Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 13
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 23

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Oscar Pavell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Oscar Pavell    Kedd Jún. 12, 2018 6:21 pm

Oscar Pavell
”I'm taking a stand to escape what's inside me.”

Az alapok
Becenév: Gyere, becézgess!  
Faj: ember
Születési hely, idő: Volantis. 2581. 08. 05.  
Kor: 45
Csoport: Consiliumi tag (főfeje, mert úgy hiszi, akkor úgy is van. Pont.)
Család: Anyám biológus volt, az egyik legjobb, apám pedig hatásvadász pénzes fazon, joggyakorló és természettudós. Még a Földön ismerkedtek meg és szerettek egymásba, volt hetedhét országra szóló lagzi, blablabla. Szeretet bátyám odaveszett, ahogy arról a hírek szólnak, okos volt, empatikus és segítőkész, benne nem lakott ostoba démon, mint bennem. Apám a hajón vesztette életét, vélhetőleg szeppukut hajtott végre anyám jóllakató természete mellett. Édes jó szülő anyám, tavaly vesztette életét tragikus körülmények között, de erről majd egy másik mesében.
Családi állapot: Kétszeres özvegy, és több gyermek apja. 3-ról tudok, a többit pedig nem számoljaóom, lévén a génjeit örökíteni kell. Kell a tökély a világba.
Szexuális beállítottság: Hetero
Karakter arca: Leonardo DiCaprio


We've come too far to give up who we are
All ends with beginnings


Jellem
Hiszek egy jobb világban, hiszek a tudományban, hiszem, hogy vezető mindig kell, hiszem, hogy az erőre erő felel, tudom, hogy miénk a lehetőség, érzem, hogy erősebb vagyok másoknál, hiszem, hogy enyém a világ.
Vezetőnek születtem, gyere csak a közelemben és rabom leszel, nincs menekvés, holott mindez csak a felszín, nekem a lelked kell, a halhatatlan, hogy duzzasszam vele az emberiség folyamát. Minden kudarc győzelemmé alakítható, és én győztes vagyok.
Egoista: Kifejteném, de minek tegyem, egyértelmű. Az Én számít.
Karizmatikus: Csak nézd meg, mennyien rajonganak!
Hatalom mániás: Én vagyok a hatalom mániája, ezen okból törleszkedik a markomhoz.
Ambiciózus: Előre a cél érdekében, minden akadály ledöntetik.
Gátlástalan: Miért lennék tekintettel másra? Csak a tudás számít.
Dinamikus: Most és azonnal, talán tegnap, de mindenképpen csináljuk meg.
Arrogáns: Én Vagyok A Hatalom
Bizakodó: Tudom, hogy mi leszünk mindenki felett
Önző: Ki más számítana, mint én? Nem is értem…
Eltökélt: Pontosan úgy lesz, ahogy én azt megmondtam, ha más nem kerülő úton.
Lobbanékony: A hatalommal bíró személyek sajátossága.
Merész: Nem ismerek lehetetlent
Becsvágyó: Tegye fel a kezét, aki nem az…
Makacs: Nincs olyan, hogy nem lehet.
Könyörtelen: Nincs mentség, nincs kibúvó, Senkinek!
Racionális: Ismerem a határokat, csak nem érdekelnek.
Féltékeny: Ami az enyém, az az enyém. Pont.


A legtöbb önértékelő motivációs levél az élethez azzal kezdődik, hogy ki, mikor és hogyan látta meg a napvilágot Klasszikusan neoncsövekről tudnék mesélni, ha lenne erről hangyafasznyi emlékem is, de meséljen már, akinek van. Aki emlékszi milyen volt arccal kitüremkedni egy szülőcsatorna szoros vonulatán. Manapság inkább befelé haladok, és nem, nem arccal.
Regélhetnék magamról körbetekert mondatokat, de erre semmi szükség nincs. Lássuk az alapokat. Volt anyám, meg apám nem is petri csészében fogantam. Pedig anyám rendszerint tette a szívére a kezét és hajtogatta, hogy bizony nem ő hordott ki a méhében. Később már a hozzám fűzött kapcsolatában is kételkedett, én pedig az Ő józan eszében.
Nem adok mélyinterjút arról, hogy kerültem a bársonyszékbe, olvasgass róla, nem titok, nincs elzárva, csak az a része, ami nem való a vásott szemeknek. Lapozzunk.
Az emberekben sok dolog örök, az egyik ebből az élethez való ragaszkodás, a létezésbe vetett fura hit, ami templomokat rombolt le és testeket zúzott porrá, hogy aztán ugyanazt tegye a lelkekkel is.
Nem kérdés, hogy milyen voltam régen, hogy honnan jöttem, csak az számít, merre tartok. A múlt pont úgy része a jelennek, mint a jövőnek, vagy akár fordítva is igaz lehet ez. Mégis annyi számít, mit teszel le az asztalra, mi az, amit fel tudsz mutatni, hogy egy olyan tökéletlen fajt, mint az emberiség a tápláléklánc csúcsára emeljünk újból.  
A családomról fentebb már lelkem mélyéről értekeztem, bár ez felveti annak lehetőségét, hogy van lelkem. Minden bizonnyal akad, amikor majd eltávozik a testemből, pont egy finggal leszek kevesebb.
Nem áltatom magam azzal, hogy én lennék az, akit a világ maga mellé akar állítani, de azt lefogadom, hogy racionalitásom sokakat elijeszt, mert gyávák lépni. Sodródnak az árral, élnek, ahogy az elő van írva nekik. A legtöbb halandónak kényszeres mániája, hogy kövesse a kijelölt utat, ámvagy örök lázadóként lelépjen róla és megérezze, milyen, amikor a vörös posztó nem simul a talpa alá.
Melyik lennék én? A szabályokat író, hatalmas kéz, mondjuk ki, én magam vagyok Isten. Tisztán látom a múltat és minden erőmmel azon vagyok, hogy megteremtsem a jövőt, de persze ezt az „okosak” honnan is tudnák, miközben nevem említése után köpnek egyet, hogy biztos, ami ziher kifejezzék nemtetszésüket. Ők azok, akik azt hiszik, sőt abban reménykednek, hogy háborút lehet nyerni csaták nélkül. Békés együttélés… Nekik üzenem innen, hogy az erősebb kutya… nem lesz szalonna. Ne kacagtassuk egymást, főleg mert nem vagyok nagyon viccelődös fajta.
A vesztesek hozzáállása ez, azoké, akik nem hiszik, hogy előrébb való a megteremetett lélek, mint minden más. Az önzőség nem bűn, az adomány, mert van egy cél, te magad. Mindenki más olyan úton halad előre, ami hamis, álca. Az egyén már rég nem létezik, összeolvadt a teremtéssel, a birkanyájjal, akiket vezetni kell, különben eltévednek az erdőben és szomjan döglenek egy tó mellett. Oda kell állni, rá kell mutatni a vízre és kiadni parancsba, hogy igyon. Így működik ez. Lehet tagadni, rózsafüzére aggatni, sőt litániába szedni, vagy ódába is akár, de tőlem egy dalt is írhatunk róla, nyilván attól még egy böszme nagy hazugság.
Én vagyok, aki megmondja, hogyan legyen, erőnek erejével határozom meg a jövőt, mert azon kevesek egyike vagyok, aki látom a fényt az alagút végén, a cél elérhető, az meg mit sem számít, hogy ehhez le kell igázni másokat? Megannyi mesét szőttek hódító hadjáratokról, rabszolgákról, felszabadulásról, noha a probléma mindig is létező volt, csak más nevet adtunk neki, attól még az, ami. „Mit rózsának hívunk, Bárhogy nevezzük, éppoly illatos.”
Azt hiszem, ez fedi le a valóságot. TI, arra kényszerítetek, hogy helyettetek gondolkodjak, mert egyszerűen nem vagytok győztes alkatúak. Örök gyávák lapulnak a szőnyeg alatt, a könyvek sorai között, a falú bolondjának sapkáját magára húzva. Elővesztek engem, mint a mumust az ágy alól, hibáztattok, rám toljátok önnön vétkeiteket és aztán várjátok a megbocsátást, örök mementójaként annak, ami a múltban megtörtént. Ha kinyitnátok a szemeteket, ti magatok is láthatnátok, hogy a jövő nem lehet ez, lépni kell, harcba szállni, beáldozni önmagunkat, hogy az eljövendő nemzedéknek legyen helye a világban.
Én vagyok az, aki ezt k meri mondani, aki vállalja, hogy gyűlöljétek, mert nem számít, nem érdekes, hogy mit éreztek, én nem a kedvencetek akarok lenni, én a hős vagyok, egyszer majd bekerül a történelem könyvekbe, mint a nemes fajunk megmentője. Akkor majd belátjátok, hogy a megalkuvás nem fegyver, nem lehet vele győzelmet aratni, még csak életben sem maradni.
Zsebreteszem ezt a művi világot annak reményében, hogy a nagyobb jót képviseljük, fejemre nem toltok babérkoszorút, mert az egész kurva teremtés a kezemben rejlik, nyisd hát ki a füled kisbarátom és láss annak, aki vagyok. Húzódj félre az utamból, tedd a dolgod, miként teszem én is a sajátom.  

Memento Mori
Merni ugyan mernék infót megosztani, de nem akarok, a kettő között lappang egy kis különbség Wink

avatar


Azonosítatlan létforma

Titulus :
Consilium feje
Tartózkodási hely :
Volantis
Hozzászólás száma :
26

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Oscar Pavell    Csüt. Jún. 14, 2018 12:00 pm

Elfogadva!
Stars can't shine without darkness

Mr. Pavell, üdvözlöm köreinkben!

A Consilium sokaknak nem éppen a szíve csücske, és hát valljuk be, ez nagyrészt az Ön hibája. Ilyen személyiséggel nem csoda, hogyha nem kedvelik, de mint tudjuk, ez nem érdekli. Very Happy Valamit viszont mégis csak jól csinál, hogy még mindig a Consilium feje és nem taszították le a trónjáról, na meg az életét se vették el.

Ismerjük be, szeretjük az ilyen kis rohadékokat, remek karakterek és mindig izgalmas játékra számíthatunk, ha összefutunk velük a játéktéren. Tőled se várok kevesebbet, az előtörténeted alapján látom, hogy remekül megragadtad Oscar jellemét, és ennél jobban ki se lehetne fejteni, hogy milyen is Ő valójában, hogy mennyire nem érdekli mások véleménye, csakis az ÉN.

A két volt feleség azért érdekelne, hogy mi lett velük, de nem te vagy az első consiliumi tag, akinél ilyesmit olvasok. Mit csináltok ti a nőkkel? :O Jobb tényleg óvatosnak lenni annak, aki összefut veletek. Very Happy

Nem is tartalak fel tovább, foglalózz, ha még nem tetted volna meg, aztán vár rád a játéktér! Wink

Isten hozott a fedélzeten!

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Tartózkodási hely :
URS Jola fedélzetén
Hozzászólás száma :
198

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 

Oscar Pavell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Karakteralkotás :: Teljes adatbázis :: Consilium-
^
ˇ