Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Today at 12:17 am
Kanyargós ösvények

Yesterday at 11:26 pm
A pszichiátriai rendelőhöz tartozó terápiás szoba

Yesterday at 2:15 pm
Dzsungel

Hétf. Dec. 17, 2018 5:48 pm
SR-29 Aszteroidatörő sikló. A Rasa Rendszer aszteroida övében sodródva.

Hétf. Dec. 17, 2018 12:20 am
Rakodótér

Vas. Dec. 16, 2018 10:02 pm
Jack Silver kabinja

Vas. Dec. 16, 2018 8:18 pm
Hiányzásnapló

Pént. Dec. 14, 2018 11:17 pm
A Konvoj

Pént. Dec. 14, 2018 7:51 pm
Viharsziget

Csüt. Dec. 13, 2018 8:49 pm
Fegyverfejlesztési részleg

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 9
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 19

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Logan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Logan   Szomb. Dec. 08, 2018 10:40 pm

Logan Scargo
titulus, szlogen, vagy valami rövid mottó

Az alapok
Becenév: Logan  
Faj: ember
Születési hely, idő: Válasz helye  
Kor: Válasz helye  
Csoport:  flotta (Arkan )
Foglalkozás: elsőtiszt  
Család:ikertestvér - jelenleg nem tudja, hogy merre van
Családi állapot: nőtlet
Szexuális beállítottság: hetero
Karakter arca: adam cowie


We've come too far to give up who we are
All ends with beginnings


Jellem
Kezdjük azzal, és mindenkorra tisztázzuk le azt, hogy szeretek megkapni dolgokat, amik megtetszenek. Egyszerűen csak szeretem a szép dolgokat, a formás nőkről ne is beszéljünk. De elég egy tárgynál is az, hogy ha meglátom, és vonzani kezd, akarni akarom, birtokolni. Ez ilyen egyszerű. És kérdezned sem kell, mert igen, megteszek mindent azért, hogy ezt a dolgot, vagy valakit megkapjam. A következő kérdésed így nyugodtan lehet az, hogy hogyan? A válasz egyszerű bármi áron, és bármilyen eszközzel. Kivárom e türelemmel? Olykor, de ez kevésbé jellemző. Sokkal inkább jobban szeretem a cseleket, a szabálytalanságot. Kiszámíthatatlan lennék cselekedetek terén? Talán, de úgy is megtudod a választ, ha rád kerül a sor.
Bármi is vezérel, mindig célirányosan mozgom. A veszteségek nem igazán izgatnak, hiszen minden pótolható.
Olykor csipkelődök, de ez lehet enyhe kifejezés arra, hogy másoknak beszólok.
Parancsokat kevesektől tűrők el, főleg ,ha az egy alattam álló szájából esne ki esetlegesen. Sőt, annyira nem szívlelem, hogy magam intézkedem az ügyben. Fordulj csak be egy kietlen folyosóra, és próbáld utána rám bizonyítani, hogy segítettem neki menni a falnak.
A felettem állókat viszont követem, nem elvakultan, de követem. Elfogadom a parancsaikat, de e téren is vegyesek az érzelmeim, főleg ,ha a fő cél nem az én utamat követi, vagy segíti elő, de amíg egyfelé evezünk nem lesz problémánk.
Van három dolog , amit viszont tényleg nem bírok elviselni: az árulást, a kioktatást és a provokálást. Az másodiknál lehet, hogy faképnél hagylak, vagy megütlek, a harmadiknál 100%, hogy egy ütést biztosan fogsz érezni. És mi történik az elsőnél? Várd csak ki.
Jut is eszembe, hiszen van még egy dolog, amiért kifejezetten nem vagyok oda. Az pedig az elutasítás. Nem viselem jól, így mondjuk úgy, hogy nem úgy fogok veled cselekedni, mint ahogy azt te gondolod, vagy sejteni véled. Nyájas leszek, de rémálmaidban még találkozunk.
Szeretem a szebbik nemet, nagyon is, de ettől függetlenül képes vagyok arra, hogy szeressek, legalább is volt aki ezt állította rólam. Én magam viszont soha nem tapasztaltam még meg ezt az érzést. Azt se tudom létezik e ilyen bennem. De azaz egy biztos, ha lesz egyszer egy nő, akit képes leszek szeretni, azt foggal, körömmel védeni fogom. Ebből a szempontból igen féltékeny típus vagyok, ami az enyém, azaz enyém. Senki ne nyúljon hozzá, rá se nézzen.
Szeretem a káoszt, a vért, a szabadságot, legalább is ha magamról van szó.
Tudok e udvarias lenni? Még szép, hiszen remek eszköz mindenre.


Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs!

Memento Mori
Információk Rólad, amiket meg mersz osztani (név, kor, multik stb.)

avatar


Az URS Arkan kadétja

Hozzászólás száma :
1

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 

Logan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Karakteralkotás :: Azonosítatlan létformák-
^
ˇ