Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 13
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 23

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Scargo és Jenkins - Mindenki jól jár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Scargo és Jenkins - Mindenki jól jár   Hétf. Dec. 31, 2018 1:18 pm

Scargo és Jenkins

Ha korlátlan hozzáférésed van a rendszerhez, nem nehéz úgy alakítani a dolgokat, hogy rátalálj valakire és innen már könnyen megy, miként hozd az illetőt kínos, mondhatni zűrös helyzetbe. Csapdaállításban profi vagyok és ez az egyik legegyszerűbb módja, hogy valakire rátegyem a láncot. Persze ő ezt ne érezze láncnak, inkább tekintse csak kitüntetésnek, kegynek, így minimalizálható, hogy abba a kézbe harapjanak, amelyik enni ad, nemde?
Így esett, hogy egy bizonyos Logan Scargo-t elém hozatnak korunk modern, lánc nélkül is működő, szinte mágnes-szerű bilincsben. Diszkrét, nem csörög-zörög, ellenben a két csuklót egy centire sem tudja eltávolítani egymástól.
A csapda is egyszerű, ám mégsem túl átlátszó volt, csak verekedést kellett provokálni heves természetű, talán némileg még ittas személyt küldve. Nekem aztán mindegy volt, mi az alapja: hogy Scargo anyját szidták-e, hogy elcsábították a nőjét, vagy hogy csak simán vállal nekimentek és túlreagálták az egészet, vagy valami más. A lényeg az volt, hogy a megnevezett férfi némileg helyben hagyja az én emberemet, egy Scargo-nál magasabb rangban levőt és máris kész a baj neki: hozzák is jelenésre elém, mert hát az ilyesmi nem maradhat megtorolhatatlanul. Hogy az igazság esetleg Scargo-nál van, jogosan ütött? Azt majd mindjárt meglátjuk. Az irodámban várom őt, és mivel a bilincsek igen megbízhatóak, az asztalon nyugvó kezem egyetlen ujjmozdulatával intem ki a kísérőit, hogy ketten maradjunk.
- Neve? - Kérdezek rá, már-már unottan, mintha nem tudnám és bosszantana, hogy ilyen csip-csup ügyekkel kell foglalkoznom, mikor fene elfoglalt fejes vagyok.

avatar


A Consilium tagja

Karakterlap :
Titulus :
Consilium tagja (Alvó-program koordinálása, hibernáció- és DNS-kutatás, a Fekete Pirula feltalálója)
Tartózkodási hely :
Volentis
Hozzászólás száma :
19

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Scargo és Jenkins - Mindenki jól jár   Kedd Jan. 01, 2019 4:14 pm

Alig várom, hogy véget érjen a kiképzést és kikerüljek a nagyvilágba. Viszont addig is két napos kimenőm van, amit szándékozom alaposan kihasználni. Első körben haverokkal megyünk inni aztán meglátjuk, hogy hová lyukadunk ki. Szándékaim szerint egy, vagy akár két nő lába közé tervezem a megpihenést,de korai még az este.
Egy óra telt csak el, amikor meg is volt a kiszemelt nő, de erre valami barom belém kötött. Ráadásul csak nem akarta abba hagyni, aminek az lett a vége, hogy nem bírtam cérnával, ő meg épp csonttal. A következő percben már jöttek is értem, és vittek. Azt hittem vissza egyenest a kiképzőközponti fogdába , de nem. Máshová szálítottak le. Álltam a liftben, néztem a csodás karperecemet, és most már pontosan tudtam, hogy hová fogok megérkezni. Viszont egy dolog nem hagyta nyugodni a gondolataimat. Ekkora vétséget nem követtem el, de meglátjuk, mi lesz a vége.
Callum Jenkins, eddig csak névlegesen hallottam róla, látni nem volt szerencsém. Megérkeztemmel kihúztam magamat előtte, és egy pillanatra se sütöttem le a szememet, mint ahogy a bűnösök szokták.
Megálltam az asztala előtt, és egy aprót feljebb kunkorodott a szám sarka, amikor kiküldte az őröket. Öröm volt e ez számomra? Meglehet, de ettől független talán egyben a végzetemet is fogja jelenteni.
- Logan Scargo, szolgálatára Uram.
Se bolond, se idióta nem vagyok, hogy azért a kellő tiszteletet ne adjam meg számára. Viszont talán itt a lehetőség arra nézve, hogy milyen célokat keresek. Egy lehetőség, amivel remélem tudok élni. Ritka, hogy én reménykedem, de ez egy olyan dolog, amit csak úgy nem szerezhet meg magának az ember.

avatar


Az URS Arkan tisztje

Titulus :
Arkan - elsőtiszt
Hozzászólás száma :
16

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #3•• TémanyitásTárgy: Re: Scargo és Jenkins - Mindenki jól jár   Szer. Jan. 09, 2019 6:57 pm

Scargo és Jenkins

- Áh, igen. - Egyenesedek fel ültömben, mikor bemutatkozik, mint aki most jött rá, ki is áll előtte és nem tudta előre az egészet. Közben azon tűnődöm, hogy az előbb apró mosolyt láttam az arcán? És ha igen, vajon minek köszönhető? Figyelem őt egy kicsit mielőtt válaszolnék. Nem is sietem el, megnézem őt jobban. Na nem az alakját, ruházatát, hanem az arcvonásait, a tekintetét és főleg azokat, ami ilyenkor picit is moccanhat, változhat, árulkodhat valamiről. Vajon tudja-e tartani s ha igen, meddig a szemkontaktust? Nem egy beszari alak és ez ínyemre van, mert pont ilyent keresek. Persze, azért még nem árt kicsit tesztelni...
- Meglehet valóban a szolgálatomra kellene lennie, miután az asszisztensemet megverte nemrég. Három hétig nélkülöznöm kell őt az orvosi jelentés szerint... Tehát mit tudna mondani, amiért legalább még három hétig magát életben hagyom? - Vonom fel picit a szemöldökömet a végén és előre dőlve az asztalhoz összekulcsolom az ujjaimat rajta és úgy tekintek rá várakozón. Mindig szórakoztatóak az ilyen válaszok, legalábbis az esetek többségében. Kíváncsi vagyok, vajon megint mosolyog-e vagy inkább megretten? Nem, azt nem hiszem, bár sok nagyszájú kihaénnem-huszár lett már rimánkodó, ha féltette az irháját. De vajon elbizonytalanodik-e a helyzetét illetően? Vajon tényleg érzi, hogy bajban van és aszerint válaszol, vagy meg kell még kicsit dolgozni?

avatar


A Consilium tagja

Karakterlap :
Titulus :
Consilium tagja (Alvó-program koordinálása, hibernáció- és DNS-kutatás, a Fekete Pirula feltalálója)
Tartózkodási hely :
Volentis
Hozzászólás száma :
19

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #4•• TémanyitásTárgy: Re: Scargo és Jenkins - Mindenki jól jár   Vas. Jan. 13, 2019 2:11 pm

Érzem, látom, hogy néz. Tartom vele a szemkontaktust. Egy pillanatra sem veszem le róla. Pislogni is csak azért pislogok, mert muszáj, ha nem lenne az, akkor az is elmaradna. Nem, ijedtem meg attól, hogy idekerültem, inkább valami rejtett vágy / kívánság beteljesülését látom.
Ha tudom, hogy egy verekedés idevezet, akkor hamarabb viszem véghez. Régóta keresem a megfelelő támogatót céljaimhoz. Ahhoz, hogy az akadémiáról kikerülve ne egy senki legyek, ne egy semmi helyet kapjak. Egy kis ember nem tudja véka alá rejteni azt, ami benne rejlik. Habár annak is meg vannak a maga lehetőségei, de azok engem soha nem érdekeltek.
Figyelmesen hallgatom, nem rezdülök meg szavai hallatán. Gondolkodtam, hogy hogyan is reagáljam ezt le úgy, hogy esetlegesen hasznomra is váljék ez a találkozó.
- Azt uram, hogy az asszisztense sokkal jobb , ha eszméletlen, mert úgy nem tud olyan dolgokról beszélni, amiket nem ő intéz, hanem Ön. Egy ártatlan beszélgetéssel, iszogatással kezdődött az egész miután belém kötött ,de túl éles nyelvű. Nem tudja, hogy mikor illik felhevült vérmérséklettel befogni a száját. Minek után belém kötött, még ott hagytam volna az első ütés után, de azt már nem tudtam megállni, hogy a Consiliumot kezdi csipkedni, hogy finoman fejezzem ki magamat.
Hogy mennyi ebből az igazság ,és mennyi nem azt talán ő is tudja, de kíváncsi voltam arra, hogy mit fog reagálni a féligazságra, és a hozzátett mesére.

avatar


Az URS Arkan tisztje

Titulus :
Arkan - elsőtiszt
Hozzászólás száma :
16

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #5•• TémanyitásTárgy: Re: Scargo és Jenkins - Mindenki jól jár   Vas. Jan. 13, 2019 10:04 pm

Scargo és Jenkins

Tartja a szemkontaktust, amit most jónak könyvelek el. Alapvetően könnyebb dolga van az embernek az olyanokkal, akik gyorsan vagy lassabban, de végül félrepillantanak, lesütik a szemüket, de nekem most nem ilyesféle emberre van szükségem.
Válasza kezdetén egyik szemöldököm picit feljebb moccan, mert valljuk be, erre a kezdésre nem számítottam, és igazán kíváncsivá tett, hogy ebből mit fog kihozni a végére. Bármi sül is ki majd ebből a találkozóból, már most érzem, hogy megérte összehozni és egy emberemet kissé megveretni miatta, mert nem is emlékszem, mikor nevettem utoljára. Oké, most sem csapkodom a térdemet, de röviden felkacagok a válasza végén. Meglepően jól jött ki ebből eddig Scargo.
- Nocsak! Egy űrbe szakadt fényes páncélú lovag! - A nevetés után valamiféle mosoly ott van még az arcomon, amit leginkább ravasznak lehetne nevezni, de keveredik bele gúny és irónia is.
- Tehát jelen állás szerint az asszisztensem az, akit az Ocanra kéne száműznöm Ön helyett, Ön pedig nyilván valami jutalmat érdemelne, amiért így kiáll a rendszerért, jól mondom? Minek köszönheti a Consilium, hogy több ütést is bevállalt érte, mint egy személyes sértésért? - Gondolom ő is bekapott pár ütést, még ha relatíve egész rendezett is a külleme. De mindenesetre ha maradunk az elhangzott mese mellett, akkor többet ütött értünk, mint saját magáért. Megértem a mesét is, mert momentán az volt a legjobb védekezése, amivel előállhatott, hogy értünk harcolt, mert hát ugye ebbe elég nehéz lenne belekötni. De vajon meg is tudja-e indokolni? Kíváncsi vagyok, mi derül ki róla. És megvan a tippem arra is, mennyire gyorsan fogja rávágni az első kérdésemre, hogy igen, jól gondolom a felállást és a jutalom dolgát.

avatar


A Consilium tagja

Karakterlap :
Titulus :
Consilium tagja (Alvó-program koordinálása, hibernáció- és DNS-kutatás, a Fekete Pirula feltalálója)
Tartózkodási hely :
Volentis
Hozzászólás száma :
19

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #6•• TémanyitásTárgy: Re: Scargo és Jenkins - Mindenki jól jár   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Scargo és Jenkins - Mindenki jól jár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: A végtelen univerzum :: Idõugrás :: Múlt-
^
ˇ