hanem nőies földet érés után tovább indulhatnék a dolgomra.
Támadni nem készülök, míg nem muszáj. Egyelőre némán feltérképezem az öreget. Szólni nem próbálok, már megszoktam, hogy ezen szörnyszülöttek nem értik meg a szavaimat, s én sem vagyok azon a szinten, hogy törjem a nyelvet, melyet beszélnek. Így az erőmet nem emésztem fel feleslegesen, tartalékolok, mert nem bízom benne. Különös szerzetnek tűnik, illetve az, aki csapdákat állít, soha nem sántikál jóban. Én már csak tudom..

avatar


Ocantis harcos

Tartózkodási hely :
Ocan bolygó
Mentális erõ :
20
Képességpontok :
10

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #5•• TémanyitásTárgy: Re: Ösvény az Aranyszín erdőbe   Kedd Jún. 12, 2018 1:32 pm

szabad játéktér

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Mentális erõ :
333
Képességpontok :
286

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #6•• TémanyitásTárgy: Re: Ösvény az Aranyszín erdőbe   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Ösvény az Aranyszín erdőbe

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Erdőségek
» Erdőségek
» Fenyőerdők
» Fumiyuubo erdőség
» Erdőségek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: Ocan bolygó-
^
ˇ