Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 13
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 23

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Vigyázz Jola, jövök!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Vigyázz Jola, jövök!   Csüt. Jún. 14, 2018 8:28 pm

Pressia és Josephine


- 9:00-kor P. J. Hicks közlegény-t keresse a...  Ó, hogy esne kis egy légzsilipen, aki ezért felelős, áááá! - Az utolsó információ, amit látott, hogy egy hangárba kell mennie, na de melyik hangár? Van vagy huszonkettő! Ha kizárja a kereskedelmi és civil hangárokat, még mindig van öt. Idegesen ütögeti kommunikációs egységét, de az nem világít, nem ír ki semmilyen szöveget az általa beállított cuki aranysárga színben, most csak leginkább egy lekerekített sarkú átlátszó plexilapnak néz ki. Mintha egy üveglapon át akarná bökködni a saját tenyerét.
- Ah, melyik hangár lesz? És miért a túloldalon van az összes, ami szóba jöhet? Bocsi! Bocsánat! - Futtában sodor félre két civilt, visszafordulva hajlong egyet-kettőt feléjük, de választ sem várva már robog is tovább a remélt cél felé. Késésben van. Legalábbis tippje szerint mire odaér, késésben lesz. De jó bemutatkozás! Ezt is biztosan Johnsson parancsnok közbenjárásának köszönheti. Legalábbis Josephine-nek gyanús volt, mikor cirka fél órával ezelőtt negédes és alig leplezett kárörvendő mosollyal közölte vele a parancsnok, hogy kiküldetésben vesz részt és ötven oldalas jelentést fog kérni majd. Az adatokat átküldte, amit tudnia kell a feladatáról Josephine-nek, épp csak a kommunikátora betegeskedik, így most azt se tudja, hol áll  a feje.
- Legalább annyit tudnék, hogy férfi vagy nő ez a Hicks... - Lihegve áll meg az első szóba jöhető hangárnál, motyóját vállra dobva és térdére támaszkodva liheg és szemei pásztázzák a lehetséges alanyokat, és közben kiszúrja magát a Jolát! Ohó! Futva indul el felé, hogy motyója és lófarokba kötött haja csak úgy hullámzik mögötte. Majd tájékozódik, ha feljutott, vagy ha valaki megállítaná.

avatar


Az URS Arkan tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Közlegény
Tartózkodási hely :
URS Arkan
Hozzászólás száma :
14

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Vigyázz Jola, jövök!   Hétf. Júl. 02, 2018 12:38 am

Bármennyire is ki nem állhatom az ötletet, hogy egy tizenöt éves kiscsaj gardedámja legyek, be kell látnom, hogy valahol együttérzek vele. Elvégre kirakták a hajóról, ahol eddig szolgált, ráadásul valami nyomi ürüggyel, és bedobták ismét a mélyvízbe. Bár magunk között a másik hajót szoktuk a gyogyó hajónak nevezni, azért szerintem mi sem panaszkodhatunk. A kapitányunk még navigátor korában kijelentette, ha valaha megteszik kapitánnyá, belevezeti a Jolát az első napba, ami útjába kerül. A navigátorunk egy 400 éves Tata, akinek a látása cicitől seggig terjed nagyjából, a parancsnokunk pedig... nos Peterson parancsnok pedig már hónapok óta elviseli az említett kettőt napi sok-sok órában, anélkül, hogy fegyvert rántott volna....eddig. A legénység jelentéktelenebb tagjairól pedig jobb, ha nem szól a fáma. Allard közlegény viszont késik.

Leglább -az órámra pillantok- 3 perce állok már itt, és a kiscsaj még sehol sincs. Késik. Hát persze. Váltok néhány szót a kimenőre igyekvő Fluffyval, aki nagyban sajnálkozik, amiért megint én szopom be az ügyelettel, majd ő is elbúcsúzik. Faszom... kellett nekem bepofázni Seggarc hadnagynak.  Nagyot sóhajtok, és tömeget pásztázva állok meg a hajóra vezető rámpa tetején. Már egész messziről kiszúrom a kiscsajt, aki a tüdejét kiköpve igyekszik a Jola irányába. Hol a híres flottás kondi hmm?  Mindenesetre megindulok felé, és a rámpa aljában határozottan elé lépek, úgyhogy, ha nem figyel, simán nekem ütközhet. - Allard közlegény?! - nézek le rá szigorú arccal, és kezeimet hátam mögött összekulcsolva várom, hogy összekaparja magát. - Késett! - teszem még hozzá olyan hangnemben, amit én csak hallani szoktam, használni még nem igen volt alkalmam. Majdnem behányok magamtól, hiszen én is rendkívül rühellem a fölényeskedő fasz tiszteket, akik a kicsiket basztatják, csak mert megtehetik. Elkésett...és akkor mi van? Nem, mintha lemaradt volna valamiről. Vagy nekem nem telt volna ki az időmből, hogy megvárjam. A fegyverpucolás úgyis ráér még. - Hicks közlegény vagyok. Ha már levegőhöz jut, kövessen. - A belépési engedélyt már megkapta a rendszertől, így aztán nem lehet gond, hogy utánam jöjjön a hajóra.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
trouble
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
136

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 

Vigyázz Jola, jövök!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: A végtelen univerzum :: Párhuzamos idõsíkok-
^
ˇ