Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 9
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 19

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Aria D. Chamberlain, Jaina Darklighter, Raven Moor


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Suhina

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Suhina   Kedd Szept. 18, 2018 4:41 pmEgy sziklás vidék, ahol főleg mohák, gombák és egyéb kisebb növények élnek. Az állatok azonban nem ilyen aprók, bár általában keveset látni belőlük. Ezen az ementálira emlékeztető lyukacsos felületen rengeteg kisebb-nagyobb barlangnyílás található, aminek a mélyén különböző ízeltlábúak élnek. Ezek egy része nagyon hasonlít az ősi százlábúakra és rákokra a földről. Több méteresre is megnőnek, nagyon gyorsak, és testük nagyobbik részét izomzat teszi ki.

Neve az emberek nyelvét valami olyasmit jelent, moraj. Mikor tömegesen vonulnak át a helyi szörnyek, egyfajta vízfolyás szerű hangot hallat a sok ezer láb a kövön kaparva. Mégsem ez az, ami a hely nevét adja. Sokkal inkább az idegenek számára tökéletesen kiismerhetetlen gejzírek zaja. Van, hogy igen sűrű egymásutánban törnek ki, van, hogy percekig csend vagy az állatok hasonló hangjai hallatszanak csak. Némelyik jeges, legtöbbjük meleg vagy forró. Akad, amelyik maró folyadékból áll, ami minden élőt felold, amivel érintkezik. Ez utóbbi igen ritka, de nem példa nélküli.

Nem sokan vannak, akik gyakran járnak erre. Jellemzően vakmerő vagy kíváncsi fiatal ocantisok. Népük a vainar, azaz az osonó nevet használja rájuk. Legtöbbjük vadászok közül kerülnek ki, akik ritka alapanyagokat gyűjtenek gyógyítóknak és fegyver- valamint páncélkészítőknek.


avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
416

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Suhina   Szer. Szept. 19, 2018 2:49 pm

Legszívesebben futottam volna innen messze, de egyrészt nem olyan egyszerű az, másrészt ha lelépek, a fiút elkapják. Hogy miért és hová akarják vinni, azt nem tudom. Csak annyit, hogy szerencsétlen az erdő szélén kezdett el menekülni valakik elől. Valakik elől, akik vadásztak rá. Ezt tudom, a lehető legbiztosabban. Hogyne tudnám? Hiszen ez a hivatásom. Az is biztos azonban, hogy egyelőre élve kell nekik.

Humánok, az idegen jövevények, akik nagyon hasonlítanak ránk. Kinézetre és jellemben is. Az elemeket ugyan nem képesek uralni, de mindenféle furcsa eszközük van, amik nagyon hatékonyak a feladatukban. Ezek között vannak fegyverek és orvosi szerkezetek is. Tele forgó, tekergő alkatrészekkel, és csövekkel... Testembe ezer tű emléke szúr, csövek képei derengenek fel. Továbbra sem tudom, mi történt velem, és hogy a családunk többi tagja merre lehet, de az embereknek köze van hozzá. Nia így hiszi, és minden jel arra mutat, igaza van.

A kölyök már rég árkon-bokron túl jár. Sajnos nem elég gyors és kitartó, ezért időt kell nyernem neki, hogy elég árok és elég bokor kerüljön közé és az üldözői közé, különben semmit nem ért a kis mentőakcióm.
Éppen csak annyira hagyom beérni magamat, hogy észleljék a jelenlétemet. Csuklyám alól lesek sötét szemeimmel. Mind az öt üldözőm jól edzett harcos vagy vadász lehet mozgásuk alapján. Legalább egyikük nő vagy fiatalabb a többinél, mert sokkal könnyebb náluk.

A legjobb időben érkeztek. Már sötét van, fentről csak a csillagok fénye segíti a tájékozódást. És éppen a kora esti csend időszaka köszön Suhinára, mikor is pihennek a gejzírek. Még egy rövid ideig. Befordulok az egyik szikla mögé, majd leosonok egy tágasabb, ferde járaton. Nagyjából egy embernek elég hely. Néhány tucat lépés után, mikor már két embernyi mélyre értem, ketté ágazik a járat, illetve megy lefelé is tovább. Mögöttem egyre közelebb érnek üldözőim. Pontosan úgy, ahogy azt elterveztem. Nem ez az első, hogy valaki prédának néz. Már érzem a levegőben a meleg párát, ami magával hozza egy moraj ígéretét. Balra kilépek, és egy, két, há... Elementális erővel tör föl a forró gőzzel kevert habzó víztömeg, alig karnyújtásnyira tőlem. A felszínen még jó nyolc-tíz lépésnyi magasra és vagy ötször olyan messzire elvisz a csóvája.

avatar


Ocantis polgár

Karakterlap :
Titulus :
"Aki több színben lát"
Tartózkodási hely :
Ocan bolygó
Hozzászólás száma :
40

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 

Suhina

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: Ocan bolygó-
^
ˇ