Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 13
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 23

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Leda & Logan : ismerkedjünk

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Leda & Logan : ismerkedjünk    Csüt. Jan. 03, 2019 9:00 pm

Végre. Azt hittem soha nem jön el ez a nap. Vége a kiképzésnek, vége a kadét életnek. És mi lenne ennek a legjobb zárása, minthogy a haverokkal megyünk és kirúgjuk a ház oldalát. Beosztást még nem kaptam, ahogy új feladatot sem. De egyelőre minden le van fedve, így nem is igen várok gyors parancsra. Lemerem fogadni, hogy mindenek előtt csak ide oda fognak dobálni. De addig nem fogok megállni, amíg meg nem találom magamnak a megfelelő célt.
Ma estére pedig mi a cél? Szórakozni, inni, és felszedni valami csibét, akivel kellemesen eltölthetem az éjszaka további részét majd.
A hely középszerű, a zene kellemes, csajokból a felhozatal kiváló. Az egyik társunk rögtön le is akad a bejáratnál, de nekem ennél több eszem van. Menjünk csak beljebb, és mérjük fel a terepet. Nem kell semmit sem elsietni, így a többiekkel a pultnál kötünk ki, és már kérjük is az italunkat.
Az elveszett haver is előkerül, majd közli, hogy a csaj nincs ám egyedül, csak késve érkezett a többiekhez képest. És, hogy meghívta őket egy- egy italra. Nem szokásom pincért játszani, de nézzük meg mit talált. Kikértük a lányok italait, majd elindultunk a megadott irányba, és megálltunk az asztalok előtt.
- Hölgyeim, a beígért italok.
Köszöntöm őket, majd végig is mustrálom a felhozatalt. A végén nem lesz még se ez rossz fogás, de korai még az este, de addig is szépen kiosztottuk az italokat. Egyelőre szélre ültem le, és kortyolgattam a piámat, és a csajokat néztem , ahogy nevetgélnek, összesúgnak, búgnak. Búghatna valamelyik a fülembe is, de egyelőre várjunk még ezzel.
- Hölgyeim kinek van kedve táncolni egyet ?
Néztem végig rajtuk, és vártam, hogy vajon melyik ugrik eme felkérésre.

avatar


Az URS Arkan tisztje

Titulus :
Arkan - elsőtiszt
Hozzászólás száma :
16

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Leda & Logan : ismerkedjünk    Szomb. Jan. 05, 2019 2:58 am

- Mi van kislány? Bálba készülsz? ki vagy csípve, mint a babapopsi! - üdvözöl nagy hangon az alapkiképzésen összeverődött kis lánycsapatunk leghangosabb tagja, Sonja, ahogy belépek a Volentis egyik átlagosnak mondott szórakozóhelyére. Nem régóta ismerem ezeket a lányokat, de máris kedvelem őket. Sokat segítenek a kiképzés alatt, - főleg felállni, felmászni, lemászni, sebet kötözni, de abban is, hogy ne akarjam minden este feladni a dolgot. Jókedvű beszélgetés folyik, miközben fogynak az italok is rendesen. A pincér már a harmadik felismerhetetlen kinézetű és ízű koktélt teszi elém, de nem bánom. Kimenőt kaptunk, úgyhogy ki akarom használni. Inni, táncolni, szórakozni vágyom, és nem gondolni a holnapra, amikor újra gyakorlót kell majd öltenem.
Barb, kis csapatunk hiányzó tagja jól megkésve, és ráadásul nem is egyedül érkezik. Egy kisebb csapat katonának tűnő férfit is hoz magával, meg vagy fél tucatnyi italt. Ez kezd egyre izgalmasabb lenni. Nyújtom a kezem egy koktélért, és mosolyogva emelem meg az érkezők felé. A srácok jó társaságnak tűnnek, és láthatóan a társaim sem bánják, hogy nagyjából duplára növelték az asztalunk létszámát. Egymás után jönnek a jobbnál jobb zenék, én pedig csak rázom-rázogatom a lábaimat az ütemre. Hát csoda, hogy tétovázás nélkül jelentkezem a társaság macsójának a kérdésére? Nos, valójában igen, mert általában ennél jóval visszafogottabb vagyok, de a tánc... az a mindenem. Nincs az a zene, ami meg ne mozgatna, és ha akad hozzá partner, az kész öröm és boldogság. Nem pattanok fel, megvárom, amíg odalép hozzám, és a kezét nyújtja, pedig már rendesen benne van a lábamban a bugi. - Remélem, bírni fogja a tempót! - kacsintok rá, ahogy a táncparkettnek kinevezett kis tér felé sétálunk, utalva a hangszórókból ordító gyors ütemű latin zenére. Nem, mintha kétségeim lennének, hiszen a partnerem láthatóan kitűnő kondiban van. Hallom ugyan, de teljesen figyelmen kívül hagyom az asztalnál maradt lányok rendkívül nőies füttyögését és tapsolását, pedig még el sem kezdtük.

avatar


Az URS Jola tisztje

Hozzászólás száma :
31

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #3•• TémanyitásTárgy: Re: Leda & Logan : ismerkedjünk    Vas. Jan. 06, 2019 8:30 pm

Kérdésemre egy igen csak szemre való kis pipi jelentkezett. Kezemet nyújtottam felé, hogy kisegítsem a társaság közül. Illedelmesen most még elengedtem, amikor kikerült, de mentünk is a parkettre. Hallottam az üdvrivalgást, a füttyöket ,de nem foglalkoztam vele, mert az előttem haladó ringó csípőre figyeltem inkább. Meg kell hagyni formás kis darab, és pont olyan, amilyennel jól el lehet tölteni az éjszakát.
A parkettre érve megpörgettem, majd felvettem a ritmusát és követni kezdtem a mozdulatait. Arra viszonyt nagyon is figyeltem, hogy más ne akarja se nézni, se érinteni, mert ezt én akarom. Így talán kicsit bírtoklóan vettem körül. Kezeim illedelmes helyeken fogták meg egy utolsó pörgetés előtt. Akkor hogy, hogy nem úgy jött ki a lépés „véletlenül” persze, hogy a mellét sikerült megfognom. Vajon most nagy pofonnak leszek gazdája vagy sem.
- Elnézést.
Mondtam hangosan, hogy hallja , vagy legalább is letudja olvasni a számról. Ha kaptam is tőle pofont nem foglalkoztam vele, tovább pörgettem, forgattam, követtem a mozdulatait, és azon voltam, hogy minél közelebb kerüljek hozzá testileg. Kezem a hasára kúszott ,és úgy húztam magamhoz közel, ha hagyta magát, ha nem. Mind ezt úgy, hogy háttal volt nekem, és a fülébe tudtam beszélni.
- Sűrűn jársz ide?
Kezdjük egy kis ártatlannak tűnő érdeklődéssel, aztán meglátjuk merre tovább.

avatar


Az URS Arkan tisztje

Titulus :
Arkan - elsőtiszt
Hozzászólás száma :
16

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #4•• TémanyitásTárgy: Re: Leda & Logan : ismerkedjünk    Vas. Jan. 06, 2019 10:01 pm

Örömmel nyújtom a kezem a férfinek, és hagyom, hogy kisegítsen az asztaltól. Amíg a parketthez sétálunk, szinte bizserget a tekintete, ami egyértelműen rajtam legel. Nem bánom, nézni azt még bőven szabad. Főleg, ha cserébe még táncolni is tud.
Ez persze hamar ki fog derülni. Hamar felveszi az ütemet, én pedig mosolyogva lépkedek, rázom a fenekem, ahogy azt kell. Talán még az is tetszik, hogy a többieket egészen kizárja a mi kis táncduettünkből. Ahogy azt egy ilyen zene esetében kell, ring a csípőm, és egészen közel táncolok a partneremhez, akinek igazából még a nevét sem tudom. De ez nekem nem okoz gondot. Sosem kevertem össze a táncot a szexszel. Ez még úgy is egészen ártatlan dolog, hogy a férfi keze véletlenül a mellemre téved. Mosolyogva megrázom a fejem és legyintek. - Ugyan, semmiség! - Tovább táncolunk, én pedig nagyon élvezem, hogy végre valaki olyan kezei közé kerültem, aki tudja, mit kell csinálni, ha zenét hall. Néha mondjuk kicsit túlságosan is komolyan veszi a latin szenvedély táncmozdulatokba átültetését, de még nem olyan szinten, hogy azt tolakodónak, vagy kényelmetlennek érezzem. - Egyáltalán nem! Most először. Hát te? - Szembe fordulok vele, és kicsit eltávolodom tőle, de továbbra is táncolok, és mosolygok rá. - Egyébként Léda vagyok! - kiabálom a kezemet nyújtva, mikor a zene utolsó taktusai szólnak. Legalább már a körülöttünk lévők is mind tudhatják, hogyan szólítsanak. Ez én formám.

avatar


Az URS Jola tisztje

Hozzászólás száma :
31

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #5•• TémanyitásTárgy: Re: Leda & Logan : ismerkedjünk    Vas. Jan. 13, 2019 2:24 pm

Szóval semmiség számára, hogy véletlenül a mellére tévedt a kezem. Vajon, ha rámarkolnék azt is semmiségnek nevezné, vagy azért már járna a pofon. Valahol mélyen azt kértem, hogy járjon, hogy egyéb lépéseket tegyek felé, de egyelőre jól érzem magam a jelenlegi helyzetben is. Miért rontanánk ezt el, legalább is az ő részéről?
Pörgetem , forgatom, körbe táncolom, magamhoz vonom. Birtoklom mások elől, mert ő az én ma esti fogásom, és nem vagyok hajlandó átadni másnak, vagy lemondani róla. Sosem szokásom, és ezt a többiek is tudják, így a haveroktól nem igazán kell félteni? Bár ez nem teljesen jó szó erre talán.
- Néha megfordulok itt.
Ami tényleg igaz, de azért meg vannak azok a helyek , ahová csak egyszer teszem be a lábamat, és max fél év, vagy egy év elteltével újra, és vannak az állandó helyeim. Nem, nem fogom megmagyarázni senkinek sem, hogy miért váltogatom, vagy cserélgetem a szórakozó helyeimet, ahhoz senkinek semmi köze.
A kiabálására, és az elhalkuló zenére elvigyorodom.
- Örvendek Léda, Logan vagyok.
Mutatkoztam be neki, és ha már felém nyújtotta a kezét, akkor egy kéz csókot is kapott tőlem amolyan úriember módjára.
- Szeretnél pihenni, inni egyet, vagy mit tehetek még annak érdekébe, hogy mosolyodat újra láthassam?
Néztem rá kíváncsian, de közelebb is léptem, hogy tovább ringjunk a zene ütemére. Semmi rossznak nem vagyok elrontója, de kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a reakciója, óhaja, kívánsága. Közben a háttérből elhangzott pár kiabálás, hogy csókot az asztalunktól, mire elvigyorodtam.
- Teljesítsük a kérésüket, vagy játszunk nekik kicsit?

avatar


Az URS Arkan tisztje

Titulus :
Arkan - elsőtiszt
Hozzászólás száma :
16

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #6•• TémanyitásTárgy: Re: Leda & Logan : ismerkedjünk    Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Leda & Logan : ismerkedjünk

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: A végtelen univerzum :: Idõugrás :: Múlt-
^
ˇ