Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Today at 12:17 am
Kanyargós ösvények

Yesterday at 11:26 pm
A pszichiátriai rendelőhöz tartozó terápiás szoba

Yesterday at 2:15 pm
Dzsungel

Hétf. Dec. 17, 2018 5:48 pm
SR-29 Aszteroidatörő sikló. A Rasa Rendszer aszteroida övében sodródva.

Hétf. Dec. 17, 2018 12:20 am
Rakodótér

Vas. Dec. 16, 2018 10:02 pm
Jack Silver kabinja

Vas. Dec. 16, 2018 8:18 pm
Hiányzásnapló

Pént. Dec. 14, 2018 11:17 pm
A Konvoj

Pént. Dec. 14, 2018 7:51 pm
Viharsziget

Csüt. Dec. 13, 2018 8:49 pm
Fegyverfejlesztési részleg

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 9
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 19

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Lépcsőházak - Lakó fedélzet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Lépcsőházak - Lakó fedélzet   Vas. Nov. 18, 2018 8:58 pm

Az űrhajót összekötő lépcsőhálózat, arra az esetre, ha a lift működésképtelen lenne, vagy valaki sétára vágyik. Azonban aki gyalog szeretne eljutni az űrhajó aljáról a tetejére, jobb, ha felkészül. Egyszer egy kadét 7000 lépcsőfokot számolt össze, mikor büntetésből épp ezt csináltatták vele, igaz amire felért a tetejére eléggé félrebeszélt.
Az innen nyíló folyosókhoz mindhez kódkártyás ajtót kell használni.

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
416

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Lépcsőházak - Lakó fedélzet   Vas. Nov. 18, 2018 9:12 pm

Sammy és Niko

Az abszolút jogosan kiszabott takarítói büntetésem utolsó napjának záró óráit töltöm a Jola, minden bizonnyal végtelen hosszúságú lépcsőházában, de kedvemet ez a töménytelen mennyiségű lépcső sem szegi, hisz egy kis szerkezetről zeneszó szórakoztat. Nem volt egyszerű hozzájutnom, azokhoz a zenékhez pedig főleg nem, ami mellett ki tudok kapcsolni és leginkább egy kicsit emlékezni a hiányzó Földi életemre.
Jelenleg senki sincs a lépcsőház ezen részén, így jól haladok, szerencsére most nem kell újratörölnöm a lábnyomos, szétcsoszogott részeket, vagy körbetörölöm egy kisebb társaságot. Mindemellett az utóbbi időben tökélyre fejlesztettem a takarításhoz szükséges képességeimet, melyeket sikerült is összehangolni, hogy villám módjára végezzek egy-egy helyiséggel.
A vödör takarítószerekkel teli víz az utóbbi időben ugyanúgy hozzátartozott a mindennapjaimhoz, mint a gépészeti feladatok elvégzése, főleg, hogy a hajón a kadét-gépészek bőségesen adnak munkát az amúgy is sok tennivaló mellé. Nem volt választásom, muszáj volt belemerülnöm a tanulásba, ami napi tizenkét-tizennégy órában ment, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy így legalább telt valamivel az éjszaka.
És igen, egy újabb zeneszám hangzik fel, melyre örömmel gondolok vissza, ha meghallom és a felmosó máris gitárrá változik egy pillanatra, ami pengetésért kiált.

You never can tell

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Közlegény
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
102

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #3•• TémanyitásTárgy: Re: Lépcsőházak - Lakó fedélzet   Hétf. Nov. 19, 2018 3:58 pm

Niko & Sam
Néhány napja már úton vagyunk, de számomra még mindig furcsa a helyzet. Szerettem az Arkant, megszoktam már az ottani életet és társaimat, erre most egy másik hajón kell megtalálnom a helyemet. Amúgy se egyszerű a jellemem, így nem éppen könnyű barátokat se találnom, így természetesen a munkába feledkeztem, ami akad bőven. Itt jó sok gépész tanuló is akad, tőlünk mennek majd az Arkanra és ez a hajó olyan öreg, hogy mindig van mit javítani rajta. Most se aludtam sokat, túl sok minden jár a fejemben, de legalább Williamhez még nem kellett hozzámennem. De jól tudom, ami késik az nem múlik. Mégis, még mindig nehéz elfogadnom azt, hogy az áthelyezésem nagyrészt Ethan hibája, William meg persze helyeselt... ahogy a kinevezéseimet is a jövendőbeli férjem miatt kaptam. Túl sok ez az egész, így szükségem van egy kis egyedüllétre. A Jolán túl sokan vannak, szinte mindig belefutok valakibe, ezért is nyitok be a lépcsőházba, ahol talán senki se fordul most meg. Ki akarna lépcsőzni, amikor van lift is? Na ugye, hogy senki...
És ekkor látom meg a férfit, felmosóval a kezében, amit nem éppen rendeltetésszerűen használ. A régi, egyetemi éveim jutnak eszembe róla, így ajkamra ösztönösen mosoly kúszik, miközben jobban megnézem, hogy kivel is van dolgom és... ekkor ér a felismerés. Ez nem lehet.
- Nikolai? - lehet, hogy nem hall, én viszont lassan közelebb lépek hozzá. Ő mit keres itt? Nem az Arkanon van? Kezdek egyre jobban összezavarodni, de végül jobbom finoman erős vállára helyezem, így jelezve neki, hogy valaki más is van ám itt. Ha felém fordul, akkor nem a tiszti ruhámat láthatja rajtam, hanem ugyanazt a viseletet, amelyet már az Arkanon is megszokhatott.
- Nem gondoltam, hogy utánam jön majd a Jolára csak azért, hogy visszaadja a könyvet, amit kölcsön vett tőlem. - mosolyodom el, miközben szemeibe nézek. Mindketten nagyon jól tudjuk, hogy nem ezért van itt, de az a könyv amúgy tényleg még mindig nála van, ideje lenne visszaadnia ám. Nem is tudom, hogy mit mondjak hirtelen. Takarító lett a Jolán? Nem hozzá illene, hiszen Ő egy katona, nem pazarolhatja erre a Consilium. De akkor mit csinál itt?avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Tartózkodási hely :
URS Jola fedélzetén
Hozzászólás száma :
182

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #4•• TémanyitásTárgy: Re: Lépcsőházak - Lakó fedélzet   Kedd Nov. 20, 2018 10:20 pm

Abban a hitben vagyok, hogy közel s távol senki, mert hiszen ki az, aki csak úgy önszorgalomból lépcsőzne a szintek között? Steele napjában amúgy is többször gondoskodik arról, hogy a kadétok ne lustálkodjanak, és szép fényes legyen az összes lépcsőfok a bakancsaiktól. Ebből fakadóan aztán a zenei hangzással sem fukarkodok, jó hangosra veszem, hadd visszhangozzon a lépcsőház a Földi csemegéktől, de úgy egyébként is, az utolsó ilyesféle munkanapomon már ezt is megengedem magamnak, büntetés ide vagy oda. A felmosó-gitárszólóm kellős közepén érinti meg valaki a vállamat, amire annak rendje és módja szerint meg is lepődök és felé is fordulok.
- Samantha!?! – alig hiszek a szememnek, mert az érintésből arra következettem Peterson az, aki szúrópróbaszerűen meglátogatott, de legnagyobb meglepetésemre és annál nagyobb örömömre, nem más, mint a Főgépész az, aki előttem áll.
Egy gyors mozdulattal lejjebb veszem a hangerőt és egy széles mosollyal az arcomon, megölelem a lányt mielőtt bármit is szólhatna. Nem érdekel, hogy tiszt vagy nem tiszt, hogy Consiliumi tag feleségjelöltje, vagy az, hogy mi illik és mi nem. Még, ha tudnám is ezeket a dolgokat sem valószínű, hogy másképp cselekednék.
Sam volt az első, aki jó szóval fogadott az Arkanon és nem a szabotőrt látta bennem, vagy azt a valakit, akit minél hamarabb vissza kell küldeni oda, ahonnan megszökött.
- Örülök, hogy látom! – ha nem tolt el magától már korábban, most kapok csak észbe, hogy kitörő örömöm nem túl elegáns, ezért egy lépést hátrébb lépek, jobban mondva egy két lépcsőfokot lentebb, hogy egy magasságba kerüljünk.
- Érdekes, nehéz, de mindenképp hasznos olvasmány volt, sokat tanultam belőle. Szeretnék egy másikat is kölcsönvenni, ha lehet. – kacsintok a mosolyra, de tartozom ám egy monológgal az elmúlt időszakról, a köszönés nélküli, azonnali távozással és az utána történtekről.
- Johnson-nak már az elejétől fogva nem voltam szimpatikus és elérte, hogy mihamarabb távozzak az Arkan-ról. – elhúzom a számat a mesélés közben, mert már kezdtem úgy érezni, hogy összebarátkozok többekkel is a tisztek közül, végül azonban mégiscsak ez a döntés született.
- Nem haragszom rá, így határozott az Arkan biztonsága szempontjából és cselekedett. Sajnos a kölcsönkapott könyv nélkül, gyakorlatilag úgy, ahogy voltam egy ocan-i kutatóbázisra küldött még aznap, hogy ott átszállva visszatérjek a Volentis-re, de… hogy mondjam, ez a terv ott elbukott, hogy a kutatóbázis megsemmisült, én pedig idekerültem. – tudom, hogy nem egy helyen igen méretes huszárvágással ugrottam át a helyszíneket, de egy nyugodtabb helyen majd részletesebben is elmesélem.
- Ó, a vödör és a víz… - pillantok munkaeszközeimre, akikkel az utóbbi időben igen jó barátságot építettem ki. – Nos, parancsmegtagadás miatt kaptam ezt a "jutalmat" de már a végén járok a büntetésnek, konkrétan az utolsó óráimat töltöm. – felelek mosolyogva, majd ha már így összefutottunk, remélem nem bánja, ha én is kérdezek egyet.
- Hogy, hogy itt találkozunk? – úgy érzem, hogy legalább annyi mesélnivalója van Sammy-nek, mint nekem volt az előbbiekben.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Közlegény
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
102

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #5•• TémanyitásTárgy: Re: Lépcsőházak - Lakó fedélzet   Kedd Dec. 11, 2018 8:24 pm

Niko & Sam
Tudom jól, hogy veszélyes így felhívni magamra a figyelmemet, mert könnyedén egy kellemetlen orrbavágás lehet a jussom, de bízom benne, hogy Nikolainak nem rossz a lelkiismerete és meg se fog ijedni. Arra viszont egyáltalán nem számítok, amit tesz, hogy megölel. Kissé mereven állok néhány másodpercig, de aztán kezeim ösztönösen ölelik át a férfi erős testét, így viszonozva a tettét, de csak kicsit bújok oda hozzá, mert még a végén félreérthető lenne a tettem. Csak kellemetlenségeket szülne, nincs értelme, hiába is esne jól, hiszen Nikolai valahogy nem közömbös a számomra, de ezt mélyen el is rejtem, mert így kell tennem. Főleg most, hogy William felesége leszek. Nincs választásom, el kell fogadnom a sorsom, nagyon úgy tűnik, ha nem akarok még rosszabb helyzetbe kerülni. Még mindig meglep, hogy mennyivel magasabb nálam, de nem zavar és szavai hallatán is elmosolyodom.
- Én is! - őszinte szavak ezek, mert tényleg így érzek. Nem is értem, hogy miért, de valahogy Niko már az első pillanattól kezdve szimpatikus. Az ölelés végül véget ér, így leplezve zavarom kérdezek rá arra a bizonyos könyvre, amelyet kölcsönadtam neki. Tényleg jó lenne viszont látni, de nem létszükséglet.
- Örülök, hogy hasznosnak találta és természetesen. A szobámban van még bőven. - egyezek bele. Persze most nem tudja, hogy pontosan hol is lakom, de majd megmutatom neki, amikor lesz némi időnk. Mint látom, neki azért még van dolga, de talán nem tart már túl sokáig. De miért is takarít? Hmm, nemsokára kiderítem, de előbb a története érdekelne. Meglep, amit hallok, hogy Kristofer tényleg elintézte, hogy ne maradhasson, így aprót sóhajtok, de mást egyelőre nem mondok. Nem lett volna egyébként se szavam a dologba, hiába próbáltam meg annak idején Krissre hatni. Nem ment. De most nem is akarok tovább a parancsnokra gondolni, mert annál érdekesebb a történet... na meg hiányosabb is.
- Úgy érzem, mintha ez nem ment volna ilyen egyszerűen. Mi történt az Ocanon? Elmeséli vagy inkább ne kérdezzem? - nem akarom ám a világért se faggatni, ha nem szívesen beszél róla vagy esetleg nem pont itt. A könyvem sorsa se kerülte azért el a figyelmem, így már most tudom, hogy amikor legközelebb a Jola és az Arkan egy időben köt ki, át fogok menni a hajóra, hogy megkeressem. Valahol biztos megvan még, bízom benne, de most nem hozom szóba, nem szeretném, ha Nikolai esetleg kellemetlenül érezné magát miatta. A víz felé sandítok, amikor végül rátér arra és elmosolyodva kuncogok picit.
- Milyen parancsot tagadott meg, ha szabad kérdeznem? - ez valóban érdekelne. Közlékenynek tűnik egyébként, akár csak régen. Kérdés nélkül mesélt magáról, de most rajtam lesz a sors, érzem. Aprót sóhajtok, beletúrok barna üstökömbe, majd megvonogatom kissé vállaimat is.
- Áthelyeztek. A kapitány és McGrover tanácsos így döntöttek, nekem pedig nem volt beleszólásom. - sejtheti, hogy nem örülök neki, mivel szerettem az Arkanon dolgozni, végre megszoktam a legénységet és egész jól beilleszkedtem. Bár most már Kat sincs ott, így nélküle furcsa lenne... Na meg új kapitányt is kapott a hajó, aki valahogy már csak ránézésre se szimpatikus. Egyébként arra most nem térek ki, hogy Williamnek mi köze volt az áthelyezésemhez, és mélyen belül bízok benne, hogy Niko se kérdez majd rá.
- De legalább egy helyen szolgálunk és ismét találkozhattunk. - nézzük a dolog pozitív oldalát, mert sok más nem nagyon van. Úgyis egyedül éreztem magam, de Nikolai társaságában e nincs így. Vele ismét olyan lehetek, amilyen a Földön is voltam, Ő nem vár el tőlem mást, magamat adhatom.
- Egyébként történt más is... Lejárt a türelmi időm, így férjhez kell mennem... Nem tudom, hogy mennyi időm maradt. - bízom benne, azért is beszélek most ilyen nyíltan és bizony arcomra is van írva, hogy nem szabad akaratomból teszem, és főleg nem szerelemből. Nem állok én készen erre, Will egyébként is jóval idősebb nálam, de, így kell lennie. Ez eldöntett.
- De legalább a hajón maradhatok és nem kell mindig a férjem mellett lennem a Volentisen. Azért ez valahol jó hír. - próbálok mosolyt erőltetni az arcomra, de az nem túl őszinte, mégis, most igyekszem pozitívnak mutatkozni, legalább egy kicsit, de túl nehéz ez a téma. Nem is nagyon tudom, hogy mit mondhatnék még róla. A legszörnyűbb az egészben pedig az, hogy egy consiliumi taghoz kell hozzámennem, de egyelőre még ezt se említem, túl fájdalmas és előre látom magam előtt, hogy Niko miként fog reagálni rá. Bár... katona, lehet, hogy semmit.avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Tartózkodási hely :
URS Jola fedélzetén
Hozzászólás száma :
182

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #6•• TémanyitásTárgy: Re: Lépcsőházak - Lakó fedélzet   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Lépcsőházak - Lakó fedélzet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Lakónegyed
» Tatia lakása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: A világûr :: Az URS Jola fedélzetén :: Lakó Fedélzet-
^
ˇ