Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Today at 12:17 am
Kanyargós ösvények

Yesterday at 11:26 pm
A pszichiátriai rendelőhöz tartozó terápiás szoba

Yesterday at 2:15 pm
Dzsungel

Hétf. Dec. 17, 2018 5:48 pm
SR-29 Aszteroidatörő sikló. A Rasa Rendszer aszteroida övében sodródva.

Hétf. Dec. 17, 2018 12:20 am
Rakodótér

Vas. Dec. 16, 2018 10:02 pm
Jack Silver kabinja

Vas. Dec. 16, 2018 8:18 pm
Hiányzásnapló

Pént. Dec. 14, 2018 11:17 pm
A Konvoj

Pént. Dec. 14, 2018 7:51 pm
Viharsziget

Csüt. Dec. 13, 2018 8:49 pm
Fegyverfejlesztési részleg

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 9
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 19

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Kiképzőtermek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Kiképzőtermek   Szer. Dec. 27, 2017 11:21 pm

***

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
416

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Kiképzőtermek   Vas. Jan. 28, 2018 9:50 pm

Tony & Katrina
Pain is weakness leaving the body
Az ember esendő, így olykor hibázik. Ahogy velem is előfordult. Úgy véltem, hogy dühöm levezetésére tökéletes lesz az Ocan, ott ugyan ki zavarna. Kevés katona él odalent, az ottani kiképző központ általában kihalt.
Általában.
De szerencsétlenségemre nem akkor, amikor én voltam ott. Ezzel még baj sem lenne, hiszen tökéletesen tudok osztozkodni egy helyen. Csakhogy a bajok ott kezdődnek általában, ha szóba is állnak velem. Nem sokszor történik meg velem, hogy beszélgetek másokkal, elmondom véleményemet. A véleményem, melyet bár erős kezek neveltek belém, mégis magaménak érzem.
Pontosan értem, hogy a Consiliumnak miért kell oly törvényeket hoznia, amilyeneket. Miért működik így a világunk. Ennek az uralomnak hajtottam a fejem alá. Katona vagyok, csak egy báb - s ebben igaza volt a kadétomnak. Ezt nem vitatom. De nem azért vagyok hű, mert ezt várják tőlem. Egyszerűen jobb ötlettel soha senki sem állt elő. Az emberek panaszkodnak. Nem tetszik nekik a rendszer, tenni képtelenek érte, hiszen a Consilium erősen büntet mindenkit - vagyis én legalább is eddig azt hittem.
Fejemet rázom meg miközben fáslit kötök meztelen lábamra, majd utána karomra is. Karomon lévő kötést ellenőrzöm. Stabilan áll. Ha lehet, ma nem szakítanám fel a sebet. A Doki haját tépné, ha megtudná, hogy mit műveltem az elmúlt napokban. Pihenjek, ez volt az előírása.
Halkan förmedek fel. Még hogy pihenés… Lassan felállok és az egyik egyszerű fából készült úgynevezett "dummy" bábuhoz lépek. Valahogy kedvelem a régi idők training felszereléseit. A kiálló fadarabok pont olyanok, mintha egy ember lenne. S én pont úgy viselkedek fele. Eleinte csak kezemmel ütök, a szerkezet pedig forog. Nincs más feladatom, mint kikerülni és hárítani az esetleges támadásokat. Nem mindig jön össze, de ezen esetekben nem esek kétségbe. Nem dühöngök. Egyszerűen csak újra próbálom őket.
Hamar patakokban folyik rólam a víz. Próbálom figyelmemet csak és erre pontosítani, ám immár nem csak a kadét, de a telepes szavai is a fülembe csengenek. Ezáltal pedig ütéseim egyre hangosabbak lesznek. Dühből viszem be őket. S minél dühösebb az ember, annál többet hibázik.
Egy kiáltással rúgok bele a dummyba, majd lihegve fordulok el. Szemeimet a modernebb edzőrészleg felé vezetem. A hologramikus ellenfelek. Ütéseik mégis úgy fájnak, mintha valódiak lennének egy mellénynek köszönhetően.
Hajamat idegesen simítom ki arcomból, majd visszafordulok a bábuhoz.
Ekkor hallom, ahogy az ajtó nyílik.
- Te most szórakozol velem? - fordítom arra a tekintetem, hiszen nem tudom, hogy mégis ki lép be, de azt hittem, hogy ezen a helyen immár egyedül lehetek. Egyedül dühönghetek. Magányomat nem kell megosztanom, nem kell újabb kioktatást hallgatnom arról, hogy jaj szegény lázadóknak is van érzelmi világuk. Hogy ahogy én látom a világunkat az hazugság és rossz.
Valami rémlik arról, hogy a folyóson álló őrök egyikétől szigorúan kértem, hogyha lehet senkit se engedjen be, akkor meg mégis ki az? Figyelem az alakot ki belép, szemeim szokatlanul tüzeket köpdösnek magukból.

_________________
Success is not final, failure is not fatal
 
it is the courage to continue that counts

avatar


Az URS Arkan tisztje

Hozzászólás száma :
303

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #3•• TémanyitásTárgy: Re: Kiképzőtermek   Hétf. Jan. 29, 2018 9:57 pm

Katie

Kikészültem… Mentálisan leépített a mai nap, tudtam hogy szükségem van némi fizikai terhelésre is a mai fárasztás mellé. Gondolhattam volna, hogy amikor valaki azt mondja kéne egy kis segítség, az csak azt jelentheti hogy valami alapvető probléma lépett fel. Persze az is furcsa volt, hogy miért egy hajógépészt hívnak az állomás problémáihoz. Igaz régen technikusként pont ezen a területen dolgozom, de még mindig nem tudott rendesen összeállni a fejemben, lehetséges hogy pont mivel annyira fáradt vagyok hogy kedvem sincs gondolkodni rajta. Szóval röviden tömören egy kis problémát találtak a létfenntartásnál, ami még nem volt káros és veszélyes, de egy pár éven belül kritikussá válhatott volna és az egész állomás rámehetett volna. Igazából erre megvoltak a saját emberei arra, hogy rendbe tegyék az ilyesmit, de a régi felettesem személyesen engem kért, így a szokásos bevett feladataim helyett csinálhattam olyan karbantartást olyan területen amibe nem is láttam bele mélyebben és nem ismertem kívülről belülről… az egésznek csak egyszerűen nem volt semmi értelme. De akármennyire is furcsának tartottam jöttem, láttam és győztem. Igazából 7 órányi munkámba került, de végül győzedelmesen másztam ki a javított terület panelja alól. Itt igazából nem maga a munka volt megterhelő sokkal inkább a gondolkodás a munka közben, régen a Jolával is hasonlóképp tettem, nyolcszor ellenőrizve hogy mindent helyesen csinálok-e és nem rontottam-e el a munkamenet sorrendjét. Ezzel a módszerrel minimalizálni tudtam, hogy nagy hibákat kövessek el és ezáltal elveszítsem a lehetőséget hogy felfedezhessem az ismeretlen űrt.
Dolgom végeztével úgy gondoltam megérdemlek valamit… egy sört, vagy valami erősebbet, de előbb tudtam, hogy edzenem kell hogy a fizikai terhelés szinkronban lehessen a mentálissal, aztán pedig egy zuhanyzás sem ártana. Pont ezért a kiképzőtermek felé vettem az irányt és elmerülten gondoltam végig a lehetséges gyakorlatokat amiket csinálni akarok. Nem szerettem ha más is jelen van az edzéseim során, nem azért mert zavarban lettem volna, avagy féltem volna hogy el lesi a technikám, sokkal inkább nem tudtam megfelelően koncentrálni ha más zajong ugyan abban a térségben mint én. Viccesnek tűnhet, de rengeteg olyan taggal találkoztam az évek során akik nem tudták visszatartani a lányos csatakiáltásaikat edzés közben, és most nem lányokról volt szó.
Lassú de határozott léptekkel haladtam, míg meg nem érkeztem a célpontomhoz, majd már kintről hallottam hogy van benn valaki.
~ Én is jól meg tudom válogatni, hogy mikor megyek edzeni… Na jó lássuk ki ez. ~
Megnyomtam az ajtónyitó gombot, majd belépve máris egy kedves köszöntés fogadott, „Te most szórakozol velem?” mondta, pedig azt sem tudta ki vagyok és honnan jöttem, vagy hogy miért.
- Szó sincs róla. Edzeni jöttem. -
Válaszoltam neki röviden és tömören, majd rezzenéstelen arckifejezéssel átsétáltam az ellenkező oldalra, ami épp szabad volt, majd lepakolva a dolgaimat, elkezdtem bemelegíteni. Közben elgondolkodtam a másik kilétéről, mintha már láttam volna egy aktában valahol, talán az Arkan legénységének a tagja, de a nevében nem voltam biztos, csak annyit tudtam kitúrni onnan hogy Katrina és hadnagy, de ebben sem voltam biztos, a vezetéknevét pedig végképp nem tudom. Jó memóriával rendelkeztem, de minek utána több tízezer oldalnyi anyagot olvastam el az elmúlt évek során nem mindenre emlékeztem tisztán.
- Talán valami problémája van vele, hadnagy? -
Teszem fel a kérdésem, miközben átmozgatva az izmaim éreztem, hogy kezdek egész jól feloldani a hosszú üldögélés és fekvés után amit munka közben kellett csinálnom, hogy megfelelően hozzáférjek a panelhez.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Főgépész, Hadnagy - URS Jola
Tartózkodási hely :
URS Jola - Gépház
Hozzászólás száma :
8

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #4•• TémanyitásTárgy: Re: Kiképzőtermek   Kedd Jan. 30, 2018 10:17 am

Tony & Katrina
Pain is weakness leaving the body
Sok minden átfut agyamon ama töredék másodperc alatt, melyben nyílik az ajtó. Túl sok minden, hogy mások ezt elhiggyék. Felkészülök bárki érkezésére is. Ha egy egyszerű katona, abban neki nem lesz köszönete. De nem csak neki, hanem a kint álló őrnek sem. A röpke pihenőmbe karomba újabb fájdalomhullám nyilal. Most mit sem törődök vele, nem vagyok hajlandó tudomást venni róla. Az esetek többségében ez sikerül is. Most mégsem. Vállam körözök egyet. Izzadság maró sója jut a kötés alá, mérgezve a nyílt sebet. Alig pár napja szakadt fel, pont egy ilyen alkalom végett. Akkor is úgy véltem, hogy egyedül fogok tudni edzeni.
Úgy kellett volna. Ám a telepesek vezetőjének nem mondhatom, hogy fáradjon ki a hodály teremből. El tudtunk volna férni egymás mellett. De nem. Neki szóba kellett elegyednie velem. Neki meg kellett kérdőjeleznie a Consiilum jogosságát. Neki feszítenie kellett a húrokat, neki el kellett ítélnie azért, amit tettünk. Kezem akaratlanul is újra ökölbe szorul.
Nyugalmat próbálok erőltetni magamra. Menni fog. Nyugalom Katrina.
Azonban az ajtón, meglepetésemre, nem egy egyszerű ember lép be. Nézőpont kérdése. Szemöldököm enyhén összeszalad, tekintetem szúrós, hangom után ezt láthatja rajtam. Ismerős valahonnan a férfi és ha nem dühben forognának szemeim eszembe is jutna, hogy honnan. A dummy mellett állva figyelem, ahogy a másik irányba viszi léptei.
- S ebbe a bádogdobozban nincs máshol hely? - sziszegem, inkább csak orrom alatt magamnak.
Visszafordulok az edzősegédem felé, s egy újabb vállkörzés után veszem fel a küzdőállást a fatákolmánnyal. Igyekszem agyam kiüríteni, de túl sok a gondolat. Ezért nem szeretem, ha mások is itt vannak. Így nem tudok szabadon mozogni, úgy ahogy én kívánnám. A belém rögzült mozgások követik egymást. Kézéllel ütöm meg az egyik kiálló dorongot. A felső alól elhajolva térek ki. Majd az utolsó talál oldalba. Hátrébb lépek és várom, hogy az eszköz visszaálljon eredeti helyére.
Aztán eszembe jut! Vállam fölött sandítok csak rá a bemelegítő férfira. Hihetetlen, hogy mennyire nem hasonlít az aktájában szereplő fényképre. Azon legalább úgy néz ki, mintha a földön pár évre kóterbe zárták volna. Kelletlenül húzom el a számat. Sejtettem, hogy nem egy egyszerű katona, de hogy ő is egy hadnagy. Bosszantó, hogy mindkét hajó egyszerre dokkolt. Léten nyomon beléjük botlok.
Újra ütnék a bábu felé, amikor meghallom kérdését.
- Csak épp annyi, mint minden más emberrel, hadnagy. Lélegzik és körülöttem van - közlöm vele ridegen a valóságot. Meglehet, hogy nem illene, de az elmúlt napokban fittyet hányok erre. Nem vagyok szolgálatban. Higgyétek el, hogyha abban lennék hasonlót sose engednék meg magamnak. Egy újabb sikertelen küzdelem után a bábu hosszabbik „karja” homlokomon csattan. Újra egy lépést hátrálok el tőle, hogy egy félfordulat után talpam csattanjon törzsén.  Helyes. Ez legalább megy. Az is rémlik, hogy nem nagy a korkülönbség kettőnk között. Valamint, hogy talán akkor fejezte be a kiképzését, amikor én kezdtem…
- Kinél képezték ki? - fordulok felé, megszegve magamnak tett parancsot: senkihez egy szót sem. De ritkán találkozok olyannal, ki már a hajón született. S csak kíváncsi vagyok, hogy mire számíthatok tőle.

_________________
Success is not final, failure is not fatal
 
it is the courage to continue that counts

avatar


Az URS Arkan tisztje

Hozzászólás száma :
303

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #5•• TémanyitásTárgy: Re: Kiképzőtermek   Kedd Jún. 12, 2018 1:35 pm

szabad játéktér

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
416

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #6•• TémanyitásTárgy: Re: Kiképzőtermek   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Kiképzőtermek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: Volentis ûrállomás :: Legénységi szárny-
^
ˇ