Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Yesterday at 10:58 pm
Mini Kaland - Hadgyakorlat

Yesterday at 4:40 pm
Folyosók és Lift - Legénységi Fedélzet

Hétf. Jan. 21, 2019 9:02 pm
Raven Moor Kabinja

Hétf. Jan. 21, 2019 8:33 pm
A Konvoj

Hétf. Jan. 21, 2019 7:06 pm
Helyszínigénylés

Hétf. Jan. 21, 2019 1:01 pm
Avatarfoglaló

Hétf. Jan. 21, 2019 12:50 pm
Dr. James Vahlen kabinja

Hétf. Jan. 21, 2019 11:58 am
Csillagközi kavarodás

Hétf. Jan. 21, 2019 11:47 am
Kanyargós ösvények

Hétf. Jan. 21, 2019 7:55 am
Rakodótér

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 13
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 23

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare | 
 

 Törvénykönyv

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Törvénykönyv   Csüt. Dec. 28, 2017 5:54 pm

A Consilium kiadványa

Kedves látogató! Itt a játéktéren uralkodó törvényeket találhatod, melyek betartása abszolút kötelező minden ember számára, ha a Consilium kegyelmének részese szeretne maradni!

1. rendelet

Az emberek abszolút vezetője a Consilium. Ez egy 10 főből álló tanács, melynek tagjait a Föld pusztulásakor még ők maguk választották önkényesen, ma pedig már annyi beleszólása van a túlélőknek, hogy tagjait jelölhetik és szavazással döntik el azt, hogy ki jusson be. Minden döntést a Consilium hoz meg, leginkább a saját maguk érdekeit nézik, illetve szerintük nincs egyén, csak a faj, minden törvényt ehhez igazítanak. A felmerülő kérdéseket szavazással döntik el zárt ajtók mögött és egy-egy tag a végletekig is képes elmenni csak azért, hogy egy döntés megszülethessen.

2. rendelet

A Consilium és a Sceptri közt létrejött egyezmény magába foglalja, hogy a bolygó lakói menedéket adnak nekünk készleteink felfrissítésére, nyersanyagbányászatra, hogy ezáltal könnyebben keresgélhessünk a világűrben egy új otthon után. A végleges letelepedést nem támogatják, ezért mindent megtesznek azért, hogy segítsenek, és hogy minél hamarabb ismét maguk legyenek a bolygón. A két faj között tilos az erőszak, vagy bármilyen fegyver használata, mindkét oldalról.
(Természetesen az Egyezmény jó pár pontjával a Consilium nem ért egyet, ezért egyre jobban sürgeti a fejlődést, mind az űrbázison, mind a leküldött telepen. Céljuk a bolygó elfoglalása, az ocantisok rabszolga sorba hajtása és a bolygó teljes megismerése, felfedezése, valamint a rajta talált hatalmas STD kibányászása és felhasználása!)

3. rendelet

Minden 20. életévét betöltött nőnek kötelező legalább egy gyermeket produkálnia a fajfenntartás végett. Amennyiben ezen kötelezettségének nem tesz eleget, a Consilium igényt tarthat a méhére, ezzel sterilizálva az egyént. Az elvett szervet a Volentisen lévő laboratóriumba szállítják és ott mesterséges utódokat hoznak létre. Több ezer embriót tárolnak apró fiolákban felkészülve arra, hogy végre nagyságrendekkel megnöveljük populációnkat.

4. rendelet

Engedélyezett a többnejűség, minden férfi, aki több asszonyt tart, nagyobb hálókörletre jogosult, valamint ingyenes és azonnali képzést kap a katonai akadémián, melynek sikeres elvégzése után rögtön állományba vonulhat, vagy épp leköltözhet az Ocanra egy kis lakásba és ismét békés, természetközeli életet élhet. Ezen kívül eldöntheti, hogy egyedül szeretne-e elvonulni, vagy nőit és gyermekeit is magával vinné-e.

5. rendelet

A telepesek összesen 142-en érkeztek a bolygóra. Egy bérlakásban élnek, lakótársi kapcsolatban, a helykihasználtság miatt senkinek sincs saját lakása. Név szerint lett mindenki beosztva, illetve csak nő és férfi élhet együtt, két nő, vagy épp két férfi nem, ezzel is erősítve az esetlegesen kialakuló társas kapcsolatokat. A rendelkezésre álló területet nem lehet elhagyni, az elzárt területre nem lehet belépni, és nem lehet vegyülni az ocantisokkal. A közös nyelv ismeretére csak annak van lehetősége, aki teljes hűséget fogad a Consiliumnak, és aki képes akár életét is áldozni az emberiségért.

6. rendelet

A telepesek leginkább diplomatákból, tudósokból, önkéntesekből és katonákból állnak, hiszen fel kell térképezni a bolygót. A számukra kijelölt területet a katonaság védelmezi. Bár  a Consilium fennhangon hirdette a szabadságot és az új bolygót, az emberek azért vannak itt, hogy betelepítsék, dolgozzanak, kitermeljenek annyi élelmet hogy még jó ideig elég legyen, és hogy az itt felfedezett STD kibányászásra kerüljön. A távozásra nincs lehetőség, aki ide jött, az itt is marad. Kéthetente egyszer ellátmányos hajó indul vissza a Volentisre, akkor lehetőség van az űrállomás meglátogatásra és arra, hogy pár napot a hajón töltsön a lentiek közül néhány kimelkedően dolgozó személy. Ez a jutalom azért, amit tesznek. Természetesen kivételt képez egy-két diplomata, akik az ocantisokkal és a Consiliummal is tartják a kapcsolatot, és próbálják a békét fenntartani.

7. rendelet

Lázadónak bélyegezzék minden olyan egyén, aki valamilyen módon megszegi a Consilium törvényeit, vagy tetteivel, szándékával, viselkedésével megpróbálja akadályozni az emberiség fennmaradását és az Ocan bolygó lakóival kötött egyezményt. A lázadók azonnali száműzetésben részesülnek, a Volentis űrállomásról űrkapszulákban kerülnek kireptetésre, túlélésük az Ocan bolygón egyedül rajtuk áll. A bolygón élő telepes kolónia esetében a lázadónak minősített egyénnek kötelessége azonnal elhagynia a tábort. Törvényen kívüliekként minden anyagi és személyes támogatástól megfosztjuk őket. Bár a Consilium nem üldözi a lázadókat, de ha a katonák rátalálnak egyre saját területükön, élhetnek a tűzparanccsal. Minden olyan számkivetett, aki újból a Consilium szeme elé kerül, halállal lakol. Amnesztia nincs.

8. rendelet

A lázadókkal kapcsolatba lépni, anyagi, személyi, verbális vagy bármiféle támogatást nyújtani számukra tilos. Az a személy, aki egy lázadót rejteget, vagy információkat oszt meg vele, segíti a száműzötteket, szintén lázadónak minősül. Aki találkozik egy lázadóval, vagy tudomást szerez annak hollétéről, és mulasztja azt jelenteni a Consilium felé, bűnrészesség vádjával maga is száműzetésre kerül.

Consilium


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
429

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 

Törvénykönyv

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Valahol az ûrben :: Információs központ-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
^
ˇ