Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Today at 12:40 pm
Oscar Pavell lakosztálya

Today at 7:37 am
Út a hegy belsejébe

Today at 7:26 am
Simon lakrésze

Yesterday at 9:44 pm
Parancsnoki híd

Yesterday at 9:36 pm
Jack Silver

Yesterday at 1:12 pm
Töltőállomás

Vas. Jún. 17, 2018 10:52 pm
Silhouette FRPG
Vendég

Vas. Jún. 17, 2018 7:37 pm
Freya Peterson Parancsnok

Vas. Jún. 17, 2018 11:12 am
Elkészültem!

Vas. Jún. 17, 2018 11:09 am
Dr. Michail Debrekov

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 1 2
Víz eleműek - -
Tűz eleműek 1 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 1
Telepesek - -
Katonaság - 1
Flotta 6 4
Consilium - 3
Lázadók 3 -
Összesen 15 13

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Freya Peterson, Niara, Oscar Pavell


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 A Szent tó partvidéke

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: A Szent tó partvidéke   Pént. Feb. 23, 2018 9:17 pm

***

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Mentális erõ :
333
Képességpontok :
286

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: A Szent tó partvidéke   Vas. Feb. 25, 2018 10:05 am


Darla & Darius
Helló Angyalka!
A küldetésem óta nem bírom kiverni a fejemből azt a szőkeséget. A neve állandóan kísért, éjszakánként felriadok, és akkor magam előtt látom az arcvonásait, a hibátlan felépítésű testét, és rádöbbenek, hogy ez betegség. Nekem az a feladatom, hogy a hasonlóakat befogjam, és átadjam a Consiliumnak. Veszélyesek, nem szabadna rá gondolnom sem, de ugyebár a húgom is rátett egy lapáttal arra, hogy jócskán másfele kanyarodjanak el az elmém zeges-zugos meg nem értett foszlányai. Mélyeket sóhajtok, és a tenyerembe temetem az arcomat. A parancsnokomnak azt mondtam, hogy felderítésre megyek, de megint itt állok egy olyan helyszínen, ahol a magamfajtának semmi jelenése nem lenne, de akár foghatnám arra is, hogy a titkos küldetésem a cél. A kislány megtalálása, aki az Ocan bolygó várományosa, ha nem is ebben az értelemben, de képletesen a nagyhatalom az ő kezében lesz, ha meghal a vezetőjük. Milyen lehet egyáltalán az, ha képességeket birtokolhat egy élőlény? Mi lett volna a Földön, ha ilyen emberek születnek? Már hamarabb is elpusztultunk volna. A legutóbbi bokor mellett ülök, és a Szent tavat figyelem. Az adattárból átfutottam a történetén, és meg kell hagyni érdekes, hogy itt állítják próbák elé a gyerekeket. Sétálj át rajta…attól lett érintetlen környék, mert néhány kölyök képes a vízen járni? A szememet dörzsölöm meg, és elégedett mosolyra húzódnak az ajkaim. Tiszteletben kell tartani a hagyományaikat, de most egy sem kószál errefelé, és nekem már régóta nagy vágyam, hogy ússzak egyet. A kis szőke nem szívódhatott fel. Darla…érdekes hangzása van, nem használnak vezetéknevet, mint mi….csak léteznek. A mellényemet oldom le először, aztán folytatom a felsőruházatommal. A közelben hagyom a fegyverem, ha támadásra érne. A hasamon lévő seb szépen gyógyul, és mi van, ha ennek a víznek gyógyító ereje is van? A szőke üstökömbe túrok, és úgy döntök, hogy megválok inkább a nadrágomtól is. Nem vagyok szégyenlős, és nincs is mire annak lennem. A zavarba hozással meg előnyt is szerezhetek. Egy árnyékosabb területre gyűjtöm össze a ruháimat, és egy kis dombocskát képzek belőlük, aztán fogom magam, és kiropogtatva az izmaimat egy pillantást vetek az előttem elterülő vízre.
- Hajrá. – csapom össze a két tenyeremet, és beleszaladok. Eleinte ég minden testfelületem, és a hideg ráz, de beljebb már bizsergetőbb az élmény, és karcsapásokkal úszok befelé. Az úszás kiváltság, a hajón nem sok esély volt rá, hogy az ember elsajátítsa a hozzá szükséges tudást, de az Admirális tett róla, hogy a húgommal együtt felkészüljünk a legrosszabbra. A víz alatt könnyedén tartom vissza a lélegzetemet, és meglepő módon a hasam környéki heg is zsibbadni kezd. Egy jó tíz perc elteltével a felszínre bukkanok, és körülnézek a parton…hehe na és kit látnak a szemeim? Ördögi mosollyal feszítem meg a tempót, és a partig meg sem állok. Könnyedén emelkedem ki anyaszült meztelenül, és túrok a hajamba, hogy az ujjaimmal hátrafésüljem.
- A kis pimasz…megint tilosban jársz? – nézek a szeme közé, és nem bírom ki nevetés nélkül….máris vérvörös a látványomtól.


avatar


A Volentis katonája

Titulus :
Különleges osztag
Tartózkodási hely :
Ocan
Mentális erõ :
8
Képességpontok :
4

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #3•• TémanyitásTárgy: Re: A Szent tó partvidéke   Vas. Feb. 25, 2018 11:20 am


Darius & Darla  
Tűnj innen, te pokolfajzat.
Egész szép nap a mai. Nincsenek sötét felhők, amelyek beárnyékolnák azt, amit terveztem. Sokszor járom az erdőt, hogy gyűjtsek növényeket, melyeket hasznosítani lehet a gyógyítás során. S bár a levegő egy kissé lehűlt, tudom jól, hogy vannak olyan zöldek, melyek kifejezetten ezt az időt szeretik. Így kora délután, miután a mai napi kvótát letudom, a gyógyítást illetően, egyedül vágok neki a sétának. Kitaposott ösvény és út a célom, hiszen egyedül nem szeretem a járatlan hajkurászni.
Vállamon átdobva, hordom a rongytáskámat, melyben egy kevéske ennivaló és ital is megpihen, hiszen ha már elindultam erre a túrára, úgy gondoltam, hogy meglátogatom a partvidéket is. Ezen a területen sok olyan növény található, ami az erdő közepén nem, így még hasznot is húzok a kellemesből. A partvidék mindig elvarázsol, egy másik világba röppenek, amelyet az ember ritkán bolygat. Azt hiszem ez is az egyesség része, így hitették el velünk, hogy bízhatunk bennük, mert ígéretett tettek, hogy nem bojgatják fel a szent helyeinket.
Én ebben nem hiszek. Az ocantisok között is vannak olyanok, akik csak szépen bánnak a szavakkal, azért, hogy elhitessék velünk a jó szándékukat. Úgy vélem, hogy az emberek is erre játszanak. Persze én csak egy naiva szőkeség vagyok, aki nem szól, csak hallgat és begyűjtögeti a tudást, hogy szépen elraktározza.
A tóhoz haladva, már érzem, hogy valami nem stimmel. S meglátva a tóban pancsikoló idegent, a gyanúm hamar be is igazolódik. Közelebb lépek, s hunyorogva fókuszálok, hogy az alakból már felfedezzem ki is az, aki bemerészkedik a szentélybe. Már csak ő hiányzott. Felsóhajtok, s teszek még pár lépést, amivel nyilván sikerül felhívnom magamra a figyelmét, hiszen megemelkedik, s arcán egy önelégült vigyorral néz farkasszemet velem.
Sűrűn pislogva nézek rá. Egyből leveszem, hogy azt hiszi, hogy nagymenő és most hatalmas bajba kevert engem, de úgy tűnik, hogy még nem tanult a saját hibáiból. Fejemet oldalra billentem, feltérképezem magamnak, de zavarom csak kezdetleges és egyáltalán nem annak szól, hogy ő meztelen. Gyógyító vagyok, láttam már ennél nagyobbat is, amit szívesen közölnék vele, de akkor lesüllyednék egy olyan szintre, melyet az én lelkivilágom nem viselne el.
– Ez az én otthonom, így te jársz tilosban – nevetek fel halkan. Egy szent helyen van és még van mersze ő neki azt mondani, hogy tilosban járok. Ez az egész nevetséges. S még mielőtt bármit is tehetne, kezemet mozdítom. A víz pedig elkezd körülötte körbe-körbe forogni, s lassan növekedni, a testét befedve, egészen a nyakáig. – Mit keresel itt? – nézek rá úgy, hogy szemeimmel mélyre furakodok az ő íriszeiben. A körülötte levő víztölcsér egyelőre kényelmes, nem fullasztó, de akármerre lépne nem tudja hátra hagyni. Ez a kis sugár úgy ragaszkodik az „áldozatához”, mintha pillanatragasztóval tapasztották volna a bőréhez.
– Egész szépen gyógyul a sebed, mellesleg – persze, hogy feltűnt. Ha már itt pucérkodik előttem, akkor nyilván megnézem, hogy miképpen alakul az, amire időt szántam. Azóta is rémálmaim vannak arról a napról, hiszen eléggé felbolygatta az eset a mindennapos harmóniámat.


avatar


Ocantis gyógyító

Mentális erõ :
4
Képességpontok :
1

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #4•• TémanyitásTárgy: Re: A Szent tó partvidéke   Kedd Jún. 12, 2018 1:32 pm

szabad játéktér

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Mentális erõ :
333
Képességpontok :
286

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #5•• TémanyitásTárgy: Re: A Szent tó partvidéke   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

A Szent tó partvidéke

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Partvidékek
» Partvidékek
» Partvidékek
» Partvidékek
» szent johanna gimi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: Ocan bolygó-
^
ˇ