Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Szer. Szept. 16, 2020 11:36 am
Szabad-e zargatni? - Finn & Elaine

Vas. Szept. 13, 2020 12:12 am
Oh, my darling...

Szomb. Szept. 12, 2020 7:35 pm
Vesszőfutás

Szomb. Szept. 12, 2020 11:25 am
Az invázió

Pént. Szept. 11, 2020 11:58 pm
Tűzoltás

Pént. Szept. 11, 2020 9:16 pm
Zetta

Pént. Szept. 11, 2020 3:47 pm
Lámpaoltás - 18. Villámkaland

Pént. Szept. 11, 2020 11:11 am
A másik kapitány

Szer. Szept. 09, 2020 1:14 pm
MIR - Men in red

Szer. Szept. 09, 2020 11:54 am
Szolgálatra jelentkezem III.

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (30 fő) Szer. Szept. 02, 2020 2:41 pm-kor volt itt.
Legaktívabb tagjaink
ebben a hónapban

Ethan 'Crash' Dobrik
Fajok adatbázisa: emberek Vote_l11Fajok adatbázisa: emberek Voting12Fajok adatbázisa: emberek Vote_r11 
Alexandro Azarov
Fajok adatbázisa: emberek Vote_l11Fajok adatbázisa: emberek Voting12Fajok adatbázisa: emberek Vote_r11 
Pressia Hicks
Fajok adatbázisa: emberek Vote_l11Fajok adatbázisa: emberek Voting12Fajok adatbázisa: emberek Vote_r11 
Freya Peterson
Fajok adatbázisa: emberek Vote_l11Fajok adatbázisa: emberek Voting12Fajok adatbázisa: emberek Vote_r11 
Norman Reeves
Fajok adatbázisa: emberek Vote_l11Fajok adatbázisa: emberek Voting12Fajok adatbázisa: emberek Vote_r11 
Adrian Powell
Fajok adatbázisa: emberek Vote_l11Fajok adatbázisa: emberek Voting12Fajok adatbázisa: emberek Vote_r11 
Angelita Harper
Fajok adatbázisa: emberek Vote_l11Fajok adatbázisa: emberek Voting12Fajok adatbázisa: emberek Vote_r11 
Dan Lockley
Fajok adatbázisa: emberek Vote_l11Fajok adatbázisa: emberek Voting12Fajok adatbázisa: emberek Vote_r11 
Faye Pavell
Fajok adatbázisa: emberek Vote_l11Fajok adatbázisa: emberek Voting12Fajok adatbázisa: emberek Vote_r11 
Irina Carter
Fajok adatbázisa: emberek Vote_l11Fajok adatbázisa: emberek Voting12Fajok adatbázisa: emberek Vote_r11 
Szeptember 2020
Hétf.KeddSzer.Csüt.Pént.Szomb.Vas.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
CalendarCalendar

Share
 

 Fajok adatbázisa: emberek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Fajok adatbázisa: emberek   Fajok adatbázisa: emberek EmptySzomb. Nov. 11, 2017 8:58 pm


Emberek

Átfogó leírás az egyik igényelhető fajról: az emberekről.

Általános leírás

Emberek - olyanok, mint mi. Nem rendelkeznek különleges képességekkel, mégis túlélték az evolúciót, a tápláléklánc élére törtettek, elpusztítva ezzel környezetüket, otthonukat, saját népüket. Csupán néhány ezer szerencsés fő élhette túl a Föld pusztulását. Ők az űrbe kényszerültek, és az emberiség túlélésének, fenntartásának súlya közel 1500 fő vállára nehezedett, kiknek legfontosabb feladatuk volt alkalmazkodni a környezetükhöz, biztosítani az utánpótlást gyermekek személyében, és őrizni az 5000 alvót. Az Ocan bolygó felfedezésekor 142 fő önként jelentkezőt (és pótolható tagját a Volentis társadalmának) küldtek le az idegen bolygóra, hogy megpróbáljanak élhető körülményeket teremteni, és diplomáciájukkal szabad területeket és támogatást kiharcolni a bolygón élő fajból. Ez a 142 fő nem is sejthette, mire vállalkozott, amikor elhagyták az űrhajót - ez már nem a Föld, melyet olyan jól belaktak és olyan bátran kiismertek, hanem egy teljesen új világ, annak teljesen új szabályrendszerével.
Az emberek semmiféle különleges képességgel nem rendelkeznek. Átlag életkoruk 60-70 év, efelett már nem sokan maradnak életben. A helyhiány miatt kialakult egy olyan szokás, hogy aki eléri a dicső 77 éves kort, fekete pirulát vesz be, mely békésen örök álomba ringatja... és soha többé nem kel fel. Nevezhetjük öngyilkosságnak, vagy közvetett gyilkosságnak is, ugyanis nem kötelező a fekete pirula bevétele, aki azonban mégsem vet véget az életének, kolonc marad a Consilium szemében, épp ezért egyre gyakoribbak a "véletlen" eltűnések az idősek körében...
Az emberek technológiája igen fejlett, nem csak az űrkutatásban értek el kimagasló eredményeket, hanem az élet számos más területén is. Primitív, szigorú szabályrendszerük azonban lekorlátozza őket, a szabad akarat már nem létezik. Vagy alkalmazkodsz, vagy kitaszítottá válsz, a büntetésed pedig sokkal rosszabb, mint a halál: leküldenek az Ocan bolygóra, lázadónak bélyegeznek és arra kényszerítenek, hogy saját magad maradj életben egy teljesen idegen bolygón, a társaid segítsége és az ocantisok támogatása nélkül...

Társadalmuk

A megmaradt 1500 embert egy tíz főből álló tanács vezeti, ők a CONSILIUM. Ők a hatalom, az ő kezükben összpontosul minden és a törvényeket is ők alkotják. Mikor a Föld elpusztult, ők voltak azok, akik kimenekítették ezt a pár embert a bolygóról, ezért a hatalmuk abszolút és megkérdőjelezhetetlen. Hozzáértésüket tekintve akad köztük politikus, orvos, tudós, de mindegyikük valamilyen nemesebb család sarja. Javaikat itt már nem tudják elkölteni, a hierarchiában a nevük és rangjuk az, ami a legmagasabb pozícióba helyezi őket.
Fő feladatuk az emberi faj felvirágoztatása, a népességnövekedés, és hogy új bolygót találjanak a letelepedésre. Korukat tekintve megtalálhatók köztük a fiatal és az idősebb korosztály jeles képviselői is. A Consilium tagjai egytől-egyig férfiak, és nő nem csak azért nem tartozik közéjük, mert nem akar senki bekerülni, hanem azért sem, mert minden tagot szavazás útján választanak ki, szerintük pedig a nőknek elsősorban a család és a gyermeknevelés a fő feladatuk. A Consiliumon belül is működik egyfajta hierarchia, azonban ennek létéről a tanácson kívül senki nem tud. Ez annyit jelent, hogy az épp aktuális vezető dönt az olyan kérdésekben, melyekben képtelenek megegyezni. Bármikor javasolhat új törvényeket, esetleg módosíthat a régieken, és teljhatalma van a kisebb ügyekben.

A Consilium alatt a FLOTTA kap helyet. Ide tartoznak a katonák, jó pár tudós, az anyahajó legénysége, és a kisebb hajók legénysége. Csak fiatalok alkotják ezt a csoportot. Akik ténylegesen a hadügyben helyezkednek el, azokat már tizenkét éves korukban elkezdik kiképezni. Kötelező katonaság van, mindenkinek kötelezően részt kell vennie a kiképzésen, ami 12 éves kortól 16 éves korig tart. Ha valaki katonának készül, akkor néhány évet ráhúzhatnak erre az időre. A Consilium rendelkezik velük, ők döntik el bevethetőek-e. Nők és férfiak is lehetnek a tagjai vegyesen, és van bizonyos fokig beleszólásuk a magasabb szintű döntésekbe. Sok mindenbe nem látnak bele, azonban mikor fontos dolgokban kell döntést hozni, ők is leadhatják a voksukat. Ha pedig hadi kérdésben kell álláspontot foglalni, akkor minden tagját meghallgatják.

Rangok a Flottán belül: Flottaadmirális, Admirális, Kapitány, Parancsnok, Parancsnokhelyettes, Hadnagy, Alhadnagy, Zászlós, Tizedes, Specialista, Közlegény, Kadét.

A fent említett két csoport alatt található a többi ember. Ők a köznép, akik nem feltétlenül kiemelkedőek mondjuk a harcokban vagy épp a tudományokban. Egészséges, fiatal emberek alkotják ezt a csoportot, akiket már gyermekkoruk óta úgy nevelnek, hogy ők fogják majd felvirágoztatni az emberiséget. Nincs szavazati joguk, nem szólhatnak bele a vezetés döntésébe. Ők vannak, és örülnek annak, hogy élnek, még ha saját szabad akarat nélkül is. Kötelezően házasodniuk kell 16 évesen, és kötelezően legalább egy gyermeket kell szülniük 20 éves korukig. Aki erre nem hajlandó, azt műtéti úton sterilizálják, eltávolítják a méhét és mesterséges élet létrehozásához használják fel. Aki önhibáján kívül képtelen teherbe esni, az kap erről egy orvosi igazolást és megúszta a gyermekvállalás terhét.

Külön érdemes megemlíteni az alvókat, azt az 5000 főt, akiket még a Földön lehibernáltak annak reményében, hogy mire felébrednek, már egy új bolygó büszke népeként bővíthetik majd az emberiség számát. Szerencsés kiválasztottak és bátor önkéntesek, akik belevágtak a bizonytalan jövőbe, hogy elkerüljék a biztos halált. Kapszulákba zárva őrzik őket, nagy becsben tartva, hiszen ők biztosítják majd az emberiség túlélését, ha egyszer az Ocan bolygó megérik a befogadásukra. Alkalmanként felébresztenek egy-egy alvót, ha szükség van rá, és nagyon ritkánt az is előfordul, hogy újra lehibernálnak valakit. Ez ritkább eset, általában nem bajlódnak ilyesmivel, ha valaki engedetlenséget mutat, kilövik az űrbe vagy ledobják az Ocan bolygóra, hogy boldoguljon egymaga.

Választható csoportok:
- Emberek
- Telepesek
- Katonaság
- Flotta


Megszerezhető rangok:
- A Volentis katonája
- Volentisi polgár
- Egyike a 142 telepesnek
- Az URS Jola kapitánya
- Az URS Jola tisztje

Házasság, válás és gyerekek

A házasság legfőbb célja, hogy legyen minden nő mellett valaki, aki biztosítja a gyermek utánpótlást. Az emberek kérvényezhetik, kikkel szeretnének házasságra lépni, más esetben a Consilium rendel ki melléjük valakit, aki korban, rangban nagyjából megfelelő (ecc-pecc). Ezt minden 16. életévét betöltött személlyel megteszik, csakis olyan speciális kivételek akadnak, ha például az illető idősebb korú Alvó, ott a házasságnál vannak fontosabb prioritások (felzárkóztatni az illetőt), de ettől még kötelessége neki is, csak nem korhatárhoz kötött.
Mivel a házasság fő célja a gyermekáldás, ezért terméketlen nő esetén, vagy az egyik fél elhalálozásakor kérvényezhető a válás. Akkor is kérvényezhető, ha már született a kapcsolatból gyerek, de ezt nem minden esetben szokták engedélyezni. A Consilium nem szereti, ha válogatnak, de ha magasabb rangú tiszt az illető, akkor általában meghallgatják a kérését. A válás után nem minden esetben kötelező újraházasodni: ha már született gyermek, nem mindig erőltetik, illetve ha az illető olyan pozíciót tölt be, hogy nincs ideje újabb kapcsolattal foglalkozni (katona, űrhajós, diplomata), akkor általában nem kötelezik újabb házasságra.
A házasságban a férfi szerepe másodlagos, főleg, ha az illető a Flotta, a katonaság tagja. Ha a nő meghal és a gyermekük árván marad, az apa nem veheti át a gyermek nevelését; neki elsődleges feladata a saját munkájára koncentrálni. A Consilium elveszi a gyámságot, a gyerek pedig más szülőkhöz kerül.

A flottáról részletesebben

Az Egyesült Régiók flottáját három fő hajó (az anyahajó és két kísérőhajó) és több kisebb, főként csak rövidebb táv megtételére alkalmas sikló alkotja. A flotta admirálisa a Consilium tagjaiból kerül ki, a tanács minden más tagja szintén admirális rangot tölt be.

Közel ötven éven keresztül az anyahajó biztosította a túlélők életterét, az űrbázis kiépítésével azonban jelenleg nincs semmilyen szerepe, a bázis legalsó szintjén pihen és folyamatosan kisebb-nagyobb fejlesztéseket végeznek rajta, hogy ha valaha el kéne hagynunk az Ocan bolygót, alkalmas legyen még több ember szállítására (nem beszélve a titkos beruházásokról, melynek célja olyan fegyverekkel felszerelni az űrhajót, hogy annak segítségével könnyedén leigázhassák a bolygót). Egykori kapitánya ma már a Consilium tagja, tisztjei a másik két hajón töltenek be fontosabb szerepeket, vagy leszereltek és az Ocan bolygó betelepítésében segédkeznek.

Az URS Jola még a Földön épült, a 2300-as években. Eredetileg nem hadihajónak építették, a fő elképzelés az volt, hogy alkalmas legyen nagyobb távok minél gyorsabb megtételére. A Föld evakuálásakor nagy terének köszönhetően ezen szállították a lehibernált emberek nagy részét. Manapság felderítői feladatokat lát el. Bár fejlett energiapajzzsal rendelkezik, fegyverei mára már elavultak.

Az URS Arkan érdekessége, hogy már az űrben épült ki. Extra gyorsasággal, közel 2 és fél év alatt elkészült, bár alkotóelemeinek tervezésén, fegyverzetének, navigációjának, elektronikájának kiépítésén évtizedeken át dolgoztak. Jelenleg az emberiség birtokában lévő legmodernebb és legfejlettebb hajó. Majdnem fele akkora, mint testvére, az URS Jola. Fézerek és torpedók alkotják fegyverrendszerét, kifinomult letapogatókkal és érzékelőkkel rendelkezik, radarja elképesztő messzeségekig képes fogni a különböző jeleket. Manapság legfőbb küldetése az Ocan körüli bolygók feltérképezése, lakhatóságának felderítése, de kitűnően használható harcászati célokra is.

Minden tiszt köteles egyenruhát viselni, melyeket különböző színjelzésekkel látnak el a betöltött szerepüktől függően. Fehér színű ruhát viselnek a kapitányok és akik vezetői tisztséget látnak el (mint a navigátor, a helyettesek), vörös ruhát viselnek a hajó gépészeti és kommunikációs részlegéért felelős emberei (mint a főgépész vagy a kommunikációs tiszt), a kék pedig a tudományos szekció képviselőinek színe (mint az orvos vagy a tudományos tiszt). A fekete a biztonsági személyzet, és katonák színe.
A hajók tisztjei legtöbb idejüket az űrben töltik, ritkán kapnak csak lehetőséget rá, hogy hosszabb-rövidebb szüneteiket az Ocan bolygón töltsék. A legtöbben, ha tehetik, szívesebben időznek az űrállomáson inkább, újabb bevetésre készen. Egész életüket az univerzum felfedezésének szentelik, és így néhány fontos szabály alól mentesülnek (a házasság ugyanúgy kötelező számukra, de a gyermekáldás nem kötődik határidőhöz). Természetesen az a női tiszt, aki teherbe esik, kénytelen lemondani pozíciójáról, és elsődleges feladatává az anya szerep betöltése válik.

Consilium


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
551

Felhasználó profiljának megtekintése
Fajok adatbázisa: emberek Empty
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Fajok adatbázisa: emberek   Fajok adatbázisa: emberek EmptyPént. Dec. 29, 2017 12:16 am


Lázadók

Olyan emberek és ocantisok csoportja, akiket lázadás vádjával kivetettek saját társadalmukból.

Általános leírás

Az embereknél a Consilium döntéseinek megkérdőjelezése, a szabályok megszegése és az engedetlenség száműzetést vonhat maga után. Ha valakit rajtakapnak, hogy olyan dolgokba igyekszik beleártani magát, amihez semmi köze, vagy épp a Consilium érdekeivel szemben ocantisokkal kezd el szövetkezni, űrkapszulába zárják és lehajítják az Ocan bolygóra, megvonva tőle minden támogatást. Kitaszítottá válik, akit sem az emberek, sem az ocantisok nem fogadhatnak be. Egymagának kell boldogulnia egy idegen bolygón, az élete pedig fabatkát sem ér a Consilium szemében. A kapszulákat az Ocan különböző pontjaira dobják le, így sokan, akik lázadóvá válnak már a másnapot sem érik meg.

Ocantis is válhat lázadóvá. Titkokat kiszivárogtatni az embereknek, a vezetőjük döntésével szembe menni, azt megkérdőjelezni szintén okot szolgáltathat rá, hogy a nép kitaszítsa köreiből az illetőt. Az ocantisok azonban összetartó, gondoskodó lények, így sokkal ritkább náluk az ilyesmi. Igen nagy bűnt kell elkövetni hozzá, hogy valakit száműzzenek.

Helyzetük

A lázadók mára már egy jó nagy maroknyi csoportot alkotnak, akik a hegyek mélyén húzták meg magukat. Bár kitaszították őket sajátjaik közül, elhallgattatni nem sikerült őket, az életerejüket, harci kedvüket nem törték meg. A lázadók, vezetőjükkel az élén, azon fáradoznak, hogy megbuktassák a Consiliumot és békét teremtsenek a két faj közt - olyan békét, mely mindkét oldalnak egyaránt kedvező és jövedelmező lehet.

Akit lázadónak bélyegeznek meg, az bűnözővé válik mindkét faj szemében, így aztán a rendfenntartók tűzparanccsal rendelkeznek, ha találkoznak akár csak eggyel is. A lázadóknak tehát okosan kell megszervezniük minden lépésüket, különösen ügyelve rá, hogy rejtekhelyük és akcióik észrevétlenek maradjanak. Az a lázadó, akit lefülel egy rendfenntartó, halállal büntethető.

Választható rangok:
- Az Ellenállás vezetője
- Az Ellenállás tagja

Különböző posztok a rangokon belül:
- beszerzők: ők felelnek az ellátmányok, az élelem és egyéb hiánycikkek beszerzéséért. Lopakodók és valamennyire tudnak harcolni, de inkább a tolvajláshoz értenek
- őrszemek: a hegyoldalban kiépített tornyokban és leshelyeken őrködve biztosítják a környéket, és ha betolakodót észlelnek, gondoskodnak róla, hogy ne juthasson el a lázadók bázisára
- konyhai személyzet: ők felelnek azért, hogy az egész bázis ne haljon éhen
- orvosi személyzet: az emberek pár fős csapata, akik a hiányos felszereléseik ellenére mindent megtesznek a sérültek ellátásáért
- harcosok: közelharcra, csatákra, támadásokra képzett személyek
- felderítők: feladatuk a környék felderítése, információszerzés és az újonnan kivetett, lázadóknak titulált újoncok begyűjtése
- mentorok: bármelyik fentebbi posztból kijelölhetnek valakit mentornak. A mentor segít az újoncnak beletanulni a lázadók hétköznapjaiba, illetve megbarátkoztatja őt a másik fajjal.
- újoncok: akiket az emberek nemrég vetettek ki maguk közül, és még fogalmuk sincs, mihez kezdjenek és hogyan éljék túl ebben az új felállásban.
A Jola lázadása


2627-Ben a Jola űrhajó "terheléses tesztet" hajtott végre az új reaktora beszerelése után. Mivel ez egy "rendkívül veszélyes" próba volt, ezért rengeteg embert letessékeltek, és a helyükre válogatott újoncok és katonák kerültek.
Csak órákkal később derült ki, hogy szó sincs próbáról. Az űrhajó, és a legénység azon része, akiket beavattak a tervbe fellázadt a Consilium ellen, igencsak megváltoztatva az erőviszonyokat a korábban egyoldalú küzdelemben. Bár Crash Kapitány azt üzente az állomásnak, nem áll szándékában rájuk támadni, ki tudja meddig tartja meg az ígéretét, vagy meddig marad ő a kapitány...
Consilium


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
551

Felhasználó profiljának megtekintése
Fajok adatbázisa: emberek Empty
Vissza az elejére Go down
 #3•• TémanyitásTárgy: Re: Fajok adatbázisa: emberek   Fajok adatbázisa: emberek EmptySzer. Jan. 23, 2019 7:51 pm

A Fekete Őrség
A Consilium Elit testőrsége, és végrehajtói.   

Fajok adatbázisa: emberek PfsLtKg
Feladatuk

Az ő feladatuk a tanács minden tagjának védelme, a függelemsértő, vagy lázadással vádolt katonák begyűjtése, illetve bizonyos esetben a rendszer közveszélyes ellenségeinek likvidálása.
Munkájukban fontos elvárás, hogy láthatatlanok legyenek, de ugyanakkor ha a helyzet úgy kívánja roppant feltűnőek is. Többnyire a kamerákon keresztül figyelik meg az állomás lakosságát és Ikonikus fekete páncélzatukban szinte csak a tanács tagjainak kísérésekor, vagy a problémás személyek begyűjtésekor jelennek meg, vagy ha fontos, hogy mindenki lássa, ők őriznek valamit.


Tagjai


Létszámuk változó, de többnyire 50-60 főt tesz ki.
Az újoncokat már a képzésük legelején, 16 éves korukban válogatják ki, és különlegesen kemény képzésen esnek át, az alapkiképzéssel párhuzamosan. a kiválasztottaknak is csak a töredéke kerül csak végül be az őrségbe.
Bár hozzáférésük van az állomás minden szintjéhez, és munka közben arcuk teljes takarásban van, személyazonosságuk nem titkos, és mindannyiuknak ugyanúgy van családja, mint bármelyik másik katonának. Cserébe náluk jobban senkit sem figyelnek meg, az állomáson belül, vagy kívül.

Felszerelés

A Fekete Őrség minden porcikájukat takaró nehéz páncélzatot visel, mely rendkívül ellenálló a legnagyobb kaliberű lőfegyvereken kívül mindennek. előszeretettel vetnek be idegmérget, a fegyvereik pedig jóval fejlettebbek annál, amit az átlag katonák, vagy a flotta tagjai használnak.
Jelenleg a PPR-514 Fézer puskát használják, melynek elsődleges tüzelési módja képes átégetni egy acélgerendát 3-4 másodperc alatt, a rászerelt mini fegyver pedig 5 idegméreggel töltött festékgolyót tud kilőni 20 méterre, olyan erővel, hogy az simán maradandó kárt okozhat, ha valakit szemen  talál, maga a méreg pedig másodpercek alatt okoz borzalmas kínokkal járó izomrángásokat az egész testben, vagy akár halált is a kevésbé ellenálló szervezetben.
Fajok adatbázisa: emberek XAA93EB
Bár a fegyvert már sokan látták, még senki sem volt elég meggondolatlan ahhoz, hogy kiprovokálja, hogy halálos erőt alkalmazzon rajta az őrség, így egyenlőre mindenki csak találgat, mire lehet képes ez a fegyver. Az őrség tagjain kívül ránézni is csak lopva szabad erre a fegyverre, megérinteni pedig reménytelen.

Ethan 'Crash' Dobrik


Az URS Jola kapitánya

Karakterlap :
Fajok adatbázisa: emberek 2019-09-05
Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
913

Felhasználó profiljának megtekintése
Fajok adatbázisa: emberek Empty
Vissza az elejére Go down
 #4•• TémanyitásTárgy: Re: Fajok adatbázisa: emberek   Fajok adatbázisa: emberek EmptyHétf. Márc. 18, 2019 8:53 am


Kitüntetések!


A Consilium úgy döntött, szeretné kifejezni mennyire hálás, és büszke a hadserege bátor katonáinak hősi helytállásukért, ezért újra bevezeti a kitüntetéseket. Mint mindenki tudja, a nyersanyaghiány miatt a Föld elhagyása óta senki sem részesült ilyen jutalomban, mostantól kezdve viszont bármelyik katona kaphat egy ilyen plecsnit, ahogy kiérdemli.
A bevezetéskor 6 fajta medált gyártanak csak le, ám később ez még bővülni fog.

Jelenlegi kitüntetések


Becsületrend. :Bátorságért és elszántságért életveszélyes helyzetben, a szolgálat és hívatás jelentette kötelezettséget messze túlszárnyalóan. Egyedül, sikeresen megrohamozni egy géppuska fészket késsel. Esetleg pisztollyal megtámadni 5 harckocsit, hogy megmentse a zászlóaljat. Hasonló szintű dolgok. Az adományozott gyakran már csak halála után kapja meg ezt az érmet. Tekintve, hogy az ilyen dolgokat nagyon nehéz túlélni.
Fajok adatbázisa: emberek Us-navy-medal-of-honor


Szolgálati kereszt. – Rendkívüli hősiességért.

Fajok adatbázisa: emberek Pt9LoXuArany csillag/kereszt – Bátor tettért csatában az emberiség ellenségei ellen.
Fajok adatbázisa: emberek >cb=20110425131822


Ezüst csillag – Példa mutató szolgálatért csatában (nem fut el a nehéz helyzetben)

Fajok adatbázisa: emberek Silver-Star-Medal-Stitched-5-5-Inch

Sebesülési érdemérem. Köznapi nevén koponya medál.

Fajok adatbázisa: emberek H86Sdkt


Hidegvér érdemrend – Az első harci helyzet csata vagy ütközet után adható. Feltétele a fegyveres össze csapásban való aktív részvétel.
Fajok adatbázisa: emberek Cab2


A szabadság szárnyai érdemrend – A hidegvér éremrend pilótáknak adható változata. Az első harci helyzet, csata vagy ütközet után adható. Feltétele a fegyveres összecsapásban való aktív részvétel.
Fajok adatbázisa: emberek Wof

Ethan 'Crash' Dobrik


Az URS Jola kapitánya

Karakterlap :
Fajok adatbázisa: emberek 2019-09-05
Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
913

Felhasználó profiljának megtekintése
Fajok adatbázisa: emberek Empty
Vissza az elejére Go down
 #5•• TémanyitásTárgy: Re: Fajok adatbázisa: emberek   Fajok adatbázisa: emberek EmptyAjánlott tartalomFajok adatbázisa: emberek Empty
Vissza az elejére Go down
 

Fajok adatbázisa: emberek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142  :: Valahol az ûrben :: Információs központ-
^
ˇ