Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Szer. Szept. 16, 2020 11:36 am
Szabad-e zargatni? - Finn & Elaine

Vas. Szept. 13, 2020 12:12 am
Oh, my darling...

Szomb. Szept. 12, 2020 7:35 pm
Vesszőfutás

Szomb. Szept. 12, 2020 11:25 am
Az invázió

Pént. Szept. 11, 2020 11:58 pm
Tűzoltás

Pént. Szept. 11, 2020 9:16 pm
Zetta

Pént. Szept. 11, 2020 3:47 pm
Lámpaoltás - 18. Villámkaland

Pént. Szept. 11, 2020 11:11 am
A másik kapitány

Szer. Szept. 09, 2020 1:14 pm
MIR - Men in red

Szer. Szept. 09, 2020 11:54 am
Szolgálatra jelentkezem III.

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (30 fő) Szer. Szept. 02, 2020 2:41 pm-kor volt itt.
Legaktívabb tagjaink
ebben a hónapban

Ethan 'Crash' Dobrik
Karakterlap sablon Vote_l11Karakterlap sablon Voting12Karakterlap sablon Vote_r11 
Alexandro Azarov
Karakterlap sablon Vote_l11Karakterlap sablon Voting12Karakterlap sablon Vote_r11 
Pressia Hicks
Karakterlap sablon Vote_l11Karakterlap sablon Voting12Karakterlap sablon Vote_r11 
Freya Peterson
Karakterlap sablon Vote_l11Karakterlap sablon Voting12Karakterlap sablon Vote_r11 
Angelita Harper
Karakterlap sablon Vote_l11Karakterlap sablon Voting12Karakterlap sablon Vote_r11 
Dan Lockley
Karakterlap sablon Vote_l11Karakterlap sablon Voting12Karakterlap sablon Vote_r11 
Norman Reeves
Karakterlap sablon Vote_l11Karakterlap sablon Voting12Karakterlap sablon Vote_r11 
Adrian Powell
Karakterlap sablon Vote_l11Karakterlap sablon Voting12Karakterlap sablon Vote_r11 
Faye Pavell
Karakterlap sablon Vote_l11Karakterlap sablon Voting12Karakterlap sablon Vote_r11 
Irina Carter
Karakterlap sablon Vote_l11Karakterlap sablon Voting12Karakterlap sablon Vote_r11 
Szeptember 2020
Hétf.KeddSzer.Csüt.Pént.Szomb.Vas.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
CalendarCalendar

Share
 

 Karakterlap sablon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Karakterlap sablon   Karakterlap sablon EmptySzomb. Dec. 09, 2017 12:19 am

karakter neve
titulus, szlogen, vagy valami rövid mottó

Az alapok

Faj: ember/android  
Születési hely, idő: Válasz helye  
Kor: Válasz helye  
Csoport:  volentisi, telepes, katona, flotta, vagy lázadó (lázadón belül mi a posztod?).
Foglalkozás: Válasz helye  
Család: Rövid, felsorolásszerű bemutatás, esetleg néhány összetett mondat. Bővebben a jellemnél vagy az előtörténetedben fejtsd ki!  
Családi állapot: Válasz helye
Szexuális beállítottság: Válasz helye


Magasság: Válasz helye
Szemszín: Válasz helye
Hajszín: Válasz helye
Különleges ismertetőjel: (Sebhely, tetoválás, stb)
Kibernetikus implantátumok, protézisek: (Ha bármilyen testrészed nem az, amivel születtél, itt sorold fel.)
alapfelszerelés: Minden fegyver vagy szerszám, vagy egyéb, ami nélkül nem hagyja el a kabinját sem.
Karakter arca: Play by


We've come too far to give up who we are
All ends with beginnings


Jellem
Mesélj kicsit a karakteredről! Szeretnénk jobban megismerni a belső tulajdonságait, legfontosabb személyiségjegyeit, erősségeit és gyengeségeit, motivációját, félelmeit. Bármit írhatsz a karakteredről, bármilyen formátumban. Engedd el a fantáziád!


Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az egyik pirostojás olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. De a legjobb, ha rákattintasz!  Pressia  A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs!

Memento Mori
Információk Rólad, amiket meg mersz osztani (név, kor, multik stb.)


Kód:
<center><div class="alap"><div class="etnev">karakter neve</div><div class="idezet">titulus, szlogen, vagy valami rövid mottó</div><br/><table><tr><td><img class="kiskep" src="http://funkyimg.com/i/2AFZ7.png"/></td><td><div class="dobozka1"><div class="etnev">Az alapok</div>
<span class="sor">Faj:</span> ember/android  
<span class="sor">Születési hely, idő:</span> Válasz helye  
<span class="sor">Kor:</span> Válasz helye  
<span class="sor">Csoport:</span>  volentisi, telepes, katona, flotta, vagy lázadó (lázadón belül mi a posztod?).
<span class="sor">Foglalkozás: </span>Válasz helye  
<span class="sor">Család:</span> Rövid, felsorolásszerű bemutatás, esetleg néhány összetett mondat. Bővebben a jellemnél vagy az előtörténetedben fejtsd ki!  
<span class="sor">Családi állapot:</span> Válasz helye
<span class="sor">Szexuális beállítottság:</span> Válasz helye


<span class="sor">Magasság:</span> Válasz helye
<span class="sor">Szemszín:</span> Válasz helye
<span class="sor">Hajszín:</span> Válasz helye
<span class="sor">Különleges ismertetőjel:</span> (Sebhely, tetoválás, stb)
<span class="sor">Kibernetikus implantátumok, protézisek:</span> (Ha bármilyen testrészed nem az, amivel születtél, itt sorold fel.)
<span class="sor">alapfelszerelés:</span> Minden fegyver vagy szerszám, vagy egyéb, ami nélkül nem hagyja el a kabinját sem.
<span class="sor">Karakter arca:</span> Play by</div></td></tr> </table><br/>
<div class="etnev">We've come too far to give up who we are</div><div class="idezet">All ends with beginnings</div><br/>
<table><tr><td><img class="kiskep2" src="http://funkyimg.com/i/2AFZ7.png"/><div class="jellem"><div class="etnev">Jellem</div>Mesélj kicsit a karakteredről! Szeretnénk jobban megismerni a belső tulajdonságait, legfontosabb személyiségjegyeit, erősségeit és gyengeségeit, motivációját, félelmeit. Bármit írhatsz a karakteredről, bármilyen formátumban. Engedd el a fantáziád!</div></td></tr></table><br/>
<div class="etresz"><img class="etkep" src="https://78.media.tumblr.com/d0c0a97394eda0db6109645758980964/tumblr_n44145LQe51sfmehco1_400.gif"/>Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az egyik [url=https://i.imgur.com/KikDiau.png]pirostojás[/url] olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. De a legjobb, ha rákattintasz!    A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs! Ide jön az előtörténeted olyan formában, amilyenben csak szeretnéd. A hosszát rád bízzuk, lehet egy mese a karaktered születésétől egészen napjainkig, de a szerepjátékos példának is nagyon örülünk. Engedd el a fantáziád! Arra kérünk, hogy legalább 300 szóval kápráztass el minket - felső limit nincs!
</div><br/><div class="etnev">Memento Mori</div><div class="idezet">Információk Rólad, amiket meg mersz osztani (név, kor, multik stb.)</div></div></center>

Consilium


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
551

Felhasználó profiljának megtekintése
Karakterlap sablon Empty
Vissza az elejére Go down
 

Karakterlap sablon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142  :: Karakteralkotás :: Azonosítatlan létformák-
^
ˇ