Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 13
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 23

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Elli & Aria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Elli & Aria   Hétf. Nov. 19, 2018 10:42 pm

Elli & Aria
Csodálatos napra ébredtünk, végre találtak nekem más elfoglaltságot, mint, hogy anyámat kelljen hallgassam arról, hogyan legyek Jó feleség. Egyéb elfoglaltsága sincs, mint engem oktatni. Tele van, már az egész mindenségem vele.
Azt mondták segíthetek bevezetni az új világunkba azokat az embereket, akiket most olvasztottak fel. Én igazából azt sem tudom mi ez a fagyasztás, meg minden ami vele jár. Állítólag ők a Föld nevű bolygóról jöttek, izé hozták őket, lefagyasztva, hogy majd itt kiolvasszák. Lehet, hogy hülye vagyok, de én ebből az egész katyvaszból nem értek semmit. Én itt születtem a Volentisen és itt is nőttem fel. Azt se tudom mi az a föld és mi az a más világ, amiről sokan beszélnek. Olyanok, akik onnan jöttek. Mindenféle különbségekről, meg más világról hallani. Nekem nincs viszonyítási alapom, így nem tudom megmondani melyik jó és melyik a rossz világ. Nekem ez a jó, ahol élek, én így szoktam meg, ebbe születtem. Na jó oké. Kivéve az anyám oktatásai, meg ez a hülye rendszer, hogy férjhez kell menni, már 16 évesen. Ez szerintem egy borzalmas szabály, amit ki kellene törölni.
Nekem egész életemben az volt a legfőbb vágyam, hogy orvos legyek, vagy legalább ápolónő, hogy segíthessek másoknak. De anyám erről, hallani sem akar. Ő csak azt hajtogatja, hogy Jó feleségnek és szakácsnak kell lennem. Ő soha nem támogatta az elképzeléseimet, csupán a bátyám. Ő mindig mellettem volt mindenben.
Gondolataimból, az hozz vissza, hogy megérkezem a helyszínre, ahol találkoznom kell, azzal akinek segítenem kell majd beilleszkedni. Nem emlékszem a nevére pedig elmondták. Igazából, engem az fogott meg, mikor közölték, hogy orvos. Az első ok, amiért elfogadtam ezt a munkát, az az, hogy talán tanulhatok tőle valamit. Ennek nagyon örülök.
Pár perc várakozás után megpillantok egy felém érkező csinos hölgyet. Azt hiszem ő lesz az. Mint egy kislány olyan mosollyal állok előtte, amikor megpillantom. Ha oda ér hozzám, kedvesen és mosolygósan üdvözlöm.
- Szia Aria vagyok. Én fogok segíteni neked.


avatar


Civil a Volentisen

Karakterlap :
Titulus :
ember, feleség jelölt
Tartózkodási hely :
Volentis
Hozzászólás száma :
30

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Elli & Aria   Szer. Nov. 21, 2018 9:04 pm

Nem is tudom pontosan megmondani, hogy mióta vettek ki a mély hűtőből. Valahogy nem úgy érzem a napokat, ahogy régen. Sőt egyáltalán nem érzem, hogyan telnek. Mikor van nappal, és mikor van éjszaka, mit minek kell venni.
Ráadásul, amióta felébresztettek azóta nem igen mozdultam ki. Olvastam azt a sok valamit, amit elém raktak, és vizsgálatról vizsgálatra mászkáltam. Nagy szemekkel csodálkoztam rá arra, hogy azóta milyen műszereket fejlesztettek ki, vagy épp mi maradt meg a múltból. Hogy fogok én itt dolgozni?
Hogy fogok egyáltalán itt élni. Annyi minden változott, alig bírom felfogni. És valahogy a régi dolgaimat amikor megkaptam a sok emlék… A tudat, hogy a családom halott. Hogy mennyien odavesztek… ÉS itt állok egy világ előtt, ami rám vár és én nem tudok róla semmit sem.
Az első pár napban ide, oda kísérgettek, de ma lehetőségem van arra, hogy egyedül induljak egy kis felfedező túrára, persze azért kirendeltek mellém valakit, aki körbe vezet. Viszont megkaptam a szoros beosztásomat is, hogy hová mikor és miért kell mennem.
Hirtelen úgy éreztem, hogy mintha visszakerültem volna a főiskolára, és újra diák vagyok, aki előtt számtalan lehetőség is ott van. Viszont a félelmek is itt vannak, és egyelőre nem tudom eldönteni, hogy melyik az erősebb.
A találkára pontosan érkezem, szerencsére nem is tévedtem el. Kaptam valami hívót is, hogy eltudjanak érni, de valami azt súgta, hogy ez inkább egy póráz féle, vagy nem is tudom, de a lényeg, hogy tudják hol vagyok.
- Szia – köszönök a rám váró fiatal lánynak,mert fiatal, bár nem tudnám most megsaccolni, hogy mennyi, hiszen számtalan tényező befolyásolja ezt lényegében azt hiszem.
- Elliana vagyok ,de szólíts csak Ellinek vagy Ananak, ahogy neked jobban tetszik – mondom egy apró mosoly kíséretében.
- Van valami terv, amit követnünk kell,vagy valami? – érdeklődtem finoman, mert fogalmam sincs, hogy mi a szokás.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Alhadnagy- hajóorvos
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
59

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #3•• TémanyitásTárgy: Re: Elli & Aria   Pént. Nov. 23, 2018 10:37 pm

Elli & Aria
- Örülök, hogy megismertelek Elliana.- ismételem meg a nevét. Majd, amikor azt is közli velem, hogy hogyan szólíthatom, akkor hozzá teszem. - Akkor azt hiszem én Ellinek foglak nevezni. Én csak simán Aria. - motyogom. Majd miután rájövők mekkora hülyeséget mondtam, hisz csak ez a nevem van,  nevetek, mint egy dilis. Aj. Megint úgy festhetek, mint egy kislány az első randiján vagy első nap az iskolában. Azt hiszem még jól bele is pirulok.
De valahogy mindig így viselkedem idegenek körében. Nem tudom kontrollálni magam. Folyton zagyvaságokat fecsegek, vagy be sem áll a szám. Mint egy rossz gyereknek.
Meg szégyellve magam lehajtom a  fejem és a földet kezdem el bámulni. Olyan kínos. Legalább most kellett volna jó benyomást keltenem, olyan lány benyomását, aki nem is tudom, hogy milyen. A lényeg hogy nem ilyen lüke kislány félét, mint ahogyan én festhetek most. Aj. Jaj.
- Izé...- kapom fel a fejemet kérdésre és mosolyogva makogok, mint, aki nem tud beszélni. - Igazából fogalmam sincs ...- érzem olyan vörös lettem, mint egy rezsó. - Igazából nem értem a kérdésedet. - nyögöm ki végre. zavaromban pedig egyik hajtincsemet a fülem mögé teszem. Majd erőt veszek magamon. Na jó Aria. Viselkedj normálisabban. - Tulajdonképpen nincsen semmi féle terv, amit követnünk kéne. - magyarázom pontosabban, - Azt mondták, minden fontos dolgot mutassak meg neked, amire szükséged lesz a hajon. - teszem hozzá a részletesebb infókat. Aztán hirtelen más témára térek. Bár ehhez merszet kell vennem, hogy megkérdezzem. Sóhajtok egy hatalmasat. - Lehet egy kérdésem? - kezdem először ezzel és olyan boci szemekkel nézek rá, hogy nehéz nemet mondani. Ha jól sejtem és megengedi, hogy kérdezzek,a akkor kicsit több önbizalommal teszem fel a kővetkező kérdést. Ha meg nem engedi meg, akkor, mintha nem is hallottam volna  a válaszát teszem fel a kérdést. - Te ugye orvos vagy?  


avatar


Civil a Volentisen

Karakterlap :
Titulus :
ember, feleség jelölt
Tartózkodási hely :
Volentis
Hozzászólás száma :
30

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #4•• TémanyitásTárgy: Re: Elli & Aria   Vas. Dec. 09, 2018 8:05 pm

Egy picit mosolyogtam, de még mindig elveszettnek éreztem magamat. Még akkor is, ha a sok új dolog tele van izgalmakkal, ugyanakkor félelmekkel is.
- Én is örvendek Aria -mondom mosolyogva. Muszáj lesz noszogatnom magamat, mert ennyire elveszett nem lehetek. Hamar a sarkamra, a lábamra kell állnom, ebben az új világban, hogy megtaláljam a helyemet szépen.
Most nézem meg csak magamnak a lányt. Fiatal, nagyon fiatal, talán olyan 17- 20 év között lehet talán. De nem tudom mit saccolgatok, amikor engem is most olvasztottak ki, és közel sem annyi vagyok, mint amennyinek kinézek. Viszont azt könnyű megállapítanom róla, hogy vidám, csintalan, és persze a szépséget se hagyjuk ki a sorból. Vajon mások is ilyen fiatal vezetőt kapnak az első úton a szabadba? Már, ha egy állomást lehet annak nevezni.
De , ahogy elnézem nem csak én izgulok itt, hanem más is.
- Semmi gond, azt hittem, vagy is én gondoltam azt, hogy biztos van valami menetrend, vagy valami szabályzati vonal, amit követni kell – próbáltam magyarázatot adni a kérdésemre, mert hát eddig mindig meg volt minden mikor hová menjek, vagy épp mit kell csinálnom. Most meg tényleg ez az első alkalom, hogy a laborból, meg a betegszobából kitehetem a lábamat.
Aztán csak szót értünk végül és Megkönnyebbülten sóhajtok fel.
- Ezt örömmel hallom – nyugtázom azt le, hogy nincs semmiféle terv, amit követnünk kellene. Kicsit már kezdett sok lenni a szabályokból, és a kötöttségekből, amikbe belekerültem az ébredéssel.
- Nem lehetne előbb kicsit körbe nézni? – kérdem hallkan tőle.
- Tudod ez az első, hogy kiengedtek , eddig mondhatni bezárva voltam majd nem. Egyik vizsgálatról a másikra küldtek, aztán jöttek az oktatások , és már ennek a kis sétának is örültem, amit magam tehettem meg idáig – bár lefogadom, hogy árgus szemekkel figyeltek, hogy oda megyek e ahová kell.
- Aztán mehetünk arra, amit te mondasz, beszerezni vagy mostanság, hogy nevezik ezt? – nézek kérdőn rá.
- Persze – váltok át kíváncsiságra, mert miért akarna tőlem kérdezni? Hiszen ő sokkal többet tudhat mindenről, mint én.
- Igen, orvos vagyok, és remélhetőleg az is maradok, csak fel kell teljesen zárkóznom, mert sok minden máshogy működik. Ne tud meg … Akkorákat pislogtam mialatt vizsgáltak – nevettem el magamat.
- Furcsa ez a sok új kütyü, de megmaradtak a régiek közül is dolgok – igen, mondhatjuk úgy, hogy megeredt a nyelvem, ami nem csoda, mert eddig normális beszélgetésbe se igen volt részem, mert nem nevezném annak, amiken eddig részt vettem. Remélem nem tart örültnek vagy egyéb.
- Ne haragudj, azt hiszem sokat fecsegek – állapítom meg magamról, de ugyan akkor érzem azt is,hogy tényleg jól esik ez az egész kicsike kis idő , amióta itt állunk egymással szembe. Valahogy más, mint az elmúlt napokban átélt dolgok.


avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Alhadnagy- hajóorvos
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
59

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #5•• TémanyitásTárgy: Re: Elli & Aria   Csüt. Jan. 03, 2019 8:20 pm

Elli & Aria
- De persze körbenézhetünk. - mondom kedvesen. El is felejtettem, hogy ő biztosan régen volt már ilyen helyen. Én meg túlságosan is sokat fecsege, szokás szerint. Olyan kis izén érzem magam. - Ne haragudj. - mondom elnézést kérve a sok mondásomért és azért, hogy nem figyelek rá.
- Hát el sem tudom képzelni milyen lehetett bezárva. Én egy percet se tudnék kibírni úgy. Szeretem, hogy szabadon járhatok és azt csinálhatok, amit akarok. - mondom magam elé meredve. Megpróbálom elképzelni, hogy milyen is lehetett neki. De inkább bele sem akarok gondolni. Mosolyogva tovább haladok mellette.  
- Hát igen valahogy úgy mondják - kuncogok - De tegyük azt, amit te szeretnél. - mondom kedvesen. Nekem tulajdonképpen nem mondtak semmit sem, hogy mit kellene tennünk. Csupán annyit mondtak legyek a társasága, ne kelljen egyedül végig mennie ezen az egészen. Szóval én csupán megteszem azt, amit kérnek.  
Nagyon megörvendek annak, amikor azt mondja, hogy nagyon szívesen válaszol a kérdésemre. Azt hiszem ez meg is látszik az arcomon, hisz nem tudom leplezni.
Ismét nevetnem kell azon, amit mond, hogy milyen sokat változott az orvos tudomány. Én nem tudhatom ezeket, hisz én már ebben a világban születtem. De akkor is jól esik az a hangsúly amiben mondja és nevetnem kell rajta.
- Én nem tudom mi volt anno. Vagyis hát abban a világban, amiből te is jöttél. - magyarázom még mindig kuncogva kissé. - Én már itt születtem tudod. - teszem hozzá.
- Dehogy. Ugyan már. Nagyon jól esik, hogy van kivel beszélgetnem - magyarázom aranyosan. Aztán kissé magam elé meredek. Van valami az eszemben, ami nagyon motoszkál bennem és nagyon szeretnék erről beszélni vele.
- Tudod én is nagyon szeretnék orvos lenni. - fogom kissé komolyabbra a hangsúlyomat. Már amennyi kitelik belőlem. Jól mondják én és a komolyság kissé messze állunk egymástól. - Igazából arra gondoltam, hogy te - motyogom - hát, hogy te... te talán tudsz nekem segíteni. - nyögöm ki végre valahogyan. Kérdőn meredek rá. Igazából nem is tudom mit szeretnék hallani tőle.avatar


Civil a Volentisen

Karakterlap :
Titulus :
ember, feleség jelölt
Tartózkodási hely :
Volentis
Hozzászólás száma :
30

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #6•• TémanyitásTárgy: Re: Elli & Aria   Vas. Jan. 06, 2019 1:39 pm

Valahogy , ahogy ezt mondja, hogy de körbe is nézhetünk úgy érzem, hogy megbántottam, vagy nem is tudom. Hirtelen lett fura a helyzet, majd még ő kér bocsánatot. Tényleg nem kellett volna, én csak érdeklődtem, meg hát nem tudom, hogy mit tervezett el, vagy adtak ki neki feladatul velem kapcsolatban.
- Nincs semmi baj, te ne haragudj, hogy így lerohantalak ezzel a kéréssel. Tényleg nem tudom, hogy szokás , vagy mi a szokás, amikor előszőr kiengednek minket ébredés után- teljesen olyan, mintha rögtön egy új világot akarna az ember felfedezni, rohanna bele, de azt se tudja, hogy merre, és milyen akadályok vannak esetlegesen előtte.
- Nehéz volt, nem tagadom. Meg az a sok vizsgálat, ellenőrzés, az első pillanatokról pedig inkább ne is beszéljünk- az volt talán a legnehezebb. Az ébredés a hibernációból. Elmondták régen, hogy mi várható, hogy várható, de azt sose mondták, hogy az agyam később fog kapcsolni, mint a testem többi része, pedig az irányít mindent.
- Örülök, hogy végre kiengedtek a karantén területről – mondtam mosolyogva, mert ennek tényleg örültem. Ott minden olyan egyhangú és unalmas. És nem feltétlenül van társaságunk sem, akivel esetleg kellemesen el lehet tölteni az időt.
- Nem szeretném megkavarni a tervezet programot, vagy nem tudom mik lettek volna a terveid? – néztem rá kérdőn, majd csak jutunk valami kompromisszumra, mert nem szeretném bajba keverni. Aranyos lánynak tűnik. Látom rajta, hogy örül annak, amikor azt mondtam, hogy megválaszolom a kérdéseit, bár nem igen értem, hogy mit szeretne tőlem kérdezni, mert bizonyos szempontból szerintem ő többet tud.
Nem tudnám megmondani, hogy áldás vagy átok ebbe a világba beleszületni, vagy beleébredni. Látszólag ő boldog, úgy,hogy annyira rossz csak nem lehet.
- Szóval itt erre nincsenek képzések? – néztem rá döbbenten, mert hát azért én is kaptam ,meg kapok még képzést arról, hogy is működnek itt a dolgok.
- Vagy jártál már valamire, csak nem tudod hogyan tovább? – kíváncsiskodtam kicsit jobban, hogy megértem, hogy mit is szeretne pontosan mondani.
- Egyelőre én azt tudom, hogy amíg nem helyeznek el rendesen, magam is felügyelet mellett fogok dolgozni, aztán pedig egyedül itt az állomáson. De szeretnék máshová is eljutni, így szerintem , ha vége ennek az alapozásnak, akkor fogok jelentkezni egy hajóra. Nem tudom, hogy oda lehet e vinni ..Nem tudom, hogy nevezik itt, de régen, gyakornok, meg rezidens volt, nem tudom milyen szinten vagy, de ha lehet, én szívesen veszem a segítséget. Ha gondolod ,akkor utána nézhetünk, és talán találunk valami közös fejtágítást is – mondom mosolyogva, már csak azért, is, mert biztos vagyok benne, hogy kellemes társaság lenne a számomra. És nem érezném azt, hogy egyedül vagyok. És szerintem még tanulhatunk is egymástól, mert abban biztos vagyok, hogy ő jobban ért a evilági kütyükhöz, mint én.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Alhadnagy- hajóorvos
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
59

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #7•• TémanyitásTárgy: Re: Elli & Aria   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Elli & Aria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: A végtelen univerzum :: Idõugrás :: Múlt-
^
ˇ