Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Yesterday at 7:18 pm
Simon lakrésze

Yesterday at 6:21 pm
Viharsziget

Yesterday at 4:26 pm
1-es transzporter állomás

Yesterday at 1:51 pm
Játékostársat keresek!

Yesterday at 10:16 am
Angelique Cartier

Hétf. Nov. 12, 2018 10:53 pm
Bár

Hétf. Nov. 12, 2018 7:36 pm
Elkészültem!

Hétf. Nov. 12, 2018 2:43 pm
Lt. Wes Abrahams

Hétf. Nov. 12, 2018 11:52 am
Aria D. Chamberlain

Hétf. Nov. 12, 2018 11:19 am
Gépház

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 0 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 9 5
Consilium - 3
Lázadók 3 1
Összesen 19 16

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Orvosi vizsgáló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
 #11•• TémanyitásTárgy: Re: Orvosi vizsgáló   Kedd Szept. 25, 2018 2:04 pm

Rokonszenvezek földi származása miatt hajóorvosunkkal, így mikor ő is feleleveníti a számunkra nagyon is eleven régmúltat, megjelenik arcomon egy apró mosolyféleség, ami különböző emlékképek felbukkanását is jelenti.
- A Consiliumnak erről más a véleménye Alhadnagy… - zárom rövidre a vadállatságomra vonatkozó választ, mert úgy érzem ingoványos talajra érkezett beszélgetésünk folyama.
- Nem tudom pontosan, nagyjából egy hónapja vagyok ébren, de most érzem először úgy, hogy nyugodtan tudok pihenni, persze azzal is tisztában vagyok, hogy ez csak egy adott ideig tehetem. – kimondom a tényeket, de kívülállónak, aki nem ismer, vagy nem olvasta az aktámat, úgy tűnhet és valószínűleg tűnik is, hogy nagyon rejtélyesen fogalmazok.
- Egy hónappal ez előtt a Volentisen ébresztettek fel, ott kaptam különböző oltásokat, de fogalmam sincsen, hogy mi került a szervezetembe. – rázom meg a fejemet, mert bár sokan sürögtek körülöttem és szúrtak is mindenfélével, nem tudhatom, hogy vitaminkoktélokat, vagy valami egészen mást juttattak az ereimbe.
- A Volentisen, közvetlenül az ébredésem után már el is indítottak egy folyamatot, aminek én voltam a főszereplője, naphosszat teszteltek és figyelték minden mozzanatomat… - mesélem, majd kissé kizökkenve a beszélgetésből Elli-re pillantok.
- Talán terhelési próbának fogsz alávetni? – nem tudom miért, de egy kicsit felébreszti bennem a gyanút a lány utolsó kérdése. Lehet csupán csak kíváncsi, vagy amolyan kötelező kör a kérdések között, de kezd nem tetszeni a sok-sok kérdés, mintha csak a volentisi mímelt mosolyú orvosok egy újabb kérdését hallanám a Doktornőtől.
Próbálom nem megijeszteni beszélgetőpartneremet, ezért nem mozdulok, még csak csúnyán sem nézek, inkább csak finoman szeretném kiugrasztani azt a bizonyos nyulat a bokorból.
- Te mióta vagy ébren? – szimpla érdeklődő hangnemben folytatom, ha már csevegünk a vizsgálat alatt egy ilyen kérdést remélem nem vesz tolakodónak.

avatar


Az URS Jola tisztje

Titulus :
Közlegény
Tartózkodási hely :
URS Jola
Mentális erõ :
84

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #12•• TémanyitásTárgy: Re: Orvosi vizsgáló   Csüt. Okt. 11, 2018 5:09 pm

Érdekes. Eddig olyan…merev, távolságtartó, de leginkább katonás volt. Valahogy csak most láttam meg rajta egy kis emberibb, érzelmes megnyilvánulást, már ha egy mosolyt lehet annak tekinteni. Viszont megállapítható, hogy jól áll neki. Épp nyitottam is a számat, hogy közöljem ezt vele, de a Consilium szó hallatán, valahogy benn megakadt a hangom. De talán jobb is, mert a végén esetlegesen túl merész kijelentésnek, vagy nem is tudom minek vélhetné A végén még elővennének zaklatás miatt, vagy még rosszabb…Nem arra nem is gondolunk véletlenül sem, eddig is szépen megúsztam, ez után is megfogom, amíg nem dönthetek magam a sorsomról.
Igen csak nagyokat pislogok rá, amikor kijelenti, hogy a Cosilium nem azon a vélemény van. De miért tartanák vadállatnak? Most már egyre jobban érdekel, és a kíváncsiságom is csak nő. Viszont inkább nem reagálok rá, legalább is nem a mondandójával kapcsolatban.
- Csak óvatosan a kijelentésekkel közlegény, sem tudni, hogy hol van a falnak füle – kacsintottam rá. Nem mindegy , hogy beszél az ember mások előtt a nagy vezetőségünkről. Tőlem aztán nem megy semmi hír, csak amit már tényleg muszáj jelentenem, de minden sarkon állhat valaki, aki jelentéseket ad le ide, vagy oda.
- Hogy érted azt, hogy adott ideg? – nézek rá kíváncsian.
- A pihenés tudom, hogy nem egy könnyű megszokni. Nekem is furcsa volt. Egy űrhajjón pedig nem igen lehet megállapítani, hogy épp melyik napszakban járunk. Hiányoznak a napnyugták – jelentettem ki egyszerűen miközben pakolásztam.
- Napi rutin nem lett kialakítva az ébredésed után? – jött a következő kérdés egyből, hiszen a pihenés a szervezet számára fontos. Ébredés után nekem első dolgom volt egy fajta rutint beiktatnom, hogy stabilan tudjam tartani azt, amit a Földön megoldottak a nappalok és éjszakák váltakozásai.
- Szóval kaptál valamiket, de nem tudod mit, az aktádhoz sem férek hozzá, ez így remek – sóhajtottam fel, és közben már mentem is keresni egy fecskendőt, vagy mi is lenne ez, bár én akkor is így nevezem.
- Azt hiszem előbb , akkor vennék vért tőled, hogy kiderítsük mi a helyzet, és ha meg vannak az eredmények már tudni fogom, hogy miket kell neked beadnom. De addig is kapsz majd egy adag vitamint és egyebet – közben már készítettem is elő a dolgokat a vérvételhez, a tálcát, a tartályt. Lehet, hogy egy nem is lesz elég….gondolkodtam el, hogy hirtelen mennyi mindent irjak is elő a labor számára, meg a magaméra.
- Mi?...- néztem fel.
- Igen, azt hiszem ebben az esetben az is kelleni fog. Szóval keresnünk kellene egyelőre egy alkalmas időpontot, vagy ha most még belefér megejthetjük esetleg most is még – néztem rá kérdőn újfent, hogy vajon ráér e még vagy sem.
- A karodat, ha kérhetem – néztem fel rá, és fordultam oda a kis tálcámmal, meg a két kis tartállyal,vagy fiolával. Megtanultam én ezeknek az új dolgoknak a neveit, de valahogy a régieket jobb szeretem.
- 2 vagy 3 hónapja lassan? – tettem fel költői kérdésemet, mint egy választ. Valahogy nem tartom számon már.
- Ébredés , kiképzés, tanulás, és gyors elhelyezkedés – foglaltam összegyorsan az eddigi életemet. Közben, ha engedte, akkor levettem az első adag vért tőle.

avatar


Azonosítatlan létforma

Karakterlap :
Titulus :
Alhadnagy- hajóorvos
Tartózkodási hely :
URS Jola
Mentális erõ :
10

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #13•• TémanyitásTárgy: Re: Orvosi vizsgáló   Csüt. Okt. 18, 2018 3:28 pm

Apró, hitetlenkedő fejrázásom mellé még legyintenék is egyet könnyedén, ha nem lenne épp mindkét karom lefoglalva. A balos vérnyomás mérés címszóval van foglalkoztatva, a jobbosra pedig éppen valamilyen furcsa digitális ketyere került fel az előbbiekben, ami néha fel-felvillan és számomra értelmezhetetlen rövidítéseken és számsorozatokon keresztül látja el információval a Doktornőt.
- Ha a Consilium besúgót tartana a Jola-n, már rég nem lennék itt. Így vagy úgy, de eltüntettek volna a fedélzetről. – kacsintok vissza, ha már ilyen kacsintgatóssá vált a beszélgetés jelenlegi folyama.
- Előbb, vagy utóbb, de valakinek fel fog tűnni az itt létem és akkor egészen biztos vagyok abban, hogy eljönnek értem, bár jobb szeretnék én kopogtatni az ő ajtajukon. – nem lenne szívem tönkrevágni a Jola-t, túl sokat köszönhetek a Kapitánynak és a Legénységnek, plusz, életem végéig moshatnám a padlót, amekkora kupi lenne az előadás vége.
- A napnyugták nekem is hiányoznak, ahogyan az eső és a Földön megszokott napfény is. – magam elé merengve válaszolgatok és tűnődök el azon, hogy szinte már felidézni sem tudom a Földön mindennapos, akkor fel nem tűnt aprónak ható, ám mégis milyen óriási dolgokat.
- Azt hiszem hamarabb szöktem meg, minthogy kialakították volna. – válaszolok teljes komolysággal és őszinteséggel az Alhadnagynak, kíváncsi vagyok a reakcióira és arra, hogy korábbi gyanakvásom mélyül-e a következő percekben személyével kapcsolatban.
- Én ráérek. – felelem, mert valójában tanulnom és takarítanom kellene a kantinban, de szívesen időzök itt is, legalább így kicsit jobban körbevizslathatok az asztalon, értékes információhalmazok után kutatva, melyből kimerhetek ezt-azt a jövőt illetően.
- Ha nem tartalak fel, elvégezhetünk minden vizsgálatot egyszerre is, hogy ne kelljen visszajönnöm. – talán ez lenne a legoptimálisabb, mert így, hogy hosszabb időt töltünk együtt, talán a figyelem is jobban lankad majd, én pedig elemelhetek valamit.
A kérdésemre adott válaszokból egyértelmű számomra, hogy ne kérdezősködjek ez irányba, ha lehet. A felületes, teljes értékű, ámde rendkívül rövidke válaszok után csak csöndesen tartom a karomat és várom, hogy a kellő mennyiségű vér távozzon belőlem a vizsgálathoz.

avatar


Az URS Jola tisztje

Titulus :
Közlegény
Tartózkodási hely :
URS Jola
Mentális erõ :
84

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #14•• TémanyitásTárgy: Re: Orvosi vizsgáló   Szer. Okt. 31, 2018 9:09 pm

Mintha kicsit végre kiengedne. Talán így közelebb jutok a megismeréséhez, vagy is a kortörténetéhez, amihez ugye nem férek hozzá. Vajon megnyílik annyira, hogy el is áruljon valamit, vagy majd magamnak kell rájönnöm? A biztonság kedvéért kellő mennyiségű vért veszek le tőlé, hogy jusson mindenhová.
Aztán én húzom fel a szemöldökömet a nyílt válasz hallatán. Valahogy erre nem számítottam viszont az jól érezhető, hogy nem szívleli a Consiliumot.
- Css- tettem majd nem még a kezemet is a szájára meglepettségembe, de aztán sikerült visszafognom magamat.
- Ne ennyire nyíltan, és sosem tudhatod. Alvóügynökökről nem hallottál még? Akik csak figyelnek, jelentenek, de nem avatkoznak közbe és ha már itt tartunk miért lenne egy egyszerű közlegény ennyire fontos a számukra? – néztem rá kérdőn miközben azért még is csak suttogok. Tudom ,hogy zárva a rendelő ajtaja, hogy nem hallatszódik ki semmi, ahogy be sem.
A következő mondata csak még jobban megerősített, hogy valami nem teljesen oké vele , és hogy a Consilium elől bujkál vagy menekül, bár a kettő majd nem egy és ugyan az. De vajon mit követett el, hogy vadászhatnak rá?
- Miért jönnének érted? – kérdezek rá megint , mert nagyon nem értem csak azt érzem, és látom is, hogy a vérnyomása is kissé megemelkedett ettől a beszélgetéstől.
Aztán kicsit nyugodtabb vizekre evezünk, a múltra, ami eltűnt.
- Azt hiszem lehetne még mit sorolni, amit itt nem kaphatunk meg – mondom kicsit felsóhajtva, mert nekem is több minden hiányzik. Bár azt mondják, hogy az itteni életnek is meg vannak a maga szépségei, de egyelőre nem sokat láttam belőle.
- Megszöktél? – nézek rá majd nem tátott szájjal. Meg kell hagyni, hogy mostanság ennyire érdemleges páciensem nem volt. Talán pont lesz az egyik szépség, amit itt érdekesnek fogok találni? És megint ott tartok ,hogy méregetem őt. Nem kellene.
- Ennyire rossz orvos vagyok, hogy nem jönnél inkább ide? – oldom kicsit a dolgot, ami itt már belekerült a légkörbe, és még kicsit nevetgélek is, mert nem egy komoly kérdésnek szántam.
- Én teljesen ráérek, szóval, akkor túl esünk mindenen gyorsan, és akkor max akkor kell jönnöd, ha valamit esetlegesen találok és persze a kötelező oltások, amik esetlegesen kiderülnek, hogy hiányoznak nálad. Így megfelel neked? – így nem kell újabb kikérőt kérnie, na nem mintha orvosi vizsgálatoktól visszatartanák az embereket, mert nem, de sosem lehet tudni. Közben szépen elpakoltam a vért a fiolákkal, majd később veszem őket nagyító alá, de akkor aztán rendesen. Valahogy nagyon is érdekel, hogy mit titkolnak ennyire körülötte.
- Akkor az alapokkal meg is volnánk- közlöm vele is ezen tényeket.
- Akkor kezdjünk egy erőléti felméréssel – álltam fel , és a kezemmel mutattam, hogy hová is megyünk.
- Ide állj fel, amíg felhelyezem rád a tappancsokat – kértem mosolyogva, és ha megtette, akkor szépen neki fogtam az alaposan kidolgozott……….igen a tappancsok felhelyezésére.

avatar


Azonosítatlan létforma

Karakterlap :
Titulus :
Alhadnagy- hajóorvos
Tartózkodási hely :
URS Jola
Mentális erõ :
10

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #15•• TémanyitásTárgy: Re: Orvosi vizsgáló   Vas. Nov. 04, 2018 3:05 pm

Nem figyelem, de még, ha figyelném sem tudnám megállapítani, mennyi vér szükséges az előírt vizsgálatokhoz, így kedve szerint, egész nyugodtan addig csapolhat Minnick Doktornő, amíg le nem fordulok a székről, hiszen nem jut el az agyamhoz semmiféle visszajelzés a szervezetem részéről.
- Kitől kellene itt tartanom Alhadnagy? – érdekes visszakérdezés ez a részemről a tettetett naivság minden szépségével, miközben felettesem arcát fürkészem, valami olyan rezdülés után kutatva, ami elárulhatja, kapcsolatban áll-e a Consiliummal.
- Hogy miért lennék ilyen fontos? – keresem, de hiába minden, egyszerűen nem találok semmi olyat az elmúlt másodpercekben, ami meggyőzne arról, hogy egy előbb emlegetett Alvóügynökhöz van szerencsém. Ettől függetlenül még kiváló színész lehet, de gyanúm minden egyes szempillantással sokkal inkább kioltódni látszik mint megerősödni.
- Ne haragudj, de erről nem beszélhetek. Már így is többet mondtam, mint amennyi ne lenne veszélyes. – arról talán lassan meggyőződök, hogy nincsen köze a felsőbb hatalmakhoz, viszont még nem tudok egyelőre partnerként sem tekinteni rá.
Egy kis derültséggel szerencsére sikerül elhessegetni ezt a kényes témát napirendről, de a pillanatnyi merengés után hirtelen visszaérkezünk a kiindulópontra, köszönhetően annak, hogy túlontúl sokat fecsegek, a húzd meg, engedd meg módszer pedig egy ilyen statikus helyzetben nagyon nem jó.
- Megszöktem és úgy látszik sokat is beszélek… - vigyorodok el, hogy valahogy elejét vegyem ennek a kellemetlen szituációnak és akkor beugrik valami, aminek hangot is adok
- Mit szólnál hozzá, ha információt cserélnénk? – teszem fel immáron komolyan az egyoldalú kérdésnek látszó mondatot, egyenesen a lány szemeibe nézve, majd rögtön folytatom.
- Van hozzáférésed a volentisi tesztbázis anyagaihoz? A kutatási részlegbe való bejutáshoz több mint valószínű, hogy bennfentesnek kell lenni, de talán a teszt akták megnyitására van valamilyen megoldásod. Ha ott körbenézel egy-két hónapra visszamenően, talán választ kapsz a kérdéseidre és akkor eldöntheted, mit kezdesz az információval és velem… Én viszont tudni szeretném, hogy pontosan mi történt velem a fagyasztásom előtt, illetve közvetlen utána, de ami a legfontosabb, hogy milyen kísérleteken estem át és, hogy milyen kilátásaim vannak. – remélem ez egy járható út és nem zsákutca, de szükségem van Ellie orvosi elemzésére az állapotomat illetően.
Részemről rendben van a mai vizsgálati nap kibővítése, teszem, amit az Alhadnagy kér, közben türelmesen várom, hogy fontolóra vegye az ajánlatomat, felhelyezze a tappancsokat és nekikezdjünk a felmérésnek, ami minden bizonnyal nagyon érdekes lesz, pláne az előbbi beszélgetés tükrében.

avatar


Az URS Jola tisztje

Titulus :
Közlegény
Tartózkodási hely :
URS Jola
Mentális erõ :
84

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #16•• TémanyitásTárgy: Re: Orvosi vizsgáló   Vas. Nov. 11, 2018 9:08 pm

Kicsit döbbenten nézek rá, amikor visszakérdez, hogy kitől is kellene tartania. Tőlem aztán biztosan, hogy nem, de azt, hogy kitől kellene azt én is szeretném tudni. Jól jönne, hogy ki előtt tartsam a számat. Talán előtte is kellene? Ezért lenne ennyire nyílt, mert azt szeretné, hogy én is így reagáljak, és elszóljam magamat? A következő pillanatban pedig már kattan a bilincs a kezem és visznek jobb esetben vissza a fagyasztóba?
Mert az már biztos, hogy amilyen nehezen kezdtünk bele a beszélgetésbe, most annyira nyílt, hogy hát valahogy hihetetlen ,vagy nem hihető, vagy tudom is én mi. De most , hogy reagáljak erre? Mit mondjak?
- Nem tudom. Tőled? – kérdezek vissza, és elnevetem magamat, hogy oldjam a feszültséget. ÉS mindig azt mondják, hogy legjobb védekezés a támadás, de hát majd úgy is kiderül.
- Igen, mert valahogy nekem fontosnak tűnsz, ha már ennyire titokzatos vagy, és az aktádat sem lehet, csak úgy olvasgatni – azokról a dolgokról meg ne is beszéljünk, amiket is elejteget, mintha csak kenyérmorzsákat szórogatna, én meg szedem összeutána.
- De nem eleget -vigyorodom el, és közben befejezem az értékes nedűnek mondható vérvétel, és a mintákat gyorsan biztonságba is helyezem, hiszen még nem végeztünk. Pedig most azok a kis fiolák jobban érdekelnek, mint egy félmeztelen izomkolosszus, akitől beindultak a jelzőkészülékeim, hogy valami hiányzik az élet vele járó dolgaiból nálam.
- Annyira nem, hidd el, tényleg nem. Van olyan , aki bejön az ajtón és onnantól kezdve szóhoz sem jutok. Komolyan megérteném, ha az lenne az ajtómon, hogy pszichológus, de nem az van- vonom meg a vállamat.
- Információt?- nézek rá döbbenten, még a kezem is megállt a mozdulat közben, és nyeltem egy nagyot is, de hogy félre nézzek? Na az nem ment, miután egy totális szemkontaktust felvételt hajtottak rajtam végre. Az agyam egyik zugába csak hajtogattam, hogy néz férle, mozdulj meg. A másikban, meg hogy ez most mi a fenét akar tőlem?
- Veled? – megint csak kérdőn nézek rá, és most már sikerül elszakadni a tekintetétől, de helyette csak végig nézek rajta.
- Na várj egy kicsit. Ezzel most azt akarod mondani nekem, hogy csináltak veled valamit, ami benne van a aktádban ,de még te sem láthatod? Nem tudod mi áll benne, vagy mit csináltak veled? – eléggé döbbenten teszem fel a kérdésemet, mert valahogy erre a következtetésre kellett jutnom. De ,ha ez tényleg így van, akkor nem igen fogok én semmi lényegre törőt találni. Hol ránéztem, hol a fiolákra, mert most már nagyon is érdekel, hogy mi a fene van a vérébben.
- Mi az amit tudsz egyáltalán? – böktem ki a következő kérdésemet, hátha jutunk egyről a kettőre vagy legalább is kapok kiinduló pontot ahhoz, hogy merre felé keresgéljek majd.

avatar


Azonosítatlan létforma

Karakterlap :
Titulus :
Alhadnagy- hajóorvos
Tartózkodási hely :
URS Jola
Mentális erõ :
10

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #17•• TémanyitásTárgy: Re: Orvosi vizsgáló   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Orvosi vizsgáló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» -=Orvosi Ninjutsuk=-
» Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: A világûr :: Az URS Jola fedélzetén-
^
ˇ