Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Szer. Szept. 16, 2020 11:36 am
Szabad-e zargatni? - Finn & Elaine

Vas. Szept. 13, 2020 12:12 am
Oh, my darling...

Szomb. Szept. 12, 2020 7:35 pm
Vesszőfutás

Szomb. Szept. 12, 2020 11:25 am
Az invázió

Pént. Szept. 11, 2020 11:58 pm
Tűzoltás

Pént. Szept. 11, 2020 9:16 pm
Zetta

Pént. Szept. 11, 2020 3:47 pm
Lámpaoltás - 18. Villámkaland

Pént. Szept. 11, 2020 11:11 am
A másik kapitány

Szer. Szept. 09, 2020 1:14 pm
MIR - Men in red

Szer. Szept. 09, 2020 11:54 am
Szolgálatra jelentkezem III.

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (30 fő) Szer. Szept. 02, 2020 2:41 pm-kor volt itt.
Legaktívabb tagjaink
ebben a hónapban

Ethan 'Crash' Dobrik
Idôvonal Vote_l11Idôvonal Voting12Idôvonal Vote_r11 
Alexandro Azarov
Idôvonal Vote_l11Idôvonal Voting12Idôvonal Vote_r11 
Pressia Hicks
Idôvonal Vote_l11Idôvonal Voting12Idôvonal Vote_r11 
Freya Peterson
Idôvonal Vote_l11Idôvonal Voting12Idôvonal Vote_r11 
Norman Reeves
Idôvonal Vote_l11Idôvonal Voting12Idôvonal Vote_r11 
Adrian Powell
Idôvonal Vote_l11Idôvonal Voting12Idôvonal Vote_r11 
Angelita Harper
Idôvonal Vote_l11Idôvonal Voting12Idôvonal Vote_r11 
Dan Lockley
Idôvonal Vote_l11Idôvonal Voting12Idôvonal Vote_r11 
Faye Pavell
Idôvonal Vote_l11Idôvonal Voting12Idôvonal Vote_r11 
Irina Carter
Idôvonal Vote_l11Idôvonal Voting12Idôvonal Vote_r11 
Szeptember 2020
Hétf.KeddSzer.Csüt.Pént.Szomb.Vas.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
CalendarCalendar

Share
 

 Idôvonal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Idôvonal   Idôvonal EmptyKedd Aug. 27, 2019 10:50 pm


2626

Ebben az évben igencsak mozgalmas volt az űrállomás élete. Gyilkos kór pusztított, sok új tisztet neveztek ki, és próbáltuk tüzetesebben felfedezni a Rasa Rendszert.

A paratoxis Járvány


Súlyos kor pusztított az állomáson, és a telepen is. A feltehetően az Ocan bolygóról származó fertőzés néhány hét alatt söpört végig szinte mindenkin, aki fogékony volt rá, és csak szigorú karanténnal, és vakszerencsével sikerült megakadályozni, hogy nagyobb katasztrófa történjen.
Az áldozatok közt volt a Jola csillaghajó 2 főtisztje is.


A Shax Felfedezése


A Jola legénysége egy rutin bányászüzem felállítása közben ellenállásba ütközött amikor kiderült, hogy a törpebolygó nem annyira lakatlan, mint korábban hitték. A kalandot sikeresen túlélték, de egyenlőre elhalasztottak minden további kísérletet további parancsig.
A Shax vörös besorolást kapott. Leszállni rajta szigorúan tilos.

Az elveszett Aszteroidatörõ


A Jola legénysége rábukkant egy régi romboló méretű páncélozott siklóra. Az űrhajó fedélzeti védelmi rendszere ellenségként érzékelte őket, és ádáz küzdelem kezdődött vele, és az idővel is, hogy az önmegsemmisítő aktiválása előtt átvegyék az uralmat felette.
A csapat sikerrel járt. Jelenleg A Jola rakterében hever, javításokra várva.

A konvoj


Tway Hammond százados vezetésével a hadsereg megpróbált egy előőrsöt létesíteni a romváros körül, hogy jobban szemmel tudják tartani a környéket. Mivel a környéken többször is kis híján lezuhantak a siklóink, autós konvojjal szállították az épülő bázisra a szükséges fegyvereket, és ellátmányt, illetve a Jola legénységének harcedzett tagjai is csatlakoztak az akcióhoz, hogy biztosan minden rendben menjen.
Sajnos gyorsan kiderült, hogy erre az óvintézkedésre nagyon is szükség volt. A matrózokon kívül minden katona áruló volt, és szándékukban állt a lázadóknak a kezébe adni a fegyverek egy részét, cserébe útmutatásért, és egy lopott siklóért. Hogy végképp biztosra menjenek, a százados pár embere még a kapitány fiát is túszul ejtette.
Azonban, az üzlet nem a tervek szerint. A lázadók egy másik, radikális csoportja, kik a múltban rengeteg terrortámadásért feleltek megtámadták őket az üzlet lebonyolítása közben, és a kialakult káoszban és tűzharcban végül a Flotta kerekedett felül, a százados pedig az életét vesztette, a legtöbb cinkosával együtt.
Szegény Hammond feltehetően azóta forog a sírjában...

Ethan 'Crash' Dobrik


Az URS Jola kapitánya

Karakterlap :
Idôvonal 2019-09-05
Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
913

Felhasználó profiljának megtekintése
Idôvonal Empty
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Idôvonal   Idôvonal EmptyHétf. Dec. 02, 2019 2:56 pm


2627

A Jola lázadása


A Jola fellázadt! A Consilium egyik rossz döntést hozta a másik után, melynek a flotta katonái itták meg a levét. Gyakran az életükkel fizettek a tanácsosok becsvágyáért, ezért a Jola-legénység nagyja úgy döntött nem tűri tovább, és egy dokkolás közbeni rutin teszt után nem tértek vissza a dokkba, hanem messzire repültek.
Miközben az űrben minden a feje tetején állt, az Ocan bolygó felszínén a lázadók, és páran a Jola legénységéből közös erővel szabotálták egy új betakarítógép tesztjét. Emellett fogságba ejtették a Flottáért felelős tanácsos, Azarov feleségét is, majd vele együtt visszatértek a Jola fedélzetére.
Hogy milyen megtorlásra számíthatunk a Consiliumtól ezért, még kiderül, de az Arkan űrhajó élére egy különösen kegyetlen nőt neveztek ki kapitánynak.


Válaszcsapások


A consilium titokban bevetette a 4. generációs androidokat. Ezek a gépek korábban csak elvétve jártak küldetésen, azonban az új polgárháborús helyzetben a tanács úgy látta jónak, ha titkos fegyvereik aktívabb szerepet vállalnak a harcban.
Első áldozataik az Ocan fedélzetén lévő, mit sem sejtő lázadók voltak. Esélyük sem volt a váratlan erőfölénnyel rendelkező harci gépek ellen, akik megtizedelték őket, és a lázadás vezetője, Joshua Barr is elesett.
Bosszúból a felkelők merényletet kíséreltek meg az űrbázis ellen, ám az ellenük küldött androidok a túlerő ellenére is le tudtak számolni velük, és még az eltérített siklón utazó két tanácsos életét is megmentették, amit azóta is hirdet minden kijelző a Volentis-en.
Időközben a Flotta sem tétlenkedett. Végre sikerült a nyomára bukkanniuk az egyik elveszett lopakodósiklót rejtegető bázisnak, ahol leszámoltak a partizán katonákkal, majd Valencia Braga kapitány a helyszínen kivégezte Damien Holbrook tanácsost, amiért segítette a lázadókat.

A Jola fedélzetén is zajlott az élet közben. A kapitány eltörölte a kényszer házasságokat, így sokan meglepetésükre egyedülállók lettek...bár volt aki csak percekig, vagy addig sem. Sajnos ezzel együtt előkerültek a problémák is, és a Consilium folyamatosan azon dolgozott, hogy üzeneteivel bombázza a hajót, és megtörje annak legénységét. Van akinél sikerrel jártak, és sajnos haláleset is történt, de egyenlőre a hajó rendben repül tovább a végtelenben, egy lépéssel a tanács előtt....vagy mégsem?

Az Artemis nyomában


A fekete őrség egyik kadétja elszakadt az egységétől, és egy hosszas vesszőfutás után a lázadók oldalán találta magát. A kontinens másik felén közben A Jola legénysége megpróbált felkeresni egy lázadó törzset, hogy így toborozzanak katonákat, de kényszerleszállást kellett végrehajtaniuk. Végül mindannyian sikeresen haza jutottak, ám Peterson parancsnok-ra egy vadállat támadott, és elvesztette a lábát.

A világűrben közben a lázadókat felkereste az a pilóta, aki az aszteroidatörő mentésekor az életükre tört. Felajánlotta, hogy a rendelkezésükre bocsájtja az Artemis lopakodósiklót, amennyiben kimentik a bázison, ahol rekedt.
Azonban az Arkan gyorsabb volt. Valencia Braga és csapatai behatoltak a bázisra, és végeztek ott mindenkivel, majd csapdát állítottak a lázadóknak. A kapitánynak még arra is jutott ideje, hogy kivégezze a tanács árulónak nyilvánított tagját ott helyben.
A jola legénysége bár mindent megpróbált, alaposan belesétáltak a  csapdába. Dobrik kapitány fogságba esett. A hajó főgépésze, és több másik tiszt elesett, és a lázadók úgymond kabalája Tom Lynch is látszólag halálos sebet kapott.

A vészterhes időkben a szükség úgy kívánta, hogy az orvosi utasítás ellenére kiolvasszák Azarov tanácsos lázadó szellemű fiát Alexandro-t, a Jola egy korábbi főgépészét. A marcona alhadnagy azonnal munkához látott, hogy helyre pofozza a hajót, és még arra is segített fényt deríteni, hogy Lynch hadnagy valójában nem halt meg, hisz igazából nem is ember. Hála neki újra sikerült aktiválni, épp időben a következő bevetésre.


A kapitány kimentésével nem sokat vacakoltak, és a legénység nagy része részt vett benne. Csodával határos módon sikerrel jártak, igaz ebben része volt annak is, hogy az androidokat vezető mesterséges intelligencia, Phoebe is segített nekik. De még ezzel együtt is túl könnyűnek érezték a győzelmet, okkal. Valencia ismét csapdát állított, azzal a céllal, hogy követhesse őket a Jola-ra, és végre egyszer s mindenkorra leszámolhasson a lázadókkal.

Ethan 'Crash' Dobrik


Az URS Jola kapitánya

Karakterlap :
Idôvonal 2019-09-05
Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
913

Felhasználó profiljának megtekintése
Idôvonal Empty
Vissza az elejére Go down
 #3•• TémanyitásTárgy: Re: Idôvonal   Idôvonal EmptyKedd Május 12, 2020 10:47 pm


A Topic frissült!

Ethan 'Crash' Dobrik


Az URS Jola kapitánya

Karakterlap :
Idôvonal 2019-09-05
Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
913

Felhasználó profiljának megtekintése
Idôvonal Empty
Vissza az elejére Go down
 #4•• TémanyitásTárgy: Re: Idôvonal   Idôvonal EmptyAjánlott tartalomIdôvonal Empty
Vissza az elejére Go down
 

Idôvonal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142  :: Valahol az ûrben :: Információs központ-
^
ˇ