Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 13
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 23

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Bernard Lavignon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Bernard Lavignon   Szer. Jún. 13, 2018 9:54 pm

center>
Bernard Lavignon
A mindenségek atyja

Az alapok
Becenév: Bern
Faj: ember  
Születési hely, idő: Föld,  2538
Kor: 39
Csoport: Ember, Consiliumi tag
Család: Anyám, apám orvos volt, utóbbi sebész, abból is a legjobb. Egészen addig, amíg én el nem kezdtem letaszítani a trónról. Gazdagok voltunk, testvérem nem lévén engem halmoztak el földi javakkal. Szerencsétlenek, még a meteorraj előtt odavesztek.
Jelenleg nincs asszony a háznál, nő nélkül is ezer gyermek apja leszek hamarosan.  
Családi állapot: Agglegény
Szexuális beállítottság: Hetero
Karakter arca: James McAvoy


We've come too far to give up who we are
All ends with beginnings


Jellem
Hogy tudnád definiálni a tévedhetetlenséget? Segítek, Bernard Lavignon. Messze magasan járok az átlag csürhe felett, nélkülem hamar kipusztulna Oscar birodalma. „Vagyok, mint minden ember: fennség, Észak-fok, titok, idegenség…” Szeretnél megismerni, szeretnél a barátom lenni, szeretnél velem kávézni. Már, ha lenne iható kávénk persze. De félsz is, mert tudod, hogy mindig enyém a következő lépés.0.nap 0:37
Harmatos gyep, friss hajnal illat, a redőny résein óvatosan kúszik be a kelő a Nap halvány fénye. Vasárnap van, anyám kávét főz, mellé gofrit csinál. Álmosan csoszogok a reggeli idillbe, ritka alkalom, apám is itthon van. Fotelben ül, dohos könyvet lapozgat, halkan zsörtölődik magában. Az ölébe ülök, elmosolyodik.
Nyakkendőt kötök, apám öltönyt húz, anyám a hajával bíbelődik. Templomba megyünk. Engem untat, de kell a lelkemnek, ezt mondják. Harang zendül, áment ásítok, szúr az ingem.

Apámmal a kórházba megyek, a kezét fogva járkálok a folyosón. Hívják, futni kezd, engem egy nővér gondjára bíz. Édes parfümje kúszik az orromba. Apukád jó ember, életeket ment, te is életeket mentesz majd egyszer. Forrócsokit ad, megégeti a nyelvem, felszisszenek.

Izzad a tenyerem, zavarban vagyok. Meg kéne csókolnom, ketten vagyunk, erre vár. Olyan illata van, mint gyerekkoromban a nővérkének. Négy diplomám van, hat nyelven beszélek. Patkány DNS-ét keresztezem az emberével, illegálisan. A törvény vasmarkától nem félek, de egy csóktól igen? A törvény vasmarkát nem szeretem. Őt igen.

Ketten ülünk, most ő retteg. Én tudom, hogy mi elmenekülhetünk a becsapódás előtt. Mi túlélhetjük. Mi jobbak vagyunk. Nem hisz nekem, a családját siratja. Összeveszünk, szakítunk. Ő ébren marad, én elalszom.

Csonthideg fém, érdes fertőtlenítő szag, vakító neoncső. Tenyér csattan az arcomon, felzihálok, mint hajótörött, ki a vízből felbukva mélyet kortyol az életető levegőből. Szíjak fognak szorító ölelésben, nem látok semmit, a pupillám mikronnyira szűköl. Mélyeket pislogok, szoktatom magam az ingerekhez. Hol vagyok? Mi vagyok? Ki vagyok?  Felébredtem.

4. nap 1:32
Négy napja nyertem vissza hatalmam révedő tudatom ingoványa felett. A hibernáció sikeres volt, kétnapnyi méla aluszékonyságon kívül egyéb mellékhatást nem tapasztaltam. Érdekes is ez, nem? Hosszú időre helyeztek mesterséges kómába és utána rögvest újra aludni vágyom. A szervezet nyilván megszokta, olyasmi ez, mint a jetlag. Pavell az elsők között keltett, tudta, hogy orvos vagyok, abból is a legjobb. Nem tudom, tán, ha rájönne a cifrafosás tőlem várja rá a gyógyírt. Nagykutya, jóban kell lenni vele.

6. nap  14:42
Beszélgettünk ma Oscarral, elmondtam neki létrejöttem valódi okát. Isten megteremtette a Földet, sárból gyurmázott belé embereket. Aztán rájött, hogy alkotása túlnőt rajta, betegségekkel sújtotta, kínok közt érlelte mindet. Majd jöttem én, aki felsepri a Mindenható után a szemetet. Én, aki meggyógyítottam az őt istenítő népet, én, aki válogatott kísérletek eredményeivel megannyi vírust tettem semmisé.
Az elején kételkedett, mit sem tud ő a régi világról, anekdota csupán mi a füléig ér. De hosszas eszmecserénk után végtére belátta, hogy küldetésünk összefonódni látszik. Ő birkákat terel, én pedig életben tartom azokat.

[...]

402. nap 00:01
Megkaptam a laboromat. A Consilium a javamra döntött. Felterjesztettem kérelmemet afelől, hogy egy saját steril intézetben dolgozhassak, azért, hogy mihamarabb elő tudjam állítani mesterséges úton is az életet. A Földön voltak erre gyermekded próbálkozások, de az akkori technika, hiába a gigászi forradalom, közelében sem járt a mostaninak. Izgatott vagyok. Isten lennék? Kérlek, én nem vallok kudarcot, jobb vagyok annál. Nem dobom teremtményeimet később holmi dühös járványok elé. Én megvédem, én magam leszek a jövő formálója, a közelgő generáció egyszemélyes alkotója. Én leszek a mindenségek Atyja!
Memento Mori
Jöttem, láttam, játszom Wink

avatar


Azonosítatlan létforma

Karakterlap :
Hozzászólás száma :
10

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Bernard Lavignon   Szer. Jún. 13, 2018 10:58 pm

Elfogadva!
Stars can't shine without darkness

Kedves Mr. Lavignon!
Először is engedje meg, hogy köszöntsem nyájas körünkben! Mindig öröm azt hallani, hogy ha egy szervezetet kevéssé visel meg a hibernáció. Ön nem csak lángelme, hanem tökéletes példánya fizikailag is az emberiségnek! Arról nem beszélve, hogy a Consilium mindig is az ilyen lelkes, tudásra éhes fiatalokat tartotta a jövő nemzedékének!

Az előtörténeted zseniális lett, bár ez végül is elvárható volt egy ilyen nemes és hatalmas célokat dédelgető vezetőtől. Gördülékenyen írsz, nagyon olvasmányosan, és bár nem lett túl hosszú egyik leírásod se - bár hozzátenném, simán tudtam volna még olvasni - mégsem éreztem hiányát semminek sem. A jellem tökéletesen kifejeztt mindent, az előtörténetből pedig bizonyos fokig Téged is - akarom mondani Önt - is megismerhettelek/megismerhettem.
Igazán kellemesnek találtam az egész összképet, lényegében azért, mert bár a Consilium első körben nem igazán állt túl jófej és kellemesen szerethető egyedekből, valamiért te némi szimpátiát váltottál ki belőlem. Már-már átéreztem a fájdalmadat, a félelmedet, a lemondásodat... és fura volt látni, hogy az ilyen nagy embereknek is kellett már lemondania dolgokról, mint a szerelemről, és a belső békéről....

A PB választást is nagyon jó ötletnek találom, lévén, hogy egészen megkedveltem ezt a fiatalembert. Nem csak az X-men filmekben találtam szimpatikusnak, hanem egyéb másban is, sőt, talán az egyéb másban valahogy közelebb is került hozzám, talán mert kevésbé alakított jófiút. Így persze el tudok vonatkoztatni és a karaktert is közelebb tudom magamhoz érezni.

Remélem, hogy azért beváltod a hozzád fűzött reményeket, és lassan azon is dolgozni fogsz, hogy hogyan lehetne a sima emberek és ocantisok keveredéséből új, erősebb fajt létrehozni, vagy hogy épp hogyan emelhetnéd az embereket új képességekkel isteni magaslatokba! Persze ez csak egy kósza játék ötlet volt, felejtsd is el!

De nem is tartalak fel tovább, irány foglalózni és vedd birtokba a játékteret!

Isten hozott a fedélzeten!

avatar


Azonosítatlan létforma

Titulus :
A lázadók vezetője
Tartózkodási hely :
itt is - ott is
Hozzászólás száma :
76

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 

Bernard Lavignon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Karakteralkotás :: Teljes adatbázis :: Consilium-
^
ˇ