Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Today at 1:33 pm
Lezártam a játékom!

Yesterday at 11:36 pm
Apám | kísérleti patkány

Yesterday at 9:04 pm
Virágos sétány

Yesterday at 8:38 am
Hadászati szimulátorok

Yesterday at 6:56 am
2-es transzporter állomás

Hétf. Márc. 19, 2018 8:36 pm
Kérdezz-felelek

Hétf. Márc. 19, 2018 5:55 am
Csillagközi kavarodás

Vas. Márc. 18, 2018 10:10 am
A káprázat erdeje

Szomb. Márc. 17, 2018 5:54 pm
Ethan & Katrina

Szer. Márc. 14, 2018 10:53 pm
Damion & Keeley - Raktárak

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek 4 1
Tűz eleműek 2 2
Levegő eleműek 4 1
Emberek 1 2
Telepesek 4 1
Katonaság 1 3
Flotta 10 8
Consilium - 3
Lázadók 5 6
Összesen 33 28

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 2-es transzporter állomás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: 2-es transzporter állomás   Pént. Feb. 23, 2018 7:14 am

Raven & Katrina
If there is no struggle, there is no progress
Persze alapjáraton senki sem akar rosszat az Arkannak, hiszen csak gondoljatok bele. Egy lebegő űrdobozban össze van zárva alig egy tucat ember. Legyen másfél tucat. Ki vagyunk egymásnak szolgáltatva, hiszen idekint, távol a Volentistől, bármi megeshet velünk. Ezért is oly nehéz munka ez. Akarva, akaratlanul is meg kell bízni a másikba, abba, hogy nem akarjuk a halálunkat, hogy nem akarunk a semmiben elpusztulni. Na persze, emellett még ott vannak azok a bizonyos merénylők, kik ezzel mit sem törődve, balga mód lövöldözne itt.
És akkor nem meséltem még az elmúlt időkben jelen lévő szabotázs akció sorozatról sem. A legénység körében kiújulna a pánik, így is többen tudnak már róla, mint kellene. A pánik és a paranoia nem vezet jóhoz. Odáig fog fajulni, hogy a végén mindenki a másikban az ellenséget látja, vérben forgó szemekkel méregetik egymást. S onnantól csak egy apró szikra kell a lőporos hordóhoz. Ezt elkerülendően, inkább látok én mindenkiben az ellenséget.
Engem oly kevésbé zavar, ha nem kedvelnek.
- Ismeri az öngyilkos merénylők mítoszát? - hiszen számunkra ők már azok. Egykoron éltek a bolygón ily hajlamú emberek. Igen. Őket nem válogatták be az alvók közé, de az alig ötezer ember génjeinek keveredése ki tudja, mily mutációt eredményez. Nem vagyunk sokan és lássuk be. Egy ponton túl már mindenki, mindenkinek a rokona lesz. Ez pedig a Habsburgoknak sem jött be egykoron. Oh, fényes Spanyol Birodalom, hát hová lettél te?
Ez várna ránk is majd? - Bizonyos körökben ez így is van. De ez alól vannak kivételek. Itt, az Arkanon az ilyet nem kultiváljuk. Szeretjük, ha az embereink egyenesek velünk szemben, így mi is azok lehetünk - már ha épp olyanról van szó, mely rájuk is tartozik. Ha meg nem… Azt is megmondjuk nekik. Megérthetik ebből is és ránk hagyhatják, tudván, hogy a kezünkben tartjuk a dolgokat. Vagy nem és leskelődhetnek utánunk. Bizalmi játék, de vajon a végén ki fog talpon maradni?
De a percek múlnak, a mosolyra nem reagálok. Ügyes trükk, ezt be is vallom neki.
- Kevesen ismerik már a humort - közlöm tényszerűen, közben magamra is utalva. Igazából ez talán nem is annyira igaz. Mindössze nekem voltak eddig oly társaim, kik körében ez nem dívott. De az utóbbi hetekben, egyre több olyan emberrel találkoztam, ki szívesen alkalmazzák. Közöttük a Parancsnokhelyettes is.
De végül csak visszaadom neki a kívánt gépét.
- Maga bohókás, vicceskedő. Pörög, mintha egy búgócsigát húztak volna fel. Ezt most is megtartotta, ám szaladna, menekülne. Ezt nem tagadhatja. Mintha titkolna valamit. De ez egyelőre az ön dolga, ha nincs hozzá közöm, akkor nem is érdekel. Amíg ez az Ön magánügye. Minden egyéb esetben, magán tartom a szemem - tekintek a lány égszínkék szemébe. Furcsa, hogy manapság mennyi ilyen ember szaladgál. A földön, mintha a barna tónusokból lett volna a több. Nem azért, mert genetikailag erősebbek?
- Most mehet - engedem végül útjára, de sejtheti, hogy előbbi mondandómat szó szerint értheti. Még ha most csak egy szál pólóban és rövidnadrágban állok előtte, enyhén kócos hajjal. Szemmel fogom tartani, mert titkol valamit. S rá fogok jönni, hogy mit. Egyszer kockáztattam, még egyszer nem fogok.

_________________
Success is not final, failure is not fatal
 
it is the courage to continue that counts

avatar


Az URS Arkan tisztje

Mentális erõ :
189
Képességpontok :
175

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: 2-es transzporter állomás   Szomb. Feb. 24, 2018 5:55 am

Katrina & Raven*Ó, hát persze, hogy ismerem az öngyilkos merénylők mítoszát. Bólintok, elhúzom a számat jelezve ezen irányú érzelmeimet, a gondolataimat megosztom vele hangos szóban.* -Azok mind hülyék voltak. _Ha_ merénylő lennék én kiélvezném a dicsőségem minden pillanatát, de ha meghalok az bajos lenne. * Mindezen tudásom a sokszor lehívott anyagokon alapul, melyek még nem teljes mértékben elégítették ki a Föld iránti kíváncsiságomat. Bár ezek az információk nem titkosak, én azért stikában csináltam hátha kiderül más is. Azért a régiek sem voltak semmik, a jelenlegi vezetők biztosan tőlük tanultak titoktartást. Gardel hadnagy érzésem szerint a saját szavai örvényébe kerül s mielőtt még rájönnék arra, hogy belépőt adok a lebuktatásomhoz, kibököm.* -Értem. Ön is mindig egyenes az embereihez hadnagy? *Kétségbe vonom, bár valószínűleg visszatér a „nem rám tartozik” metodikájához. Rém egyszerű tanmese, a fontos dolgokat csak a vezetők ismerhetik, mert ha mindenkinek tudomása van ezekről, akkor kitör a néppánik az meg senkinek nem használ. Hát így legyen egyenes az egyszeri ember, sosem azt kapja vissza amit ad. Komoly dolgok ezek én mégis mosolygok, hátha sikerül elkerülnöm a további számonkérést vagy büntetést. A fene essen abba a percbe amikor beléptem ide, a franc sem gondolta, hogy ebben az időpontban bárki is itt lesz. A szolgálatosokon kívül mindenki alszik. Talán Gardel hadnagy álmatlanságban szenved, megemlítem majd a Dokinak. *-Na igen. Tanítani kellene a tisztképzőn. *Valamiért a felsőbb vezetés nem ismeri csak a humor fogalmát és alkalmazását, pedig sokkal vidámabb lenne az élet, még itt az Arkanon is. Kivételt képez a Parancsnokhelyettes, vele még egy új bolygó felfedezése némi őslakos ellenállással is röhögésbe fullad. Visszakapom a gépemet minden további nélkül. Persze a figyelmeztetést is hozzácsatolja, miszerint szemmel fog tartani a későbbiek folyamán. Ez _remek_! Más mér nem is hiányzott, kereshetek rejtettebb zugokat a kis kalandjaimhoz, legközelebb a szellőzőbe bújok. *-Á, dehogy titkolok én valamit. Semmit. Csak próbálom megfogadni a tanácsait Gardel hadnagy és pihentetném a szemeimet. *S mennék is, már-már fordulok, hogy kimeneküljek ám valami megakaszt. Visszafordulok hozzá, én balga kíváncsi természet.* -Mi az a búgócsiga? Nem emlékszem ilyen állatra a Földről, pedig olvastam az élővilágról. Csiga volt, de egyik sem búgott. *Érthetetlen, engem jellemzett vele. Elképzelem a pörgő csigát ami önmagában véve is paradoxon, hiszen a csiga legjobb tudomásom szerint a saját nyálkáján csúszva változtatja a helyét, a pörgés egyáltalán nem jellemző rá. Volt olyan mondás is régen, hogy „Lassú mint a csiga.” Akkor hogyan pöröghet? És ha pörög, honnan a „búgó” elnevezés? *
_________________

Úgy sem kapsz el


avatar


Az URS Arkan tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Flotta, Tizedes (Planetológia)
Tartózkodási hely :
URS Arkan
Mentális erõ :
24
Képességpontok :
17

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: 2-es transzporter állomás   Hétf. Feb. 26, 2018 8:01 am

Raven & Katrina
If there is no struggle, there is no progress
- Dicsőség? - vonom fel enyhén szemöldökömet. - Ön szerint tudna dicsőségben élni? Ha valóban merénylő lenne, és ha valóban a vesztünket akarná, úgy, hogy maga túlélje, azt hiszi, hogy dicsőségben tengethetné hátralévő életét? - kérdem nyugodtan tőle. Vélhetőleg fogalma sincs arról, hogy mit is jelent, vagy mit is mondott valójában. Kötve hiszem, hogy engednék ezt neki. A gyors kivégzés lehetne az egyik módszer, melyet ellene bevetnének. - Eltüntetnék, nem tudna senki arról, hogy mi történt, nem tudná senki, hogy magával mi történt, hogy a hajóval mi történt - hiszen így működik a Consilium. Nem hagyom meg neki ama boldog érzést, hogy lehetne ettől valaki. Meglehet, hogy valóban nem tervez semmit, de olykor jobb a végére járni a dolgoknak. A végén pedig elültetni a fejükbe ama apró kis csírát, mely sugallja számukra, miért is nem hasznos megtenni eme lépést. Mert nem lenne az, ezt lássuk be.
- Igen - felelem egyszerűen és tömören. A magam részéről nem pártolom sem a hazudozást, sem pedig az ámítást. Ha valami a legénységre tartozik, megosztom velük. Ha véleményem kérdik, kendőzetlenül válaszolok nekik, még ha véleményem nem is tetszik nekik. Ám ha olyat kérdeznek, mely nem tartozik rájuk, azt egyenesen megmondom nekik. Nem hazudok nekik, nem vezetem őket félre. Egyszerűen csak elmondom, hogy mi tartozik rájuk és, hogy mi nem. Bizalom játék ez. Ha ők nem bíznak meg bennünk, mi miért tegyük?
Ennyire talán ismerhet, de nemsokára úgy érzem kiderül. Ha másból nem reakciójából, mely válaszom vált ki belőle.
- A humor egy felesleges metódus. Nem tanít másra, csak figyelmetlenségre - mondta egykor nagyapám. Na igen. Az érzelmek mellett, ezeket is kiverték belőlünk elég erőteljesen. Tény, hogy Apollo közkedvelt figurának számít, szinte mindenki kedveli. Ám én ilyen címekre nem hajtok. Ezt talán ők is tudják.
Végezetül figyelmeztetem a fiatal leányzót, talán tetszésére van, de tapasztalatom szerint nem. Ez sose baj, két dolgot tanulhat belőle: egy, ne simliskedjen, kettő sokkal óvatosabb lesz. Ami az én esetemben annyit tesz, hogy vagy meg tudok benne bízni, vagy benne is csalódnunk kell. Ez mind rajta áll. A reményemre már rég nem hagyatkozhatok.
Nem felelek már neki, hiszen úgy is menni készül, ám mégis visszafordul. Bal szemöldököm ívesen ugrik a magasba. Egyik kezembe ott fogom az áttetsző hátterű gépemet, a másikat csípőmre simítom. Na igen, nem kellene annyi földi könyvet olvasni és talán néha értenék is az utalásaimat. Így marad a magyarázat.
- Ez egy játék volt, a gyermekek részére. Kiegyensúlyozása miatt a végtelenig is képes lett volna pörögni, ha megfelelő mód forgatták meg. Színes és mintázott volta miatt felhívta a gyerekek figyelmét, még le is kötötte őket. Maga is ilyen. Felhívja a figyelmét mások szemében és olykor esztelen szövegelésével képes is lekötni őket, talán még ámulatba is ejteni - közlöm közel sem bók gyanánt. Csak egy egyszerű tényközlés ez is. Azonban továbbra is egy helyben állok, nem mozdulok. Nem megyek sem előre, sem hátra. Várom, hogy marad-e, hogy folytassa a „játékát” vagy elmegy. Esetleg megpróbálna velem még beszélgetni?
Faggatnám tovább, ám tudom, hogy most falakba ütközök. Taktikát kellene változtatnom.
- A legutóbbi jelentése nem volt egyértelmű. Főleg a maga három szavával „Csak egy bolygó”. elmondaná, hogy értette ezt? - terelem a témát, ám ha menni akarna, nem fogom ezzel feltartani, rá bízom.

_________________
Success is not final, failure is not fatal
 
it is the courage to continue that counts

avatar


Az URS Arkan tisztje

Mentális erõ :
189
Képességpontok :
175

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: 2-es transzporter állomás   Hétf. Márc. 12, 2018 7:22 am

Katrina & Raven*Gardel hadnagy nem érti a lényeget, annyira jókislány. Sóhajtva csóválom a fejem.*-A megbízóim előtt mindenképp. *Naná, hogy kihasználnám a helyzetet. egyébiránt gondoskodnék arról, hogy mindenki tudjon ról, bár ahhoz tényleg nagyon elmebteg merénylőnek kellene lennem, ami ugye nem vagyok. A hadnagy viszont ad még egy kis adalékot az elképzelésemhez, ami meglep. Vagy nem lep meg.*-Ha elkapnak. Ha nem kerül ki az egészről közszemlére egy bizonyíték. De sok itt a "ha" Gardel hadnagy és remélem azért tudja, hogy pusztán elméleti jelleggel beszéltem erről. Mindent számításba kell venni, néhány elme igen beteg tud lenni ha a saját dicsőségéről van szó. * Lehet ő tapasztalt és sokat látott tiszt, de túlságosan bízik a Consiliumban, vagy hisz annak erejében, miközben másokat nem vesz figyelembe. Gardel hadnagy kész rejtély és én ezt a rejtélyt meg fogom fejteni. Persze egyszerűbb lenne megkérdezni tőle bizonyos dolgokat, de egyrészt az úgy nem izgalmas, msrészt minden bizonnyal nem kapnék választ a pont engem érdeklő kérdésekre. Hát nem vagyunk mi egymás vállán síró barátnők. Mi sem bizonyítja jobban a tényt, mint az, hogy szerinte egyenes az embereivel. Na igen, amit nem tudhatunk, arról megmondja, hogy nem tudhatunk és kész. Csak épp nem vagyunk civilek. ha jobban bíznának az embereikben, sokkal több segítséget kapnának a problémák elrendezésére, elvégre egységben az erő vagy mi a szösz. PŰont ezért nem bízunk a fejesekben és szerintem a tojás voilt előbb.*-Minden tiszteletem az öné hadnagy, de ön téved. A humor átsegít bizonyos nehézségeken, felszabadítja az elmét és jobb megoldásokra sarkal. Javítja a morált, ami pedig a munkavégzést növeli. *Szavaimhoz nyújtok egy vigyorgást is, hog tudja miről beszélek. Végül is igazam van. Ki tudna teljes erőbedobással dolgozni egy savanyú és karütnyelt tiszt mellett? Nem csak a szabályok betartása a fontos. De végül is mindegy amíg nem vagyunk mindketten egyszerre a hídon. Azzal a tudattal és vállaimat sújtó nehézségekkel fordulok meg, hogy mostantól szemmel leszek tartva és csak remélem, hogy verve nem, már menekülnék korábban elhatározott "visszamegyek a kabinomba"tervemet felülírva, mikor meglepő és mulatságos szót hallok. Főleg azért akadaok el a menekülés immár simára csiszolt padlóján, mert ahhoz a "miafrász"-hoz hasonlít és tudnom kell milyen vagyok, milyennek lát a hadnagy. nem mintha nagyon fontos lenne, de a kíváncsisááááág! A hadnagy is meglepődött, ezt elmésen a megugrott szemöldökeiből olvasom ki. A rögtönzött retro bemutatót tátott szájjal hallgatom és próbálom elképzelni a színes és pörgő micsodát, aminek búgó hangja van és próbálom még azt összefüggésbe hozni a csigával, de utóbbi nem megy. Viszont büszkén kihúzom magam egy vigyorral kísérve mikor mások ámulatba ejtéséről van szó.*-Téényleg? Ez jó! *A hadnaggyal is majdnem sikerült. Tévedés ne essék, nem felejtettem el, hogy továbbra is a nyakamon szorul a hurok, de önmagam fényezése kifejezetten tetszik. Még néhány szívdobbanásnyi ideig elidőzöm a hadnagy tekintetétn, s aztán megfordulok, hogy jó érzéssel a lelkemben vessem be magam három folyosónyira innen és két kanyarral túl egy újabb zugba ahol is Gardel hadnagy közeli és távoli múltját vizslatnám a tökéletes megismerés céljáűból. De persze itt nincs vége a történetnek. Elhíresült jelentéseim egyike kerül terítékre hirtelen, nem is értem miért. Tanácstalanul nézek rá, kérdőn, hátha megmagyarázza mit nem ért, de mintha tükörbe néznék, csak nekem szebb a hajam. Megvonom a vállam, megbillentem a fejem.*-Ahogy leírtam hadnagy. _Csak_egy_bolygó_. Figyelemre nem méltó. Általában nem részletezem a közvetlen jelentésben, hogy nem számottevő az élhető levegő vagy kevés az édesvíz, esetleg a föld rétegeiből következtetve a tektonikus tevékenység túlságosan sűrű ahhhoz, hogy ötven vagy száz évnél tovább élhető legyen a bolygó. S más ehhez hasonló csemegék. Szóval csak egy bolygó ami az utunkba került. Tudja egy élhető bolygónál nem csak a jelenlegi levegő minőségét, a meglévő édesvíz tartalékot és az időjárást kell figyelembe veni, hanem azt is, hogy mindez körülbelül meddig lesz így. Mert senki nem szeretne letelepedés után ötven évvel mondjuk megfulladni egy vulkán kitörés mérgező gázaitól, vagy elsüllyedni a talajban egy periódikusan előforduló szemcsésedés következtében. Esetleg a talajfelszín alatt tanyázó élővilág tápláléka lenni. És nem nagy kukacokra gondoltam. *Újabb mosoly. A hadnagyot elég nehéz kielégíteni.*

//Itt vagyok! Köszönöm a türelmet! cheers //

_________________

Úgy sem kapsz el


avatar


Az URS Arkan tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Flotta, Tizedes (Planetológia)
Tartózkodási hely :
URS Arkan
Mentális erõ :
24
Képességpontok :
17

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: 2-es transzporter állomás   Szomb. Márc. 17, 2018 6:09 pm

Raven & Katrina
If there is no struggle, there is no progress
Természetesen ez az egész csak elméleti jellegű beszélgetés. Ha nem az lenne, már réges-rég a nyakát szegtem volna ennek a lánynak. De ez persze nem így történt. Egyelőre még nem. Még van ideje, hogy bizonyítsa feltétlen hűségét nem csak a Consilium, de az Arkan és a feljebb valói iránt is.
Viselkedése mégsem erről árulkodik.
Kék lélektükreibe pillantok, tekintetem fagyos, érzelmekről nem árulkodik. Szavaira nem válaszolok már, csak némán állok vele szemben. Ha nem állja pillantásomat az sem baj. Attól én még mereven nézem őt, egészen addig, amíg zavarba nem jön.
Amíg hibát nem követ el.
Amíg el nem árulja magát.
Az emberek nem sokáig bírják állni egy határozott, lélekfürkésző tekintetet. Nem állítom, hogy az enyém az ilyen lenne, de mintha hasonlítana erre. Néma arcomon megfagynak az izmok, apró rángások sem képződnek rajta.
Hogy egykoron ezt mennyit kellett gyakorolnom!
- Valóban így le? Ahhoz képest olykor elég silány munkát végeznek két humorizálás között. Elvonja a figyelmet a lényeges dolgoktól - felelem hidegen. Amíg az ember más dologra is fókuszál, nem csak a feladatára, addig azt rosszul fogja elvégezni. Figyelmetlen lesz, a részletek felett elsiklik. Honnan tudom?
Az maradjon az én titkom. Bármi, mi elvonja a figyelmet, csak és kizárólag bajjal jár. Semmi többel. A humor számomra is ilyen. Mindennek megvan a maga helye és ideje, de annak nem a hajón, nem pedig bevetésen van. Természetesen mások ezt nem így gondolják, és feljebbvalóimmal szembe nem fogok menni. Azonban a Tizedes nem az.
Vigyorára nem felelek, kezeimet magam mögött teszem hátra, kulcsolom össze azokat.
- Csakhogy ha egyszer megáll, megmutatja valódi énjét, és oda vész minden varázsa - lohasztom le lelkesedését a búgócsigával kapcsolatban. Ártalmas, ha túl sok dicséretet kapnak. Vagy ha annak veszik a dolgokat. Muszáj a két lábon tartani őket, mielőtt végleg elszállnának. Meglehet, hogy rossz helyen kopogtatok, hogy egyébként semmi baj sincs vele sem, de már semmiben sem lehetek biztos többet.
- Valeriának erről más véleménye van - felelem neki, újra csak magamra erőltetve zord álcámat. - Egy közeli rendszer egyik bolygóján élőlényeket tapasztalt. Pontosabban kommunikációs forrásokat fedezett fel a bolygón, mely azonban életre utal. Fejlett kommunikációra - fejtem ki, mielőtt még újra belém kötne, ő is, - Mint ami nálunk is létezik, mint ami a Földön is fellelhető volt. Erről mégsem hallottam az ön jelentésében - jegyzem meg, de ha nincs más, és annyira menni akarna, akkor engedném neki. Nem erednék utána, csak állnék ott, egyenes háttal, nézve távolodó, törékeny alakját.

_________________
Success is not final, failure is not fatal
 
it is the courage to continue that counts

avatar


Az URS Arkan tisztje

Mentális erõ :
189
Képességpontok :
175

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: 2-es transzporter állomás   Yesterday at 6:56 am

Katrina & Raven*Van egy olyan érzésem, hogy a hadnagy nem bízik bennem és nem azért, mert rossz munkát végzek, mert én igenis jó munkát végzek, hanem mert….hmm. A viselkedésem és az amin rajtakapott meglehetős gyanút kelt. Azt hiszem engem néz a szabotőrnek. Ezen felismerés után bátran és őszintén tekintek a szemeibe, melyekkel úgy fürkész mint egy boszorkánynak kikiáltott anyós. A hideget is kirázza belőlem, de állom a sarat, mivel ezen a téren nincs vaj a fejemen. Farkasszemezésben amúgy is jó vagyok, még az is lehet, hogy jó parancsnok válna belőlem, ha akarnám. Már ha a parancsnoki képességeket velőig lelátó nézésben mérik. *-Hozott anyagból dolgozunk Gardel hadnagy. Silány alapból csak silány eredmény születik. *Nem tudom, hogy a kettőnk között fennálló rang- és korkülönbség az oka, de szinte semmiben sem értünk egyet. Ő karótnyelt, én tele vagyok élettel, azon belül is hajlításokkal, jelentsen ez bármit is. Ő mindig komor és szomorú, nálam ez sosem jön össze. Ő megrögzött szabálykövető, én rugalmasan kezelem. Ő hű a Consiliumhoz, én egyáltalán nem. Én ezt tudom róla, ő nem tudja rólam. Kész ellentét háború, vajon nálunk is igaz lehet a mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást? Természetesen nem párkapcsolati szinten. Á, tutira nem leszünk barátnők. Nézzük egymást, én legalábbis addig míg ő engem, patthelyzet. Még az sem zökkent ki, hogy eléggé lelomboz a búgócsiga fogalmával, mikor tovább elemez. Elhúzom a számat és ingatom a fejem.* -Gardel hadnagy, mondták már önre, hogy ünneprontó? Borzasztóan le tudja törni az ember lelkesedését. *A vigyorom is lelohad, hát ez biztos jobb kedvre deríti legbelül, mert külsőleg mit sem fog változni, eddig sem volt derűs. Valamit csinálni kellene ezzel a nővel, teljesen besavanyodott. S ha már a lelkesedéstörésnél tartunk, tovább üti azt a képzeletbeli vasat – fel nem tudom fogni hogyan készítettek annak idején fémből tárgyakat kézzel, robotmunka – tudtam, hogy el kellett volna slisszolnom amíg lehetett, most benne vagyok a szószban. Dr. Moralesszel egy követ fújnak. Nézem őt, egyenesen a szemeibe. Most el akar csípni, de nem fog.* -Valóban. Kommunikációs forrásokat, de _nem_ élőlényeket. Dr. Moralesnek megírtam a jelentést, de azt is hozzátettem, hogy valószínűleg csak egy kihelyezett kommunikációs bója és addig nem alkotok véleményt, amíg az összes számítást el nem végeztem. Az a bolygó függőben maradt. Egyébiránt az én dolgom a bolygó élhetőségének vizsgálata, azok a vizsgálatok pedig még folyamatban vannak. Még valami Gardel hadnagy? *Továbbra is farkasszemezek vele, de most már mosolygok is. Vajon talál még valamilyen kötelet amit ha meghúz arra számít, hogy magához ránt? Vagy csak ennyi volt és mehetek a dolgomra?*

_________________

Úgy sem kapsz el


avatar


Az URS Arkan tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Flotta, Tizedes (Planetológia)
Tartózkodási hely :
URS Arkan
Mentális erõ :
24
Képességpontok :
17

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: 2-es transzporter állomás   Sponsored contentVissza az elejére Go down
 

2-es transzporter állomás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Vasútállomás
» Mira&Timur - Avagy egy jól sikerült tanvadászat végállomása
» Metróállomás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: A világûr :: Az URS Arkan fedélzetén-
^
ˇ