Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Today at 12:40 pm
Oscar Pavell lakosztálya

Today at 7:37 am
Út a hegy belsejébe

Today at 7:26 am
Simon lakrésze

Yesterday at 9:44 pm
Parancsnoki híd

Yesterday at 9:36 pm
Jack Silver

Yesterday at 1:12 pm
Töltőállomás

Vas. Jún. 17, 2018 10:52 pm
Silhouette FRPG
Vendég

Vas. Jún. 17, 2018 7:37 pm
Freya Peterson Parancsnok

Vas. Jún. 17, 2018 11:12 am
Elkészültem!

Vas. Jún. 17, 2018 11:09 am
Dr. Michail Debrekov

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 1 2
Víz eleműek - -
Tűz eleműek 1 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 1
Telepesek - -
Katonaság - 1
Flotta 6 4
Consilium - 3
Lázadók 3 -
Összesen 15 13

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Freya Peterson, Niara, Oscar Pavell


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Dr. Adeline Bolton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Dr. Adeline Bolton   Szer. Jún. 13, 2018 11:10 pm

Adeline Bolton

Sok munkamániás a házastársa elől bujkál. Állandó elfoglaltságával igyekszik elkerülni, hogy szembe kelljen néznie az érzéseivel, vagy házastársa érzelmeivel. / Gary Chapman /

Az alapok
Becenév: Ada, Mrs. Bolton.
Faj: ember
Születési hely, idő: Franciaország > Párizs; 2594.03.29.
Kor: 32
Csoport: telepes
Család:
Mr. & Mrs. Charbonneau † ; szülők. Értelmiségi, francia nemes felmenőkkel rendelkező család. A szülők, mindketten orvosok voltak, kiemelkedőek a saját szakterületükön (kardiológia és neurológia). Kései gyermekként jöttem a világra, édesanyámat meddőnek nyilvánították, és számtalan vetélésen volt túl, így csodaként emlegették az érkezésem. Időskori betegségeiknek köszönhetően elhaláloztak.
Mr. Bolton - Férj. Consilium-i tag. Érdekházasságról van szó, nem holmi gyerekes szerelemről. További két felesége van rajtam kívül, akik vele élnek a Volentisen. A válásunknak nem lenne elméleti akadálya, egészségügyileg alkalmatlan vagyok arra, hogy teherbe essek, és kihordjak, majd életet adjak egy gyermeknek. Azonban a látszat fenntartása fontos, így Bolton hallani sem akar a válásról.
Családi állapot: Házas
Szexuális beállítottság: Heteroszexuális
Karakter arca: Scarlett Johansson


We've come too far to give up who we are
All ends with beginnings


Jellem


diszkrét ; nem csupán az orvosi titoktartás követeli meg azt, hogy bizonyos információkat diszkréten kezeljek. Jómagam életét érintő kérdések is megkövetelik azt, hogy nagy figyelmet szenteljek arra, kinek mit mondok és mikor. Sokan éppen emiatt titokzatosnak tartanak.

zárkózott ; a fent leírtakat tovább ecsetelve, ami a titokzatosságot illeti, nem állnak távol az igazságtól. Valójában nehezen nyílok meg, s a magam köré felhúzott falak masszívan távol tartanak mindenkit. Az érzelmek gyengévé tesznek, nekem pedig nincs szükségem erre. Ez pedig egyet jelent azzal, hogy magányos vagyok, de erről kicsit később.

intuitív ; mint mindenki, én is az érzékszerveimre támaszkodom, mikor a környezetem, s az abban zajló események felméréséről van szó. A konkrétumokra, apró, mások számára talán lényegtelen részletekre koncentrálok. Éppen ezért jó vagyok a megfigyelésekben. Realista emberként hajlamos vagyok feketén s fehéren látni a dolgokat, s nem hinni a hipotézisekben.

intelligens ; bár elsőre nem feltételeznétek rólam, de igenis nyitott vagyok az engem körülvevő világra. Persze, ez legfőképpen tudományos szempontból a leginkább igaz rám. A szakterületemen kívül sok más tudományág iránt érdeklődöm, és mindig keresem az újabb kihívásokat. Sőt, szomjazom az új ötleteket, és érdekelnek a különféle alternatív megoldások Így hát a kollégáimmal is mindig szívesen tartok eszmecserét.

lelkiismeretes ; a munkámat illetően nem ismerek lehetetlent. Maximalista vagyok, és mindig törekszem arra, hogy a legtöbbet hozzam ki magamból, és ez igaz az életem (majdnem) minden területére, így hát a munkámra is. Elengedhetetlen, hogy a legjobbat nyújtsam, hiszen életek függnek tőlem. Nem csupán a gyermek megszületéséért felelek, hanem az édesanya egészségéért is egyaránt, nem beszélve a terhesség végigkövetéséről. Vizsgálataim során mindig alaposan járok el, és a pontosság, s visszakövethetőség miatt is feljegyzéseket, részletes orvosi jelentéseket rögzítek.

kritikus ; másokkal, s legfőképpen magammal szemben folyamatos kritikát fogalmazok meg. Őszinteségemből kifolyólag, sokszor túl élesen bírálok. Kár lenne azzal áltatni magam, hogy többnyire építő kritikát fogalmazok meg a környezetemben lévők irányába, mert ez nem teljesen állná meg a helyét. Eme jellemhibám talán onnan fakad, hogy engem is mindig kritizáltak, a szüleim, a felsőbb kör emberei, majd a férjem.

magányos ; ez az, amit nyíltan sosem vallanék be. Az, hogy magam mögött hagytam a Volentist, egyfajta remeteségbe taszítottam magam, s tudatosan tettem ezt. Látszólag megannyi ember vesz körül, én mégsem törekszem arra, hogy bárkivel is kapcsolatot teremtsek. A kollégákkal a munka köt össze, a páciensektől tudatosan tartom magam távol. A férjemmel való házasságomra tökéletesen illik a 'társas magány' kifejezés, és ez már akkor is így volt, mikor még együtt éltünk. A munkám az életem, s jobbnak látom, ha ez így is marad.
Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs!

Memento Mori
vén róka a szakmában : )

avatar


Azonosítatlan létforma

Mentális erõ :
1
Képességpontok :
0

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 

Dr. Adeline Bolton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Karakteralkotás :: Azonosítatlan létformák-
^
ˇ