Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 13
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 23

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Parancsnoki híd

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Parancsnoki híd   Csüt. Dec. 28, 2017 3:18 pm


avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
429

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Parancsnoki híd   Csüt. Jan. 25, 2018 5:06 pm

Kris & Hespera
Please tell me something I don't already know

Perceken belül lefolyok a kapitányi székemről, ha tovább kell bámulnom az üres, csillagfényes semmit magunk előtt. A hídon dekkoló legénység tagjait elküldtem egy gyors ebédszünetre, azt gondolván, ezzel letudhatom a napi nemes cselekedet kvótát, arra azonban nem számítottam, hogy egyedül dekkolni a hídon ennyire unalmas lesz.
Oldalvást fordulok a székben és felpakolom a lábam a karfára, hátamat nekivetve a túloldalt. Esküszöm, azalatt a másfél év alatt, míg Jonsson ült a székemben, teljesen eldeformálta az egészet... Az én drága, jól bejáratott székem már nem is olyan kényelmes többé... Vagy csak a sima féltékenység beszél belőlem, amiért ő másfél éven át élvezhette azt, amiről nekem le kellett mondanom? Valószínűleg nem. Az az igazság, bár ezt gyűlöltem beismerni még magamnak is, hogy vágytam az anyaságra. Talán jobban vágytam rá, mint erre a székre... Lehet, hogy idővel visszasírtam volna a kapitányi posztot a szagos pelenkák mellől, de a tudat, hogy ezt nem deríthetem ki, hogy elvették tőlem az esélyt erre... Néha többnek éreztem ennek a súlyát, mint amennyit el tudtam józan ésszel viselni.
Az ajtó nyílására egyből feleszmélek a gondolataimból, mintha bűntényen kaptak volna, olyan riadtan kapom fel a fejem a fotocellák szisszenésére. Kissé ellazul a tartásom, ahogy a vállam felett hátralesve kiszúrom az ismerős arcot. A fejemet egészen hátrahajtom, feje tetejére állítva az űrhajót, benne a felém igyekvő első tisztemmel is.
- Jonsson. Csak nem azt remélte, hogy ebédelni mentem, és sutyiban beleülhet a székembe, míg nem figyelek? Eddig is ilyen kényelmetlen volt, vagy csinált vele valamit? Várjon, ne válaszoljon, inkább jobb, ha nem tudom, mit művelt benne... - eltakarom a szemem, mintha azzal megóvhatnám lelki szemeimet is az agyamban felbukkanó, kéretlen képektől. Egyenesbe húzom magam a székben, bár nem igazán sietek haptákba vágódni. Kris előtt nem kell megjátszanom magam, és most amúgy is ebédszünet van... Azért lelógatom a lábamat és összerendezem magam, hogy ne csak úgy folyjak lefelé a székről, mire odaér hozzám.
- Történt valami? - érdeklődöm kíváncsian, könyökömet megtámasztva keresztbe font combjaimon, és kissé előre dőlök, kényelembe helyezve magam. Remélem, nem megint valami legénységi mizériáról van szó, minthogy valaki törölközőben rohangál a folyosókon esténként, vagy folyton szétszórva hagyják a holmikat a fürdőszobában. Ezekkel nem tudok mit csinálni, főleg, hogy olykor-olykor velem is megesik mindkettő...avatar


Az URS Arkan kapitánya

Karakterlap :
Titulus :
captain of the URS Arkan 2600
Tartózkodási hely :
beyond the stars
Hozzászólás száma :
76

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #3•• TémanyitásTárgy: Re: Parancsnoki híd   Vas. Jan. 28, 2018 5:37 am

Baljós Árnyak
Hespera & Kristofer
A közös helyiséget elhagyva egyenest Hespera keresésére indultam. Ugyan fogalmam sem volt merre is van éppen, de szinte rögtön belebotlottam az étkező felé igyekvő Alexeibe, így néhány pillanattal később már célirányosan robogtam a parancsnoki híd irányába, menet közben a gondolataimat rendszerezve.
Az ajtón belépve meglepetten tapasztaltam, hogy Hespera egyedül maradt a hidat felügyelni, de végső soron így a legjobb. Nem kell azzal törődnöm, hogy a legénység miatt ügyeljek a szavaimra. Lustán pillant hátra, szinte lefolyva a székéből, de amikor rájön, hogy csak én vagyok, rögtön egy viccel indít. Valószínűleg bármelyik másik napon beszálltam volna a játékba, de ezúttal a kimerültség, és stressz nyert, a sürgetőbb ügyekkel karöltve, így csak egy fáradt.
– Ne most. Váltanunk kéne pár szót. - a válaszom. Az arcomról valószínűleg lerí, hogy jelenleg nagyobb gondunk is van a szék kényelmességénél, mert már kapom is a kérdést, amiből egyértelmű, hogy hozzá még nem jutott el a hír.
– Nem véletlenül esett ki egy napra kommunikációs rendszerünk. - kezdek bele vészjóslóan – Valaki több ponton is célzottan szabotálta a rendszert. Pont Samanthától jövök. - böktem fejjel az ajtó irányába és egyúttal egy pillantást is vetettem rá, de nem úgy tűnt, hogy épp bárki is be akarna nézni. Visszafordultam a kapitány felé, és megpihentettem a kezemet az egyik gépünkön.
– Tudom, hogy ez nem fog tetszeni, de eddig túl finoman kezeltük a problémás elemeket. Szeretném megszervezni a fellázadt kadét társainak, és Nikolainak a mielőbbi kihallgatását. Illetve egy időre korlátoznám a mozgásukat is, ha engedélyt adsz rá. - foglaltam össze röviden a helyzetünket, abban bízva, hogy ez elég meggyőző lesz. Szomorú, hogy idáig fajult a dolog, és személy szerint legszívesebben már azon lennék, hogy felgöngyölítsem az ügyet, de ez már túlnő a normál hatáskörömön így csak csendben várom a választ.avatar


Az URS Arkan tisztje

Titulus :
Parancsnok
Tartózkodási hely :
URS Arkan
Hozzászólás száma :
14

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #4•• TémanyitásTárgy: Re: Parancsnoki híd   Hétf. Feb. 12, 2018 5:39 pm

Kris & Hespera
Please tell me something I don't already know

- Jaj, ne. Ráncolod a szemöldököd - közlöm, mert ez az első, ami szemet szúrt, még fejjel lefelé is. Na jó, az első az volt, hogy milyen vicces dolog, hogy a plafonon sétál - de aztán megláttam az arckifejezését és rögtön elszállt minden jókedvem. - Miért kell ráncolnod a szemöldököd? Olyan jól indult ez a nap... - zsörtölődöm, miközben ülésbe tornázom magam, hiszen ha Jonsson ráncolja valamijét, abból már tudom, hogy komoly dologról lesz szó. Mármint tényleg komoly dologról, mert kettőnk esetében a komolyságnak több szintje is van. Ez a legfelső, vagy talán az eggyel alatti, és azt nagyon, nagyon, nagyon rühellem. Amint közli velem a nagy hírt, már kezdődik is.
- Oh, remek... - A tenyerembe temetem a homlokom, azt remélve, ha elég gyorsan elkezdem masszírozni a fejem, azzal elkerülhetem a kialakuló fejfájást, de érzem, hogy késő. A stressz-szintem megugrik, az indulatok fortyogni kezdenek bennem, a fejem pedig máris visít. - Mi baj van az emberekkel? Komolyan, mi a franc baj van velük? - fakadok ki, mielőtt még tovább hallgatnám Kris jelentését. Hátradőlök a székemben, indulatosan kicsapva oldalra a karjaimat.
- Ez a második lázadás, mióta itt vagyok. A második. És most azt akarod közölni velem, hogy talán lesz egy harmadik is? - megengedem magamnak, hogy morcos legyek, mert tudom, hogy Kris jól ismeri ezt az állapotomat, így azt is tudja, hogy nem rá vagyok mérges. A kicseszett karmára, arra vagyok, meg az univerzumra, ami minden erejével azon van, hogy kikészítse a legénységemet. Connor agymenése már így is halálra stresszelt mindenkit, mit kezdenek majd vele, ha kiderül, hogy más társunk is benne lehetett?
- Hát, tényleg nem vagyok oda érte - mormogom egy fokkal higgadtabban, és megtámasztom az államat a tenyeremen, így töprengek el a férfi javaslatán. Az ügyet haladéktalanul ki kell vizsgálni, és újra kell gondolnom azt is, hogyan állok a kadét helyzetéhez. Egy darabig csendben maradok, a pillantásomat nem veszem le Krisről, egyszerűen csak kiürítem a fejem és gondolkodom.
- Jól van - Kiegyenesedek a székemben, amint sikerült döntésre jutnom, és összefűzöm a karjaimat a mellkasom előtt. - Szabad kezet kapsz, azzal a feltétellel, hogy azt akarom, a hajó minden egyes tagját hallgasd ki az ügyben. Nem kivételezünk. Nem arról van szó, hogy nem bízom bennük, de Connorról sem feltételezte senki, hogy... Tudod... - legyintek, mert még beszélni sem esik jól a történtekről. - Beszélj mindenkivel, hátha valaki tud valamit. És szólj Camnek, hogy csináljon még egy kört a lelki fröccséből. Beszéljen ő is újra mindenkivel a történtekről és bővítse ki az előző kör pszichológiai jelentéseit az újjal. - teszem még hozzá. Bármi is nyomja az embereim szívét, azt akarom, hogy szerepeljen Cam jelentéseiben. Nem szeretnék több meglepetést, sem váratlan bekattanást a hajón. Biztosra akarok menni, hogy mindenki úgy érzi magát, ahogy kell.
- A kadétot nem látogathatja más rajtunk, Camen és Katen kívül. A kaját is személyesen én viszem neki, ha kell - biccentek helyeslőn, kitérve a mozgáskorlátozós ötletére, Nikolai említésekor azonban elgondolkodom. Ismerem Kris álláspontját a dologgal kapcsolatban, mégis akad némi ellenérzésem. - Mások meggyanúsításával egyelőre még várjunk. Előbb hallgasd ki az embereket, utána eldöntjük, kit kell lekorlátozni. A kritikus helyszínek védelméről viszont gondoskodnunk kell. Egek, őröket kell állítanom a saját otthonunkba... - döntök végül, és azzal a lendülettel fel is kelek a székből. Felkavartak a hírek, képtelen vagyok nyugodtan ücsörögni tovább, mintha mi sem történt volna, miközben a hajó darabjaira hullik.avatar


Az URS Arkan kapitánya

Karakterlap :
Titulus :
captain of the URS Arkan 2600
Tartózkodási hely :
beyond the stars
Hozzászólás száma :
76

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #5•• TémanyitásTárgy: Re: Parancsnoki híd   Kedd Jún. 12, 2018 1:42 pm

szabad játéktér

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
429

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #6•• TémanyitásTárgy: Re: Parancsnoki híd   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Parancsnoki híd

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: A világûr :: Az URS Arkan fedélzetén :: Parancsnoksági Fedélzet-
^
ˇ