Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 9
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 19

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 William McGrover irodája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: William McGrover irodája   Csüt. Jún. 21, 2018 10:55 am

...

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
416

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: William McGrover irodája   Szomb. Júl. 07, 2018 7:24 pm

Igaz, hogy csak pár napja beszéltük meg Sammy-vel, hogy a feleségem lesz, de már aznap tudtam, hogy sok dolgom lesz vele, vagy inkább miatta, mire megfelelő feleség lenne. Vegyük például a rangját. Egy gépész még sem lehet a feleségem, így valami rangot is kell intéznem neki, ahogy át is kell helyeznem majd egy olyan helyre, amelyen jobban szemmel tarthatom őt, és nagyobb biztonságba tudhatom.
Más másnap rá írtam az URS Jola kapitányára, hogy a mai napon pontban 13:35 kor jelenjen meg az irodámban. Nem írtam túl sok mindent, de nem is kell.

„Tisztelt Kapitány!

Kérem a jelzett napon 1335 kor jelenjen meg az irodámban.

William McGrover Konsiliumi tag”

Minek cécózzam avval, hogy nyálas mondatokat írjak neki. Crash katona, még hozzá a jobbik fajtából, aki nem kérdőjelezi meg a Consilium hatalmát, vagy utasítását. És nem mellesleg jóban vannak Sammy-vel, bár ebben nem hiszek teljesen, de szoktak együtt időt tölteni, ez biztos, hogy igaz.
Az idő közeledtével már minden olyan feladatott félre rakok, amit ne tudnék félre rakni, ha megérkezne, de azért jelentéseket olvasgatok addig, amíg a com-on fel nem hangzik a az új asszisztensem hangja, aki nem örül ennek a megtiszteltetésnek, hogy ma lehet az asszisztensem a rendes asszisztensem helyett, mivel az lebetegedet. Így hát az első embert, aki az osztályon szembe jött, azt kaptam el, hogy ma ő fogja ezt a munkát csinálni. Szerencsétlen fiú alig lehet 16-18 éves, s amennyire emlékszem még csak gyakornoknak jelentkezett, de itt a lehetőség, hogy bizonyítson.
-Mr. Grover! – mondja remegő hangon. – Megérkezett a 13:35-ös vendége.
-Köszönöm Philip. – válaszolok vissza, bár fogalmam sincs, hogy hogyan is hívják, de nem is érdekel ma, s már lépek is az ajtóhoz, hogy kinyissam a Kapitány előtt a fekete öltönyömben, és kék ingemmel, nyakkendőmmel.
-Üdvözlöm Mr. Dobrik! – nyújtok kezet neki, hogy üdvözöljem, s már invitálom is be az irodámba.
Tudom, hogy az irodám nagy az államos méreteihez képest, de nem zavar. Hiszen egy átlag lakások fejenként 10 négyzetméter, míg az én irodám körülbelül 5x5 méteres helyiség. Amely ugyan olyan hideg fém burkolatú helység lenne, mint a többi, de egy hatalmas vörös szőnyeggel fel tudtam dobni, illetve az jobb oldalon végig könyvespolc van, tele könyvekkel. Igaz, hogy nagy részük csak kamu könyv, hiszen ennyi már nem létezik, de jól néz ki. Az ajtóval szemben pedig a hatalmas íróasztalom foglal helyet a bőr fotelemmel, de nem oda irányítom a vendégemet, hanem az ajtó mellet lévő kör alakú dohányzó asztalhoz, két fotellel. Az asztalon már elő vannak készítve a poharak, és a whiszkis üveg.
-Örülök, hogy el tudott jönni. – mondom a formalitás kedvéért.
-Felesége felgyógyult már a megfázásból? – kérdezek rá, tudom az aktából, hogy a felesége 2 hete megfázás miatt volt orvosnál, igaz hogy tegnap előtt volt éves nőgyógyászati vizsgálaton, de arra inkább nem kérdezek rá.
-A fia jól van? – próbálok közvetlen lenni, hogy elhiggye érdeklődöm utána, miközben helyet foglalunk.
-Esetleg egy italt? – kérdezem meg, miközben töltök magamnak.

avatar


A Consilium tagja

Hozzászólás száma :
31

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #3•• TémanyitásTárgy: Re: William McGrover irodája   Hétf. Júl. 09, 2018 1:33 pm

Pontban 13:34-kor érkezem meg MCGrover tanácstag irodája előtt, és összeráncolt homlokkal mérem végig az ifjú útonállót, ki láttomra az egyenruhámhoz illő színt ölt magára, és már riasztja is a főnökét. Szerencsétlen még akkor is remeg, amikor elhallgat az intercom. Bár kétszer annyi időt, mint Ethan, mégis a fiamra emlékeztet, annyira gyámoltalannak tűnik.
-Semmi baj Phi... - Kezdem, és megveregetem a vállát, de közben látom, hogy a srácot Jack-nek hívják. Gyorsan megköszörülöm a torkom, és korrigálok. - Fiam. csak így tovább.
Remélem sikerült belé egy kis lelket önteni, de gyorsan túl kell tennem magam ezen, hisz már lépek is be az oroszlán barlangjába ami...elég meglepő. Illőn megszorítom a férfi kezét, és biccentek.
-McGrover tanácstag.
Nem tudom mire számítottam. Talán egy mogorva öreg emberre, aki gorillákkal kísértet be, ahelyett, hogy maga nyitna ajtót, az irodájában pedig az aranyból készült 5 méteres csokiszökőkút lenne a legszolidabb berendezési tárgy, ehhez képest azonban meglepően normálisnak tűnik a szoba, és a benne dolgozó is. Ráadásul, sokkal fiatalosabbnak hat, mint elsőre elképzeltem.
-Köszönöm. A nőgyógyásza szerint ennek a fertőzésnek semmi köze ahhoz, ami korábban pusztított a hajón és az állomáson, szóval mind megnyugodhatunk.
Számomra nem is furcsa ezt emlegetni, őszintén szólva kicsit még paranoiás vagyok az a járvány óta, ha valaki tüsszent. A fiam említésre azért meglep. Ennyire utána nézett volna a családomnak? Én bezzeg nem tudok róla semmit, már azon kívül, hogy kicsit túl jól ismerem a menyasszonyát.
-Remekül, egy nap ő is be akar vonulni.
Nem mintha zavarna, ha valaki kedves velem, de egyszerűen...nem tudom eldönteni, most mi folyik itt. Samantha szerint ez a férfi ijesztő, de én valahogy ezt nem látom most benne. Az italra minden esetre megrázom a fejem.
-Köszönöm, még rengeteg újoncot kell felvételiztetnem a hajóra. - Mély levegőt véve nézek a férfi szemébe, és teszem fel halkan a kérdést: - Minden tisztelettel, miért hivatott uram?

avatar


Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
296

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #4•• TémanyitásTárgy: Re: William McGrover irodája   Vas. Júl. 29, 2018 11:45 pm

Sejtettem, hogy Crash nem fog késni, s ez így is lett, ami nem meglepő, hanem inkább elvárható az ő részéről. Igaz, nem dobatom ki a légzsilipen, azért mert késik, de nem venné ki jól magát, hogy megvárat engem. Az elég nagy tiszteletlenség lenne. Próbálok minél barátságosabb lenni vele, de mégis érzékeltetni vele, hogy ki a főnök.
-Remélem könnyen ide talált. *mondom a köszönés után, mint ahogy régen kérdezték volna, hogy milyen útja volt, vagy milyen az időjárás. Utána próbálok minél kedvesebb és figyelmesebb lenni, így rá kérdezek a feleségére, illetve a fiára, amire mind válaszol is.
-Oh igen a fertőzés a hajóján. – helyeslek, miközben fogalmam sincs, hogy miről beszél, mert ennek tényleg nem néztem utána. Ennek majd utána kell néznem.
-És ön szeretné, ha a fia is katona lenne? – teszem ki a csapdát, hiszen egy szülőt könnyű irányítani a gyermekei sorsával. S ha tudom, hogy ő mit szeretne, akkor már könnyen lehet lökdösni a megfelelő irányba. Nem mintha Crash nem lenne jó katona, de nem árt jobban magamhoz kötni. De úgy néz ki nagyon is katona, nehéz vele ilyenekről beszélni, és rá is tér a lényegre, hogy miért hívattam, és hogy sok a dolga az újoncokkal.
-Rendben. Pont emiatt hívattam. Ön kérvényezett újoncokat, a Consilium pedig jóváhagyta. – mondom, miközben elé teszem a Com-omat. Magyarázom a helyzetet, amit intéztem. – kap 66 új ember. Hogy pontosabb legyek, 31 matróz gyakornok. A legtöbbje már elérte a 14 éves kort, kap mellé 25 képzett matrózt. 7 gépész gyakornokot, 2 gépészt, 1 fő gépészt … - itt megállok egy kicsit a felsorolásban.
-Úgy tudom ismeri Samantha Lewist. – jelentem ki tényként, hiszen tudom, hogy ő „gyűjtötte be anno, és hogy most is tartják a kapcsolatot, s evvel rá is térek az itt léte okára, hiszen a kinevezéseket, és az új legénység listáját át is küldhettem volna csak úgy – Őt kapja meg mint Főgépész, és persze a Consilium a elő is lépteti a hölgyet az eddigi szolgálataiért.

avatar


A Consilium tagja

Hozzászólás száma :
31

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #5•• TémanyitásTárgy: Re: William McGrover irodája   Hétf. Júl. 30, 2018 10:35 am

-Bevallom, kicsit szokatlan volt, hogy nem fegyveres őrök kísértek egy tanácsoshoz, de pozitívan szokatlan. És igen, feltaláltam magam, köszönöm.
Hogy ez most egy dicséret volt William részére, és a kollégái kárára? Lehet, bár az egyik ok amiért sosem leszek politikus, hogy ritkán tartom meg magamnak a véleményem. Az viszont meglep, hogy ilyen könnyedén veszi a fertőzést. Jobban belegondolva mondjuk, erre a szintre egész biztosan nem jutott fel, és ők okosabbak annál, hogy a nép hisztériája rájuk is hasson.
-Azt szeretném, ha a fiam tenné amit akarna. Ha katona, akkor katona.
Mondjuk az valahol megnyugtat, hogy a ballerina ebben a világban nem opció többé még a lányoknak sem. Utálom a kínos beszélgetéseket. Mint amilyenre most is számítok, igaz egyenlőre nem tűnik vészesnek, sőt. Ha kicsit naivabb lennék, kimondottan jól érezném magam. Az újoncok említésére azért felcsillan a szemem. Nem is reméltem ilyen jó hírt.
-Köszönöm uram! Ez nagyszerű!
Aztán viszont felhozza Sammy-t is. Itt kicsit vesztek a lelkesedésemből. Na nem mintha zavarna ez a hír, sőt. A kérvényben is őt szerettem volna a hajóra, Tony helyére. Inkább csak, az előbb annyira meglepett, hogy teljesítik a kérésem, hogy most kicsit visszazökkent a valóságba, amikor előkerül az a téma, amire viszont abszolút számítottam, hogy elő fog.
-A menyasszonya mondhatni régi ismerősöm uram. De úgy tűnik már nem akarja a halálom. És a hajón mindenki izgatottan várja őt. A múltkori látogatásakor jó benyomást tett.
Egyre inkább érzem, hogy ez a tárgyalás túl jól megy. Hogy igazságtalan előny a számomra, hogy nem egy maréknyi emberrel kell üzemeltetnem a Jola-t, mint a többi kapitánynak? Steele admirális több száz embernek parancsolt, mert máshol nem fértek el. Ki tudja...talán cska az előítéleteim miatt tartok tőle, hogy a tanácsos most fog előrukkolni valamivel, amitől az arcomra fagy a rá erőltetett hivatalos mosoly.

avatar


Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
296

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #6•• TémanyitásTárgy: Re: William McGrover irodája   Kedd Júl. 31, 2018 3:35 pm

A formálisnak szánt kérdésem az ide találására meglepő választ kapok, amin talán egy pillanatra meglepődöm, és felszalad a szemöldököm. Mivel mert ha igaz is lenne, és bele gondolva Samy-t is így hívattam magamhoz, akkor sem merik ezt az emberek felróni nekem. De nem most kezdtem a szakmámat, így azon kívül, hogy felszalad a szemöldököm nem adom jelét a meglepetésnek, és próbálom barátságosan megnyugtatni inkább, bár tudom, hogy nem kell egy ilyen katonát. De a látszat miatt kell.
-Ez nem igaz, hogy mindenkit így hozatnánk magunk elé. – Mondom az igazságot, hiszen őt sem, szóval a mindenkibe ő is beletartozik – Igaz, hogy egyeseket így kell, – hangzik el az újabb igazság – de az elenyésző számú, – hangzik el a hazugság –de az emberek hajlamosak 100 esetből azt az egy rosszat hosszan emlegetni, amit tapasztaltak. – hangzik el egy újabb igazság.
Igaz, hogy a nép fél tőlünk. Tudjuk. S talán én vagyok az egyetlen, aki megpróbálja elhitetni, hogy nem vagyunk félelmetesek, és nincs mitől tartaniuk. Pedig tudom nagyon jól, hogy én sem vagyok másabb más consiliumi tagnál, hiszen ha csak utóbbi 2 napot nézzük. Halálra ítéltem 3 gyermeket, kényszerházasságra ítéltem egy 14 éves lányt egy vén perverzhez, mert az hozza nekem a csokoládé szállítmányomat, rákényszerítek egy nőt arra, hogy legyen a feleségem, megzsaroltam egy tisztességes anyukát a gyermekeivel, és persze most itt vagy Crash is. De nem akarom, hogy ezek napvilágra kerüljenek, higgyék csak azt, hogy értük vagyok. Az érdeklődésem a családtagjai iránt, így látszólag a kedvesség és a megnyugtatást szolgálja, de valójában csak finom puhatolózás. Hiszen ha meg tudom mi az, amivel megfoghatom, akkor munkára is foghatom. Sajnos a fiával nem megyek sokra ezek alapján, mikor kijelenti, hogy az lesz a fiából, ami akar. De talán egy rossz házassággal, de az már annyira elcsépelt lenne.
-Ezt örömmel hallom, hogy ennyire bízik a fiában. – hazudom. Bár tényleg jó, hogy ennyire bízik benne, de nem hallottam örömmel.
Hamar rá is térünk arra, hogy mennyi legénységet kap, ami bizonyára örömmel tölti el, hiszen egy ekkora legénységgel jókora előrelépési lehetőség neki is. Szinte egyből hálálkodni kezd, hogy mennyire jó hír ez, pedig nem is tudja, hogy csak azért kapja meg ezt a sok embert, hogy ne legyen feltűnő Samy oda helyezése. Arra a kérdésre őszintén felel a katona legalább, hogy ismeri a mennyasszonyomat. Mert persze, hogy tudok arról, hogy ők ismerik egymást. Ezt meg is jegyeztem Samy-nak. Na nem pont Chash-t, hanem hogy szemmel tartom. Ahogy arról is tudok, hogy Samy nem akarja megölni, vagy legalább is nyíltan. Nem, mintha érdekelne Crash élete, ő csak egy katona, bár most fontos lehet az élete.
-Ennek örülök, hogy ismeri, és ilyen pozitívan vélekedik róla. – kezdem kedvesen az itt létének valódi okát. - Azt meg sem merem kérdezni, hogy honnét tud az eljegyzésünkről, hiszen az még nem publikus, de örülök, hogy tud róla. – És valóban, mert így könnyebb rá térnem a lényegre.
-Szóval tudja, hogy Samy és én össze fogunk házasodni, de persze engedem hajózni továbbra is. – mondom nyugodtan – Bár aggódom érte, de biztos vagyok benne, hogy ön biztosít engem arról, hogy nem esik semmi baja neki, amikor kint csónakáznak. – fogalmazom meg a burkolt utasítást, és fenyegetést, hogy a feleségemre neki kell vigyáznia, különben őt veszem elő.

avatar


A Consilium tagja

Hozzászólás száma :
31

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #7•• TémanyitásTárgy: Re: William McGrover irodája   Kedd Júl. 31, 2018 5:22 pm

Van egy olyan érzésem, hogy a tanácsos nem vette bóknak amit mondtam. Nem mintha megkönnyítettem volna a dolgát. Minden esetre én nem mutatok semmi érzelmet, ahogy látom, sikerült meglepnem. Semmi félelmet, vagy sekélyes büszkeséget. Mondjuk, amikor így viselkedem, tagadhatatlan, hogy több a közös bennünk Pressivel, mint elsőre látszik...
-Ez esetben, köszönöm a bizalmat.
Újra teljesen komolyan, és szinte már komoran jelentem ezt ki. Igaz ami igaz, nagy megtiszteltetés, hogy ha másban nem, az intelligenciámban bízott annyira, hogy nem fogok hülyeséget csinálni, és nem megjelenni. Aprót bólintok csak, amikor megjegyzést tesz megint a fiamról, és a bizalomról, de nem teszek hozzá semmit. nincs egy hete, hogy először találkoztam a sráccal, szóval nem fogok úgy tenni, mint aki állati bölcs ebben a témában.
A párkapcsolatokban is csak hangyányit jobb a helyzet. viszont, ahogy magyaráz, összehúzom a szemöldököm, és elgondolkodva nézek vele farkasszemet. Na nem azért, mert elég egyértelmű az áthallása annak amit mond. Ha valami, még tisztelem is érte, vagy legalábbis rokonszenves. A helyében én is ezt mondanám Pressia új főnökének, és ami azt illeti, könnyen lehet mondtam is. Viszont a szavai szöget ötnek a fejembe. Dolgok, amiknek régebben nem tulajdonítottam jelentőséget más megvilágításba kerülnek.
-A parancs szerint alhadnagy lesz, a hajó egyik legjobban védett részén, és ha jól végzi a munkáját a következő fél éves utunk végén hadnagyi rangot is szerezhet. nagyobb biztonságban lesz, mint a Volentisen lenne...vagy az Arkanon.
Figyelem a tanácsos reakcióit. Sajnos nem vagyok elég jó póker játékos, hogy a szeme rezdüléséből ki tudjam találnia gondolatait, de igazándiból nem is fontos. A gyanúmat mindenképpen közlöm vele:
-Amikor a Jola-n dolgozott, véraláfutásokat láttam a testén. Az ő munkájában persze ez nem hallatlan, így nem is véltem semmire, most azonban már nem vagyok benne biztos, hogy ezt jól tettem.
Nem tudom, ki támadhatott rá a másik hajón. De csupán ennek a gyanúja elég, hogy szigorúvá váljon az ábrázatom.
-Egy percig sem gyanítom, hogy ön tette volna. És igen, biztosítom róla, hogy a hajómon nem eshet bántódása. Ha valaki kezet emel rá, gyalog jön haza.

avatar


Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
296

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #8•• TémanyitásTárgy: Re: William McGrover irodája   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

William McGrover irodája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» A Kazekage irodája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: Volentis ûrállomás :: Civil zónák-
^
ˇ