Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 13
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 23

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Krizia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Krizia   Szer. Jún. 13, 2018 9:16 am

Krizia
titulus, szlogen, vagy valami rövid mottó

Az alapok

Faj: ocantis
Születési hely, idő: Ocan, 2600
Kor: 26 éves
Csoport: föld elemű ocantis polgár
Család:
Anya - gyógyító, víz elem
Apa - földműves, kereskedő, föld elem
Testvér - bátyus, harcos, víz elem
Családi állapot: egyedülálló
Szexuális beállítottság: hetero
Karakter arca: Emma Watson


We've come too far to give up who we are
All ends with beginnings


Jellem
Kíváncsi, az új tudás hajszolója, amiért szinte mindenre képes. Mindenről tudni akar és mindent érteni, így most, hogy megjelentek az emberek az Ocanon, nagy vágya, hogy megismerhesse őket, hogy mindent megtudjon róluk és beszélhesse a nyelvüket.
Barátságos, kedves és sajnos kissé naív is. Mindenki felé pozitívan közeledik, mindenkiben a jót akarja látni és segíteni nekik. Eddig ezzel a hozzáállással nem volt semmi probléma az ocantisok között, de vajon ha az emberekhez is így közeledik, bajba fog kerülni?
A családját és a barátait mindennél jobban félti, ők a legfontosabbak a számára és ez miatt a gyenge pontjai is. Társasági lény, nem szereti a magányt, az egyedüllétet, így ritka, amikor egyedül látni őt. Mostanság fordul ez csak elő néha, amikor a bolygót járja, hátha találkozik egy emberi lénnyel. Egyébként nagyon sok ocantist ismer, könnyen ismerkedik, és sokan hamar megbíznak benne.
Hűséges, nem árulná el soha se a barátait, megbízható és képes megőrizni a titkokat. Sokan használják lelki szemetesládának, de Krizia ezzel nem is él vissza. Örül, hogy bíznak benne és igyekszik ezt a bizalmat meg is hálálni.
Segítőkész, bármire befogható, mindenben próbál a legjobban teljesíteni. Maximalista, és rosszul viseli, hogyha valamiben csalódást okoz vagy hogyha nem éri el a célját, amit kitűzött maga elé.Az Ocan. Számomra ez a bolygó jelenti a mindent, az otthont, a családot, a barátokat, a természetet és a békét. A társadalmunk egy összetartó egységet képez, én pedig minden erőmmel igyekszem segíteni. Kiskoromtól fogva erre tanítottak a szüleim és a testvérem, így amikor elértem a megfelelő kort és megmutatkozott az elemem, a föld, elkezdtem megszerezni minél több tudást, amelyre lehetőségem volt. Édesanyám megismertette velem a gyógynövényeket, hiszen remek gyógyító, apám a földművelést és a kereskedelmet, és bár titokban, de bátyám harcolni is tanított. Legutóbbiról csak a négyesünk és a testvérem tud, senki más. A családom félt engem, soha se akarták, hogy én is harcos legyek, nekem nyugodtabb, kellemesebb életet szántak, én pedig nem akarok csalódást okozni nekik, bár mindenben nem tudtam a kedvükbe tenni. Még nem, hiszen bár 26 éves vagyok, nincs párom, se gyermekem.

Kiskoromtól kezdve kijártam szüleimmel a földjeinkre, apám pedig mindenre megtanított, amit tudott, így együtt még hatékonyabban tudtuk művelni a földjeinket, a termést pedig később a piacokon árultuk. Imádtam elmenni oda, megnézni a sok gyönyörű és különleges portékát, ahogy anyukám oltalmát is élvezhettem. Segíteni akartam a népemnek, ezért tanultam meg gyógyítani, miközben természetesen a közösség életében is részt vettem. Mindig könnyen barátkoztam, sok barátra tettem szert, és egy csodálatos négyes tagjává váltam. Két fiú és két lány... Valahogy mindig jobban szót értettem a férfiakkal, mégis, Tyria más volt, mint a többi lány, mára pedig Ő lett az egyik legfontosabb ocantis a számomra. Mi négyen egy második családot képviselünk, és mindig szívesen járunk össze, akár csak négyesben, akár családostul.

A tudás megszerzése viszont mindig új dolgokra késztetett, kíváncsiságom pedig képtelen voltam elrejteni. Sok ocantist megismertem, akik pedig a föld elemet uralták, akár csak én, átadták nekem tudásukat, azokat, amiket édesapám kevésbé alkalmazott vagy valamilyen oknál fogva nem adott át nekem. A többi elem határai is érdekeltek, testvérem pedig felfigyelt erre. Ezért is vállalta, hogy segít nekem, és bár nyilvánosan nem váltam harcossá, az évek meghozták a gyümölcsüket. Tökéletesen képes vagyok uralni a természetet, bár ezt sokan nem tudják... a számukra csak egy egyszerű földműves, egy kereskedő lány vagyok. Kevesen értik csak meg azt, ami igazán bennem rejlik, én pedig nem árulom el mindenkinek. Még nem jött el az ideje.

Vannak más titkaim is, amikről még a négyesnek se nagyon beszéltem. Emberek jelentek meg az Ocanon, kik kinézetre ugyanúgy néznek ki, mint mi. Legalábbis ezt hallottam, de eddig még nem volt lehetőségem eggyel se találkozni. Más nyelvet beszélnek, mely új, ismeretlen tudást jelent, ahogy a technológiájuk is megelőzi a miénket. Viszont ha jól tudom, nem képesek az elemek uralására... Próbálok minél többet megtudni róluk, titokban tanulgatni a nyelvüket, amikor valakitől hallok egy-egy szót, és alig várom, hogy láthassak legalább egyet közülük. Sokat járom magányosan a bolygót, titkos célom után kutatva. Félek, hogy ezt a családom és talán a barátaim se értenék meg. Mégis, meg akarom ismerni őket, nem hiszem el mindazt, amit hallani róluk addig, amíg be nem bizonyosodik számomra. Óvatos vagyok, nem keverem magam feleslegesen veszélybe, de olyan rég nem kerültem ennyire közel új információkhoz, én pedig mindent tudni akarok. Félek, hogy egyszer a kíváncsiságom okozza majd a vesztemet...

Memento Mori
Samantha Lewis multija

avatar


Ocantis polgár

Karakterlap :
Tartózkodási hely :
Ocan
Hozzászólás száma :
20

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 

Krizia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Karakteralkotás :: Teljes adatbázis :: Ocantisok-
^
ˇ