Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 13
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 23

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Pszichiátriai rendelő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Pszichiátriai rendelő   Kedd Nov. 20, 2018 5:36 pm

***

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
429

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Pszichiátriai rendelő   Szomb. Jan. 05, 2019 4:02 am

{Lewis főgépész && dr Valentine}


Halkan pittyeg néhányat az előre beállított emlékeztető, én pedig futó pillantást vetek a kijelzőre, mielőtt nagy nehezen kikászálódom a takarók alól. Magamra kapkodom a szétdobált ruháimat és kislisszanok a legénységi szállások folyosójára. A délutáni óra ellenére is álmos arccal  indulok a rendelő felé, de közben már a hozzám érkező Lewis alhadnagyon jár az agyam. Többször is átolvastam az aktáját, és akarva-akaratlanul is hallottam innen-onnan extra infókat a nőről, aki szédületes sebességgel lett a közlegényből hadnagy, hajógépészből pedig consiliumi gyűrűs menyasszony.  Kicsit sem irigylem a helyzetét, bár lehet, hogy sokan másképp lennének ezzel. Csak futólag találkoztunk eddig, de már annyiból is tökéletesen egyértelművé vált számomra, hogy Samantha sem boldog a jelenlegi helyzetével.  Hogy ennek mi az oka, az persze kérdéses, hiszen az elmúlt hónapokban egyszerre zúdult rá több változás is. Kíváncsi vagyok, hogyan birkózik meg ezekkel.

A mai találkozásunk tehát nem csak egyszerű felülvizsgálat, bár ezt nem igazán közöltem vele. Az időpont egyeztetés teljesen elektronikusan történt, így nem tudom, mire számítsak. Ő is ellenáll majd vajon, mint itt a legtöbben, vagy külön unszolás nélkül együttműködik? Ez hamarosan ki fog derülni. A megbeszélt időpont előtt negyed órával már a rendelőmben ülök; az ajtóm nyitva, az ölemben pedig a pda-m, amin már meg is nyitottam a SL címkével ellátott jegyzetfájlt. Már csak a páciens hiányzik.

avatar


Az URS Jola tisztje

Hozzászólás száma :
31

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #3•• TémanyitásTárgy: Re: Pszichiátriai rendelő   Kedd Jan. 08, 2019 8:32 am

Leda & Sam
Elkerülhetetlen volt, hogy a Jola pszichomókusa engem is behívjon magához egy kis beszélgetésre, mondhatni számítottam rá. Nem is ért meglepetésként az üzenete, amelyben közölte, hogy a megadott időpontban jelenjek meg a rendelőjében, így indulok is, hiszen jelenésem van. Mivel Ethan út közben nem kötelez az egyenruha viseletére, így most is sajátos felszerelésemben haladok végig a folyosókon, majd pillantom meg a nyitott ajtót, mely minden bizonnyal jelzés a számomra, hogy fáradjak csak beljebb. Nem húzom az időt, felesleges lenne, minél előbb bemegyek, annál hamarabb jöhetek is kifelé. Azért az ajtóhoz érve kopogok, de aztán már a rendelőben is vagyok, ahol barna szemeim Ledára emelem.
- Üdv dr. Valentine. - mint láthatja, nem késtem, sőt, jó öt perccel korábban is jöttem. Beljebb megyek és mivel biztosra veszem, hogy hellyel fog kínálni, le is dobom majd az íróasztal előtti székre. Persze a rendelő ajtaját nem felejtettem el bezárni magam után, így teljes lehet a nyugalmunk és senki se hallgatózhat. Nem értékelném. Egyébként kissé tartok tőle, hogy mi mindenre fog rákérdezni, de nem kerülhettem el ezt a vizsgálatot, így próbálok lazának tűnni, de belül nem kicsit vagyok feszült.
- Mit szeretne tőlem? Beszélgessünk? - döntöm oldalra a fejem egy cseppet, így lófarkam is jobb vállamra vándorol, de aztán végül kezeimet összefonom ölemben, majd várok. Kérdezzen hát vagy mondja, amit szeretne. Mint tudja, sok munkám van, de ezt feleslegesnek látom szóvá tenni.avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Tartózkodási hely :
URS Jola fedélzetén
Hozzászólás száma :
198

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #4•• TémanyitásTárgy: Re: Pszichiátriai rendelő   Csüt. Jan. 10, 2019 1:47 am

Ahogy a közeledő lépteket meghallom, felállok, és úgy várom, hogy a főgépész alakja felbukkanjon az ajtóban. Egy mosollyal üdvözlöm a nőt, és már nyújtom is a kezem neki. - Lewis alhadnagy, ugye? dr. Adelaide Valentine vagyok - biccentek egy aprót, és megrázom a kezét, ha elfogadta az enyémet. - Nem bánja, ha Samanthának fogom szólítani? - mindenkitől meg szoktam ezt kérdezni, még úgy is, hogy tisztában vagyok vele, a katonák többsége milyen kényes a rangjára. Főleg, ha az nem közlegény. Nyilván kényelmesebb és közvetlenebb lenne, ha a keresztnevét használhatnám, de a Lewis alhadnaggyal is tökéletesen megelégszem, ha neki így kényelmesebb.

Mivel Samantha az asztalnál foglal helyet, ahol egyébként csak dolgozni szoktam, illetve rövid megbeszéléseket tartani, én is elfoglalom a székemet vele szemben. Talán biztonságosabbnak érzi egyelőre, ha van közöttünk egy asztal, így ezt ma nem fogom szóvá tenni. - Évekig szolgált az Arkanon, ha jól tudom. Biztosan volt már efféle vizsgálaton. Csak beszélgetni szeretnék. Megismerni kicsit, és felmérni a jelenlegi állapotát.- kezeimet összekulcsolva pihentetem az asztalon, ahogy hátradőlök a székemben. - Hogy érzi magát a Jolán? Jól alszik? - kíváncsi tekintetemben nem láthat mást, csak őszinte érdeklődést. Az aktája alapján néhány hónappal ezelőtt szabályosan a feje tetejére állt az élete. Szeretném tudni, vajon hogyan dolgozza fel ezeket, ha egyáltalán sikerült neki. Talán most még nem akar beszélgetni, de remélem, hogy képes lesz túllépni a pszichológusokkal szemben táplált általános ellenszenven, és belátni, hogy tudnék segíteni.

avatar


Az URS Jola tisztje

Hozzászólás száma :
31

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #5•• TémanyitásTárgy: Re: Pszichiátriai rendelő   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Pszichiátriai rendelő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: A világûr :: Az URS Jola fedélzetén :: Legénységi fedélzet-
^
ˇ